Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
madziulek wrote:Cześć Dziewczyny, co u Was? Jak się czujecie? Jak staraczki?
My się witamy w 27 tyg
staraczki sie nie staraja tylko ciesza sie zyciem hehe a tak serio to nic ciekawego, bylismy z mezem w tym zakopcu i bylo super, postanowilam po powrocie zajrzec na swoj wykres i dowiedzialam sie ze juz 21 dc wiec prawdopodobnie po owu
wyjatkowo postanowilam zmierzyc sobie temperature, w sumie zeby spraqwdzic czy byla owu (wiem ze jedna tempka mi tego nie powie, ale pomyslalam sobie ze jezeli bedzie wyzsza to prawdopodobn byla no i troche sie zdziwilam, bo zmierzylam i byla 36,87 takiej wysokiej w 23 dc nie mialam w zadnym wykresie, bylo0 36,61 44 70 i 36,59 a co najciekawsze w ogole w zadnym dniu nie mialam takiej temperatury, najwyzej okolo 36,77. ciekawe nie? -
Pokazałabym, ale L by mnie zabił, że na forum wsadzam jego twarz
Klaudia, wszystko się może zdarzyć
Ja bym już chciała koniec lipca/początek sierpnia, żeby cokolwiek wiedzieć o małym niż "wszystko ok"
I boję się cholernie tych zapowiadanych upałów.
Wczoraj siostra mojej koleżanki urodziła swoje pierwsze dziecko. 56cm i 3,9kg. 10h ze znieczuleniem rodziła. Chcieli ją naciąć, ale się nie zgodziła i nie pękła ! Jak widać można -
madziulek wrote:Klaudia i jak tam mierzyłaś dziś?
no wlasnie mierzyklam tylko ze obudzilam sie godzine przed mierzeniem poszlam dalej spac i potem godzine po planowanym mierzeniu sie ovbudziulam zmierzylam no i bez szalu 36,61 nie wiem czemu wczoraj taka wysoka byla:) -
nick nieaktualnyHej dziewczyny. My już w nowym domku. Mam internet tylko w telefonie, więc nie miałam jak się odezwać.
Nie wiem czy pisałam połówkowe mam 21 lipca. Dzidzi tętno to 140. Ja od ostatniej wizyty przytyłam kilogram ale od początku ciąży waga bez zmian...
A dziś witam się w 19 tygodniu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny