W czerwcu lecimy z clo, a w lutym na spacer z bobo 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMagdalena, Misia, Angelll26, dobrze Wam rozumiem. U mnie też ciążę były wokół, a nam się nie udawało. Ale ja wierzę się Wam się uda! Zresztą Misia już jest w ciąży . A Ty Magdalena przedmuchasz rurki, mąż zrobi zabieg i w przyszłym roku będziesz śmigać z wózkiem w ramach ćwiczeń .
Monia, współczuję problemów zdrowotnych . Oby leczenie pomogło, a histerią przy mężu się nie dołuj, kocha Cię, a Ty będziesz długo cieszyć się ze wspólnego życia z nim i dziećmi! Ja to się czasami dziwię mojemu mężowi, że ze mną wytrzymuje. Teraz już nie mam takich napadów histerii, ale to co się działo w pierwszych 3 miesiącach po porodzie, to ja się dziwię, że on mi walizek za drzwi nie wystawił.
Annie, przykro mi z powodu AMH . Ale tak jak dziewczyny piszą, może da się go jakoś poprawić. Trzymam za to kciuki! Jakby nie było to przecież 3 lata temu urodziłaś dziecko, a w zeszłym roku byłaś w ciąży.
Mój mąż ma dziś powtórkę badania, jedziemy w trójkę, bo niedaleko jest park to Młoda będzie miała radochę. Oby tylko nie lało. Dziewczyny, a czy którejś facet robił to badanie w ramach akcji "Tata"?
moni05, Magdalena29, Annie1981, szona lubią tę wiadomość
-
Magddullina2 wrote:Magdalenko ✊✊✊za wizyty!
Tak wogole witam w piękny dzień 😘 słonko zakukalo w okna i już pospane, a wieczorem znown padnę jak śledź 😂 rano mogę góry przenosić a od godziny 14 łażę jak mucha i ziewam, wir w głowie.... Weekend cały pracowity bo praca plus pomoc przy komunii, jestem padnięta... Bałam się ale jakoś poszlo 😘
Staniki muszę wymienić heh na sztywniejsze bo tak mnie naparzają piersi że szok..
Dziewczyny bo ja mam pytanie takie intymne, jak myślicie czy mogę delikatnie współżyć z mkiem? Bo odkąd się dowiedziałam i ciąży jakoś unikam że względu na te plamienia w tamtych ciążach, strach mnie sparaliżował... Teraz wszystko jest ok lekarz nie zabronił jak myślicie?Magddullina2 lubi tę wiadomość
-
Pauliśka wrote:No jasne, że tak seks w zdrowej ciąży jest nawet wskazany ☺️ nie myśl o poprzednich ciążach, każda jest inna, teraz jest wszystko dobrze i to najważniejsze ☺️
Nie ukrywam że i moje libido wzrosło 😂😘
Mimo tego wiru w głowie i senności ...
Bardzo się cieszę z tego że mój nie nalegał bidocek ❤️🙈
Dziękuję Ci za odpowiedź 😘👩👦👦
👣2014
👣2016
🤍😇24.01.21r zm 14.02.21😞 osobisty Anioł stróż 😢💔 -
nick nieaktualny
-
Magddullina2 wrote:Agape Twój Suwaczek też zasowa 😘🥰😍❤️
Jak się czujesz wogole?
A ty Pauliska?
Dziękuję, że pytasz. Wczoraj dopadło mnie zapalenie pęcherza, więc z tym się męczę 🤦🏻♀️ Daję sobie jeszcze dziś, a jak nie przejdzie domowymi sposobami, to jutro piszę do mojej dr o coś silniejszego.
A ogólnie to w ogóle nie czuję się jak w ciąży i chyba to mnie stresuje najbardziej, że nie mam żadnych objawów 🤔 Był czas, że mnie mdliło, ale to głównie jak byłam głodna. Ale od paru dni żadnych objawów. Gdyby nie duży brzuch, to już w ogóle bym nie uwierzyła w tą ciążę 😅
A za 16 dni prenatalne 😱Magddullina2 lubi tę wiadomość
Nasz tęczowy synek 😍🌈
05.2016 synek 👦🏻
01.2020 poronienie zatrzymane 7tc 👼 -
Ehh ja miałam w planach dziś testować ale obudziłam z bólem brzucha typowo miesiaczkowym i zaczynają się brązowe plamienia, co wyklucza ciążę a zwiastuje nadchodzącą @
Nie wiem co jest nie tak...kolejny miesiąc starań, wiem dokładnie kiedy mam owulacje, czuję ją, potwierdzam testami..wstrzelamy się z narzeczonym idealnie (zresztą przytulamy się codziennie w dni płodne)
Im dłużej, tym bardziej dopada mnie zrezygnowanie bo nie potrafię tego zrozumieć, że wszyscy wokół zachodzą a ja nie
To takie niesprawiedliwe... -
*Agape* wrote:Zasuwa, a ja nadal nie mogę uwierzyć, że to nie sen i stresuję się czy wszystko ok 🤷🏻♀️
Dziękuję, że pytasz. Wczoraj dopadło mnie zapalenie pęcherza, więc z tym się męczę 🤦🏻♀️ Daję sobie jeszcze dziś, a jak nie przejdzie domowymi sposobami, to jutro piszę do mojej dr o coś silniejszego.
A ogólnie to w ogóle nie czuję się jak w ciąży i chyba to mnie stresuje najbardziej, że nie mam żadnych objawów 🤔 Był czas, że mnie mdliło, ale to głównie jak byłam głodna. Ale od paru dni żadnych objawów. Gdyby nie duży brzuch, to już w ogóle bym nie uwierzyła w tą ciążę 😅
A za 16 dni prenatalne 😱
No jak nie przejdzie to trzeba 😘
Oj za niedługo kopniaki będziesz czuc to już będzie lżej na serduszku ❤️
Dobrze ze wszystko jest ok ❤️😘*Agape* lubi tę wiadomość
👩👦👦
👣2014
👣2016
Magddullina2 wrote:No jak nie przejdzie to trzeba 😘
Oj za niedługo kopniaki będziesz czuc to już będzie lżej na serduszku ❤️
Dobrze ze wszystko jest ok ❤️😘
A Ty jak się czujesz?
W ogóle to mam wyrzuty sumienia, że się tu odzywam, jak już jestem w ciąży 🤷🏻♀️Magddullina2, GrubAsia lubią tę wiadomość
Nasz tęczowy synek 😍🌈
05.2016 synek 👦🏻
U mnie w końcu przyszła 🐒.
Podjęliśmy z mężem decyzję o zmianie lekarza. A od nowego roku ruszamy z klinika jak nic nie wyjdzie.
Gratulacje dla wszystkich 👶!
A za resztę trzymam kciuki w kolejnym cyklu ❤️ 💪Mm, Magddullina2, moni05, szona lubią tę wiadomość
♀️Endometrioza, Niedoczynność tarczycy, LUF
♂️ Morfologia 3%, fragmentacja 21%
🔸05.2020 pierwszy cykl stymulowany: clo+ovitrelle+duphaston+glucophage // ⚠️LUF
🔸10.2020 HSG - jajowody drożne
🔸11.2021 start długi protokół IVF – ICSI: 💉8 komórek - 6 dojrzałych - 5 zapłodnionych - 2 blastki
🔸12.2021 ET ❌
🔸03.2022 FET ✅ [7tc - krwiak; 9tc poronienie zatrzymane💔]
🔺06.2022 start długi protokół IVF ICSI: 💉 9 komórek - 7 dojrzałych - 6 zapłodnionych - 4 blastki
🔺07.2022 ET 5.1.1
(10dpt - betaHCG 224; 13 dpt - betaHCG 606; 18 dpt - betaHCG 3996)
38+4 🤱 👣 -
Czesc dziewczyny. Chujowa ze mnie Pani domu bo prze caly weekend prawie sie nie odzywalam i tylko o sobie 😓 przepraszam, ale musialam sie do ladu doprowadzic.
Wczoraj przylazla 🐒. Myslalam ze umre. Z miesiaca na miesiac pierwszy dzien okresu jest coraz bardziej bolesny. Martwi mniw to bardzo
Suwaczki u was leca jak szalone.
Makino trzymam kciuki za meza ✊🏻 I za Madziandzia za Ciebie za ten tydzien tez ✊🏻✊🏻Magdalena29 lubi tę wiadomość
13.10.2021 10:25 nasz cud pojawił się na świecie 💙
40+1, 56cm, 3300g, 10/10 🐻 I
14.08.2023 5:44 największa niespodzianka życia wkroczyła w nasze życie 🩵
40+5, 55 cm, 3500g, 10/10 🧸 F
6.12.2022 - najwieksza niespodzianka i kolejny cud 🤰🏻
Starania od 07.2019
11.2019 - cp, usunięty lewy jajowód 💔
07.2020 - sonoHSG - jajowód drożny; cb 💔
11.2020 - histeroskopia: liczne mikropolipy - leczenie
01.2021 - IVF start - IMSI
29.01.2021 - transfer 5BB ✊🏻💚
4.03 - 1,3 cm maluszka, FHR 159💚
8.04 - prenatalne; chłopczyk 💙
8 ❄️ oocytów
Brak ❄️ zarodków
MTHFR hetero i PAI homo ❌
Nasienie morfologia 2% ❌ fragmentacja 21% ❌ -
nick nieaktualnyBlanka31, polubiłam nie za nałpiszona, ale za plan działania. Mam nadzieję, że to Twoja ostatnia małpa na długo, długo.
Młodamężatka, jak ta małpa miała przyjść, to dobrze, że już jest i możesz zaczynać od nowa. Współczuję bolesnego okresu
Sasanko, jak po weekendzie? Odpoczywasz?Sasanka55., Blanka31 lubią tę wiadomość
-
Mm wrote:Blanka31, polubiłam nie za nałpiszona, ale za plan działania. Mam nadzieję, że to Twoja ostatnia małpa na długo, długo.
Młodamężatka, jak ta małpa miała przyjść, to dobrze, że już jest i możesz zaczynać od nowa. Współczuję bolesnego okresu
Sasanko, jak po weekendzie? Odpoczywasz?Magddullina2, Mm, szona, GrubAsia lubią tę wiadomość
13.10.2021 10:25 nasz cud pojawił się na świecie 💙
40+1, 56cm, 3300g, 10/10 🐻 I
14.08.2023 5:44 największa niespodzianka życia wkroczyła w nasze życie 🩵
40+5, 55 cm, 3500g, 10/10 🧸 F
6.12.2022 - najwieksza niespodzianka i kolejny cud 🤰🏻
Starania od 07.2019
11.2019 - cp, usunięty lewy jajowód 💔
07.2020 - sonoHSG - jajowód drożny; cb 💔
11.2020 - histeroskopia: liczne mikropolipy - leczenie
01.2021 - IVF start - IMSI
29.01.2021 - transfer 5BB ✊🏻💚
4.03 - 1,3 cm maluszka, FHR 159💚
8.04 - prenatalne; chłopczyk 💙
8 ❄️ oocytów
Brak ❄️ zarodków
MTHFR hetero i PAI homo ❌
Nasienie morfologia 2% ❌ fragmentacja 21% ❌ -
Moja @ nadal nie przyszła, ale już tak mnie bolał wczoraj brzuch że mam nadzieję że zaraz się pojawi😒PCOS❌
Starania od 11.2019
🏳 - 2022 - IVF.
START IVF - luty 2022; priming estrofenowy.
2 ❄❄
24.03.22 - transfer ❄ 💔😥
27.05.22 - transfer ❄ 💔😥
Naturalne cudy:
26.08.2022 - 11tc poronienie zatrzymane 8+5. 💔
10.01.2023 - 9tc poronienie zatrzymane 6+3 💔
06/07.2024 - stymulacja gonadotropinami.
9 dpo - II
5.08 - 6+2 mamy 4 mm kropeczka i -> 21.08 - 2 cm człowieczka. -> krwawienie -> szpital, krwiak. -> 26.08 - 9+2 2,5 cm malucha. -> 07.09 11+0 4,2 cm -> 20.09 - 12+6 7cm najprawdopodobniej dziewczynki 🩷 -> 10.10 - 15+5 132 g kruszynki 🩷 -> 31.10 - 18+5 259g... chłopaka 😆💙 -> 15.11 20+6 404g zdrowego synka 🩵🥹
Leki: euthyrox N50, Clexane 0,4, Acard 150, Encorton 15 mg - do 13 tc, Glucophage 1500 XR, Prenatal Duo
Zostań z Nami 🙏🙏🙏
-
Agape napewno wcześniej 😘 ja już nie mogę się doczekać tego cudownego uczucia 😘 heh
Ja czuję się ok trochę mnie mdli tzn jakby z dnia na dzień coraz bardziej... Senność to masakra popołudniami łażę jak mucha ziewająca ale po za tym jest ok 😘 wzdęcia minęły, piersi bolą okropnie...*Agape* lubi tę wiadomość
👩👦👦
👣2014
👣2016
Agape i nie gadaj głupot ze złe się czujesz pisząc tutaj 😘 była gadka już na ten temat ❤️😘 ja się z tad nie ruszam dopóki nasze staraczki kochane nie pokaza nam tutaj 2 tłustych kresek!!! 😍❤️❤️❤️✊
Mlodamezatka przykro mi z powodu @ 😥
*Agape* lubi tę wiadomość
👩👦👦
👣2014
👣2016
Magddullina2 wrote:Agape napewno wcześniej 😘 ja już nie mogę się doczekać tego cudownego uczucia 😘 heh
Ja czuję się ok trochę mnie mdli tzn jakby z dnia na dzień coraz bardziej... Senność to masakra popołudniami łażę jak mucha ziewająca ale po za tym jest ok 😘 wzdęcia minęły, piersi bolą okropnie...
W poprzednich ciążach też miałaś takie objawy?Nasz tęczowy synek 😍🌈
05.2016 synek 👦🏻
Magddullina2 wrote:Agape i nie gadaj głupot ze złe się czujesz pisząc tutaj 😘 była gadka już na ten temat ❤️😘 ja się z tad nie ruszam dopóki nasze staraczki kochane nie pokaza nam tutaj 2 tłustych kresek!!! 😍❤️❤️❤️✊
Magddullina2 lubi tę wiadomość
Nasz tęczowy synek 😍🌈
05.2016 synek 👦🏻
Młodamężatka a co to gospodyni wątku nie może mieć doła? Przykro mi z powodu @ i Twoich bóli, zapytaj koniecznie lekarza z czego to może wynikać, że coraz dotkliwiej je odczuwasz.
Madziandzia trzymam mocno kciuki za hsg w tym tygodniu, wreszcie się doczekałaś
Nuch przykro mi z powodu bieli...
Sasanko a jak Twoje samopoczucie po weekendzie?
Kciuki dziś mocne za Ciebie ElfiaSasanka55., Magdalena29 lubią tę wiadomość
Starania od 04.2018.
Hiperinsulinemia, Endometrioza. Lekka adenomioza.
AMH 4,4.
03.2019- Poronienie samoistne 7tc. [*]
07.2019- HyCosy- oba drożne.
02.2020 1 ICSI krótki- punkcja. Transfer odroczony- ryzyko hiperstymulacji. Mamy ❄️❄️❄️❄️
03.2020- 1 transfer 5.3.1 🙏🏻🙏🏻 7dpt- II ; 24dpt-