Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7cc49a4e6c78.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ec8283acf485.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6401bcfadd5b.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 15:07
zakocona lubi tę wiadomość
[/link]
-
nick nieaktualny
-
My dzisiaj, 64,9kg, czyli 12,4kg na plusie..
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/eacbc1c52054.jpg
Ja dzisiaj ostatnie prasowanie i ubieram ten wózko-kosz mojżesza + zawieszę literki, potem mam gina, potem muszę na bazarek, a potem SR ostatnia.Mania1718 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyManiu kobieta od wózka nie odbiera telefonu... Jeszcze będę dzwonić...
Byłam dziś odebrać odłożone ciuszki dla małej od tej Pani co dostaje je z zagranicy. Mąż był ze mną i tak się wczuł, że wyszliśmy z ogromna reklamówka i zostawiliśmy u niej 130zł. A ciuszki cudeńka perełki. Mam już tego tyle, że do roczku chyba nie muszę nic kupować Kornelce
Mam też farbę i wszystko do malowania pokoiku małej. Mąż kiedyś był budowlańcem to się zajmie tym na dniach
A ja zaraz siadam i zamawiam łóżeczko bo ostatnio widzieliśmy takie fajne proste w hurtowni za 399 a na smyku po 302zł. Mam nadzieję, że jeszcze sąWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 15:18
-
nick nieaktualny
-
Aniu przykro mi... A byliście oglądać ten wózek? Bo używany to chyba najlepiej jechać, zobaczyć i ewentualnie od ręki kupić. My tak robiliśmy..
Ale się obłowiliście!
Ja dziś tak jak planowałam dosyć skromnie - wydałam 20zeta A Filipkowi kupiłam kilka ciuszków, 3 pary skarpetek i zabawkę Wszystko już się suszy
Mania, w Biedronce wzięłam tylko te pampersy jedynki, dwie paczki. Za 9zł były więc spoko cena
Ale się zmęczyłam tą wyprawą! Ale chyba literki przyszły bo mam awizo Jutro skoczę na pocztę -
Ja byłam na wizycie. Wszystko ok, dzisiaj szyjki mi nie sprawdzał. Kolejna w środę
Zrobiłam dzisiaj ostatnie prasowanie (mam nadzieję) i będę jeszcze dziś po SR albo już jutro ubierała wózko-kosz
Dopakowałam kolejny raz torbę do szpitala i prawie wszystko już tam jest.
Kolejna październikówka rodzi. Właśnie napisała, że ma 9cm rozwarcia
A moja kotka donosiła dzisiaj ciążę i czekamy na poród, a druga ma swoje 4. urodziny -
nick nieaktualnyMadziulek, niestety takiego wózka jak chcemy nie znajdziemy używanego w naszym mieście.Przeglądam ogłoszenia od dość dawna i nie trafił się ani jeden w okolicy w tej wersji o kolorze nie wspominając.
Wzięłam się za zamawianie kilku pierdół do wystroju pokoju. Na pierwszy ogień poszły naklejki różowe motylki. Teraz szukam kinkietów i żyrandola w różowym kolorze bo tutaj są żółto-zielone i nam nie pasują.
Madziulek 9zł za opakowanie pampersów? Dobrze przeczytałam?
Pochwal się łowami -
Klaudia, październikowe mamusie powoli będą się rozpakowywać
Super,że wszystko dobrze z Tadkiem
Kotka donosiła, to i pani musi hihi
Aniu szkoda z tym wózkiem Kurcze sama nie wiem co Ci poradzić...Trochę szkoda kasy na nowy no ale jak nie macie wyjścia..A może gdzieś w bliskiej okolicy ktoś będzie taki sprzedawać?
Takie pampersy:
http://www.biedronka.pl/pl/product,id,11004,name,pieluchy-dada-premium-comfort-fit-28-szt
Wychodzi 32gr/szt więc bardzo dobra cena
Dzisiejsze zakupy:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 17:46
zakocona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadziulek ale się obkupiłaś cudeńka !!! Aż mam ochotę pochwalić się swoimi ostatnimi zdobyczami ale jest ich zbyt dużo hehe oj będziemy stroić te nasze pociechy
Madziulek liczę, że może coś jeszcze się znajdzie. W sumie do porodu mam jeszcze trochę czasu.
A łóżeczko zamówiłam takie http://www.smyk.com/klups-amelia-lozeczko-niemowlece-drewniane-120x60-cm-bez-szuflady,p1063026677,swiat-niemowlaka-p
Fajnie się prezentuje w rzeczywistości i boki pasują do mebli, które już są.
Zamówiłam też lateksowy materacyk z Ikei, i będę zamawiać 2 lampki Smila Blomma na ścianę. -
nick nieaktualnyOno nie jest całe białe, boki ma w kolorze jasnego drewna (buk?), ale tutaj jest szafa, komoda i łóżko dla dziecka w kolorze jasnego drewna więc powinno pasować
Madziulek masz rację nic nie dzieje się bez powodu, może trafię jeszcze lepszy
W poniedziałek zaczynamy z mężem SR
Dziś kupiliśmy u babeczki strój kąpielowy dla małej - mąż nie może się doczekać kiedy zaczniemy chodzić z nią na basen :)Widziałam dziś w jego oczach taką radość, że może jej coś kupić. Kobietka mówiła, że pierwszy raz widzi, żeby facet zamiast mówić "przestań a po co tyle", sam jeszcze dokładał jeszcze więcej:P oj czuję, że będzie córę baaaardzo rozpieszczał już planuje jej kupić elektryczny różowy samochodzik:P -
nick nieaktualny
-
hello dziewczynki
ja zaraz zaczynam 33 tydzień ciąży nie wiem kiedy to minęło? może jutro uda mi się fotę brzucha strzelić
od kilku dni śpię w osobnym łóżku, bo nie wysypiałam się z mężem i jest o niebo lepiej
zgaga daje w kość, wymioty też męczą ale już końcóweczka
Ania, my też mamy łóżko firmy Klupś, zresztą jak większość naszych znajomych, i jesteśmy zadowoleni
Córcia nasza pochodziła do przedszkola 4 dni i przyniosła do domu takie choróbsko, że masakra. A najlepsze jest to, że ona tam trochę posmarała, trochę pokaszlała a my z mężem zdechlaki dobrze, że już przechodzi
co do ciuszków, to mam już chyba wszystko ostatnio jeszcze domawiałam kaftaniki, bo pamiętam, że były mega wygodne dla noworodka.
zostały mi jeszcze pieluchy, sól fizjologiczna, fiolet do przemywania pępka i butelka jeżeli szukacie fajnego i niedrogie kremu na odparzenia, potówki, podrażnienia, to z całym sercem polecam wam Mediderm, który kupicie w aptece tuba kosztuje 8zł a słoik 200g ok 25zł jest sprawdzony i małej niczym innym nie smaruje podrażnień
ahh... już nie mogę się doczekać porodu jestem mega ciekawa, czy będzie podobny, zwłaszcza jeżeli chodzi o ból i szybkość -
Ania chyba zakup nowego bedzie swietnym rozwiazaniem Nierozumiem jak mozna sie umawiac i pozniej olac sprawe
Jestescie juz przygotowane po calosci !! Elegancko
Ja wiekszosc rzeczy mam juz upatrzone tylko cierpliwie czekam na poznanie plci. W kazdym sklepie gdzie robie zakupy przechodze dzialem dzieciecym i wzrokowo zapamietuje co gdzie i za ile
23 wrzesien mam spotkanie z polozna, zobaczymy ile przytylamWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 08:42
[/link]