W czerwcu lecimy z clo, a w lutym na spacer z bobo 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Sasanko mam nadzieje ze Twoj dobry humor i pozytywna energia niedlugo wroci. Jestes dla mnie turbo motorkiem napedzajacym. Podziwiam Cie ❤️13.10.2021 10:25 nasz cud pojawił się na świecie 💙
40+1, 56cm, 3300g, 10/10 🐻 I
14.08.2023 5:44 największa niespodzianka życia wkroczyła w nasze życie 🩵
40+5, 55 cm, 3500g, 10/10 🧸 F
6.12.2022 - najwieksza niespodzianka i kolejny cud 🤰🏻
Starania od 07.2019
11.2019 - cp, usunięty lewy jajowód 💔
07.2020 - sonoHSG - jajowód drożny; cb 💔
11.2020 - histeroskopia: liczne mikropolipy - leczenie
01.2021 - IVF start - IMSI
29.01.2021 - transfer 5BB ✊🏻💚
4.03 - 1,3 cm maluszka, FHR 159💚
8.04 - prenatalne; chłopczyk 💙
8 ❄️ oocytów
Brak ❄️ zarodków
MTHFR hetero i PAI homo ❌
Nasienie morfologia 2% ❌ fragmentacja 21% ❌ -
Sasanka55. wrote:JaSzczurek, o ja pitole 😍😍😍 Mega sie ciesze!
Mlodamezatko, cudowna z Ciebie gospodyni :* Te @ coraz to obrzydliwsze, bo juz ostatnie w tym roku, wiec chca pozostac zapamietane
Makino, zadziwia mnie ten nasz system opieki zdrowotnej. Nie puszczam kciukow za wyniki i mam nadzieje, ze beda jednak szybciej
Nuch, fuck, nie ma szans, by bylo za wczesnie na II? Nie przestaje trzymac kciukow, dopoki @ nie przyjdzie
Szonka, jak czytam o Twoich emocjach, to tak, jakbys weszla do mojej glowy i ladnie przelala na forum to, co chcialabym napisac. W dupie to juz mam, serio. Nawet jeszcze bardziej zaczely mnie wkurzac kaszojady za oknem, drace japy z placu zabaw. Gdybym wiedziala, ze ich rodzice mnie nie utluka, rzucalabym w nich pomidorami.
Ef :* Tak malo Cie tutaj Jak u Ciebie?
Dziekuje, Dziewczyny u mnie ok, przynajmniej fizycznie, choc jeszcze podplamiam. Psychicznie do dupy, ale wiadomo dlaczego, nic nadzwyczajnego sie nie dzieje
Edit: a w ogole niesamowicie wku*wia mnie to, co sie dzieje w Polsce. Wybaczcie mi prosze, ale czy wszedzie musza napieprzac o tym, jaka wartoscia jest rodzina i jak to trzeba wspierac rodzicow? Nie chodzi mi o kase, ale mocno upraszczajac, czuje sie jak bezdzietne gowno.
I calym swoim czarnym, popsutym i dziurawym sercem nienawidze pisu! O i tyle powiem.
Daję dwa serduszka - za kaszojady i za akapit o PiS-ie. Mam takie same przemyślenia! Nie masz dziecka to najlepiej umrzyj! Rodzina bez dzieci to nie rodzina, a lgbt to nie ludzie tylko ideologia. Dno i metr mułu.
Sasanka55., Salome, Milka85, moyeu lubią tę wiadomość
-
Sasanka55. wrote:Nie no, chocbym urodzila cale przedszkole, to ich ideologia by do mnie nie przemowila Mam po prostu dosc, ze nawet wiadomosci przypominaja mi o mojej nieplodnosci. W dodatku leze w lozku, z ksiazka w reku, a dzieciary za oknem dra morde od godziny, rodzice stoja obok i sie ciesza, ze ich potworki sa takie glosne, zero reakcji. O ile niemowlaka ciezko uspokoic, to dzieciarom w wieku szkolnym chyba juz mozna wytlumaczyc, zeby sie troche zamknely, bo nie sa same. Pierdolone madki!
Edit: wybaczcie, chyba jakis diabel mnie dzis opetal
❤️ Rany, czemu Ty mieszkasz tak dalekoooo
Sasanka55. lubi tę wiadomość
-
A ja zrobiłam bobka, z popołudniowego moczu, ogłupiałam. Robiłam już tyle testów i na żadnym nic nie było. Ostatnie ❤ było 29 maja, więc szanse marne prawda? Okresu nadal nie ma, 36 dc. Z regularnością cykli to u mnie w cały świat bywały i takie.
Owu mogła być później niz 27 jak tak teraz myślę, to nawet 3 czerwca.
Ale to pewnie evap, bo to bobek. A ja już głupieje. Boli mnie brzuch jak na @ od wczoraj.
Chociaż mogłabym przysiąc że nie jest to szare. I że od razu coś zaćmiło.
Porobiłam zdjęcia ale ciężko to uchwycić
Poproszę nasze ekspertki o odpowiedź, czy tak wygląda bobkowy evap? Absolutnie się nie nakręcam
Sasanka55., szona, Okularnica_:) lubią tę wiadomość
PCOS❌
Starania od 11.2019
🏳 - 2022 - IVF.
START IVF - luty 2022; priming estrofenowy.
2 ❄❄
24.03.22 - transfer ❄ 💔😥
27.05.22 - transfer ❄ 💔😥
Naturalne cudy:
26.08.2022 - 11tc poronienie zatrzymane 8+5. 💔
10.01.2023 - 9tc poronienie zatrzymane 6+3 💔
06/07.2024 - stymulacja gonadotropinami.
9 dpo - II
5.08 - 6+2 mamy 4 mm kropeczka i -> 21.08 - 2 cm człowieczka. -> krwawienie -> szpital, krwiak. -> 26.08 - 9+2 2,5 cm malucha. -> 07.09 11+0 4,2 cm -> 20.09 - 12+6 7cm najprawdopodobniej dziewczynki 🩷 -> 10.10 - 15+5 132 g kruszynki 🩷 -> 31.10 - 18+5 259g... chłopaka 😆💙 -> 15.11 20+6 404g zdrowego synka 🩵🥹
Leki: euthyrox N50, Clexane 0,4, Acard 150, Encorton 15 mg - do 13 tc, Glucophage 1500 XR, Prenatal Duo
Zostań z Nami 🙏🙏🙏
-
Sasanka55. wrote:Nie no, chocbym urodzila cale przedszkole, to ich ideologia by do mnie nie przemowila Mam po prostu dosc, ze nawet wiadomosci przypominaja mi o mojej nieplodnosci. W dodatku leze w lozku, z ksiazka w reku, a dzieciary za oknem dra morde od godziny, rodzice stoja obok i sie ciesza, ze ich potworki sa takie glosne, zero reakcji. O ile niemowlaka ciezko uspokoic, to dzieciarom w wieku szkolnym chyba juz mozna wytlumaczyc, zeby sie troche zamknely, bo nie sa same. Pierdolone madki!
Edit: wybaczcie, chyba jakis diabel mnie dzis opetal
Zgadzam sie w 200% albo i w 1000!
Sasanka55., moni05, szona lubią tę wiadomość
13.10.2021 10:25 nasz cud pojawił się na świecie 💙
Starania od 07.2019
8 ❄️ oocytów
Brak ❄️ zarodków
A moja dobra koleżanka i jej partnerka od 11 (!) lat, dowiedziały się, że są „nienormalne” i nie są ludźmi bo się kochają
Przetrwamy to, tylko musimy to zmienić.
Boże, Sasanka, w punkt! Mała Żmijka jakaś mi jezdzi centralnie chodnikiem pod oknem (mieszkam w parterowce szeregowej) w te i z powrotem hulajnoga, która na kostce robi taki rumor, że ja pierdole. Łeb mi pęka. Godzinę tak jezdzi. Matka mieszka obok. Ważne ze ma dzieciaka z bani. Wzięłabym jej to gowno rozkręciła.Sasanka55., szona, Simons_cat, Salome, moyeu, agge lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Lilou wrote:A ja zrobiłam bobka, z popołudniowego moczu, ogłupiałam. Robiłam już tyle testów i na żadnym nic nie było. Ostatnie ❤ było 29 maja, więc szanse marne prawda? Okresu nadal nie ma, 36 dc. Z regularnością cykli to u mnie w cały świat bywały i takie.
Ale to pewnie evap, bo to bobek. A ja już głupieje. Boli mnie brzuch jak na @ od wczoraj.
