Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Katarzyna_121 wrote:A u mnie dzis tempka poszla do gory Jejj Mania tak jak napisalas, chyba juz za pozno Tempka poszla do gory i jeszcze bardziej sie nakrecam Jeszcze AZ dwa dni tej niepewnosci
kasiarat - za Twoją ciemniejszą krechę też Ale na pewno taka będzie
Sowka, mi sę udało w 1cs z termometrem z 1 miejscem po przecinku Powodzenia w nowym cyklu, oby był owocny :*
Nadal będę mierzyć tempkę i zatestuję. Sama nie wiem co zrobić z ta betą. Może w pt się wybiorę? Chociaż nie chciałam wcale jej robić. Ale ona jednak potwierdzi w 100%..A może dopiero w pon? ;]Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 09:12
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
annielica wrote:Ja dziś testowałam. Kolejny negatyw. Czekam na @.
Powodzenia wszystkim życzę i gratuluję zaciążonym. Ja uciekam bo zbyt wiele bólu sprawiają mi wieści o kolejnych ciążach kiedy nam się nie udaje
Rozumiem i życzę owocnego cyklu! :* :*
zakocona, czekamy na wyniki bety!
Kasiu, nie spadnie! Nie ma mowy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 10:07
-
nick nieaktualny
-
no, niestety - kiepski prezent urodzinowy - @
popłakałam się oczywiście, bo tym razem miałam pewność wręcz, że się udało. Do tego koleżanka w ciąży, więc wychodzi na to, że po naszym ślubie wszyscy znajomi zachodzą tylko nie my - lekka zazdrość jest, choć cieszę się ich szczęściem
no nic, zobaczymy co przyniesie luty pod koniec lutego Mąż ma urodziny, więc może jemu zrobię prezent -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny