X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testujemy na koniec stycznia :)
Odpowiedz

Testujemy na koniec stycznia :)

Oceń ten wątek:
  • Sówka_83 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczynki :D

Madziula moje gratulacje :) Ale ja jeszcze poczekam z Tobą na potwierdzenie z bety :)

Reszcie Dziewczyn nadal kibicuję mocno :)

Zakocona czytałam o Twoich problemach z ginekologami w stolicy. Sama mieszkałam tam przez jakieś cztery lata i chodziłam do różnych tylko z konieczności. No ale może będę mogła Ci jakoś pomóc, chociaż nie mogę obiecać ;)

Miałam dziś ciężki dzień ale na szczęście zmierza ku końcowi :) No i nie miałam czasu na załamkę :P

p19u3e3kdr6ipbhx.png
    3i49tv73mtgklla9.png
  • Qlka Debiutantka

Wysłany: 27 stycznia 2015, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny napiszcie prosze co myślicie o moim wykresie bo juz sama ńie wiem jestem początkująca w mierzenie temperatur bede bardzo wdzieczna za wszystkie opinie:-)

11d4226eea7f901e5796b246c1a20b6f.png

Qlka
  • Qlka Debiutantka

Wysłany: 27 stycznia 2015, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodam ze mialam owulacji stwierdzona 13 dnia i podany zastrzyk ovitrelle inw połowie cyklu zaczęłam notować to moj 27 dzien cyklu

Qlka
  • Sówka_83 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qlka, niestety trudno określić wykres na podstawie pomiaru temp od połowy cyklu, nie wiedząc jak inne wyglądały :( Ale na pewno masz wyższą temperaturę a to już raczej dobry znak :)

p19u3e3kdr6ipbhx.png
    3i49tv73mtgklla9.png
  • Qlka Debiutantka

Wysłany: 27 stycznia 2015, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie wiem ze ciezko powiedziec ale jest jakas nadzieja zdecydowałam w połowie cyklu i nie chcialam juz czekac do następnego i dlatego sie zdecydowałam. Mam przeczucie ze cos moze z tego byc:-) jest dobrej mysli jutro zatestuje i napisze wam:-) dzieki za odpowiedz

Qlka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    buuuu zaczęło się plamienie, temperatura powoli spada, @ idzie wielkimi krokami:(((((( a tak się napalałam...

• Aleksia85 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie plamienie zaczęło się wczoraj :( temperatura wczoraj spadła ale dzis sie podniosła sporo ale plamienie brązowe mam nadal...

oeuadzu5c56wlzo3.png
    bhywcwa1cs9d2clm.png
    w5wqcwa1bc3vq9f8.png
  • Qlka Debiutantka

Wysłany: 28 stycznia 2015, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny chcialam sie z wami podzielić ze dzisiaj zrobilam test rano(28 dzien cyklu) i wyszla mi druga blada kreska i ide dzisiaj na Bete :-) jestem tutaj dość ńowa dopiero moje pierwsze mierzeńie temperatur ale mam nadzieje ze wam sie tez uda . Trzymam mocno kciuki za kazda dziewczynę:-)

Qlka
  • Aleksia85 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratulacje, widzę po wykresie że cykl masz książkowy :) długo się starałas? leczyłas się jakoś czy od razu się udało :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 07:55

oeuadzu5c56wlzo3.png
    bhywcwa1cs9d2clm.png
    w5wqcwa1bc3vq9f8.png
  • madziulek Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qlka wrote:
    Dziewczyny chcialam sie z wami podzielić ze dzisiaj zrobilam test rano(28 dzien cyklu) i wyszla mi druga blada kreska i ide dzisiaj na Bete :-) jestem tutaj dość ńowa dopiero moje pierwsze mierzeńie temperatur ale mam nadzieje ze wam sie tez uda . Trzymam mocno kciuki za kazda dziewczynę:-)
    Gratulacje :)

Witam się z samego rana!

