W czerwcu w brzuchu jest kruszynka 🧸w lutym będzie walentynka 💌
-
WIADOMOŚĆ
-
SailorMoon wrote:Od kwietnia, czyli teraz 3. Na koncie mam pudło, cb i teraz ciekawe co ustrzelę xD
Ogólnie dopiero początek, więc luzik. Ale wiadomo, szkoda czasu 🤪OldMe-NewMe lubi tę wiadomość
👩🏼1993
🧑🏻🦱1987
(2cs)
👧🏼2020
(12cs)
⏸️ 09.08 🥹 ➡️ 10+2 💔
CDN 😎😂
PCOS. -
SailorMoon wrote:Jestem już po wizycie, głowa od razu lżejsza. To jest prawdopodobnie plamienie przed owulacją, hormony wracają do równowagi.
Pęcherzyk ma wspaniale 21 mm i dzisiaj wieczorem albo jutro rano ma pęknąć 🥹
Endometrium ma 10,6 mm więc też bardzo ładnie 🥹
Także dziewczyny, zapowiada się dobrze, warunki są dogodne 😏 -
SailorMoon wrote:Jestem już po wizycie, głowa od razu lżejsza. To jest prawdopodobnie plamienie przed owulacją, hormony wracają do równowagi.
Pęcherzyk ma wspaniale 21 mm i dzisiaj wieczorem albo jutro rano ma pęknąć 🥹
Endometrium ma 10,6 mm więc też bardzo ładnie 🥹
Także dziewczyny, zapowiada się dobrze, warunki są dogodne 😏
Zaciskam kciuki !! -
Dziewczyny a mierzycie temp? Nie wiem co mi odbiło, ale nagle sobie ot tak zmierzyłam, jakby miało mi coś to dać do obserwacji 😂😂🫣 37.1 mi wyszło 😂 jakbym codziennie mierzyła może coś by pokazało ale co mi przyszło do głowy pojęcia nie mam 😂 ten brak okresu sprawia że szaleje i mózg mi inaczej chodzi 🤭😱
-
Nowa3231 wrote:Dziewczyny a mierzycie temp? Nie wiem co mi odbiło, ale nagle sobie ot tak zmierzyłam, jakby miało mi coś to dać do obserwacji 😂😂🫣 37.1 mi wyszło 😂 jakbym codziennie mierzyła może coś by pokazało ale co mi przyszło do głowy pojęcia nie mam 😂 ten brak okresu sprawia że szaleje i mózg mi inaczej chodzi 🤭😱
Taki jednorazowy pomiar ci nic nie da. Zacznij sobie codziennie mierzyć rano i zapisuj 😊 -
Martyna wrote:Ja mierze, ale co z tego wynika to nie wiem 😅 od razu po @ zaczęła mi wzrastać do 36,9, a teraz od dwóch dni trzyma 36,7 😝
Taki jednorazowy pomiar ci nic nie da. Zacznij sobie codziennie mierzyć rano i zapisuj 😊
Wiem wiem że nic mi nie da.Dlatego sama się z siebie śmieję że coś mi odbiło 🫣🤣 -
Nowa3231 wrote:Wiem wiem że nic mi nie da.Dlatego sama się z siebie śmieję że coś mi odbiło 🫣🤣
-
Martyna wrote:Miałam to miesiąc temu 🫢 od połowy cyklu zaczęłam mierzyć tempke i się nakręcałam niepotrzebnie 🫣🫣
Ja się nie nakręcam ale już zaczynam się denerwować bo okresu nie ma a testu białe. Nawet cień cienia i nie wiem czy może coś się złego nie dzieje. Miałam nie testować ale rano chyba znów sprawdzę. Jeszcze zbliżają się urodziny mojego starego, ma być grill i wiadomo zaraz będzie "wypij z nami, ze mną się nie napijesz"... Ogólnie nie pijemy alko ale na urodzinach to zawsze jakiś drink jest. A tu też nie wiadomo co robić 😵💫😔BillieJean lubi tę wiadomość
-
Karolka94 wrote:A brała któraś z Was zastrzyk ovitrelle ?