Poproszę nasze ekspertki o odpowiedź, czy tak wygląda bobkowy evap? Absolutnie się nie nakręcam
Lilou ja bede bardzo bardzo mocno trzymac kciuki i tak! ✊🏻✊🏻🍀13.10.2021 10:25 nasz cud pojawił się na świecie 💙
Starania od 07.2019
8 ❄️ oocytów
Brak ❄️ zarodków
Dzisiaj na insta znalazlam super infertility mems. Dziele sie ! A co!
To ostatnie to ja 🤦🏻♀️ Ale juz nie bede 😅moni05, Sasanka55., szona, Nuch2, Simons_cat, Mm, Magdalena29, moyeu, agge, GrubAsia lubią tę wiadomość
13.10.2021 10:25 nasz cud pojawił się na świecie 💙
Starania od 07.2019
8 ❄️ oocytów
Brak ❄️ zarodków
Sasanko, mam dzisiaj podobny zjazd. W ogóle mam wrażenie, że już nigdy mi się nie uda zostać matką ziemskiego dziecka. Co los mnie na moment uszczęśliwi, że ujrze dwie kreski na teście to zaraz potem dostaje w mordę i leżę z powrotem na glebie. Dobija mnie to wszystko. Tak mi było dobrze nad tym morzem, o niczym nie myślałam, a jak tylko wróciłam to znowu jakiś dół mnie bierze.Synek 31tc [*] - Urodzony Dla Nieba
-
My tu jęczymy, że nie ma ciąży, że nas los kopie w dupę, a ja właśnie na drodze krajowej, z miliardem aut w tym tirów wyprzedziłam matkę jadącą rowerem, z koszem wiklinowym z przodu roweru i NIEMOWLAKIEM W TYM KOSZU! Bez ochrony główki, dziecko majtało się na wszystkie strony. No zamarłam. To cholernie niebezpieczne ale i rzeźnia dla kręgosłupa tego maleństwa. Ja pierdzielę! 🤯
-
nick nieaktualnyKocham Was Wyzalilam sie i czuje sie taka lekka, wszystko ze mnie zeszlo. Lekka, pusta Sasanka, draca morde na dzieci 🙉 Powinnysmy wszystkie mieszkac w 1 miescie! Niech tylko skonczy sie epidemia, to bede Was blagac o zlot
Lilou, tak Ci szczerze powiem, ze testow mam za soba miliard, obsikalam ich w swoim zyciu wiecej, niz stary pies murkow, ale Bobek jakos mnie ominal... Mam oooolbrzymia nadzieje, ze to nie evap :* ✊✊✊✊moni05, szona, moyeu, GrubAsia lubią tę wiadomość
-
Lilou wrote:A ja zrobiłam bobka, z popołudniowego moczu, ogłupiałam. Robiłam już tyle testów i na żadnym nic nie było. Ostatnie ❤ było 29 maja, więc szanse marne prawda? Okresu nadal nie ma, 36 dc. Z regularnością cykli to u mnie w cały świat bywały i takie.
Nie chce nakręcać, ale widzę na każdym! Trzymam kciuki, żeby ciemniała! ✊Synek 31tc [*] - Urodzony Dla Nieba -
nick nieaktualnyszona wrote:My tu jęczymy, że nie ma ciąży, że nas los kopie w dupę, a ja właśnie na drodze krajowej, z miliardem aut w tym tirów wyprzedziłam matkę jadącą rowerem, z koszem wiklinowym z przodu roweru i NIEMOWLAKIEM W TYM KOSZU! Bez ochrony główki, dziecko majtało się na wszystkie strony. No zamarłam. To cholernie niebezpieczne ale i rzeźnia dla kręgosłupa tego maleństwa. Ja pierdzielę! 🤯
O fuck :o bania zryta -
nick nieaktualnylorinka9191 wrote:Sasanko, mam dzisiaj podobny zjazd. W ogóle mam wrażenie, że już nigdy mi się nie uda zostać matką ziemskiego dziecka. Co los mnie na moment uszczęśliwi, że ujrze dwie kreski na teście to zaraz potem dostaje w mordę i leżę z powrotem na glebie. Dobija mnie to wszystko. Tak mi było dobrze nad tym morzem, o niczym nie myślałam, a jak tylko wróciłam to znowu jakiś dół mnie bierze.
Kochana, Ty mi tu nie pitol, bo nalezysz do zacnej ekipy dwoch kresek czerwiec/lipiec! :* Jestem pieprznieta, ale szczerze w nas wierze :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2020, 17:24
lorinka9191 lubi tę wiadomość
-
Mlodamezatka wrote:Sasanko, szonka jestescie moje spirit animals ❤️❤️❤️ Chcialabym was poznaaac ! ❤️❤️
Zgadzam sie w 200% albo i w 1000!
Daleko masz do Wawy? czas zorganizować na serio kolejne motywacyjne randewu
Sasanka55., Mlodamezatka, Magdalena29, moyeu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoni05 wrote:A moja dobra koleżanka i jej partnerka od 11 (!) lat, dowiedziały się, że są „nienormalne” i nie są ludźmi bo się kochają
Przetrwamy to, tylko musimy to zmienić.
Boże, Sasanka, w punkt! Mała Żmijka jakaś mi jezdzi centralnie chodnikiem pod oknem (mieszkam w parterowce szeregowej) w te i z powrotem hulajnoga, która na kostce robi taki rumor, że ja pierdole. Łeb mi pęka. Godzinę tak jezdzi. Matka mieszka obok. Ważne ze ma dzieciaka z bani. Wzięłabym jej to gowno rozkręciła.
Monis, podejscie do zwiazkow homoseksualnych to juz w ogole drazliwy dla mnie temat od wieeeelu lat. Nie kumam, po prostu nie kumam tego hejtu, nietolerancji i nienawisci (odezwala sie ta, co wyzywala dopiero dzieci ). Gdybym mieszkala blizej, to pomoglabym Ci psuc te hulajnoge :*moni05, Magddullina2, moyeu lubią tę wiadomość
-
lorinka9191 wrote:Sasanko, mam dzisiaj podobny zjazd. W ogóle mam wrażenie, że już nigdy mi się nie uda zostać matką ziemskiego dziecka. Co los mnie na moment uszczęśliwi, że ujrze dwie kreski na teście to zaraz potem dostaje w mordę i leżę z powrotem na glebie. Dobija mnie to wszystko. Tak mi było dobrze nad tym morzem, o niczym nie myślałam, a jak tylko wróciłam to znowu jakiś dół mnie bierze.
Te hormony to masakra, co? Ja już dziś zaliczyłam wszystkie fazy. Nie składamy broni 💪 Nie niweczą naszej siły regularne upadki - bo tak samo regularnie wstajemy, otrzepujemy łzy i ruszamy do ataku. Będziesz Mamą ziemskiego Dzieciaczka. Będziesz i już!
lorinka9191, Sasanka55., Mildred lubią tę wiadomość
-
Na dwoje babka wróżyła, ale widać ładnie przygotowany bobek na jutro?
-
szona wrote:Na dwoje babka wróżyła, ale widać ładnie przygotowany bobek na jutro?
Nie mam żadnego testu. Za 30 min zamykaja apteke, to może jeszcze skocze i kupię. Chociaż mi głupio bo już kupowałam ze 3 testy w tym tygodniu. 😓PCOS❌
Starania od 11.2019
🏳 - 2022 - IVF.
START IVF - luty 2022; priming estrofenowy.
2 ❄❄
24.03.22 - transfer ❄ 💔😥
27.05.22 - transfer ❄ 💔😥
Naturalne cudy:
26.08.2022 - 11tc poronienie zatrzymane 8+5. 💔
10.01.2023 - 9tc poronienie zatrzymane 6+3 💔
06/07.2024 - stymulacja gonadotropinami.
9 dpo - II
5.08 - 6+2 mamy 4 mm kropeczka i -> 21.08 - 2 cm człowieczka. -> krwawienie -> szpital, krwiak. -> 26.08 - 9+2 2,5 cm malucha. -> 07.09 11+0 4,2 cm -> 20.09 - 12+6 7cm najprawdopodobniej dziewczynki 🩷 -> 10.10 - 15+5 132 g kruszynki 🩷 -> 31.10 - 18+5 259g... chłopaka 😆💙 -> 15.11 20+6 404g zdrowego synka 🩵🥹
Leki: euthyrox N50, Clexane 0,4, Acard 150, Encorton 15 mg - do 13 tc, Glucophage 1500 XR, Prenatal Duo
Zostań z Nami 🙏🙏🙏