X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie W czerwcu w brzuchu jest kruszynka 🧸w lutym będzie walentynka 💌
Odpowiedz

W czerwcu w brzuchu jest kruszynka 🧸w lutym będzie walentynka 💌

Oceń ten wątek:
  • M93 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SailorMoon wrote:
    Od kwietnia, czyli teraz 3. Na koncie mam pudło, cb i teraz ciekawe co ustrzelę xD

Ogólnie dopiero początek, więc luzik. Ale wiadomo, szkoda czasu 🤪
    Czyli do trzech razy sztuka! 😂😎

OldMe-NewMe lubi tę wiadomość

👩🏼1993
    🧑🏻‍🦱1987

(2cs)
    👧🏼2020

(12cs)
    ⏸️ 09.08 🥹 ➡️ 10+2 💔

CDN 😎😂

PCOS.
  • OldMe-NewMe Autorytet

Wysłany: 7 czerwca, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SailorMoon wrote:
    Jestem już po wizycie, głowa od razu lżejsza. To jest prawdopodobnie plamienie przed owulacją, hormony wracają do równowagi.
    Pęcherzyk ma wspaniale 21 mm i dzisiaj wieczorem albo jutro rano ma pęknąć 🥹
    Endometrium ma 10,6 mm więc też bardzo ładnie 🥹

Także dziewczyny, zapowiada się dobrze, warunki są dogodne 😏
    To mam nadzieję że w tych dogodnych warunkach niedługo zagości jakiś lokator 😄

• Nowa3231 Przyjaciółka

Wysłany: 7 czerwca, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SailorMoon wrote:
    Jestem już po wizycie, głowa od razu lżejsza. To jest prawdopodobnie plamienie przed owulacją, hormony wracają do równowagi.
    Pęcherzyk ma wspaniale 21 mm i dzisiaj wieczorem albo jutro rano ma pęknąć 🥹
    Endometrium ma 10,6 mm więc też bardzo ładnie 🥹

Także dziewczyny, zapowiada się dobrze, warunki są dogodne 😏

Zaciskam kciuki !!

• Nowa3231 Przyjaciółka

Wysłany: 7 czerwca, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a mierzycie temp? Nie wiem co mi odbiło, ale nagle sobie ot tak zmierzyłam, jakby miało mi coś to dać do obserwacji 😂😂🫣 37.1 mi wyszło 😂 jakbym codziennie mierzyła może coś by pokazało ale co mi przyszło do głowy pojęcia nie mam 😂 ten brak okresu sprawia że szaleje i mózg mi inaczej chodzi 🤭😱

• Martyna Autorytet

Wysłany: 7 czerwca, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowa3231 wrote:
    Dziewczyny a mierzycie temp? Nie wiem co mi odbiło, ale nagle sobie ot tak zmierzyłam, jakby miało mi coś to dać do obserwacji 😂😂🫣 37.1 mi wyszło 😂 jakbym codziennie mierzyła może coś by pokazało ale co mi przyszło do głowy pojęcia nie mam 😂 ten brak okresu sprawia że szaleje i mózg mi inaczej chodzi 🤭😱
    Ja mierze, ale co z tego wynika to nie wiem 😅 od razu po @ zaczęła mi wzrastać do 36,9, a teraz od dwóch dni trzyma 36,7 😝
    Taki jednorazowy pomiar ci nic nie da. Zacznij sobie codziennie mierzyć rano i zapisuj 😊

04.24 22+2 💔
    06.24 ⏸️
    24.07❤️1,05cm❤️
    7.08 ❤️2,4cm 🐻
    07.09 7,5cm 👧 🩷 ryzyka niskie
    16.09 120g szczęścia 🥰
    2.10 213g wstydziocha 🫣
    15.10 300g gwiazdy ✨ II prenatalne OK
    29.10 438g łobuziary 🍩
    12.11 628g echo ❤️ ok
    preg.png
  • Nowa3231 Przyjaciółka

Wysłany: 7 czerwca, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martyna wrote:
    Ja mierze, ale co z tego wynika to nie wiem 😅 od razu po @ zaczęła mi wzrastać do 36,9, a teraz od dwóch dni trzyma 36,7 😝
    Taki jednorazowy pomiar ci nic nie da. Zacznij sobie codziennie mierzyć rano i zapisuj 😊

Wiem wiem że nic mi nie da.Dlatego sama się z siebie śmieję że coś mi odbiło 🫣🤣

• Martyna Autorytet

Wysłany: 7 czerwca, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowa3231 wrote:
    Wiem wiem że nic mi nie da.Dlatego sama się z siebie śmieję że coś mi odbiło 🫣🤣
    Miałam to miesiąc temu 🫢 od połowy cyklu zaczęłam mierzyć tempke i się nakręcałam niepotrzebnie 🫣🫣

04.24 22+2 💔
    06.24 ⏸️
    24.07❤️1,05cm❤️
    7.08 ❤️2,4cm 🐻
    16.09 120g szczęścia 🥰
    2.10 213g wstydziocha 🫣
    29.10 438g łobuziary 🍩
    12.11 628g echo ❤️ ok
    preg.png
  • Nowa3231 Przyjaciółka

Wysłany: 7 czerwca, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martyna wrote:
    Miałam to miesiąc temu 🫢 od połowy cyklu zaczęłam mierzyć tempke i się nakręcałam niepotrzebnie 🫣🫣

Ja się nie nakręcam ale już zaczynam się denerwować bo okresu nie ma a testu białe. Nawet cień cienia i nie wiem czy może coś się złego nie dzieje. Miałam nie testować ale rano chyba znów sprawdzę. Jeszcze zbliżają się urodziny mojego starego, ma być grill i wiadomo zaraz będzie "wypij z nami, ze mną się nie napijesz"... Ogólnie nie pijemy alko ale na urodzinach to zawsze jakiś drink jest. A tu też nie wiadomo co robić 😵‍💫😔

BillieJean lubi tę wiadomość

• BillieJean Autorytet

Wysłany: 7 czerwca, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolka94 wrote:
    A brała któraś z Was zastrzyk ovitrelle ?
    Ja nigdy, ale któraś z Dziewczyn na pewno, tak mi się wydaje :) a jakie masz pytanie odnośnie Ovitrelle ?

A z tym mierzeniem temp to faktycznie tylko systematyczność może dać jakiś miarodajny obraz jak wygląda cykl, ja w tym cyklu pierwszy raz sumiennie mierzę i nie wiem co z tego wyniknie ostatecznie 😝

Rocznik 92

Córka 08.2022
    Starania o drugie dziecko od 08.2023 cały czas karmiąc piersią
    13 lipca 2024 ⏸️🙏

preg.png
  • Martyna Autorytet

Wysłany: 7 czerwca, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowa3231 wrote:
    Ja się nie nakręcam ale już zaczynam się denerwować bo okresu nie ma a testu białe. Nawet cień cienia i nie wiem czy może coś się złego nie dzieje. Miałam nie testować ale rano chyba znów sprawdzę. Jeszcze zbliżają się urodziny mojego starego, ma być grill i wiadomo zaraz będzie "wypij z nami, ze mną się nie napijesz"... Ogólnie nie pijemy alko ale na urodzinach to zawsze jakiś drink jest. A tu też nie wiadomo co robić 😵‍💫😔
    A kiedy powinnaś mieć @?
    Ja dla świętego spokoju bym testowała rano przed piciem pewnie ☺️

04.24 22+2 💔
    06.24 ⏸️
    24.07❤️1,05cm❤️
    7.08 ❤️2,4cm 🐻
    16.09 120g szczęścia 🥰
    2.10 213g wstydziocha 🫣
    29.10 438g łobuziary 🍩
    12.11 628g echo ❤️ ok
    preg.png
  • Martyna Autorytet

Wysłany: 7 czerwca, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BillieJean wrote:
    Ja nigdy, ale któraś z Dziewczyn na pewno, tak mi się wydaje :) a jakie masz pytanie odnośnie Ovitrelle ?

A z tym mierzeniem temp to faktycznie tylko systematyczność może dać jakiś miarodajny obraz jak wygląda cykl, ja w tym cyklu pierwszy raz sumiennie mierzę i nie wiem co z tego wyniknie ostatecznie 😝
    To lecimy w takim razie razem pierwszy cykl sumiennego mierzenia 😄 oby pierwszy i ostatni 🫢

04.24 22+2 💔
    06.24 ⏸️
    24.07❤️1,05cm❤️
    7.08 ❤️2,4cm 🐻
    16.09 120g szczęścia 🥰
    2.10 213g wstydziocha 🫣
    29.10 438g łobuziary 🍩
    12.11 628g echo ❤️ ok
    preg.png
  • JoAnn Autorytet

Wysłany: 7 czerwca, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Insane wrote:
    Niestety u mnie kolejna porażka. Już nawet byłam rano na becie, bo miałam wrażenie, że coś jest inaczej. Chciałam mieć spokojny weekend. No i przyszły wyniki i okres.
    Powodzenia dziewczyny!

Przytulam mocno 🤍🫂

01.2024 - aniołek synek 23tc 💙👼

starania o tęczowe maleństwo 🌈
    Niedoczyność tarczycy - Hashimoto

preg.png
  • Inka Przyjaciółka

Wysłany: 7 czerwca, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowa3231 wrote:
    Ja 🖐
    Polecam mierzyć rano przed wstaniem. U mnie raczej te standardowe temp i wykresy, 2 dni temu lekki spadek temp możliwe że na implantację i w cyklu bez ciąży nigdy na miałam temp powyżej 37 🙈.

Jutro idę na betę mam lekkiego stracha czy nie skonczy się również szybko co zaczęło jak w maju...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca, 22:06

• BillieJean Autorytet

Wysłany: 7 czerwca, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inka wrote:
    Ja 🖐
    Polecam mierzyć rano przed wstaniem. U mnie raczej te standardowe temp i wykresy, 2 dni temu lekki spadek temp możliwe że na implantację i w cyklu bez ciąży nigdy na miałam temp powyżej 37 🙈.

Jutro idę na betę mam lekkiego stracha czy nie skonczy się również szybko co zaczęło jak w maju...

Kochana bądź dobrej myśli ❤️ trzymam kciuki za betę 🤞🤞🤞

Rocznik 92

Córka 08.2022
    13 lipca 2024 ⏸️🙏

preg.png
  • Nowa3231 Przyjaciółka

Wysłany: 8 czerwca, 05:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inka wrote:
    Ja 🖐

Będzie dobrze musi być dobrze!;)

• Nowa3231 Przyjaciółka

Wysłany: 8 czerwca, 05:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martyna wrote:
    A kiedy powinnaś mieć @?
    Ja dla świętego spokoju bym testowała rano przed piciem pewnie ☺️

Zaczął się 5dzien bez @... Jutro zatestuje z rana lub dziś popołudniu. Testy mi się skończyły 🤣

• M93 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wrażenie, że ten cykl to klapa 😐
    Mam dziwne bóle w podbuszu, ale to nie owulacyjne napewno.
    Nie wiem czy przypadkiem te ziółka na mnie zbyt mocno nie działają. Póki co je odstawiłam 🙄

👩🏼1993
    🧑🏻‍🦱1987

(2cs)
    👧🏼2020

(12cs)
    ⏸️ 09.08 🥹 ➡️ 10+2 💔

CDN 😎😂

PCOS.
  • Pulsik Ekspertka

Wysłany: 8 czerwca, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolka94 wrote:
    Hejka! To mój pierwszy wpis tutaj. Staramy się z mężem o dzidziusia od marca 2023. To forum bardzo mi pomaga, jak mam gorszy czas znajduje tutaj ukojenie.

Miałam owulacje potwierdzoną i przyjmowałam zastrzyk ovitrelle i proszę o wpisanie na testowanie 12.06.

Mam pytanko, czy któraś z Was stosuje luteinę ?
    Ja stosowałam ale w obu ciążach. ;)

Alicja 🩷 2016r.
    Antoni 🩵 2018r.

D&S 👰‍♀️🤵 13.07.2024r.

L. 🩷 🎀 🤰🧨 15.12.2024r.
    19+2 tc 286g. 🍊

preg.png
  • BillieJean Autorytet

Wysłany: 8 czerwca, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia Dziewczynki i trzymamy mocno kciuki za dzisiejszą testującą 🤞❤️ @PsiaMama93 co słychać ?
    I czekamy też na wieści o becie Inki 🤞

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca, 09:07

OldMe-NewMe lubi tę wiadomość

Rocznik 92

Córka 08.2022
    13 lipca 2024 ⏸️🙏

preg.png
  • Agacia_11 Koleżanka

Wysłany: 8 czerwca, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, śledzę forum od 5 miesięcy, ale dopiero teraz stwierdziłam że napiszę, bo widzę jaką otuchę dajecie ❤️ teraz to mój drugi cykl po poronieniu wczesnym. Będę testować 22 czerwca. Trzymam za Nas kochane kciuki ☺️

BillieJean, OldMe-NewMe, JoAnn lubią tę wiadomość

‹‹ 14 15 16 17 18 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