A z tym mierzeniem temp to faktycznie tylko systematyczność może dać jakiś miarodajny obraz jak wygląda cykl, ja w tym cyklu pierwszy raz sumiennie mierzę i nie wiem co z tego wyniknie ostatecznie 😝 -
Nowa3231 wrote:Ja się nie nakręcam ale już zaczynam się denerwować bo okresu nie ma a testu białe. Nawet cień cienia i nie wiem czy może coś się złego nie dzieje. Miałam nie testować ale rano chyba znów sprawdzę. Jeszcze zbliżają się urodziny mojego starego, ma być grill i wiadomo zaraz będzie "wypij z nami, ze mną się nie napijesz"... Ogólnie nie pijemy alko ale na urodzinach to zawsze jakiś drink jest. A tu też nie wiadomo co robić 😵💫😔
Ja dla świętego spokoju bym testowała rano przed piciem pewnie ☺️ -
BillieJean wrote:Ja nigdy, ale któraś z Dziewczyn na pewno, tak mi się wydaje a jakie masz pytanie odnośnie Ovitrelle ?
A z tym mierzeniem temp to faktycznie tylko systematyczność może dać jakiś miarodajny obraz jak wygląda cykl, ja w tym cyklu pierwszy raz sumiennie mierzę i nie wiem co z tego wyniknie ostatecznie 😝BillieJean lubi tę wiadomość
-
Insane wrote:Niestety u mnie kolejna porażka. Już nawet byłam rano na becie, bo miałam wrażenie, że coś jest inaczej. Chciałam mieć spokojny weekend. No i przyszły wyniki i okres.
Powodzenia dziewczyny!
Przytulam mocno 🤍🫂
-
Nowa3231 wrote:Dziewczyny a mierzycie temp? Nie wiem co mi odbiło, ale nagle sobie ot tak zmierzyłam, jakby miało mi coś to dać do obserwacji 😂😂🫣 37.1 mi wyszło 😂 jakbym codziennie mierzyła może coś by pokazało ale co mi przyszło do głowy pojęcia nie mam 😂 ten brak okresu sprawia że szaleje i mózg mi inaczej chodzi 🤭😱
Polecam mierzyć rano przed wstaniem. U mnie raczej te standardowe temp i wykresy, 2 dni temu lekki spadek temp możliwe że na implantację i w cyklu bez ciąży nigdy na miałam temp powyżej 37 🙈.
Jutro idę na betę mam lekkiego stracha czy nie skonczy się również szybko co zaczęło jak w maju...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca, 22:06
-
Inka wrote:Ja 🖐
Polecam mierzyć rano przed wstaniem. U mnie raczej te standardowe temp i wykresy, 2 dni temu lekki spadek temp możliwe że na implantację i w cyklu bez ciąży nigdy na miałam temp powyżej 37 🙈.
Jutro idę na betę mam lekkiego stracha czy nie skonczy się również szybko co zaczęło jak w maju...
Kochana bądź dobrej myśli ❤️ trzymam kciuki za betę 🤞🤞🤞 -
Inka wrote:Ja 🖐
Jutro idę na betę mam lekkiego stracha czy nie skonczy się również szybko co zaczęło jak w maju...BillieJean lubi tę wiadomość
-
Mam wrażenie, że ten cykl to klapa 😐
Mam dziwne bóle w podbuszu, ale to nie owulacyjne napewno.
Nie wiem czy przypadkiem te ziółka na mnie zbyt mocno nie działają. Póki co je odstawiłam 🙄👩🏼1993
🧑🏻🦱1987
(2cs)
👧🏼2020
(12cs)
⏸️ 09.08 🥹 ➡️ 10+2 💔
CDN 😎😂
PCOS. -
Karolka94 wrote:Hejka! To mój pierwszy wpis tutaj. Staramy się z mężem o dzidziusia od marca 2023. To forum bardzo mi pomaga, jak mam gorszy czas znajduje tutaj ukojenie.
Miałam owulacje potwierdzoną i przyjmowałam zastrzyk ovitrelle i proszę o wpisanie na testowanie 12.06.
Mam pytanko, czy któraś z Was stosuje luteinę ? -
Miłego dnia Dziewczynki i trzymamy mocno kciuki za dzisiejszą testującą 🤞❤️ @PsiaMama93 co słychać ?
I czekamy też na wieści o becie Inki 🤞Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca, 09:07
OldMe-NewMe lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, śledzę forum od 5 miesięcy, ale dopiero teraz stwierdziłam że napiszę, bo widzę jaką otuchę dajecie ❤️ teraz to mój drugi cykl po poronieniu wczesnym. Będę testować 22 czerwca. Trzymam za Nas kochane kciuki ☺️
BillieJean, OldMe-NewMe, JoAnn lubią tę wiadomość