Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nikicia86 wrote:Hej dziewczyny dziś przyszła @ :'( więc u mnie kicha Dziękuję za wsparcie i trzymam kciuki za reszte dziewczyn zeby wam się udało
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ale nerwy! Laseczki, gdyby nie mój okres to testowałabym dzisiaj nawet mnie kusiło, żeby dzisiaj robić teścik, haha ale z mężem w tym cyklu działamy od początku, więc mam nadzieję, że w lutym będę mogła się pochwalić testema, a jak nie w lutym to w marcu ))
-
nick nieaktualnyrozowa_strzala wrote:ale nerwy! Laseczki, gdyby nie mój okres to testowałabym dzisiaj nawet mnie kusiło, żeby dzisiaj robić teścik, haha ale z mężem w tym cyklu działamy od początku, więc mam nadzieję, że w lutym będę mogła się pochwalić testema, a jak nie w lutym to w marcu ))
-
rozowa_strzala wrote:ale nerwy! Laseczki, gdyby nie mój okres to testowałabym dzisiaj nawet mnie kusiło, żeby dzisiaj robić teścik, haha ale z mężem w tym cyklu działamy od początku, więc mam nadzieję, że w lutym będę mogła się pochwalić testema, a jak nie w lutym to w marcu ))
Ja się mocno nastawiam na luty! jaki tam marzec, kurde! różowa strzała mamy córeczki w tym samym wieku -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny