Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczynki
Madziula moje gratulacje Ale ja jeszcze poczekam z Tobą na potwierdzenie z bety
Reszcie Dziewczyn nadal kibicuję mocno
Zakocona czytałam o Twoich problemach z ginekologami w stolicy. Sama mieszkałam tam przez jakieś cztery lata i chodziłam do różnych tylko z konieczności. No ale może będę mogła Ci jakoś pomóc, chociaż nie mogę obiecać
Miałam dziś ciężki dzień ale na szczęście zmierza ku końcowi No i nie miałam czasu na załamkę
-
Wlasnie wiem ze ciezko powiedziec ale jest jakas nadzieja zdecydowałam w połowie cyklu i nie chcialam juz czekac do następnego i dlatego sie zdecydowałam. Mam przeczucie ze cos moze z tego byc:-) jest dobrej mysli jutro zatestuje i napisze wam:-) dzieki za odpowiedzQlka
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny chcialam sie z wami podzielić ze dzisiaj zrobilam test rano(28 dzien cyklu) i wyszla mi druga blada kreska i ide dzisiaj na Bete jestem tutaj dość ńowa dopiero moje pierwsze mierzeńie temperatur ale mam nadzieje ze wam sie tez uda . Trzymam mocno kciuki za kazda dziewczynęQlka
-
Qlka wrote:Dziewczyny chcialam sie z wami podzielić ze dzisiaj zrobilam test rano(28 dzien cyklu) i wyszla mi druga blada kreska i ide dzisiaj na Bete jestem tutaj dość ńowa dopiero moje pierwsze mierzeńie temperatur ale mam nadzieje ze wam sie tez uda . Trzymam mocno kciuki za kazda dziewczynę
Witam się z samego rana!
Dziewczyny, kibicuję Wam w kolejnym cyklu! :*
A tym, które jeszcze nie testowały-oczywiście 2 krechy będą jak nic
Sowka, nie można się załamywać!!! :* Z tą betą to sama nie wiem czy iśc
A ja dziś miałam fajną akcję. Rano robię teścik i jakoś dziwnie się zachowywał. Jakby nie chciał się nasączać Zostawiłam go i jakoś drugiej krechy nie mogłam zobaczyć, jakaś taka mega blada. Oczywiście załamka,że taka głupia byłam testując wcześniej, że pewnie hcg spada Po ostatniej ciąży biochemicznej teraz mam stresa
W pracy powtórzyłam test i wyszedł bledzioch : Ciut ciemniejszy niż wczoraj:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 08:24
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymadziulek wrote:Gratulacje
Witam się z samego rana!
Dziewczyny, kibicuję Wam w kolejnym cyklu! :*
A tym, które jeszcze nie testowały-oczywiście 2 krechy będą jak nic
Sowka, nie można się załamywać!!! :* Z tą betą to sama nie wiem czy iśc
A ja dziś miałam fajną akcję. Rano robię teścik i jakoś dziwnie się zachowywał. Jakby nie chciał się nasączać Zostawiłam go i jakoś drugiej krechy nie mogłam zobaczyć, jakaś taka mega blada. Oczywiście załamka,że taka głupia byłam testując wcześniej, że pewnie hcg spada Po ostatniej ciąży biochemicznej teraz mam stresa
W pracy powtórzyłam test i wyszedł bledzioch : Ciut ciemniejszy niż wczoraj:
Madziulek skad masz takie testy?
muriella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam
Qlka a jednak się udało Powodzenia życzę, oby wszystko przebiegało jak trzeba
Nikicia dopóki nie masz @ jest nadzieja Ból brzucha to normalka, spokojnie
Madzulka no piękne te bladziochy Jeśli czujesz, że na betę za wcześnie to pewnie, że nie idź Najwyżej kup sobie jeszcze jakiś inny test
Ja dziś zakupuję na necie wspomagacze i testy owulacyjne Termometr zostaje ten sam, za późno już na kupno nowego w tym cyklu, chyba że w Rossmanie będzie jaki
Powodzenia Dziewczyny i nie załamywać się !!!
-
nick nieaktualny
-
Katarzyna_121 wrote:A u mnie dzis tempka poszla do gory Jejj Mania tak jak napisalas, chyba juz za pozno Tempka poszla do gory i jeszcze bardziej sie nakrecam Jeszcze AZ dwa dni tej niepewnosci
Kasia ładnie, ładnie Kochana dasz radę, wytrzymaj a na pewno będziesz się cieszyć Chociaż wiem jak ciężko jest z tą cierpliwościąMagnosia lubi tę wiadomość