Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMmadziulek wkrotce tego wszystkiego sama doswiadczysz, przyznam Mani racje, bedziesz kochala nad zycie Ja przy porodzie plakalam jak bobr ze szczescia Jak tylko sobie przypominam to lezka sie w oczy cisnie
Ja rowniez sie ciesze Mania ze jestescie ;* z wami wydaje sie to wszystko troche latwiejszeMania1718 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katarzyna_121 wrote:Madziulek udalo wam sie w drugim cyklu po stracie.. Ja jestem w trzecim.. moze i mi sie tak szybko uda. Jak widac mozliwe
Teraz tylko się modlę żeby utrzymać ciążę.
Oczywiście tak jak poprzednio nikomu się nie pochwalimy póki co ale jutro powiem rodzicom Wiem,że oni zawsze będą ze mnąWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 19:10
-
Mania1718 wrote:Madziulek bylas juz u ginekologa ?
Chociaż na weekend jedziemy do rodziców i jest opcja żeby wpaść do gina w tą sobotę. Co prawda to jest raczej za wcześnie ale mam wujka gina, który może mnie przyjąć od ręki. -
Madziulek moja bratowa pierwsze dzieciatko poronila w trzecim miesiacy a jak zaszla po raz kolejny od poczatku dostala leki na podtrzymanie ciazy i brala do konca Proponowalabym udac sie jak najszybciej i koniecznie powiedziec o pierwszym poronieniu. Napewno zrobia dodatkowe badania i beda chuchac na zimne. Oczywiscie zycze z calego serducha zeby wszystko bylo ksiazkowo[/link]
-
Hejka
No Dziewczyny nadal trzymam kciuki za Was
A ja dzisiaj zamówiłam sobie Inofolic i mężowi cynk Ale wiecie zaczniemy je brać pewnie dopiero w poniedziałek jeśli przesyłka dotrze, no chyba ze jutro by się jakimś cudem pojawiła. Wy w którym dniu cyklu zaczynałyście?
Aha, wiecie co, dzisiaj przypadkiem na jakimś forum na ovu przeczytałam, ze czerwone winko i migdały dobrze wpływają na endometrium. Słyszałyście coś o tym? Bo ja chyba przejdę się do piwniczki ślubnej i zacznę wieczorkami popijać lampkę, dwie
Haha, i jeszcze wyczytałam, ze kobieta podobno najbardziej płodna jest w miesiącu swoich urodzin W moim przypadku w lutym i oby się sprawdziło
A tak na poważnie to ja na razie na luzaka jestem i czekam na mężusia, pewnie stres znów mi się zacznie w drugiej połowie cyklu.agp lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki tak sie napalilam tym testem owulacyjnym ze zrobilam ciazowy. I widze bladziocha nad bladziochami (maz i corka widza tez!!!) Nie nakrecam sie bo miesiac temu tez byl bladzioch. Powtorze jutro i pojutrze itd.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 21:34
mb, agp, Katarzyna_121 lubią tę wiadomość
[/link]
-
Sowka ja zaczelam brac inofolic tak w polowie cyklu, dla mnie to nowosc ale pokladam w nim nadzieje. Maz tez juz lyka cynk Dzisiaj pytal sie czy moze brac dwie tabletki (na jedno jajko i na drugie) ale sie usmialam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 21:34
[/link]