Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Oj tak, to już za chwilę
3D mnie nie kręciWolę te pieniądze przeznaczyć na wyprawkę. Bo musiałabym gdzieś dodatkowo iść. Możliwe, że znowu filmik będzie, zobaczymy
Najważniejsze żeby zobaczyć,że wszystko dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 11:04
-
nick nieaktualnyJa myślę, że te usg w 30 tyg zrobię już z 3d prywatnie w klinice w której chcę rodzić. Bo podobno jak chce się tam rodzić to jedno usg musi być przez nich wykonane tak czy siak.
Ja oprócz sprawdzenia czy wszystko ok, czekam na połówkowe ze względu na tą płeć
Wy urodzicie a ja będę jeszcze 2 miesiące chodzić w ciąży. Mam nadzieje, że będziecie służyć radami -
nick nieaktualny29 czerwca mam wizytę u gina i wtedy ustalimy termin połówkowego. Pewnie w połowie lipca bo wtedy 20 tydzień będzie.
Ale będziecie już miały 2 miesięczne doświadczenie
Złożyłam dziś życzenia dla męża z okazji dnia Ojca:P to jego pierwsze świętoW końcu będziemy je obchodzić bo wychowywaliśmy się bez ojców.
-
Fotelika używanego od obcej osoby bym nie kupiła. Jaką masz pewność, że nie brał udziału w żadnym wypadku i/lub stłuczce? Żadną niestety.
Od znajomych też bym nie kupiła ani nie wzięła.
No, ale to nasze podejście
Ja prezenty dałam L w pt, zapomniałam o tym, że dziś Dzień Ojca, choć oczywiście wczoraj pamiętałam.. -
nick nieaktualnyW zasadzie pewności nie masz co oczywiście nie oznacza, że wszystkie używane foteliki brały udział w wypadkach. Oczywiście jak finansowo się wyrobimy z wszystkim kupimy nowy. Jednak gdyby trafiło się pewne źródło rozważałam taką opcję. Wolę jednak używany z dobrą oceną w crash testach niż nowy za tą samą cenę ale gówniany.
Aha i ten fotelik maxi cosi pebble, który tak zachwalałaś słabiej wypada w testach niż cabriofix http://fotelik.info/pl/testy/ -
wypadają identycznie, nie wiem skąd ty wzięłaś, że słabiej
testy
kolejne porównanie: maxi cosi
ja pisałam o PEBBLE PLUS.
zresztą nie będę się tu przekomarzać co jest lepsze dla kogo. Jeden nie kupi isofixa, bo mu szkoda kasy, a drugi kupi, bo widzi, że szkoda czasu na montaż za każdym razem, który wysiłku wymaga (szczególnie u kobiety).
Więc po prostu zmieńmy temat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 16:05
-
nick nieaktualnyDokładnie ta opcja CabrioFix + EasyFix (Isofix)dostała ocenę 5 a opcja Pebble + FamilyFix (Isofix) tylko 4, radzę się przyjrzeć. Ale fakt dalsza dyskusja jest bez sensu. Już była kiedyś dyskusja o wózku gdzie twierdziłaś, że ten za 4 tys to cudowny, wspaniały i wyjątkowy model, po czym zmieniłaś zdanie, że jednak za 1500zł też można kupić fajny wózek.
-
madziulek, a jak będziecie urządzać? My zdecydowaliśmy się nic nie kupować do jego pokoju, bo i tak z rok będzie spał z nami.. Ja się uparłam na takie drewniane literki tworzące jego imię na ścianę (będą nad łóżeczkiem, jak łóżeczko tam wyniesiemy) i to by było na tyle. Mamy tam koszmarny bałagan na razie, suszarnia z toną rzeczy z przeprowadzki, których nie chciało nam się już rozpakowywać.. Za światło robi jedna żarówka na kablu
No i tylko wieeelka szafa tam jest.
No i się witam w 26 tygWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 07:40
-
Zapomniałam zapytać jak tatuś zareagował na prezenty
U nas podobnie, na początku przez parę mscy Mały będzie z nami. Jego pokój też jest jeszcze 'surowy' bo są tylko panele na podłodze i rolety w oknie. Nic więcej tam nie robiliśmy od przeprowadzki
Chcemy pomalować ściany, kupić szafę 2drzwiową i komodę, jakaś lampka na ścianę, te literki też, już mam upatrzone
Aaa no i światło jest identyczne - żarówaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 08:25
-
lol no to widzę u nas podobnie dziecięce wyglądają
Panele i rolety też tam są
Choć zastanawiamy się czy nie za jasne te rolety kupiliśmy
na jaki kolor będziecie malować? myśmy zdecydowali się zostawić jednak białe ściany. ew jakieś naklejki dziecięce na ścianę walniemy.
pokaż sklep, w którym literki wybrałaś, bo ja ciągle szukam i się zdecydować nie mogę, co mi się podoba..
a co dałyście tatusiom? Mój wczoraj dostał dodatkowo laurkę od synkaTo taka nasza mała "tradycja" dawanie sobie tych laurek
-
Albo na biało - tak czy siak trzeba ogarnąć te ściany i pomalować bo budynek jeszcze pracuje i są pęknięcia - albo na bardzo jasny szary. Generalnie chcę żeby ten pokój był czysty, a nie z milionem ozdóbek itp.
O naklejkach też myślałam.
Chciałabym jasne ściany i dodatki zielone i granatowe. Ale jakieś delikatne
Literki: (wzór 46)
http://allegro.pl/drewniane-kolorowe-literki-3d-25-cm-imie-dziecka-i5453423730.html
My sobie prezentów nie robiliśmy. Filipek złożył tacie osobiście życzenia bo tak kopał jak nigdy podczas tych mscy ciążyTata happy także cóż więcej trzeba
A laurka fajny pomysł -
Madzia, no właśnie nam też się nie podobają takie pstrokate kolory w dziecięcym pokoju. Mam wrażenie, że się dziecko skupić w nim nie może. Znajomi mają córkę i w pokoju tapeta mega pstrokata z różowymi kwiatkami. Oczy aż bolą, jak się do jej pokoju wchodzi
L dwa dni temu próbował posłuchać serca Tadka, ale młody tak kopał, że nie mógł polika do brzucha przyłożyć
Ten wzór 46 mi się nie otwiera.. Ale generalnie fajneMuszę sobie zapisać stronę
Tylko ja bym chciała jeszcze bardziej wypukłe.