X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testujemy na koniec stycznia :)
Odpowiedz

Testujemy na koniec stycznia :)

Oceń ten wątek:
  • Mania1718 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7cc49a4e6c78.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ec8283acf485.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6401bcfadd5b.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 15:07

zakocona lubi tę wiadomość

bhyw3e5eod46r94d.png[/link]
  • madziulek Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu super foty, z pieskami świetna :D

Mania ale cudnieee <3 Macierzyństwo Ci służy :) :)

Klaudia, fajne literki :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 15:34

atdc3e5e035kp155.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 00:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniu pasuje Ci maluszek ;)

Dzięki dziewczyny za miłe słowa ;)
    Dziś znowu obkupiłam się w lumpku.

A ponieważ już po północy... Witam się w 29 tygodniu ciąży ;)

• madziulek Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już 29? Jejjj, super :)

Ja dziś też się wybieram do lumpka. Chcę też wejść do Biedronki, bo od dziś w gazetce są produkty dla dzieci i mam.
    Chyba ogarnę ten maraton :P

atdc3e5e035kp155.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dzisiaj, 64,9kg, czyli 12,4kg na plusie..
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/eacbc1c52054.jpg

Ja dzisiaj ostatnie prasowanie i ubieram ten wózko-kosz mojżesza + zawieszę literki, potem mam gina, potem muszę na bazarek, a potem SR ostatnia.

Mania1718 lubi tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Mania1718 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania co tam ciekawego pokupowałaś? Z wózkiem wszystko ok póki co?
    Magda pochwalisz się łowami z Biedronki?
    Mam ochotę sama skoczyć na jakieś zakupy neutralne dla maluszka :)

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia marzy mi się przytyć tylko 12 kilo :) To tak jak nic ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniu kobieta od wózka nie odbiera telefonu... Jeszcze będę dzwonić...

Byłam dziś odebrać odłożone ciuszki dla małej od tej Pani co dostaje je z zagranicy. Mąż był ze mną i tak się wczuł, że wyszliśmy z ogromna reklamówka i zostawiliśmy u niej 130zł. A ciuszki cudeńka perełki. Mam już tego tyle, że do roczku chyba nie muszę nic kupować Kornelce ;)

Mam też farbę i wszystko do malowania pokoiku małej. Mąż kiedyś był budowlańcem to się zajmie tym na dniach ;)

A ja zaraz siadam i zamawiam łóżeczko bo ostatnio widzieliśmy takie fajne proste w hurtowni za 399 a na smyku po 302zł. Mam nadzieję, że jeszcze są;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 15:18

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wózek laska sprzedała.... a 3 razy obiecywała, że nam przytrzyma:/ to już 4 raz zrobili nas w bambuko!!! chyba kupimy nowy bo już brak siły na tych niepoważnych ludzi:/

• madziulek Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu przykro mi... :/ A byliście oglądać ten wózek? Bo używany to chyba najlepiej jechać, zobaczyć i ewentualnie od ręki kupić. My tak robiliśmy..

Ale się obłowiliście! :D
    Ja dziś tak jak planowałam dosyć skromnie - wydałam 20zeta :) A Filipkowi kupiłam kilka ciuszków, 3 pary skarpetek i zabawkę :D Wszystko już się suszy :)

Mania, w Biedronce wzięłam tylko te pampersy jedynki, dwie paczki. Za 9zł były więc spoko cena :)

Ale się zmęczyłam tą wyprawą! Ale chyba literki przyszły bo mam awizo :) Jutro skoczę na pocztę :D

atdc3e5e035kp155.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam na wizycie. Wszystko ok, dzisiaj szyjki mi nie sprawdzał. Kolejna w środę :)

Zrobiłam dzisiaj ostatnie prasowanie (mam nadzieję) i będę jeszcze dziś po SR albo już jutro ubierała wózko-kosz :)

Dopakowałam kolejny raz torbę do szpitala i prawie wszystko już tam jest.

Kolejna październikówka rodzi. Właśnie napisała, że ma 9cm rozwarcia ;)

A moja kotka donosiła dzisiaj ciążę i czekamy na poród, a druga ma swoje 4. urodziny :)

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulek, niestety takiego wózka jak chcemy nie znajdziemy używanego w naszym mieście.Przeglądam ogłoszenia od dość dawna i nie trafił się ani jeden w okolicy w tej wersji o kolorze nie wspominając.

Wzięłam się za zamawianie kilku pierdół do wystroju pokoju. Na pierwszy ogień poszły naklejki różowe motylki. Teraz szukam kinkietów i żyrandola w różowym kolorze bo tutaj są żółto-zielone i nam nie pasują.

Madziulek 9zł za opakowanie pampersów? Dobrze przeczytałam?
    Pochwal się łowami :)

• madziulek Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia, październikowe mamusie powoli będą się rozpakowywać :D
    Super,że wszystko dobrze z Tadkiem <3

Kotka donosiła, to i pani musi hihi :D

Aniu szkoda z tym wózkiem :/ Kurcze sama nie wiem co Ci poradzić...Trochę szkoda kasy na nowy no ale jak nie macie wyjścia..A może gdzieś w bliskiej okolicy ktoś będzie taki sprzedawać?

Takie pampersy:
    http://www.biedronka.pl/pl/product,id,11004,name,pieluchy-dada-premium-comfort-fit-28-szt

Wychodzi 32gr/szt więc bardzo dobra cena :)

Dzisiejsze zakupy:
    40f6e58764c12ee5med.jpg
    8d27896eda1e4b6cmed.jpg
    c7bdd2c5ebb4c4ccmed.jpg
    2c7f2b73156a8998med.jpg
    32c16fa27705e428med.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 17:46

zakocona lubi tę wiadomość

atdc3e5e035kp155.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulek ale się obkupiłaś :) cudeńka :)!!! Aż mam ochotę pochwalić się swoimi ostatnimi zdobyczami ale jest ich zbyt dużo hehe :P oj będziemy stroić te nasze pociechy :)

Madziulek liczę, że może coś jeszcze się znajdzie. W sumie do porodu mam jeszcze trochę czasu.

A łóżeczko zamówiłam takie http://www.smyk.com/klups-amelia-lozeczko-niemowlece-drewniane-120x60-cm-bez-szuflady,p1063026677,swiat-niemowlaka-p
    Fajnie się prezentuje w rzeczywistości i boki pasują do mebli, które już są.
    Zamówiłam też lateksowy materacyk z Ikei, i będę zamawiać 2 lampki Smila Blomma na ścianę.

• madziulek Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajne <3 Też mamy białe :D

Dokładnie. Jeszcze troszkę czasu jest więc może akurat :D

atdc3e5e035kp155.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ono nie jest całe białe, boki ma w kolorze jasnego drewna (buk?), ale tutaj jest szafa, komoda i łóżko dla dziecka w kolorze jasnego drewna więc powinno pasować :)

Madziulek masz rację nic nie dzieje się bez powodu, może trafię jeszcze lepszy :)
    W poniedziałek zaczynamy z mężem SR :P
    Dziś kupiliśmy u babeczki strój kąpielowy dla małej - mąż nie może się doczekać kiedy zaczniemy chodzić z nią na basen :)Widziałam dziś w jego oczach taką radość, że może jej coś kupić. Kobietka mówiła, że pierwszy raz widzi, żeby facet zamiast mówić "przestań a po co tyle", sam jeszcze dokładał jeszcze więcej:P oj czuję, że będzie córę baaaardzo rozpieszczał:P już planuje jej kupić elektryczny różowy samochodzik:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha i byłam w Biedrze. Kupiłam Lovellę do białego i do koloru, 2 opakowania dady 1 i opakowanie ten namiocik dady 2 :) Serio super ceny :)

• rozowa_strzala Ekspertka

Wysłany: 10 września 2015, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hello dziewczynki :)

ja zaraz zaczynam 33 tydzień ciąży :) nie wiem kiedy to minęło? może jutro uda mi się fotę brzucha strzelić :)

od kilku dni śpię w osobnym łóżku, bo nie wysypiałam się z mężem i jest o niebo lepiej ;)

zgaga daje w kość, wymioty też męczą ale już końcóweczka :)

Ania, my też mamy łóżko firmy Klupś, zresztą jak większość naszych znajomych, i jesteśmy zadowoleni :)

Córcia nasza pochodziła do przedszkola 4 dni i przyniosła do domu takie choróbsko, że masakra. A najlepsze jest to, że ona tam trochę posmarała, trochę pokaszlała a my z mężem zdechlaki ;) dobrze, że już przechodzi :)

co do ciuszków, to mam już chyba wszystko :) ostatnio jeszcze domawiałam kaftaniki, bo pamiętam, że były mega wygodne dla noworodka.

zostały mi jeszcze pieluchy, sól fizjologiczna, fiolet do przemywania pępka i butelka :) jeżeli szukacie fajnego i niedrogie kremu na odparzenia, potówki, podrażnienia, to z całym sercem polecam wam Mediderm, który kupicie w aptece :) tuba kosztuje 8zł a słoik 200g ok 25zł :) jest sprawdzony i małej niczym innym nie smaruje podrażnień :)

ahh... już nie mogę się doczekać porodu :D jestem mega ciekawa, czy będzie podobny, zwłaszcza jeżeli chodzi o ból i szybkość :)

tqkvoz2.png
    atdc9vvj7hk3c41u.png

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 11 września 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania chyba zakup nowego bedzie swietnym rozwiazaniem :) Nierozumiem jak mozna sie umawiac i pozniej olac sprawe :/
    Jestescie juz przygotowane po calosci !! Elegancko :)
    Ja wiekszosc rzeczy mam juz upatrzone tylko cierpliwie czekam na poznanie plci. W kazdym sklepie gdzie robie zakupy przechodze dzialem dzieciecym i wzrokowo zapamietuje co gdzie i za ile ;)
    23 wrzesien mam spotkanie z polozna, zobaczymy ile przytylam :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 08:42

• madziulek Autorytet

Wysłany: 11 września 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyjechały literki <3

7c7de404d3497131med.jpg

Mania1718, zakocona lubią tę wiadomość

atdc3e5e035kp155.png
‹‹ 320 321 322 323 324 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