X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie ✨W grudniu pod kocykiem świąteczna herbatka ☕️ we wrześniu będziemy kochać małego gagatka 👶🏻
Odpowiedz

✨W grudniu pod kocykiem świąteczna herbatka ☕️ we wrześniu będziemy kochać małego gagatka 👶🏻

Oceń ten wątek:
  • kałamarnica 11 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2024, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Ja to też mam dziwnie jakoś w tym cyklu. Dziś niby 4dpo, ale temp się wolno rozkręca, piersi nie bolą mnie w ogóle. Zwykle bolały mnie właściwie już w dzień owulacji/dzień po owulacji. Ja to bardziej myślę, że może owulacji w ogóle nie było, a nie, że coś się dzieje, bo raczej nadziei nie mam. Z drugiej strony był skok temp, wzrost libido, śluz płodny przez kilka dni i dodatnie owulaki. Także... no chyba była. Ale nie wiem, jakoś dziwnie mało objawów.

Trzymam kciuki Natt, że u Ciebie to się rozwiąże na zielono! 🍀

Insane - jak u Ciebie? ❤

👱‍♀️'91: PCOS, cykle nieregularne, cykle bezowulacyjne, niedoczynność tarczycy
    • AMH 5.04 ng/mL ✅
    • Euthyrox, Duphaston, Pregna start, Inofem, Omega 3-6, Koenzym Q10, resweratrol, cynk, olej z wiesiołka

👨'87
    • 11.23 morfologia 4.5%✅
    • 11.24 morfologia 2%, pozostałe parametry prawidłowe (po antybiotykoterapii)❌
    • Profertil Man

🐱 '18 Kitku

• starania na spokojnie od: 08.2023r.
    • starania monitorowane od: 02.2024r. - brak samoistnej owulacji

Łącznie 13 cs o pierwsze 👶
    Cykle stymulowane Lamettą - owulacja ✅

06.24 borelioza - leczenie ✅

10.24 MUCHa - Ureaplasma species⚡❌
    11.24 leczenie ✅
    12.24 kontrolne wymazy:
    • 👨 ujemny ✅
    • 👱‍♀️ ujemny ✅
    01.25 - 🏥badania hormonalne, HSG, histeroskopia 🙏🙏🙏

Wysłany: 28 grudnia 2024, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolAngelica - tak jak pisze Vergeet, jesteś zawsze tu mile widziana, a my trzymamy kciuki za Ciebie i Kropeczka ❤

Insane, Julia24, Aksandra, Vergeet lubią tę wiadomość

• AMH 5.04 ng/mL ✅
    • Euthyrox, Duphaston, Pregna start, Inofem, Omega 3-6, Koenzym Q10, resweratrol, cynk, olej z wiesiołka

👨'87
    • 11.23 morfologia 4.5%✅
    • Profertil Man

🐱 '18 Kitku

11.24 leczenie ✅
    12.24 kontrolne wymazy:
    • 👨 ujemny ✅
    • 👱‍♀️ ujemny ✅
  • Tortie Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2024, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Natt to co opisujesz brzmi dobrze. Trzymam kciuki za testowanie.

@kałamarnica11 ja mam wrażenie, że każdy cykl u mnie inaczej przebiega, więc staram się nie przywiązywać do tych wszystkich objawów, ale mi nie wychodzi. Każdą inną/nową rzecz analizuję i się nakręcam. Wiesz już kiedy chcesz testować?

Ja melduję się z nowym cyklem. O dziwo ten przeżyłam z dużo większym spokojem niż poprzedni. Nie mam tego żalu po negatywnych testach tylko nadzieję na następny. Może to być związane z tym, że trafiłam na bardzo fajna i wspierająca gin i czuję się zaopiekowana.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2024, 10:01

Starania o rodzeństwo od 08.2024
    ♀️PCOS, stan przedcukrzycowy
    ♂️ Astenoteratozoospermia
    💊 Metformina, NAC, Inozytol
    🤱1 ciąża po ponad 2 latach starań
    👶 12.2020
  • Insane Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2024, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kałamarnica 11 wrote:
    Cześć dziewczyny. Ja to też mam dziwnie jakoś w tym cyklu. Dziś niby 4dpo, ale temp się wolno rozkręca, piersi nie bolą mnie w ogóle. Zwykle bolały mnie właściwie już w dzień owulacji/dzień po owulacji. Ja to bardziej myślę, że może owulacji w ogóle nie było, a nie, że coś się dzieje, bo raczej nadziei nie mam. Z drugiej strony był skok temp, wzrost libido, śluz płodny przez kilka dni i dodatnie owulaki. Także... no chyba była. Ale nie wiem, jakoś dziwnie mało objawów.

Insane - jak u Ciebie? ❤

A możesz pokazać swój wykres? Ocenimy bardziej obiektywnie 😉

Ja dzisiaj 9 dpo i już rano ze sobą walczyłam, czy nie siknąć, ale mój rozum jednak wygrał nad sercem hehe. Zacznę od jutra, ale jakiekolwiek cień to jeszcze będzie zastrzyk (będę 12 dni po zastrzyku i 10dpo) i do sylwestra codziennie posprawdzam. Chociaż już i tak kupiłam sobie bezalkoholowego cin-cina, bo w sumie lubię jednak ten stan bez kaca.
    Testy mam w ogóle horien medical. Macie z nimi jakieś doświadczenie? Już mnie wszystko tak naoszukiwało, że kupuję teraz najtańsze i co ma pokazać, to pokaże.

Abcdeka, Nowa2024, Vergeet, kałamarnica 11, Julia24 lubią tę wiadomość

40 tc 💔
  • Ann35 Przyjaciółka

Wysłany: 28 grudnia 2024, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kałamarnica 11 wrote:

Insane - jak u Ciebie? ❤
    Ja mam totalnie to samo właśnie i nie wiem jak to interpretować. Owulka niby była ale ta temperatura dziwnie niska 🫠

👩🏻 35 👱🏻‍♂️ 31

11.07.2011- 👼🏼 14tc
    12.06.2012- 👧🏼 40+6 4210g 61cm
    13.03.2019- 👦🏼 37+6 3720g 51cm

Starania o 3 bombelka
  • Nowa2024 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2024, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolAngelica my bardzo cieszymy się z Twojej ciąży! Trzymamy za Was kciuki i chętnie przyjmiemy od Ciebie wiruski ciążowe! 😍😍😍 poza tym zaszłaś w ciążę będąc tutaj z nami na wątkach miesięcznych więc jak by mogło Ciebie tutaj zabraknąć? 🥹

Natt brzmi to wszystko obiecująco! Czekam na Twoje testowanie!!! 😍😍😍🤞🤞🤞

Kałamarnica 🦑 (taką fajną emotkę mi podpowiedział telefon 😍😁) może to dziwnie mało objawow coś znaczy? 🤔🤞

Insane ja tam trzymam kciuki i cały czas wierzę w naturalna niespodziankę u Ciebie tuż przed ivf!

U mnie wczoraj na USG pęcherzyk na prawym jajniku prawie 20 mm, więc tuż tuż owulka, ale właśnie ja mam mało objawów jak na owulacje 🤣 zawsze było libido kosmos (teraz skok libido miałam w wigilię) a tym razem coś cisza 😁 ale i tak ten cykl odpuszczamy z racji, że owulka jest tam gdzie była CP a już nie chciałabym na ostatniej prostej przed startem IVF, żeby wydarzyło się coś złego 😉

Vergeet, kałamarnica 11, Ivka lubią tę wiadomość

🙎‍♀️29: wszystko ok, naturalne owulacje
    01.2024 AMH 2,7
    11.2024 AMH 1,87 (Diagnostyka)
    12.2024 AMH 1,66 (Synevo)
    Hormony ✅
    Jajowody drożne ✅
    💊metafolian, b-complex, wit D, Euthyrox25, NAC, koenzym Q10

👨28: 09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%
    💊Fertistim

🍼Starania od 06.2023
    👨‍⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
    💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany, laparoskopia

06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
    10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl)

—————————
    Start IVF MZ
    14.12.2024 wizyta kwalifikacyjna ✅
  • Nowa2024 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2024, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od niedawna w sekcji „starajac sie z pomocą medyczną” mamy wątek IVF po nieudanych IUI. Jeśli któraś z dziewczyn chciałaby dołączyć to zapraszamy 😍. Oczywiście dziewczyny, które nie próbowały w ogóle inseminacji, a od razu startują z ivf też zapraszamy 😉. Założyłyśmy ten wątek bo jest bardziej kameralny, a na ogólnym miesięcznym wątku ivf ciężko było nam się odnaleźć, bo meeega dużo tam się dzieje

Aksandra, Misiula, Insane lubią tę wiadomość

🙎‍♀️29: wszystko ok, naturalne owulacje
    01.2024 AMH 2,7
    11.2024 AMH 1,87 (Diagnostyka)
    12.2024 AMH 1,66 (Synevo)
    Hormony ✅
    Jajowody drożne ✅
    💊metafolian, b-complex, wit D, Euthyrox25, NAC, koenzym Q10

👨28: 09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%
    💊Fertistim

🍼Starania od 06.2023
    👨‍⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
    💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany, laparoskopia

06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
    10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl)

—————————
    Start IVF MZ
    14.12.2024 wizyta kwalifikacyjna ✅
  • Minia000 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2024, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowa2024 wrote:
    Od niedawna w sekcji „starajac sie z pomocą medyczną” mamy wątek IVF po nieudanych IUI. Jeśli któraś z dziewczyn chciałaby dołączyć to zapraszamy 😍. Oczywiście dziewczyny, które nie próbowały w ogóle inseminacji, a od razu startują z ivf też zapraszamy 😉. Założyłyśmy ten wątek bo jest bardziej kameralny, a na ogólnym miesięcznym wątku ivf ciężko było nam się odnaleźć, bo meeega dużo tam się dzieje
    Oooo to ja na pewno będę zaglądać.
    Podczytuje też wątek o in vitro, jestem podglądaczka całej tej sekcji starając się z pomocą medyczna 😀
    Ale dzięki temu się oswojam z tematem.

