Testujemy, oczekujemy II kreseczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Meluśka wrote:Trzeba dalej próbować trudno.. jakie suplementy dla faceta polecacie?
U mnie też dzisiaj temp spadła, brzuch boli jak na @, więc nawet nie testuje Walczymy dalej dziewczyny
Starania od 05.2018
Słabe nasienie męża
Modlitwa o cud
10.2018 powtórka badań M. -
nick nieaktualny
-
ja już nie wiem czy mam zwidy czy nie.
zrobiłam wczoraj test ( w 26dc) od razu jakby cień drugiej kreski wyszedł.
po 2 h zrobiłam drugi raz i negatywny, dziś rano kolejny i znowu negatywny.
coś jest jednak nie tak, bo piersi mnie w tym cyklu nie bolą, a zawsze bolały.
do tego zawsze przed okresem plamię na brązowo a tu nagle wczoraj ( raz rano i raz wieczorem) jakiś śluz rozciągliwy zabarwiony na kolor brunatno- różowy.
już sama nie wiem, oszaleję chyba. obawiam się, że nawet jeśli coś było to pewnie doszło do poronienia -
magda.g85 wrote:ja już nie wiem czy mam zwidy czy nie.
zrobiłam wczoraj test ( w 26dc) od razu jakby cień drugiej kreski wyszedł.
po 2 h zrobiłam drugi raz i negatywny, dziś rano kolejny i znowu negatywny.
coś jest jednak nie tak, bo piersi mnie w tym cyklu nie bolą, a zawsze bolały.
do tego zawsze przed okresem plamię na brązowo a tu nagle wczoraj ( raz rano i raz wieczorem) jakiś śluz rozciągliwy zabarwiony na kolor brunatno- różowy.
już sama nie wiem, oszaleję chyba. obawiam się, że nawet jeśli coś było to pewnie doszło do poronienia -
magda.g85 wrote:cykle ma 28-dniowe. jestem ok. 14dpo, ale już chyba pozamiatane. zaczyna brzuch boleć i plamię coraz bardziej, więc ten cykl stracony. niby dopiero 14 m-cy się staramy, ale już człowiek zaczyna myśleć o co chodzi i co jest nie tak
-
Olaa..32 a jak długą masz fazę lutealna? Życzę, aby kolejny test wyszedł pozytywnie
U mnie ciąg dalszy prób. Za kilka dni owulacja oby w tym miesiącu pojawiło się u nas więcej podwójnych kreseczek na testach
Starania od 05.2018
Słabe nasienie męża
Modlitwa o cud
10.2018 powtórka badań M. -
Cześć czytam to forum już od dłuższego czasu i w końcu postanowiłam dołączyć. Naprawdę jestem w szoku ze i internecie można dostać takie wsparcie. ja tez staram się o fasolkę to już 5 cykl na objawy nie zwracam już uwagi bo wiem ze autosugestia potrafi działać, ale mam pytanie dotyczące szyjki. Dziś powinnam dostać okres (mam regularny 28dni) 2 dni temu szyjka była nisko lekko twarda i otwarta, wczoraj już wysoko twarda i prawie całkowicie zamknięta a dziś tak samo jak wczoraj tylko całkiem zamknięta (dziś badałam rano zawsze robię to wieczorem ale musiałam z ciekawości) od paru dni mialam tez bardzo gesty biały śluz taka konsystencja kremu a dziś tak jakby był troszkę bardziej wodnisty. Nie ma go na bieliźnie tylko w środku i czasami przy podcieraniu ... boje się testować...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2018, 10:33
-
Niecierpliwa testuj trzymam kciuki
Ja w środę miałam zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka, a dziś byłam u ginekologa i wczoraj była owulacja, dzisiaj mam bóle podbrzusza, jajnik mnie boli, z testowaniem poczekam jeszcze z 13 dni, bo po tyn zastrzyku do 10 dni testy mogą wychodzić fałszywie pozytywne ;p23.07.2017 - Sandra
Ginekolog: 07.01 na 15:10
-
Meluśka oby się udało trzymam kciuki
Ja testowałam ... niestety jedna kreska, okresu nadal nie mam a wczoraj miałam różowy śluz i dosłownie plameczke krwi myslalm ze zaczyna się @ ale narazie się nie pokazała ... nie wiem wydaje mi się ze na implantację to troszkę za pozno