Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Strzała, ja zawsze myślałam o adopcji dziecko, nawet jakbym miała własne Dla mnie to nie stanowi żadnego problemu
Tapir, to może lepiej usiądź ze swoim facetem i spokojnie pogadaj, bo szantażem to niewiele można zdziałać. Wydaje mi się, że facet to jednak też musi czuć jakiś instynkt, bo na siłę to tym bardziej może nie wychodzić Przepraszam, że tak o tym piszę. Może po prostu bez spiny działajcie, jak się uda to znaczy, ze tak miało byc Jeśli się nie uda to decyzja musi być wspólna, czy robicie coś szerzej w tym kierunku.
-
Naox to Twój J jest jak mój D Ma ten instynkt i uwielbia dzieci a one jego Zawsze się ze mnie śmieje, ze jak dzwoni to mnie wiecznie nie ma bo już jestem u Brzdąca na dole ale sam jak przyjedzie to chwila moment już chce się z nim bawić
Kasia miłego dnia, zresztą dla Was wszystkich
Ja zabieram się za sprzątanie bo mamuśka już mnie goni Ps. i cały cas mnie pociesza, że może jednak za wcześnie ten test i lepiej żebym dzisiaj niewiele piła
-
Sorki ze sie wtrace, ale Annielica wspomniala o termometrze na podczerwien jako termometrze owulacyjnym. Chcialam sprostowac, ze nie nadaje sie on do tego, poniewaz mierzymy temperature sluzowki a nie skory.25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
dziewczyny ide na bete
temp mi nie spadla...
o 6 rano pierwszy test negatywny... ale dalej nie dalo mi to spokoju powtorzylam test o 9 i wyszły ładne dwie kreski
odezwe się po wynikach
trzymajcie kciukimenka, mb lubią tę wiadomość
-
She Wolf wrote:Sorki ze sie wtrace, ale Annielica wspomniala o termometrze na podczerwien jako termometrze owulacyjnym. Chcialam sprostowac, ze nie nadaje sie on do tego, poniewaz mierzymy temperature sluzowki a nie skory.
W dalszych postach i w odpowiedziach na moje pytania Annielica wyjaśniła, że ten na podczerwień do mierzenia temp w pochwie zdecydowanie się nie nadaje Ale nie umniejsza to jemu dokładności i przydatności przy dzieciach np
-
nat_alia wrote:dziewczyny ide na bete
temp mi nie spadla...
o 6 rano pierwszy test negatywny... ale dalej nie dalo mi to spokoju powtorzylam test o 9 i wyszły ładne dwie kreski
odezwe się po wynikach
trzymajcie kciuki
Kciukam mocno i nie moge sie doczekac wyniku[/link]
-
Sówka_83 wrote:W dalszych postach i w odpowiedziach na moje pytania Annielica wyjaśniła, że ten na podczerwień do mierzenia temp w pochwie zdecydowanie się nie nadaje Ale nie umniejsza to jemu dokładności i przydatności przy dzieciach np
Tak wiem, ale ktos kto nie wie gdzie mierzy sie podstawowa temperature ciala, moze pomyslec, ze taki termometr jest latwy w obsludze i dokladny, a co za tym idzie miarodajny przy wykrywaniu owulacji. Moja uwaga byla dla tych dziewczyn, ktore sa poczatkujace na forum.
Pozdrawiam25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
She Wolf wrote:Tak wiem, ale ktos kto nie wie gdzie mierzy sie podstawowa temperature ciala, moze pomyslec, ze taki termometr jest latwy w obsludze i dokladny, a co za tym idzie miarodajny przy wykrywaniu owulacji. Moja uwaga byla dla tych dziewczyn, ktore sa poczatkujace na forum.
Pozdrawiam
Ok, rozumiem Dobrze, że ktoś podczytuję i kontroluję info Dzięki temu można faktycznie uniknąć nieporozumień i nie potrzebnych nerwów.She Wolf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnel wrote:Witaj agp. Poki co temp rosnie i oby nie spadała przed @, ktora oczywiscie nie przyjdzie
Byłoby super Ale się nie nastwaim. W zeszłym miesiacu mimo, iż nie robiłam wykresów, ani też żadnych pomiarów, wszystko mi wskazywało, że się udało, a tu klops
-
jestem jestem i nie moge uwierzyć
moja beta HCG 72,49 mIU/ml
rycze ze szczęścia
Trzymam kciuki za kolejne zafasolkowania
i przesyłam mnóstwo wirusków :D
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&Anko:-), olimama, zakocona, natalka189, rozowa_strzala, Propablyme, mb lubią tę wiadomość
-
nat_alia wrote:jestem jestem i nie moge uwierzyć
moja beta HCG 72,49 mIU/ml
rycze ze szczęścia
Trzymam kciuki za kolejne zafasolkowania
i przesyłam mnóstwo wirusków :D
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
No Kochana, na taka informację czekałam GRATULACJE :D:D I zabieram troche wirusków