Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki ale ze mnie glupek zrobilam dwa testy... mam ich duzo tak wiec pomyslalam sobie ze nic sie nie stanie jak je zmarnuje. No i teraz wkrecam sobie ze widze cien cienia co oczywiscie jest glupota bo to niemozliwe. Za wczesnie jest i nie mam zadnych objawow.
http://naforum.zapodaj.net/images/a1bbf93e0f41.jpg
Dodam jeszcze ze w poprzednim cyklu mialam podobnie i tera wiem ze musz je wyrzucic bo nie potrzebny stres przejde
zakocona czekam z niecierpliwoscia[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja właśnie wróciłam od brzdąca, nie byłam tam nawet 10 min bo patrzyłam na niego i łzy w oczach
Masakra jakaś Przepraszam, ze Wam tam smęcę ale to chyba apogeum przed @...
Dziewczyny wytrzymacie te cztery dni byle na tescie dwie krechy były Będzie dobrze!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySówka_83 wrote:Ja właśnie wróciłam od brzdąca, nie byłam tam nawet 10 min bo patrzyłam na niego i łzy w oczach
Masakra jakaś Przepraszam, ze Wam tam smęcę ale to chyba apogeum przed @...
Dziewczyny wytrzymacie te cztery dni byle na tescie dwie krechy były Będzie dobrze!
Smec nam my też w oczekiwaniu to tak posmutaskac razem trzeba ...
Ja nie lubie tych ostatnich dni bo zawsze wkrecam sobie wszystko ...
-
nikicia86 wrote:Ja nie lubie tych ostatnich dni bo zawsze wkrecam sobie wszystko ...
Sowka, pisz śmiało co Ci leży na serduchu :*
A ja mam w domu aż 4 testy więc trzeba będzie kiedyś je wypróbowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 14:10
-
nick nieaktualny
-
Dzięki Dziewczyny :*
No opętało mnie Też na pewno zostanę tutaj na dłużej bo wolę się Wam wygadać, które rozumiecie co przezywam. Zdrowo jest się wygadać.
Ja dzis wykorzystałam wszystkie testy i postanowiłam czekać na @. Niech przychodzi to szybciej się pogodzę z porażką.