Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kobietki
Nieśmiało chciałam podzielić się z Wami dobra wiadomością
JESTEM W CIĄŻY! !!!!
wszystkie przeróżne testy są pozytywne Te z apteki z ebay i ze sklepów. W poniedziałek idę na badanie w laboratorium aby mieć pewność.zakocona, annielica lubią tę wiadomość
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyManiu GRATULUJĘ!!!!
Ja dziś po pierwszej IUI, nasionka się sporo poprawiły, podano mi 22 mln ruchliwych postępowo plemniczków ( ma być min 5 mln, by iui miała sens) a teraz czekam... czy się uda, czy nie ...Mania1718, zakocona, Klaudia N. lubią tę wiadomość
-
Sylwia to i za Ciebie trzymam kciuki Za dwa tygodnie testowanie?
Ja Dziewczyny umówiłam się do lekarza specjalisty od niepłodności, wizyta 14 lipca. Pewnie dostanę szereg badań do wykonania.
Jakoś to będzieMania1718, sylwiaśta159 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzięki dziewczyny )
sówka i super, coś w końcu ruszy i u Ciebie )) podstawa to diagnostyka
maniu mówiłam, że Twoje PCOS to pic na wodę ))) spokojnej ciąży ale pełnej nudności i wymiotów o !!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 14:49
Mania1718 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no sie posypaly dobre wiadomosci:) teraz bede zagladac z niecierpliwoscia i czekac co wyjdzie z sylwii testowania:)
sówka u mnie 14 lipca wizyta u endo i tez sie doczekac nie moge bo moze rozwiaze moj problem i w koncu zafasoluje:) -
Emocje sięgną zenitu Sylwia na Twój test będę czekała bardziej niż na moje Na relacje z wizyt też czekam i trzymam kciuki za dobre wieści.
Tak mnie okropnie piersi bolą jakby ktoś mnie skopał ? Też tak mialyscie dziewczyny? W poprzednich ciazach nie miałam takWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 11:07
[/link]
-
nick nieaktualny