Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMadziulek cudne literki I króliczek my lubimy króliczki bo tak nas przezywają hehe
Klaudia - baaardzo efektownie to wygląda.
A my podjęliśmy ostatnią próbę kupna używanego wózka. Zamówiliśmy takie sam jak ostatnio ale z większymi i białymi kołami. Do tego w gratisie jakiś bujaczek. Bez szału bo zielony ale na początek niech będzie. Oczywiście za pobraniem. Zobaczymy jak to wyjdzie tym razem
Aha i doszłam do wniosku, że nie kupuję huśtawki hybrydowej i maty edukacyjnej bo zapewne chrzestni też będą chcieli coś sprezentować Jak dopniemy temat wózka to zostaną same pierdółki -
Hej laski co tam u was? Jak sie czujecie? Jakies plany na weekend?
U nas leje i pogoda do d... Pozostaje mi tylko pichcic w kuchni
Od dluzszego czasu przegladam wozki na stronach angielskich i powiem wam ze nic za bardzo mi sie nie podoba coraz czesciej rozwazam zakup wozka w Pl a brat mi wysle kurierem Taki mi sie podoba
http://allegro.pl/mikrus-wozek-3w1-stars-ii-mega-zestaw-i5617555980.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 10:21
[/link]
-
Aniu to trzymam kciuki :*
Mania, fajny wózeczek
Klaudia, koszyk bomba
Mnie wczoraj naszła ochota na sernik (który uwielbiam ) a że ze mnie marny cukiernik, a w lodówce tylko 2 kostki twarogu, to poszukałam w necie czegoś prostego i zrobiłam I wiecie,że nawet dobre wyszło
U nas jak co sobota porządki Potem chcę żeby mi mężuś jakieś foty brzuszka porobił bo w sumie nie mam żadnych fajnychWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 10:23
-
nick nieaktualnyNo ja mimo ostatnich przeżyć liczę, że nast tygodniu dojdzie do nas wózeczek. Podobno sprzedający zna producenta bo mieszkają w tym samym mieście i wspólnie wybrali najlepszy zestaw;)
U nas dziś malowanie pokoiku. Mąż gruntuje gruntem śnieżki i maluje sufit i skos na biało. Jutro kładziemy kolor na ściany jestem bardzo ciekawa efektu -
nick nieaktualnyMadziulek fotki wstawie dopiero jak bedzie skonczony. Kupie wszystkie dodatki itp. A ponieważ chcę to robić stopniowo to jeszcze troche to potrwa
Pytanko. Jak przyjdzie materacyk chce wyprac pokrowiec. Kladziecie mimo pokrowca jakas ceratke pod przescieradlo, żeby malenstwo nie zasiusiało czy sam pokrowiec wystarcza ?
Licytuje na aukcji pokrowiec na nasz fotel z ekoskory. Łuszczy sie z niego ekoskorka (wypoczynek mial posluzyc 2 lata a sluzyl prawie 5 wiec to normalne). Mam nadzieje, ze uda mi sie go wylicytowac to fotel do karmienia bedzie wygladal jak nowy -
nick nieaktualnyTylko, że pokrowiec też jest nieprzemalkalny dlatego się zastanawiam czy dawac coś jeszcze...
Cholerka znalazłam co prawca troche drożej super pokrowiec na fotel z Bon Prixu... Ale licytuje na allegro tanszy. Trudno poczekam i zobacze czy wygram licytacje.
-
Magda ślicznie wyglądasz! !
U nas wyszło słoneczko Po obiedzie ruszymy na spacer
Nie wysypiam się ostatnio, pęcherz znowu daje popalić
Podkłady i pokrowce nieprzemakalne są bardzo przydatne Dzieci lubią zsiusiac się w najmniej oczekiwanym momencie. Wystarczy ze podczas zmiany pieluszki zaczniecie całować stopkiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 10:33
[/link]
-
Gratuluję Madzia !!
