Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Katarzyna_121 wrote:Moze zrob test jutro jeszcze raz, lub odczekaj jeszcze pare dni..
Spróbuję jutro, wieczorem, chyba, że mnie wcześniej zaleje.
Czy to możliwe, żeby w dzień spodziewanej @ był negatyw jeśli jest się w ciąży?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrozowa_strzala wrote:ja mysle dziewczyny, że większość obecnych forumowiczek (w tym na pewno ja) mocno sobie co nie co uroiły musicie dziewczyny tyci wyluzować i nie skupiać się zbytnio na każdym objawie, ukłuciu, swędzeniu, bo zbzikujecie
ja teraz, jak ktoras z was, chyba Kasia, testy będę robić dopiero wtedy kiedy okres nie przyjdzie. Już żadne inne objawy mnie nie interesują, bo takie wmawianie sobie, myślenie, denerwowanie się może spowodować też rozregulowanie cyklu
agp 3,09 przy okresie 'na godzinach' nie wskazuje na ciążę, ale wierzę, że w przyszłym cyklu będziesz miała przyrost 10 razy większy
Także dziewczyny pamiętajcie o najważniejszym: stres strasznie miesza w naszych cyklach. życzę Wam i sobie, oczywiście, owocnego cyklu
A dziewczynom, które w tym miesiącu zaszły życzę duuużo zdrowia, mało mdłości i szybkiego porodu
Wszystkie jesteście mądre, dobre i ważne. Powodzenia!
Różowa, o ciąży to nie myślałam, tak zapytałam, bo bałam się że może mi się coś rozregulowało, skoro mam coś trochę ale powyżej normy.
Zgadzam się z Tobą w 100%%, że można się tak nakręci, że wszystko wskazuje na ciążę. Ja za Ciebie też trzymam kciuki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynikicia86 wrote:A ja tez dzis plamienia brązowe aż mi sie płakać chce znów nici
-
Długi dzień za mną
Dziewczyny nie panikujcie i wyluzujcie
Co ma być to będzie, prędzej czy później! Grunt to się nie poddawać
Za te, które jeszcze przed testowaniem trzymam kciuki, za te które mają dwie krechy trzymam kciuki i za te, którym w tym cyklu się nie udało trzymam kciuki za kolejny
Ja nadal mam załamkę i pozwalam sobie na łzy ale za chwilę sobie mówię Alleluja i do przodu, robisz wszystko co możesz żeby się udało, więc trochę cierpliwości a będzie zielony kropek
Postanowiłam też ciutkę forum sobie odpuścić bo totalnie odpłynęłam
Gratuluje dzisiejszym pozytywnie testującym
Zakocona piękny przyrost
-
nick nieaktualnyrozowa_strzala wrote:agp ja gdzies czytałam, że lekki przyrost hcg może mieć miejsce tuż przed okresem jednak warto jest sprawdzić kolejny wynik jeżeli do @ nie dojdzie
-
nick nieaktualnyDzein dobry dziewczyny, nikicia nie trac nadzieji poki @ sie nie rozwinela jeszcze nie wszystko stracone.. a jak nie w tym to moze w nastepnym.
U mnie tempka dzisiaj tak jak wczoraj.. oby tylko nie spadla.. Jutro termin @ ..Na 8.00 prowadze juniora do pzedszkola, a potem ide na paznokcie..moze pzez chwile przestane myslec.. Jak jutro do popoludnia nie dostane @ to zrobie test.. dziewczyny juz sie boje.. kazdej z nas sie doradza glowa do gory, ale gdy nas same to spotyka to jednak lekkie zalamanie jest No zobaczymy. Za jutrzejsze testerki trzymam mocno kciuki -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki! Liczę na to, że @ nas nie zaleje!!!!!
Kasia, ja zatestuje jutro z Tobą, bo u mnie @ wczoraj brak i dzi od rana też jeszcze cisza. Tylko w prawym boku boli (jajnik?) Modlę się, żeby nie przyszła!
Gaga na teście musi byc choć jedna kreska, ta testowa - jeśli nie ma wcale, to test nieważny.
Głowa do góry! Powodzenia dla dzisiejszych testerek! -
nick nieaktualny
-
madziulek wrote:Niepotrzebnie
Z tego co widzę, to jutro będzie u Ciebie 9dpo? Nie za wcześnie na test?
Kenia, również trzymam kciuki
Madziulek, dziękuję! Bardzo się boję, bo wczoraj zrobiłam test i był negatyw... Ale skoro @ nie ma, to dam sobie jeszcze jedną szansę