Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kasiarat wrote:madziulek nie powiem, ale Twój wykres bardzo ładnie sie prezentuje
Już kilka dni po owu czułam w kościach ciążę
Ale to tylko dlatego, że już raz przez chwilę byłam i objawy mam identyczne.
No nic. . Czas pokaże -
zakocona wrote:Ja nie byłam nigdy, a czułam, że jestem
Teraz oczywiście jest strach przed cieszeniem się z pozytywnego testu no ale nie ma innego wyjścia
A tu teścik sprzed chwili w 2 ujęciach:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 19:57
zakocona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymadziulek wrote:Dzięki Dziewczyny :*
Trudno uwierzyć,że to się dzieje po tej mojej ciąży biochemicznej
Mam jeszcze 2 testy także jutro i w czw będę testować. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymadziulek jaka piękna kreseczka :* zazdroszczę normalnie:) wielkie gratulacje :*
A ja nie wiem dlaczego źle wyliczyłam termin @. Mam cykle 28 dniowe a @ miałam 1.01 wiec powinnam ją dostać 29. Ale jutro 28 dzień przed @ myślicie, ze mogę spróbować? -
annielica wrote:madziulek jaka piękna kreseczka :* zazdroszczę normalnie:) wielkie gratulacje :*
A ja nie wiem dlaczego źle wyliczyłam termin @. Mam cykle 28 dniowe a @ miałam 1.01 wiec powinnam ją dostać 29. Ale jutro 28 dzień przed @ myślicie, ze mogę spróbować?
Ja chyba też źle obliczyłam bo jak na 11dpo to ta krecha jest chyba zbyt wyraźna. -
Zazdroszcze tez dwoch kreseczki:-) Mam tak samo jak ty annielica tez 01. Stycznia mialam ostatna miesiaczke i tez zastanawiam sie ćzy jutro testować boje sie ze zobacze jedna krechę ale chyba sprubuje trudno najwyzej. Trzymam kciuki za ciebie:-)Qlka
-
nick nieaktualnyJa też się bardzo boję. Dziś starałam się doszukać jakiś plusów tego gdyby się tym razem nie udało - musiałam, żeby w razie czego się nie załamać. I pomyślałam sobie, ze jest taki plus, ze im się bardziej pragnie i im dłużej czeka to jest się bardziej szczęśliwym gdy to przychodzi ! także głowa do góry.
mb lubi tę wiadomość
-
Gratuluję kreseczek tym, które już je zobaczyły,
i trzymam kciuki za te, które jeszcze na nie czekają.
Ja z tych drugich, ale test... chyba dopiero w następny poniedziałek (twarda jestem!), choć wydaje mi się, że niestety nie będzie takiej konieczności w tym cyklu. -
Gratulacje !!! Wiedziałam, że tak to się musi skończyć !
-
nick nieaktualny