W czerwcu lecimy z clo, a w lutym na spacer z bobo 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Makino wrote:Powiem Wam dziewczyny, że porażka z tym badaniem. Wybraliśmy te miejsce bo miało najwięcej badań plus ginekolog poleciła to miejsce. Na wejściu babka chciała od męża skierowanie, chociaż mówił że jest w ramach akcji! A ta tekst, że badania są dla lekarza, a nie pacjenta. Suma sumarum miał skierowanie to jej pokazał, ona oczywiście że musi go wziąć i zrobi badania z niego. Mąż mówił, że chce pełny pakiet skoro go zaoferowali, ale ona jakies teksty, że lekarz wie jakie badania zleca. Mąż już nie wytrzymał i z tekstem, że co on niewolnik że o niczym nie decyduje tylko lekarz, który go nawet na oczy nie widział. Nie wiem ile z tych badań zrobią ale powiem wam, że jakbym wiedziała że tak będzie to pojechałby tam gdzie kiedyś robił I by się dopłaciło. Już nie wspomnę, że pokój wyglądał jak toaleta, a jak oddawał próbkę to tekst że można by było więcej. Odpowiedział jej, że jakby były inne warunki. Oczywiście wszystko na covid zwalone :p. Czas oczekiwania na wyniki 10 dni :o
Właśnie mój eMek powiedział ze woli iść i zapłacić.
Wtedy chyba nikt nie będzie prosił skierowania żadnego?PCOS❌
Starania od 11.2019
🏳 - 2022 - IVF.
START IVF - luty 2022; priming estrofenowy.
2 ❄❄
24.03.22 - transfer ❄ 💔😥
27.05.22 - transfer ❄ 💔😥
Naturalne cudy:
26.08.2022 - 11tc poronienie zatrzymane 8+5. 💔
10.01.2023 - 9tc poronienie zatrzymane 6+3 💔
06/07.2024 - stymulacja gonadotropinami.
9 dpo - II
5.08 - 6+2 mamy 4 mm kropeczka i -> 21.08 - 2 cm człowieczka. -> krwawienie -> szpital, krwiak. -> 26.08 - 9+2 2,5 cm malucha. -> 07.09 11+0 4,2 cm -> 20.09 - 12+6 7cm najprawdopodobniej dziewczynki 🩷 -> 10.10 - 15+5 132 g kruszynki 🩷 -> 31.10 - 18+5 259g... chłopaka 😆💙 -> 15.11 20+6 404g zdrowego synka 🩵🥹
Leki: euthyrox N50, Clexane 0,4, Acard 150, Encorton 15 mg - do 13 tc, Glucophage 1500 XR, Prenatal Duo
Zostań z Nami 🙏🙏🙏
-
Kurde Makino krew mnie zalewa jak czytam takie rzeczy. Dla faceta takie badanie to jest zazwyczaj ciężki temat, ilu z nich nie pójdzie bo właśnie obawia się głupich komentarzy i dyskusji no i się okazuje, że to może być prawda. Co za dramat.Starania od 04.2018.
Hiperinsulinemia, Endometrioza. Lekka adenomioza.
AMH 4,4.
03.2019- Poronienie samoistne 7tc. [*]
07.2019- HyCosy- oba drożne.
02.2020 1 ICSI krótki- punkcja. Transfer odroczony- ryzyko hiperstymulacji. Mamy ❄️❄️❄️❄️
03.2020- 1 transfer 5.3.1 🙏🏻🙏🏻 7dpt- II ; 24dpt-
-
Dziewczyny nie wierzę! Są dwie kreseczki!❤❤Jutro lecę zbadać betę🥰
Magddullina2, *Agape*, ElfiaKsiężniczka, Mlodamezatka, eemmiilliiaa, JaSzczurek, Sasanka55., kasiasiasia28, Angelika0507, Blanka31, dzastina2005, Magdalena29, moyeu, agge, Okularnica_:) lubią tę wiadomość
-
szona wrote:Demet!
Ja też dziś kupię test i zobaczę sobie tę biel. Ciekawa jestem czy kiedyś nadejdzie jeszcze taki czas, że pomyślę „wow, no teraz to się na bank uda!” Szczerze wątpię chyba wyparlam takie emocje. Choć wciąż gdzieś tam w sercu wierzę
Szonka u mnie przez 2 lata starań nigdy się taka myśl nie pojawiła Nie wiem, czy to kwestia jakiegoś wrodzonego pesymizmu, czy tego że człowiek się przyzwyczaja do rozczarowania w tej materii, w każdym bądź razie gwarantuję Ci, że jak zobaczysz- a zobaczysz wkrótce znów te dwie tłuste krechy to nawet wtedy jest ciężko się z tą myślą jakkolwiek oswoić "udało się?!mi? niemożliwe..."szona lubi tę wiadomość
Starania od 04.2018.
Hiperinsulinemia, Endometrioza. Lekka adenomioza.
AMH 4,4.
03.2019- Poronienie samoistne 7tc. [*]
07.2019- HyCosy- oba drożne.
02.2020 1 ICSI krótki- punkcja. Transfer odroczony- ryzyko hiperstymulacji. Mamy ❄️❄️❄️❄️
03.2020- 1 transfer 5.3.1 🙏🏻🙏🏻 7dpt- II ; 24dpt-
-
Ania pokaz test!
Szona u mnie teraz na prawde autentycznie tez juz wszystko opadlo. Ostatnie nutki optymizmu zmyly sie z przednim cyklem. Teraz bedzie jak bedzie. Kiedys sie pewnie uda, ale juz nie nastawiam sie ze „na pewno juz niedlugo”. Dlatego tez ostatecznie spieprzam z tej roboty bo ten stres mi nie pomaga. A zostawac tu „bo zaraz sie uda” to jest kuźwa idiotyzm...
Musze robic sonoHSG, potem pewnie wpadnie laparo diagnostyczne.
Zamawiam chyba kuriera z testDNA i zrobie sobie test na mutacje. Ten kwas foliowy byl na prawde baardzo za wysoki. Co myslicie?
Bede sie pozniej tlumaczyc lekarzowi czemu na wlasna reke sobie wszystko robie.
Udalo sie umowic do doktorka. Jest super, kazal mnie bezwglednie dopisac. Szykuje sie zatem do hsg.
szona, moyeu lubią tę wiadomość
13.10.2021 10:25 nasz cud pojawił się na świecie 💙
40+1, 56cm, 3300g, 10/10 🐻 I
14.08.2023 5:44 największa niespodzianka życia wkroczyła w nasze życie 🩵
40+5, 55 cm, 3500g, 10/10 🧸 F
6.12.2022 - najwieksza niespodzianka i kolejny cud 🤰🏻
Starania od 07.2019
11.2019 - cp, usunięty lewy jajowód 💔
07.2020 - sonoHSG - jajowód drożny; cb 💔
11.2020 - histeroskopia: liczne mikropolipy - leczenie
01.2021 - IVF start - IMSI
29.01.2021 - transfer 5BB ✊🏻💚
4.03 - 1,3 cm maluszka, FHR 159💚
8.04 - prenatalne; chłopczyk 💙
8 ❄️ oocytów
Brak ❄️ zarodków
MTHFR hetero i PAI homo ❌
Nasienie morfologia 2% ❌ fragmentacja 21% ❌ -
Ania8812 wrote:Kurczę nie wiem jak tu zdjęcie dołączyć 😄
Na forum - - dodajesz zdj wybierasz wymiar 500*500 i Kopiujesz ostatni tj 3 linkef36, agge lubią tę wiadomość
👩👦👦
👣2014
👣2016
🤍😇24.01.21r zm 14.02.21😞 osobisty Anioł stróż 😢💔 -
Ef! ❤️ Co u Ciebie, jak się masz?
Magddullina2, Mm, szona, kittinka, Magdalena29, agge lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Magddullina2 wrote:https://zapodaj.net/
Na forum - - dodajesz zdj wybierasz wymiar 500*500 i Kopiujesz ostatni tj 3 link
Dziękuję Mam nadzieję że się wyświetli☺
<a href=https://zapodaj.net/87f8d5ed9e9a1.jpg.html*Agape*, Mlodamezatka, eemmiilliiaa, Blanka31, Magdalena29, Okularnica_:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaSzczurek, o ja pitole 😍😍😍 Mega sie ciesze!
Mlodamezatko, cudowna z Ciebie gospodyni :* Te @ coraz to obrzydliwsze, bo juz ostatnie w tym roku, wiec chca pozostac zapamietane
Makino, zadziwia mnie ten nasz system opieki zdrowotnej. Nie puszczam kciukow za wyniki i mam nadzieje, ze beda jednak szybciej
Nuch, fuck, nie ma szans, by bylo za wczesnie na II? Nie przestaje trzymac kciukow, dopoki @ nie przyjdzie
Szonka, jak czytam o Twoich emocjach, to tak, jakbys weszla do mojej glowy i ladnie przelala na forum to, co chcialabym napisac. W dupie to juz mam, serio. Nawet jeszcze bardziej zaczely mnie wkurzac kaszojady za oknem, drace japy z placu zabaw. Gdybym wiedziala, ze ich rodzice mnie nie utluka, rzucalabym w nich pomidorami.
Ef :* Tak malo Cie tutaj Jak u Ciebie?
Dziekuje, Dziewczyny u mnie ok, przynajmniej fizycznie, choc jeszcze podplamiam. Psychicznie do dupy, ale wiadomo dlaczego, nic nadzwyczajnego sie nie dzieje
Edit: a w ogole niesamowicie wku*wia mnie to, co sie dzieje w Polsce. Wybaczcie mi prosze, ale czy wszedzie musza napieprzac o tym, jaka wartoscia jest rodzina i jak to trzeba wspierac rodzicow? Nie chodzi mi o kase, ale mocno upraszczajac, czuje sie jak bezdzietne gowno.
I calym swoim czarnym, popsutym i dziurawym sercem nienawidze pisu! O i tyle powiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2020, 16:35
szona, Simons_cat, Milka85, moyeu lubią tę wiadomość
-
Sasanko, mam rodzinę, dzieci, a też mi niedobrze jak słyszę wypowiedź któregokolwiek polityka PiS.
Nie czuj się tak, błagam musiałabyś być podobnie nienormalną jak oni żeby czuć ich chore flowSasanka55., Mlodamezatka, szona, Salome, Magdalena29, agge lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualnymoni05 wrote:Sasanko, mam rodzinę, dzieci, a też mi niedobrze jak słyszę wypowiedź któregokolwiek polityka PiS.
Nie czuj się tak, błagam musiałabyś być podobnie nienormalną jak oni żeby czuć ich chore flow
Nie no, chocbym urodzila cale przedszkole, to ich ideologia by do mnie nie przemowila Mam po prostu dosc, ze nawet wiadomosci przypominaja mi o mojej nieplodnosci. W dodatku leze w lozku, z ksiazka w reku, a dzieciary za oknem dra morde od godziny, rodzice stoja obok i sie ciesza, ze ich potworki sa takie glosne, zero reakcji. O ile niemowlaka ciezko uspokoic, to dzieciarom w wieku szkolnym chyba juz mozna wytlumaczyc, zeby sie troche zamknely, bo nie sa same. Pierdolone madki!
Edit: wybaczcie, chyba jakis diabel mnie dzis opetalWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2020, 16:56
szona, Mlodamezatka, Misiaa, Simons_cat, Blanka31, moyeu, GrubAsia lubią tę wiadomość