Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ale właśnie nie jarzę jak to. Popatrzyłam sobie po kalkulatorach daty porodu na różnych portalach i powiem ci, że co portal (wg daty @), to pokazuje raz 06, a raz 07.. A kalkulator na belly pokazuje wg daty OM 08 a wg owulacji 06...
kurde
no, ale trzymam się tego, że 102 dni zostały -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Teraz mimo większeo brzuchola czuję się lepiej i wyglądam też korzystniej
Oboje z mężem mamy gęste, a ja do tego kręcone więc mam nadzieję że Młody będzie miał fryzurkę po rodzicach
Nie do końca planowałam BS ale koleżanki tak mnie namawiały..mówiły,że mam tylko wybrać termin, a one się zajmą resztą Także 29.08 będzie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny nie patrzcie na testy adac skoro już tak bardzo śledzicie takie kwestie,bo one są opłacane przez producentów;) Patrzcie na Test Plus. Prześledźcie blog osiemgwiazdek. Poczytajcie o fotelikach rwf (także na przyszłość)- w krajach skandynawskich jest obowiązek przewożenia dzieci tyłem do kierunku jazdy do 4 roku życia, a i tak wożą dłużej- to jest zdecydowanie najbezpieczniejsze.
Na szczęście i w Polsce rośnie wiedza na ten temat.
Pozdrawiam:) -
nick nieaktualnydokładnie, w większości płaci się za reklamę, markę i nabija kapsę producentom choćby kremy- patrzę na krem np vichy za 100 zł- tragedia, same wypełniacze, konserwanty i parafina, to już lepiej kupić oliwkę za 5 zl w rossmanie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 13:50
-
U nas wszystko ok. Byliśmy w weekend na działce, wczoraj zrobiliśmy sobie sami szybko sesję brzuszkowo-studniówkową Wieczorem pojechaliśmy do teścia i jego żony. Spotkaliśmy się tam z siostrą L, jej synem i mężem. Nadal brzuch wysoko u niej i młody nie planuje chyba wyjść w terminie