Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No Magda rośniecie Ale pępek masz jeszcze wklęsły!
Baw się dobrze Tylko nie szalej z alkoholem
Klaudia N, szybko się uporasz z tarczycą i będzie cacy
A jak się nie staracie zbytnio, to a nuż widelec
Ania, a u ciebie jak tam? Lepiej trochę?
A ja odebrałam wszystkie prezenty dla L na dzień ojca I wczoraj przyszedł rożek + kocyk minkyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 12:05
-
nick nieaktualnyKlaudia dalej mam kaszel. Nie jakiś okrutny ale jak mnie złapie to aż dusi. Łapie mnie tak z 5 razy dziennie w tym w nocy i z rana, jak muszę odksztusić wydzielinę. Katar nieznaczny. Ogólnie czuję się dobrze, ale chora dalej jestem. Już tyle wytrzymałam to jeszcze chwila i wyzdrowieję tak myślę. Niestety bez leków tylko domowymi sposobami zawsze trwa dłużej. Ciągle siedzę w domu... zwariować można zaczęłabym nas pakować ale nie chce mi się 1,5 tyg na workach mieszkać...
-
zakocona wrote:
Klaudia N, szybko się uporasz z tarczycą i będzie cacy
A jak się nie staracie zbytnio, to a nuż widelec
masz na mysli ze a nuż sie uda teraz? chyba nawet wolalabym nie, wyczytalam ze przy tak wysokim tsh prawdopodobnie skonczylo by sie to zle... -
Magda, wstawię niedługo fotki !
Ania, wiem, co mówisz. Leczenie się domowymi sposobami to dla mnie była masakra. Jednak cieszę się, że są leki i w normalnych okolicznościach można je brać
Klaudia, to nie musi być prawda. Koleżanka moja zaszła z TSH 300 [!!!] i dziecko zdrowe. Twoje TSH to nie jest jakoś przesadnie wysokie, z tego, co pamiętam, to masz w normie, choć nie dla chcących zajść w ciążę. Ja miałam niskie TSH [0,40] i dzieciak też się rozwija prawidłowo, w 1 trymestrze moje TSH spadło do 0,005 nawet -
Prezenty dla L oraz i dla mnie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8897234c2782.jpg
Rożek + kocyk:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b61fc29ed82d.jpg
I kombinezon + gratisowe czapeczki od jednej z forumowych dziewczyn
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/18be6dc4a393.jpgsylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hello girls próbowałam pisać do was z moje smarta ale nie wychodziło u mnie jako tako znośnie apetyt mam mega na nektarynki i brzoskiwnie, obżeram się nimi jak szalona dzidziuś czasami tak kopie, że aż mnie wkurza czuję jak się przemieszcza i napiera na ściany macicy, co nie jest zbyt przyjemne. Ostatnio znowu miałam skurcze ale poleżałam i wyciszyły się. Dzisiaj weszłam na wagę i okazało się, że od ostatniej wizyty u zbysia schudłam 2kg, nie wiem jak to możliwe, bo jem o wiele więcej
Od poniedziałku do środy czeka mnie maraton, w pon idę na badania krwi, we wtorek zbysiu, a w środę usg połówkowe, mam nadzieję, że w tym tygodniu potwierdzą płeć, żebym mogła wpaść w szał zakupowy
a tutaj zdjęcia mojego brzuchola
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 22:35
zakocona lubi tę wiadomość
-
Ania, no właśnie ma 74 rozmiar. Mam nadzieję, że "dorośnie" do niego.
Byłam w czw na warsztatach "Bezpieczny maluch", organizowane są w różnych miastach, dziewczyny serdecznie polecam!!
My musimy jeszcze koniecznie kupić taki śpiworek, który do fotelika można zakładać z dziurami na pasy, bo tylko taki można wsadzać.
Strzała, witaj w klubie uzależnionych od brzoskwiń Super, że już u was w porządku! Czekamy na relacje z wizyt u lekarzy i badań! Piękna piłeczka Ale jak ty to zrobiłaś, że 2kg mniej masz ?
Magda, jak się imprezka udała?
My dzisiaj na 12 lecimy na targi Mother&Baby + zaliczamy warsztat tam o karmieniu W ogóle wpadłam w jakiś szał warsztatowy i w przyszłym tyg mam ich 3
Zamówiłam sobie też ten taki adapter BeSafe do pasów bezpieczeństwa dla kobiet w ciąży.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 07:52
-
nick nieaktualnyStrzała piękny brzuchol. Ja też zajadam się nektarynkami i brzoskwiniami
Klaudia wes pod uwagę, że malucha ciepło ubierasz pod kombinezon. No i nie musi być dopasowany bo wtedy bedzie mu niewygodnie więc jak jest ciut większy to bardzo dobrze
U Ciebie w Warszawie to i warsztatów dużo;) na naszym nie ma więc nawet jakbym chciała nie pójdę -
Byłam na tych targach. Kupiliśmy parę rzeczy iiii zrobiliśmy USG 4D ♡♡ Mamy fotki naszego cuda ♡♡
A wczoraj wieczorem, jak leżelismy i L czytał Tadkowi, to wolalismy go i pukal wtedy i jak my pukalismy w brzuch, to nam odpukiwal ♡ strasznie się wzruszylam tym♡♡
Ania, masz rację pewnie do fotelika jeszcze trzeba kupić specjalny śpiwór, bo nie można dziecka wsadzac w kombinezonie do fotelika.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 20:18