Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
To może i ja dwie na początek będę pic, więc pewnie muszę dwa opakowania kupić Tylko ja bez konsultacji lekarza. A zrezygnować przy tym z samego kwasu foliowgo?
Zakocona czekamy z niecierpliwością na wyniki Kochana a to Twój pierwszy cykl starań i od razu pozytyw?
Cały czas mi się mordka uśmiecha jak myślę o tych zielonych kropkach z tego miesiąca
-
nick nieaktualny
-
Jeszcze chwilę i zacznę sobie zarzucać, ze nie brałam wcześniej tego infolicu skoro takie mam parcie na tą ciąże. Ale lepiej późno niż wcale.
Aga, nie dziwię Ci się. My staraczki tak już mamy, taka przypadłośćWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 12:01
-
Sówka_83 wrote:Jeszcze chwilę i zacznę sobie zarzucać, ze nie brałam nieśniejszej tego infolicu skoro takie mam parcie na tą ciąże. Ale lepiej późno niż wcale.
hanula lubi tę wiadomość
-
annielica wrote:Wiem wiem, ale mam ich jeszcze kilka to korzystam. W zależności jak spojrzę widzę cień. Najlepiej widać kreseczkę Jak trzymam test pod ukosem. Kurczę, ze też musiał mi się aparat rozładować. Postaram się go podładować i wstawić fotkę to powiecie czy coś jest czy powinnam się leczyć psychiatryczne. Jak się wstawia fotki na forum ??? pomoże ktoś ???
Też tak miałam cien cienia ledwo widoczny mówie sobie
test robi mnie w Ciu...aaa
tylko ze ja ten test robiłam w 14 dpo
a teraz 9 tydzień leciWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 12:02
-
nick nieaktualny
-
Annielica jak to ile cykli starań?? Luty będzie naszym ostatnim
A wszyscy przychodzą do mnie mówią jakie to mają problemy, co planują, głupie gadania a mnie aż trzęsie... @ się zbliża to nerwowa jestem a do tego zestresowana. No i babci się oberwało za głupie jej gadanie, właśnie wstała i poszła, trudno A ja zazwyczaj jestem spokojna i zawsze wszystko wysłuchuję ale np. nie komentuje.
Najgorsze jest to, ze jak już zaczęłam płakać to już pewnie do wieczora będę
ALe i tak sie cieszę tymi zielonymi kropkamiWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 12:18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySówka_83 wrote:Jeszcze chwilę i zacznę sobie zarzucać, ze nie brałam wcześniej tego infolicu skoro takie mam parcie na tą ciąże. Ale lepiej późno niż wcale.
Aga, nie dziwię Ci się. My staraczki tak już mamy, taka przypadłość
Masakra,
a mówią żeby wyluzować. Ciekawe jak to zrobić Sówka nie zarzucaj Sobie nic. To naprawdę nic nie da... Zawsze do czegoś możemy się doczepić Ale tak naprawdę może wszystko jest z nami i monżami ok tylko duże parcie w tym temacie jest?! -
nick nieaktualnySówka nie chcę Ci robić złudnych nadziei ale w ciąży czuje się jak przed okresem
Zadzwoniłam do męża i powiedziałam, że 2 dni przed okresem mam 2 negatywne testy to powiedział tylko żebym się nie przejmowała, bo Bóg już dla mnie zaplanował życie i wszystko będzie dobrze, bo Bóg wie lepiej -
annielica wrote:Zadzwoniłam do męża i powiedziałam, że 2 dni przed okresem mam 2 negatywne testy to powiedział tylko żebym się nie przejmowała, bo Bóg już dla mnie zaplanował życie i wszystko będzie dobrze, bo Bóg wie lepiej
-
Mój też mnie właśnie pociesza, szkoda tylko ze go nie ma przy mnie i nie mogę sie przytulic
Annielica ja już taki przypadek miałam w listopadzie, cykl mi się wydłużył, robiłam betę, testy i byłam u lekarza, zaraz na drugi dzień @ dostałam. No i u mnie jest spadek temp, nawet teraz od rana nie urosła.
Trzeba sobie powtarzać, że co ma być co będzie i że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło... Moje motta jakoś od września.