Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Powiem mu jak będą wyniki z laboratorium. Na dzień matki się okaże Nie chce go rozczarować bo wiem jak bardzo chce tego dziecka. Jak widzi albo słyszy maluchy to w oczach szczęście widać Nie może się doczekać tej nowiny ze i u nas zagości bąbel[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie jutro 10 dpo, oczywiście też zrobię test- jakże by inaczej.... Z jednej strony boję się widzieć już znów ta jedną kreskę a z drugiej wolę być psychicznie nastawiona na kolejny okres... Tylko nie mówcie mi, że może być inaczej, bo jak to słyszę to śmiać mi się chce...
Znowu szaro buro na dworze... -
nick nieaktualny
-
Och Mania taki prezent na dzien Matki... ale bym chciala:) ja tymczasem jak juz to dostane hmmm z okazji matki boskiej pienieznej ? (10 czerwiec;p) o ile nie zawita @ wczesniej. ale najpierw trzeba dotrwac do owu a ta dopiero za okolo tydzien
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylwia napewno przechodzisz ciężkie chwile ale ja jestem pewna że ty napewno będziesz cieszyć się brzuszkiem a później dzidziusiem Nawet sobie nie wyobrażasz jak bardzo bym chciała żebyś to właśnie Ty była w ciąży. Gdybym miała możliwość to oddała bym Ci moja kolejkę
sylwiaśta159, annielica lubią tę wiadomość
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny