Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Klaudia trzymam kciuki z całych sił
U nas od zawsze w domu jest kot Córcia kocha zwierzęta i oczywiście gdybym tylko się zgodziła to przygarnela by wszystko co się da
Ruszylam dzisiaj na zakupy. W h&m kupiłam dresy ciaząwe i leginsy czarne tez na rosnący brzuszek. Jestem mega zadowolona, w końcu czuję się komfortowo
Czytam wasze listy zakupów i dopiero dochodzi do mnie ile tego jest.... normalnie zapomniałam[/link]
-
Eh no właśnie nie mam nic bo córka ma 11 lat a syn 7... ale nie mogę się doczekać tych zakupów Łóżeczko prawie nieużywane dostane od koleżanki jak wyremontujemy pokój dla maluszka. Mam już podobny kosz do twojego Cała reszta to przyjemność. Czekam tylko na płeć i będę działać Cieszy mnie fakt że tutaj ludzie wyprzedaja super rzeczy za bezcen wiec pewnie nie raz skorzystam[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiesz to, że dolega jedno nie wyklucza drugiego. Warto zaczac od najprostszych badan jak hormony, nasienie, monitoring a potem robic kolejne typu hsg, hormony u faceta, chlamydie itp. Wcale nie musi byc cos nie tak. Ale zawsze lepiej wiedziec tak mysle.
-
nick nieaktualnyKlaudia przeciez krocie razy mowilysmy Ci ze uczepilas sie tego TSH, niepotrzebnie... że nie ma czegos takiego jak TSH dla staraczki...... Twoje bylo i jest W NORMIE... a badania typu badanie nasienia, monitoring itd to kosztowo pikuś w porównaniu do kosztów utrzymania dziecka przeciez wszyscy zyczymy, by byl to po prostu pech, ale po co zyc w niewiedzy.
Madziulek daj znac czy Filipek juz nie pcha sie przypadkiem na świat
Maniu, wiesz, ze jestes ladna kobieta?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 10:01
Mania1718 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ponoć problemy z tarczycą są przeszkodą w staraniach, tak słyszałam. Ale nie wiem jak to się przekłada na poziom TSH także nie będę się wypowiadać
Klaudia, wizyta o 17.15
Mania, pewnie Młody się szykuje bo i to podbrzusze napierdziela i ten ucisk na pęcherz Chociaż póki co brzuszek się jakoś specjalnie nie obniża -
Sylwia jesteś kochana naprawdę! !
Przybieram równo na wadze i myślę że pod koniec będę ogromna Szybko tyje i szybko chudne. Tak było bynajmniej do niedawna, ciekawe jak będzie tym razem...
Obawiam się że będzie ciężko wrócić do wagi z przed ciąży
Magda mi brzuszek w pierwszej i w drugiej ciąży obniżył się znacznie dopiero po odejściu wód plodowych[/link]