Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też pomału odpadam... niestety Dziś zrobiłam betę i tylko 3,09, także kicha @jeszcze nie ma, ale pewnie czai sie za rogiem, no chyba, ze mi coś organizm sfiksował (trochę pewnie i tak jest bo @ zawsze regularne, a teraz już obsuwa mała bo mala ale jest)...
-
nick nieaktualny
-
ja mysle dziewczyny, że większość obecnych forumowiczek (w tym na pewno ja) mocno sobie co nie co uroiły musicie dziewczyny tyci wyluzować i nie skupiać się zbytnio na każdym objawie, ukłuciu, swędzeniu, bo zbzikujecie
ja teraz, jak ktoras z was, chyba Kasia, testy będę robić dopiero wtedy kiedy okres nie przyjdzie. Już żadne inne objawy mnie nie interesują, bo takie wmawianie sobie, myślenie, denerwowanie się może spowodować też rozregulowanie cyklu
agp 3,09 przy okresie 'na godzinach' nie wskazuje na ciążę, ale wierzę, że w przyszłym cyklu będziesz miała przyrost 10 razy większy
Także dziewczyny pamiętajcie o najważniejszym: stres strasznie miesza w naszych cyklach. życzę Wam i sobie, oczywiście, owocnego cyklu
A dziewczynom, które w tym miesiącu zaszły życzę duuużo zdrowia, mało mdłości i szybkiego porodu
Wszystkie jesteście mądre, dobre i ważne. Powodzenia!Katarzyna_121, Mania1718 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No tak...to jest prawda z tym testowaniem. Ale z 2 strony wszystkie jesteśmy w podobnej sytuacji, każda się niecierpliwi..więc ja to rozumiem;)
I zgadzam się,że takie wczesne testowanie, to tylko niepotrzebne stresy ze sobą niesie ale co zrobić..samo życie
rozowa_strzala - czekam na Twoje testowanie z niecierpliwością
Ja się zastanawiam czy iść w pt na ta betę. Sama nie wiem.
Generalnie, to tak sobie myślę czy ja dobrze wyznaczyłam 1dc. Bo od 29.12 miałam 3-dniowe, czerwone plamienia. A nigdy wcześniej tego nie było.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 16:55
-
nick nieaktualny
-
zakocona wrote:Idź wcześniej na tę betę bo chcemy zobaczyć te piękne liczby
Trzymam kciuki za kolejne testy!!
Ciekawe czy po ciąży biochemicznej w następnej ciąży lekarz podaje na początku coś na podtrzymanie? U mnie to była wczesna ciąża i wszystko się samo oczyściło.
Kasiu, może to nie na @
Ja od wczoraj czuję się wybitnie źle. Strasznie boli mnie brzuch, a dziś to tak mi niedobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 17:24
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny