Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySówka_83 wrote:Aga poczekaj spokojnie, masz podobną sytuację do mojej i ja końcu 16 dpo dostałam małpę, której nic nie zapowiadało bo nie miałam żadnych objawów.
Niestety ja mam bardzo wrażliwy okres czyli wystarczy minimalny stres, nerwy czy nawet dłuższe ćwiczenia powodowały przesuniecie go lub zanik.
Czekam, czekam, ale sama wiesz, że świra dosłownie można dostać -
nick nieaktualnySówka_83 wrote:Kasia Ty również poczekaj cierpliwie z testowaniem. Nie ma sensu stwarzać sobie dodatkowych stresów A na pewno będzie dobrze
Wiem wiem, czekam czekam, ale moja cierpliwosc pomalu dobiega konca
Co chwile biegam na ubikacje no normalnie jak wariatka i patrze czy @ nie ma
Mania czekamy na zdjecie -
Mania1718 wrote:Madziulek moja bratowa pierwsze dzieciatko poronila w trzecim miesiacy a jak zaszla po raz kolejny od poczatku dostala leki na podtrzymanie ciazy i brala do konca Proponowalabym udac sie jak najszybciej i koniecznie powiedziec o pierwszym poronieniu. Napewno zrobia dodatkowe badania i beda chuchac na zimne. Oczywiscie zycze z calego serducha zeby wszystko bylo ksiazkowo
-
zakocona wrote:17dpo - beta 597,20
ja miałam isc na bete w pn i jak dzis dzwoniłam to okazało się ze gin na urlopie a bez jego konsultacji babka mi nie zrobi tej bety wiec pozostaje mii jedynie test zrobic chyba ze @ nadejdzie -
madziulek wrote:Umówiłam się na jutro do gina
Zakocona, super przyrost
-
kubecek wrote:pięknie zakocona podkradam troche tych fluidków
ja miałam isc na bete w pn i jak dzis dzwoniłam to okazało się ze gin na urlopie a bez jego konsultacji babka mi nie zrobi tej bety wiec pozostaje mii jedynie test zrobic chyba ze @ nadejdzie
Ja tam sama sobie chodzę, dla własnego widzimisię Płacę, to wymagam
Dzięki dziewczyny Ależ jestem szczęśliwa! -
Fatim wrote:Moja beta 32,36 trzymam za was kciuki i zarazam
Fatim lubi tę wiadomość
-
zakocona wrote:jak to ci bety nie zrobi?
Ja tam sama sobie chodzę, dla własnego widzimisię Płacę, to wymagam
Dzięki dziewczyny Ależ jestem szczęśliwa!
a Tu w DE to chyba jakies inne zasady mają a do innego gin narazie nie mam jak isc bo z jezykiem jeszcze sobie az tak nie radze a mój chopek pracuje to nie ma jak nawet isc ze mną w razie czego wiec jutro ide kupic ten test chociaz jakos trace nadzieje na pozytyw -
nick nieaktualny