Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No tak, u każdego to pewnie inaczej jest.
Równie dobrze mogę urodzić w połowie października Ale jakoś tak mam przeczucia, że t nastąpi szybciej. Zobaczymy
Generalnie od kilku dni bóle podbrzusza są straszne (nie przez cały dzień ale tak falami się pojawiają), mam zwiększoną wydzielinę i waga stanęła, a nawet ciut spadła.
-
Madzia, siostra L myślała, że urodzi drugiego syna przed terminem sporo, bo jej się brzuch na msc wcześniej opuścił, a urodziła 3 dni po TP Koleżanka myślała, że syna urodzi tak samo jak córkę 2 tyg wcześniej, a miała wywoływany poród, bo mu się w ogóle nie śpieszyło
Także dla mnie to zawsze jest niewiadoma i nie da się wyczuć ani przewidzieć kiedy dzieciak zechce się urodzić.
Ja wczoraj zaczęłam pić herbatę z liści malin i brać tabl z oleju z wiesiołka. Ciekawe czy cokolwiek to pomoże.. -
Z Twojego opisu miałam identycznie z synem. Tydzień to trwało i zaczęło się Tego dnia myślałam że to powtórka tych boli i zaraz minie. Mąż ułożył się do spania i nie czekał na sygnał "to juz" bo mówiłam tak od tygodnia Ja dreptałam po kuchni i czekając na zakończenie akcji. No ale skorcze były silniejsze i częstsze. Nie bolało O godzinie 3 nad ranem zostałam przyjęta na oddział położniczy a o 3.30 synek był już z nami[/link]
-
Magda, super wieści Gdzie ty go chowasz serio??
Kiedy masz następną wizytę?
Oto my
12kg na plusie, nadal przerażona wczorajszymi wieściami o prawdopodobnym braku urlopu u L. Za to szczęśliwa, że dziś ostatni (chyba) check-in ze sprzątaniem samodzielny, przy kolejnych L będzie już pomagał. UFFFF.
Wyglądamy tak (ja tam dalej myślę, że brzuch wysoko):
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/30e09f5855dc.jpg
W czw wizyta u gina, a za tydz USG przedporodowe i wreszcie się dowiemy ile waży ! -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mi piszą, że brzuch mi opadł Porównanie 2 tyg temu z lewej, z prawej dziś:
Jak myślicie?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/55d11264c9e9.jpg
Kurcze ale ten czas leci, Ania! Gratulacje
Ja mam wizyty od przyszłego tyg co tydzień już. Czyli będzie 10.09 a potem kolejna 16.09, a potem kolejna 23 lub 24.09.
25.09 to moje urodzinyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 09:58
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczynki
macie piękne brzuchy, Klaudia śliczne te zdjęcia no i baby shower pierwsza klasa
ja ostatnio miałam bardzo stresujący okres, zmarła moja babcia... do tego spotkało nas wiele złego ze strony ex brata... stres objawił się wymiotami i skurczami. Na chwilę obecną jest ok, samopoczucie troszkę lepiej ale skurcze dają w kość. Noce są potworne, mam makabryczne sny boję się zasypiać. ehh...
macie w planach owinąć łóżka folią? ja przy pierwszej ciąży owinęłam i bardzo dobrze zrobiłam, bo w nocy mi tyle wód odeszło, że łóżko byłoby całe zalane a tej ciąży za niedługo planuję spać w podkładach poporodowych, bo one są bardzo chłonne.
-
nick nieaktualny
-
Ależ jestem ciekawa która pierwsza będzie w dwupaku
Klaudia tez myślę że troszeczkę brzuch się obniżył
Ania pamiętam jak pisałaś ze beta 20 a tu już 28 tygodni za Tobą
Ja liczę ze z końcem września poczuje pierwsze ruchy dziecka to będzie 18 tydzień.[/link]
-
nick nieaktualnyManiu to prawda. Dobrze pamiętam tamten dzień. Często go z mężem wspominamy Jeszcze trochę i córa będzie z nami
W którym tygodniu poczułaś ruchy Maniu w poprzedniej ciąży? Podobno w kolejnej są wcześniej. Chociaż wg mnie nie ma reguły. Ja mam łożysko na przedniej ścianie, to moja pierwsza ciąża a pierwsze ruchy poczułam w 14tc;).