Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzisiaj mala iskra nadzieji znowu sie pojawila TTest owulacyjny wyszedl prawie pozytywny (30 dc) Slyszalam ze poziom lh utrzymuje sie wysoko jesli moglo dojsc do zaplodnienia. Chcialabym mocno...
Dzisiaj jestem placzliwa co u mnie graniczy z cudem!!! Nie pamietam kiedy ostatnio plakalam...
http://naforum.zapodaj.net/images/6d5794f522c3.jpg
[/link]
-
Mania1718 wrote:Dzisiaj mala iskra nadzieji znowu sie pojawila TTest owulacyjny wyszedl prawie pozytywny (30 dc) Slyszalam ze poziom lh utrzymuje sie wysoko jesli moglo dojsc do zaplodnienia. Chcialabym mocno...
Dzisiaj jestem placzliwa co u mnie graniczy z cudem!!! Nie pamietam kiedy ostatnio plakalam...
http://naforum.zapodaj.net/images/6d5794f522c3.jpg
Aż z ciekawości zrobiłam test owu bo mi jeden został i mam 2 krechy, a testowa nawet przy owulacji aż taka mocna i wyraźniejsza od kontrolnej nie była
U Ciebie tempka pięknie idzie w góręWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 18:02
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mania, znalazłam taką wypowiedź gina:
Jeżeli dojdzie do zapłodnienia hormon lutenizujący jest jak najbardziej wykrywalny w organizmie i nadal utrzymuje się w dość dużych stężeniach. LH jest bowiem hormonem pomagającym utrzymać wczesną ciążę. Zwiększa bowiem produkcję hormonów płciowych. Hormon lutenizujący jest również odpowiedzialny za przekształcenie pęcherzyka jajnikowego w tzw. ciałko żółte, produkujące progesteron niezbędny do prawidłowego rozwoju ciąży.Mania1718 lubi tę wiadomość
-
madziulek wrote:Aż z ciekawości zrobiłam test owu bo mi jeden został i mam 2 krechy, a testowa nawet przy owulacji aż taka mocna i wyraźniejsza od kontrolnej nie była
U Ciebie tempka pięknie idzie w górę
Madziulek dlatego mam malutka nadzieje Kilka dni zostalo... eh[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katarzyna_121 wrote:Nasz nazywa sie Marcin O imie dla rodzenstwa sie go jeszcze nie pytalismy, moze zaczekamy az tak daleko bedzie. Ale zawsze widzac dzidzie w reklamach pyta : Mama kupimy dzidziusia ..
Slodziak Zeby to byloby takie proste to pewnie zakup bylby dokonany[/link]