Ja dzisiaj mam wrażenie, że Tadek jest wyżej niż kiedykolwiek wcześniej Męczy mnie to już strasznie W nocy nie spałam 2,5h + każdorazowe wyjście na siku, dodatkowo oprócz bóli stawów w palcach, zaczęły mnie nachrzaniać w nocy i nadgarstki
Wczoraj mieliśmy mieć spotkanie z położną i kwalifikację do DN, ale odwołała, bo dzieciak chory i dowiem się dzisiaj czy w śr będzie.. Oby, bo ja chcę to mieć już za sobą w końcu! -
nick nieaktualnyMadzia ślicznie wyglądasz !
Maniu ja się cieszę, że mam trochę uniwersalnych ubranek wcześniej bo odkąd znam płeć to zbyt często sięgam po różowe:P (a swoją drogą i najczęściej takie w oczy wpadają) i dzięki tym pierwszym łowom Kornelka nie będzie non stop chodziła ubrana na różowo:P
A my jesteśmy w trakcie remontu pokoiku. Z całego serca polecam zarówno nowy grunt lateksowy śnieżki jak i szczególnie śnieżkę satynową. Mąż jest nią zachwycony, a wiele farb już używał Mieliśmy śmieszną sytuację przy tym bo wczoraj kiedy chciałam zapalić lampkę w pokoju małej spaliła się żarówka. Poszło zwarcie i wywaliło korki w całym domu. Bezpieczniki w domu były ok, więc zadzwoniliśmy na pogotowie energetyczne. Kazali otworzyć skrzynkę z bezpiecznikami poza domem. Niestety właściciel nie wiedział gdzie jest kluczyk i tak zostaliśmy na całą noc bez prądu. Oczywiście przy okazji rozmroziliśmy zamrażarkę bo innej opcji nie było. Dziś rano maż jeździł do PGE (miał też problem z wyjechaniem z garażu bo wszystko na prąd ale jakoś manualnie otworzył bramę) po uniwersalny kluczyk do skrzynki. Namęczył się z jej otwarciem ale w końcu się udało i od 2 godzin mamy prąd jupi oj będziemy wspominać malowanie Kornelkowego pokoju:)
Właśnie robię cotton balls bo nie chciało mi się szukać po biedronkach ani przepłacać na allegro:) całkiem ciekawie mi wychodzą ale to tyyyle roboty nie mogę się doczekać efektu końcowego
No i od wczoraj męczy mnie zatrucie pokarmowe:( ehh
A dziś zaczynamy SR -
Ania niezła akcja z prądem
Z moich łowów nici. Było tego od groma, prześliczne, niezniszczone ale większość co mi się podobało i brała bym to typowe albo dla chłopca albo dla dziewczynki. Zrezygnowałam z tych neutralnych i cierpliwie czekam.
W środę przyjeżdża do mnie znajoma która ma dwoletnią córkę i prowadzi sklep z odzieżą używaną. Pisała mi że ma już tyle ubranek dla mnie że spokojnie starczy dla bliźniaków poza tym wiezie mi inne fanty bujaczek, wyparzacz do butelek i łóżeczko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 16:11
[/link]
-
nick nieaktualnyManiu ja też czasami nie mogłam się powstrzymać i bardzo wcześnie kupiłam kilka ciuszków typowych dla płci;)
Pierwszy dzień w SR już za nami dobra nowina wózek już wysłany;) gratis bujaczek. Nie podoba mi się jego zielony kolor ale poszukam pokrowca w innym kolorze;) -
Dzięki Dziewczyny za miłe słowa
Aniu, niezła akcja Dobrze,że Wam ten prąd włączyli
Maniu, fajne prezenty od koleżanki
A pokaż wózeczek My wczoraj wieszaliśmy literki. Sprawdzałam jeszcze raz torbę i rzeczy dla Małego na wyjście. TO już tak blisko aaaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 09:57
-
nick nieaktualny