Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Na tym etapie to aż niezdrowo żeby nie przytyć
Klaudia, kiedy masz wizytę? Ja w przyszły czw Tak mi lecą dni od wizyty do wizyty
Teraz sobie tak myślę,że u mnie tp chyba faktycznie się przesunie. Bo moja ostatnia @ była ciężka do zidentyfikowania Miałam lekkie krwawienie w pon, potem przerwa i kolejne w czw A ja brałam pod uwagę ten czw do tej pory Zobaczymy co wyjdzie po następnym usg
Nasze staraczki chyba nas opuściłyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 10:16
-
Ooo widzę, że też suwaczek do odliczania dni do porodu zrobiłaś !
Wizytę mam w czw, kiedy ten msc zleciał ? Jutro idę na badania krwi i moczu. Robię test glukozy też i kontrolne tokso. Nie mogę się doczekać, żeby Tadka zobaczyć
Taki okres miałaś? Kurcze to ja nie wiem czy w ogóle bym to za okres wzięła To ci się pewnie przesunie TP.
Ja dostałam okres na jakąś h przed imprezą sylwestrową, którą robiliśmy u nas w mieszkaniu..
edit:
idę dzisiaj na ten warsztat o łagodzeniu bólu w porodzie, nie? O 24:30 dostałam w nocy maila od nich, żebym chustę zabrała ze sobą. Porąbało ich Ciekawe skąd niby mam ją wytrzasnąć ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 10:22
-
Ustawiłam bo u Ciebie tak ładnie wygląda
Pierwszy raz tak miałam. A wszystko dlatego,że 1.12 dostałam krwawienia (prawdopodobnie c.biochem) i cały grudzień nie wiedziałam kiedy dostanę @ i jak to z nim będzie.
29.12 wyjeżdżaliśmy od rodziców, a tu patrzę chyba @ przyszedł..Po powrocie do domu już było ok i dzień po sylwku kontynuacja
Jak u gina znów wyjdzie 06.10 to sobie zmienię suwaczek
Ale się obudzili z tą chustą..Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 10:26
-
A jak ci pokazuje belly? Bo w kalendarzu pokazuje mi, że 7.10 to mój termin porodu, ale na wykresie głównym i tam z boku jest napisane, że 06.10.. Nie ogarniam tego czemu podaje dwie różne daty.. Z OM wychodzi na 07.10.
Ja mam nadzieję, że mój gin zrobi pomiary sam, bez proszenia.. Bo do tej pory nie mierzył, tylko zaglądał czy wszystko ok. Będę też prosiła o 3D zdjęcia jakieś.
edit:
właśnie się dowiedziałam, że siostra L została wczoraj zakwalifikowana do porodu domowego i mówi, że czuje, że mały się już pcha na świat
a moja kol, która wynajmuje ode mnie mieszkanie będzie miała indukcję porodu w pt.
edit2:
to ta sama firma to szkolenie organizuje, która robi te zajęcia z gimnastyki.. ogarnięcie u nich widzę +100000Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 10:31
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny