Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mania1718 wrote:Dziewczynki tak sie napalilam tym testem owulacyjnym ze zrobilam ciazowy. I widze bladziocha nad bladziochami (maz i corka widza tez!!!) Nie nakrecam sie bo miesiac temu tez byl bladzioch. Powtorze jutro i pojutrze itd.
Sowka, w 1cs zaczęłam brać Inofolic jakoś w połowie. I była ciąża
W tym codziennie przed owu piłam lampke czerwonego wina i jadłam orzechy ziemne -
nick nieaktualnyHej dziewczyny,
bardzo się cieszę i trzymam kciuki za Was wszystkie:-) Ja nadal nie mam @ i już zaczynam powoli fiksować. Tempka niby wczoraj spadła, dziś zaś stoi w miejscu, podbrzusze czasem ćmi, głowa boli od chyba 4 dni, a ja chodzę jak bomba atomowa i zaczynam sobie już powoli wkręcać, ze chyba mi coś dolega, bo do tej pory takich akcji nie miałam. Niby zwalam to na stres, ale ileż można -
nick nieaktualnySówka_83 to nie pozostaje nam nic innego tylko zaciążyć w lutym też mam urodziny w lutym w dodatku mój chłopak też - więc nie ma innej opcji:)
Dodatkowo zakupiłam zioła ojca sroki, które powinnam zacząć pić od pierwszego dnia cyklu a one niestety jeszcze nie przyszły:/
Od kiedy i w jakich dawkach powinno się brać inofolic? Znaczy o którego dnia cyklu?
Sówka_83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMania trzymam kciuki oby to bylo to
U mnie dzis tempka dalej taka sama jak od paru dni.. w ostatnym cyklu juz tego dnia po owu spaala w dol..
myslicie ze gdybym zrobila jutro test ,mogloby juz cos wykryc ? dekoder ciazowy mowi jak narazie tylko 18 % .. -
nick nieaktualnyKatarzyna_121 wrote:Mania trzymam kciuki oby to bylo to
U mnie dzis tempka dalej taka sama jak od paru dni.. w ostatnym cyklu juz tego dnia po owu spaala w dol..
myslicie ze gdybym zrobila jutro test ,mogloby juz cos wykryc ? dekoder ciazowy mowi jak narazie tylko 18 % ..
Poczekałabym z testem do poniedziałku.. -
gaga wrote:
Od kiedy i w jakich dawkach powinno się brać inofolic? Znaczy o którego dnia cyklu?
Kasiu, jakieś tam szanse są. Widziałam testy w 10dpo z cieniem cienia ale tak wcześnie to raczej pojedynczne przypadki są -
nick nieaktualny
-
zakocona wrote:Madziulek poszłaś na betę w końcu?
ile twój dekoder ciąży dawał ci %? Ja 13dpo miałam 80%
Ja właśnie czekam na pobranie krwi na kolejną
Na betę wybieram się po weekendzie
Dziś rano testowałam Pink testem. Jest bledzioch ale na tych testach z All była wyraźniejsza krecha
To powodzenia
A jutro jadę do ginaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 08:34
-
Dzień dobry
Madziulek poczekaj spokojnie z testem, ja też się pospieszyłam z betą i trochę żałowałam. Cierpliwość będzie Ci wynagrodzona
Z tymi Dziewczynami, którym nie wyjdą dwie krechy spotykam się na lutowym wątku i walczymy dalej Obym tylko zdążyła zatestowac urodzinowo w lutym
Ja pewnie Inofolic jednak będę pic jedną saszetkę dziennie, dwie ewentualnie od kolejnego cyklu Winko czerwone wczoraj wypiłam przed snem, jedną lampkę ale muszę sobie wziąć jakieś inne, bo to które miałam otwarte niezbyt mi podchodzi No i migdały sobie zakupię dzisiaj
Madziulek jak Tobie się udało z tymi samymi wspomagaczami to i może mi się poszczęści
Bardzooooooo cieszą te zielon kropki ze stycznia
-
Sowka, dlatego nie szłam na betę już teraz W przyszłym tygodniu mam nadzieję,że jej wartość będzie konkretna. (Ostatnio miałam w 13dpo 120, a dwa dni później 320..i taka byłam happy, a tu proszę..)
Tak bardzo się boję żeby się nie skończyło tak jak wtedy..
Co do wspomagaczy, to kumpela podpowiedziała, że to może pomóc On jeszcze jadła szpinak i brokułyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 08:52
-
agp wrote:Hej dziewczyny,
bardzo się cieszę i trzymam kciuki za Was wszystkie:-) Ja nadal nie mam @ i już zaczynam powoli fiksować. Tempka niby wczoraj spadła, dziś zaś stoi w miejscu, podbrzusze czasem ćmi, głowa boli od chyba 4 dni, a ja chodzę jak bomba atomowa i zaczynam sobie już powoli wkręcać, ze chyba mi coś dolega, bo do tej pory takich akcji nie miałam. Niby zwalam to na stres, ale ileż można
Aga poczekaj spokojnie, masz podobną sytuację do mojej i ja końcu 16 dpo dostałam małpę, której nic nie zapowiadało bo nie miałam żadnych objawów.
Niestety ja mam bardzo wrażliwy okres czyli wystarczy minimalny stres, nerwy czy nawet dłuższe ćwiczenia powodowały przesuniecie go lub zanik.
-
Katarzyna_121 wrote:Mania trzymam kciuki oby to bylo to
myslicie ze gdybym zrobila jutro test ,mogloby juz cos wykryc ? dekoder ciazowy mowi jak narazie tylko 18 % ..
Kasia Ty również poczekaj cierpliwie z testowaniem. Nie ma sensu stwarzać sobie dodatkowych stresów A na pewno będzie dobrze