Dziewczyny, kibicuję Wam w kolejnym cyklu! :*
    A tym, które jeszcze nie testowały-oczywiście 2 krechy będą jak nic :D

Sowka, nie można się załamywać!!! :* Z tą betą to sama nie wiem czy iśc :/

A ja dziś miałam fajną akcję. Rano robię teścik i jakoś dziwnie się zachowywał. Jakby nie chciał się nasączać ;) Zostawiłam go i jakoś drugiej krechy nie mogłam zobaczyć, jakaś taka mega blada. Oczywiście załamka,że taka głupia byłam testując wcześniej, że pewnie hcg spada :/ Po ostatniej ciąży biochemicznej teraz mam stresa :/

W pracy powtórzyłam test i wyszedł bledzioch : Ciut ciemniejszy niż wczoraj:
    8b9ad081da854cddm.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 08:24

atdc3e5e035kp155.png
  • Qlka Debiutantka

Wysłany: 28 stycznia 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Starałam sie to moj 7 cykl leczyliśmy sie bo mam PCO i dostawałaby closilbegyt i ovitrelle w 2 cyklu poronilam i dopiero teraz po 5 cyklach sie udało. Wam tez sie uda:-)

Aleksia85 lubi tę wiadomość

Qlka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie bol brzucha trwa :-( oby nic nie przyszło ...
    Gratuluję Qlka :-) trzymaj kciuki za nas :-)

muriella lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziulek wrote:
    Gratulacje :)

Witam się z samego rana!

Dziewczyny, kibicuję Wam w kolejnym cyklu! :*
    A tym, które jeszcze nie testowały-oczywiście 2 krechy będą jak nic :D

Sowka, nie można się załamywać!!! :* Z tą betą to sama nie wiem czy iśc :/

A ja dziś miałam fajną akcję. Rano robię teścik i jakoś dziwnie się zachowywał. Jakby nie chciał się nasączać ;) Zostawiłam go i jakoś drugiej krechy nie mogłam zobaczyć, jakaś taka mega blada. Oczywiście załamka,że taka głupia byłam testując wcześniej, że pewnie hcg spada :/ Po ostatniej ciąży biochemicznej teraz mam stresa :/

W pracy powtórzyłam test i wyszedł bledzioch : Ciut ciemniejszy niż wczoraj:
    8b9ad081da854cddm.jpg

Madziulek skad masz takie testy?

• madziulek Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nikicia86 wrote:
    Madziulek skad masz takie testy?
    Z All, za 1zł każdy :)

atdc3e5e035kp155.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super jak teraz nie wyjdzie to zakupie ich troche :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie dzis tempka poszla do gory =) Jejj Mania tak jak napisalas, chyba juz za pozno :/ Tempka poszla do gory i jeszcze bardziej sie nakrecam :/ Jeszcze AZ dwa dni tej niepewnosci :/ :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulek jeszcze raz gratuluje <3 ;*

• Sówka_83 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)

Qlka a jednak się udało :) Powodzenia życzę, oby wszystko przebiegało jak trzeba :)

Nikicia dopóki nie masz @ jest nadzieja :) Ból brzucha to normalka, spokojnie :)

Madzulka no piękne te bladziochy :D Jeśli czujesz, że na betę za wcześnie to pewnie, że nie idź :) Najwyżej kup sobie jeszcze jakiś inny test :)

Ja dziś zakupuję na necie wspomagacze i testy owulacyjne :) Termometr zostaje ten sam, za późno już na kupno nowego w tym cyklu, chyba że w Rossmanie będzie jaki ;)

Powodzenia Dziewczyny i nie załamywać się !!! <3

p19u3e3kdr6ipbhx.png
    3i49tv73mtgklla9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To gratuluje !!! Też mam nadzieję, że u Was na wykresach zrobi sie zielono :)

• Sówka_83 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna_121 wrote:
    A u mnie dzis tempka poszla do gory =) Jejj Mania tak jak napisalas, chyba juz za pozno :/ Tempka poszla do gory i jeszcze bardziej sie nakrecam :/ Jeszcze AZ dwa dni tej niepewnosci :/ :P

Kasia ładnie, ładnie :) Kochana dasz radę, wytrzymaj a na pewno będziesz się cieszyć :) Chociaż wiem jak ciężko jest z tą cierpliwością ;)

Magnosia lubi tę wiadomość

p19u3e3kdr6ipbhx.png
    3i49tv73mtgklla9.png
‹‹ 62 63 64 65 66 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