Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mania ja przepraszam ale ja tam nie widzę cienia Ale ja to ślepa jestem Trzymam kciuki żeby ciemniejsza krecha była
Kasia jeśli czujesz, że musisz to testuj Tylko pamiętaj, jeśli będzie negatyw to się nie załamuj a powtórz test za kilka dni
Aga widzimy się na lutowych testerkach
Mam spokojny wieczór i chętnie bym się winka napiła, obiecałam sobie lampkę czerwonego co wieczór Ale niestety póki co jestem na etacie kierowcy, pewno ok 22 dopiero spożyję
Mnie się już humor poprawia, wczesnym rankiem będę się witać z mężusiem
agp lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySówka_83 wrote:Witam
Qlka a jednak się udało Powodzenia życzę, oby wszystko przebiegało jak trzeba
Nikicia dopóki nie masz @ jest nadzieja Ból brzucha to normalka, spokojnie
Madzulka no piękne te bladziochy Jeśli czujesz, że na betę za wcześnie to pewnie, że nie idź Najwyżej kup sobie jeszcze jakiś inny test
Ja dziś zakupuję na necie wspomagacze i testy owulacyjne Termometr zostaje ten sam, za późno już na kupno nowego w tym cyklu, chyba że w Rossmanie będzie jaki
Powodzenia Dziewczyny i nie załamywać się !!! -
Zakocona ja tam już byłam, wpisałam się na listę i zniknęłam Nie będę się jednak dopisywać, może to jakiś znak dla mnie
Aga ja zakupiłam sobie Inofolic i mężowi cynk, o którym jeszcze nie wie Nic więcej nie będę brać raczej, chyba ze macie jakąś podpowiedź Aha, mama zamiar jeszcze co wieczór lampkę czerwonego wina wypić I migdały zajadać ale zapomniałam je dzisiaj kupić
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katarzyna 121
Który to u Ciebie dzień cyklu ?
U mnie 1 test był negatywny i myślałam znowu miesiąc do bani,ale dzień później miałam przez cały dzień zgagę,gdzie nigdy nie miałam,wiec zrobiłam ponownie test,okazało się ze druga kreseczka pokazała się delikatna, pojechałam na hcg no fasolka jest
Aga 36. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasiu na moich testach też jest napisane że 4 dni przed ale najlepiej po nienadeszlej @ poczekaj jeszcze 2-3 dni.
Zakochana ja kupuję na eBay (to samo co allegro ) i nie wiem czy mają 10mlu czy 25 mlu bo nigdzie nie widzę informacji na ten temat[/link]