X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testujemy na koniec stycznia :)
Odpowiedz

Testujemy na koniec stycznia :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze zrob test jutro jeszcze raz, lub odczekaj jeszcze pare dni..

• Kenia Znajoma

Wysłany: 28 stycznia 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna_121 wrote:
    Moze zrob test jutro jeszcze raz, lub odczekaj jeszcze pare dni..
    nastawiłam się już na następny cykl, ale jak tu zacząć bez @
    Spróbuję jutro, wieczorem, chyba, że mnie wcześniej zaleje.
    Czy to możliwe, żeby w dzień spodziewanej @ był negatyw jeśli jest się w ciąży?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysle ze jest mozliwe. Mi tez w pierwszej ciazy test wyszedl negatywny, a po dwoch dniach jak sie nie myle wyszly dwie kreszki. Poczekaj jeszcze ktroche, lub zrob jak mowisz jutro jeszcze jeden

Kenia lubi tę wiadomość

• Kenia Znajoma

Wysłany: 28 stycznia 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo dziękuję! Będę testować, skoro takie przypadki chodzą po ludziach :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki <3 ;*

Kenia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozowa_strzala wrote:
    ja mysle dziewczyny, że większość obecnych forumowiczek (w tym na pewno ja) mocno sobie co nie co uroiły :) musicie dziewczyny tyci wyluzować i nie skupiać się zbytnio na każdym objawie, ukłuciu, swędzeniu, bo zbzikujecie :)

ja teraz, jak ktoras z was, chyba Kasia, testy będę robić dopiero wtedy kiedy okres nie przyjdzie. Już żadne inne objawy mnie nie interesują, bo takie wmawianie sobie, myślenie, denerwowanie się może spowodować też rozregulowanie cyklu :)

agp 3,09 przy okresie 'na godzinach' nie wskazuje na ciążę, ale wierzę, że w przyszłym cyklu będziesz miała przyrost 10 razy większy :)

Także dziewczyny pamiętajcie o najważniejszym: stres strasznie miesza w naszych cyklach. życzę Wam i sobie, oczywiście, owocnego cyklu :)

A dziewczynom, które w tym miesiącu zaszły życzę duuużo zdrowia, mało mdłości i szybkiego porodu :)

Wszystkie jesteście mądre, dobre i ważne. Powodzenia!

Różowa, o ciąży to nie myślałam, tak zapytałam, bo bałam się że może mi się coś rozregulowało, skoro mam coś trochę ale powyżej normy.
    Zgadzam się z Tobą w 100%%, że można się tak nakręci, że wszystko wskazuje na ciążę. Ja za Ciebie też trzymam kciuki :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tez dzis plamienia brązowe :-( aż mi sie płakać chce :-( znów nici

muriella lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nikicia86 wrote:
    A ja tez dzis plamienia brązowe :-( aż mi sie płakać chce :-( znów nici
    Nikicia uda się nam wszystkim w końcu :-) Głowa do góry (i kto to mówi - łzy mi dziś tez płynęły jak zobaczyłam wynik bety :-()Ale kogoś zacytuje, tylko nie wiem kogo dokładnie Nowy cykl, nowe nadzieje :-) Ja nadal czekam na @. Niech już przyjdzie, bo przynajmniej można walczyć znowu :-)

• hanula Znajoma

Wysłany: 28 stycznia 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już od wczoraj mam plamienie... Wczoraj delikatne jasnobrązowe a dziś już ciemnobrązowe.. Wiec jutro będzie @ bo ból podbrzusza już na to wskazuje :( :(

uwo93e3kh0wi6ixc.png
  • Sówka_83 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Długi dzień za mną ;)

Dziewczyny nie panikujcie i wyluzujcie :)

Co ma być to będzie, prędzej czy później! Grunt to się nie poddawać :)

Za te, które jeszcze przed testowaniem trzymam kciuki, za te które mają dwie krechy trzymam kciuki i za te, którym w tym cyklu się nie udało trzymam kciuki za kolejny :)

Ja nadal mam załamkę i pozwalam sobie na łzy ale za chwilę sobie mówię Alleluja i do przodu, robisz wszystko co możesz żeby się udało, więc trochę cierpliwości a będzie zielony kropek :)

Postanowiłam też ciutkę forum sobie odpuścić bo totalnie odpłynęłam ;)

Gratuluje dzisiejszym pozytywnie testującym :D

Zakocona piękny przyrost :)

p19u3e3kdr6ipbhx.png
    3i49tv73mtgklla9.png
  • rozowa_strzala Ekspertka

Wysłany: 28 stycznia 2015, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agp ja gdzies czytałam, że lekki przyrost hcg może mieć miejsce tuż przed okresem :) jednak warto jest sprawdzić kolejny wynik jeżeli do @ nie dojdzie :)

tqkvoz2.png
    atdc9vvj7hk3c41u.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 04:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozowa_strzala wrote:
    agp ja gdzies czytałam, że lekki przyrost hcg może mieć miejsce tuż przed okresem :) jednak warto jest sprawdzić kolejny wynik jeżeli do @ nie dojdzie :)
    Możesz mieć tutaj 100% racje, bo tempka dziś zjechała, wiec chyba się zbliża @. Może ta obsuwa przez witaminy, które zaczęłam jeść b6 i magnez. Może wydłuża to fazę lutealną. Przed porodem cykle miałam co 28 dni, po co 24 dni, wiec...

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzein dobry dziewczyny, nikicia nie trac nadzieji poki @ sie nie rozwinela jeszcze nie wszystko stracone.. a jak nie w tym to moze w nastepnym.

U mnie tempka dzisiaj tak jak wczoraj.. oby tylko nie spadla.. Jutro termin @ ..Na 8.00 prowadze juniora do pzedszkola, a potem ide na paznokcie..moze pzez chwile przestane myslec.. :/ Jak jutro do popoludnia nie dostane @ to zrobie test.. dziewczyny juz sie boje.. kazdej z nas sie doradza glowa do gory, ale gdy nas same to spotyka to jednak lekkie zalamanie jest :( :/ No zobaczymy. Za jutrzejsze testerki trzymam mocno kciuki =)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żeby się dobić (od wtorku mam plamienia a wczoraj już zaczątki krwi) zrobiłam dziś paskowy test ciążowy. I wyszło jedno wielkie NIC- dosłownie nic bo żadnej kreski. Może ja go źle zrobiłam? W moczu trzymałam tylko 3-4 sekundy

• madziulek Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu, nie stresuje się! :) Trzymam kciuki :D

Dziś 29 i kilka z nas miało testować :D Jak tam Dziewczyny? :D

gaga - skoro zaczyna się krwawienie to test nie miał prawa wyjść :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 07:55

atdc3e5e035kp155.png
  • Kenia Znajoma

Wysłany: 29 stycznia 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki! Liczę na to, że @ nas nie zaleje!!!!!
    Kasia, ja zatestuje jutro z Tobą, bo u mnie @ wczoraj brak i dzi od rana też jeszcze cisza. Tylko w prawym boku boli (jajnik?) Modlę się, żeby nie przyszła!
    Gaga na teście musi byc choć jedna kreska, ta testowa - jeśli nie ma wcale, to test nieważny.
    Głowa do góry! Powodzenia dla dzisiejszych testerek!

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulek ja to sie już pare dni stresuje :/

• madziulek Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna_121 wrote:
    Madziulek ja to sie już pare dni stresuje :/
    Niepotrzebnie :)
    Z tego co widzę, to jutro będzie u Ciebie 9dpo? Nie za wcześnie na test?

Kenia, również trzymam kciuki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 08:29

atdc3e5e035kp155.png
  • Kenia Znajoma

Wysłany: 29 stycznia 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziulek wrote:
    Niepotrzebnie :)
    Z tego co widzę, to jutro będzie u Ciebie 9dpo? Nie za wcześnie na test?

Kenia, również trzymam kciuki :)

Madziulek, dziękuję! Bardzo się boję, bo wczoraj zrobiłam test i był negatyw... Ale skoro @ nie ma, to dam sobie jeszcze jedną szansę

• zakocona Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulek, byłaś na becie czy jutro w końcu idziesz? Ja jutro powtarzam ostatni raz (albo mówię, że to ostatni, a i tak zrobię znowu pewnie :P)

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
‹‹ 65 66 67 68 69 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