testy z rosmana facelle
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej. Rozumiem , ze to testy ciazowe. Jedli tak to ja nie mualabym watpliwosci. Jestes w ciazy. Tym testem gdzie jedna kreska jasniejsza nie przejmuj się. Testy wychodzą różnie. Ciesz się tym a nie denerwuj.córcia 2009
4 poronienia , mutacja MTHFR, hashimoto, NK 18%, dodatnie ANA( miano 1:160)
Synuś 04.2019 -
nick nieaktualny
-
mycha91 wrote:Mi przy becie 99.47 pokazal cien cienia a po 30 minutach blada kreseczke.Laura
-
nick nieaktualnyA85K wrote:Ja mam jednak nadzieję , że jednak wszystko będzie dobrze...jak myślicie jak zrobie popołudniu tak po godz.13 to będzie dobrze bo nie wiem czy wytrzymam do wtorku ...nie mam jak zrobić bety ...mam tylko od czasu do czasu dziwne no nie wiem jagby macica się rozciągała I kłucia....poza tym wszystko dobrze...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny wracam tu po latach😁
U mnie taka sytuacja...
W 23 dniu cyklu 28dniowego na jednym z testow pojawila sie cieniuktka druga kreska jest o wiele ciensza od testowej ale widoczna myslalam ze mam omamy wzrokowe ale maz tez ją widzi.😊Jak mi sie uda to wrzuce zdjecie.Do terminu @ mam jeszcze 4dni.
Dodam ze starania o dziecko mielismu bardzo intwnstwne😉
Test facelle z rossmana ten o czulosci 10 jest jakis cien a drugi o czulosci 25 jedna kreska.😕
Moze to bład testu 🙁 albo za bardzo sie pospieszylam z testowaniem🤔
Jutro rano zrobie kolejny test.💁♀️córka 26.07.2010r🥰
Aniołek mój skarb 😥
zasnął:13.10.2015 13tc
Porzegnanie:29.10.2015 15tc
💁♂️Syn 21.10.2016😍 -
Doti10 wrote:Czesc dziewczyny wracam tu po latach😁
U mnie taka sytuacja...
W 23 dniu cyklu 28dniowego na jednym z testow pojawila sie cieniuktka druga kreska jest o wiele ciensza od testowej ale widoczna myslalam ze mam omamy wzrokowe ale maz tez ją widzi.😊Jak mi sie uda to wrzuce zdjecie.Do terminu @ mam jeszcze 4dni.
Dodam ze starania o dziecko mielismu bardzo intwnstwne😉
Test facelle z rossmana ten o czulosci 10 jest jakis cien a drugi o czulosci 25 jedna kreska.😕
Moze to bład testu 🙁 albo za bardzo sie pospieszylam z testowaniem🤔
Jutro rano zrobie kolejny test.
Doti10 nie chce Cię martwić ale to nie jest kreska ciążowa, jest szara A powinna by różowa, miałam to samo, po prostu zaszła reakcja chemiczna...