Solangelica dziewczyny już wszystko wyżej napisały. Dawaj znać co u Ciebie, cieszymy się z Twojej ciąży i że Tobie się udało. Nam też się uda, zobaczysz. ;)
    A co do informowania rodziny, też miałam takie doświadczenie i już wiem, że utrzymanie w małym gronie u nas się nie sprawdzi.
    Dlatego jak się znowu uda, to przynajmniej na dzień dzisiejszy mam zamiar ukrywać to ile się da.

Nowa2024 lubi tę wiadomość

🙎‍♀️🙎‍♂️'95 rok
    Starania na poważnie od 2023 r.

06.24 start stymulacji lamettą
    08.24 💔 8tc poronienie samoistne

11.24 pierwsza wizyta w klinice, w trakcie gromadzenia badań
  • Vergeet Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2024, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też planuje zostać tutaj z wami też jak się uda, w końcu tak się nam udało tutaj poznać, zżyliśmy się ze sobą więc mam nadzieję że uda się ten kontakt utrzymać ❤️
    I też bym wolała poczekać jak najdłużej, nie zdradzać bo jak moja teściowa się dowie to już cała wieś będzie wiedziała 😂 a jednak nie ma co zapeszać.

Udało mi się umówić męża na badania nasienia na 3.01, w ogóle nie miał z tym problemu za każdym razem jak mówiłam o tym, a akurat ma wtedy urlop bo też idzie do dentysty. Także cieszę się bardzo, że kolejna rzecz pójdzie do przodu. Ja mam 10.01 cytologie i te inne wymazy (w przyszłości pod drożność ale liczę że nie będzie konieczna). Jakoś pomaga mi to działanie ale irytuje mnie, że okres nie przyszedł bo czuję się okresowo, kłuje mnie z tej strony co była owulka, luteina odstawiona 3 dni temu (zwykle okres był po 2 dniach). Wolałabym już zamknąć ten rozdział i zacząć nowy cykl, nienawidzę tego momentu zawieszenia 🙈

Nowa2024, Julia24 lubią tę wiadomość

🙎🏼‍♀️28🙎🏼‍♂️28
    👰🏼🤵🏼2023

Starania o 1 bobasa 🍼
    na luzie od 08/23
    świadome od 05/24 👶🏻
    z pomocą medyczną od 11/24 💉

Cykl start 30.11🩸
    Owulacja 12.12 🥚

11/24- 1 cykl stymulowany Lametta +Ovitrelle💊
    12/24- 2 cykl stymulowany Lametta+Ovitrelle

Badania 09/24
    TSH:LH ✅
    AMH ✅

Letrox 50, Siofor 1000 +suplementacja (foliany, omega 3, witD, myoinozytol +cholina, NAC, wiesiołek, koenzym Q10, witB12, selen+cynk)
  • Nitka96 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2024, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny! Ja dzisiaj w końcu “wyrzuciłam” gości i mamy spokojny weekend na zregenerowanie się 😅 przez okres świąteczny nawet nie zaglądałam jak tam moja temperatura, a dzisiaj 36 dc 😒 temperatura w tym cyklu skacze jak głupia, do tego wczoraj wieczorem wyszła mi pokrzywka na łokciach 😳

https://ibb.co/znCrgfv

Z ciekawości wszystkie dane naniosłam na wykres i wyszło ze niby 4 dpo 🤯

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2024, 13:06

👩🏻 '96 - celiakia, niedoczynność tarczycy, PCOS, IO, mutacja PAI-1
    Leki: Euthyrox 67,5 mg, Glucophage XR 500 mg, Ogestan
    👦🏻 '97 - badania nasienia ✅

01.01.24 początek starań o pierwszego bąbla
    22.02.24 cb
    02.10.24 pierwsza wizyta w klinice
    24.10.24 diagnoza PCOS i IO - leczenie zaplanowane od 04.02.25
    29.12.24 świąteczny cud ⏸️
    30.12.24 (prawdopodobnie 10 dpo) beta 14,2 mIU/ml, progesteron 46,400 ng/ml
    31.12.24 beta 27,8 mIU/ml

Wysłany: 28 grudnia 2024, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Insane - udostępniłam. Z tym, że właśnie ja nie mierzyłam temp od początku. Ale no i tak szału nie ma. Zobaczę jeszcze jak się to będzie na dniach przedstawiać, ale chyba pójdę na proga w sylwestra.
    Za Ciebie trzymam kciuki bardzo mocno 🤞🤞🤞

Tortie, testować będę 6.01, nie wcześniej. ;)

Tortie, Julia24, Insane, Nowa2024, Vergeet lubią tę wiadomość

• AMH 5.04 ng/mL ✅

👨'87
    • 11.23 morfologia 4.5%✅
    • Profertil Man

🐱 '18 Kitku

11.24 leczenie ✅
    12.24 kontrolne wymazy:
    • 👨 ujemny ✅
    • 👱‍♀️ ujemny ✅
  • Misiula Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2024, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kałamarnica 11 wrote:
    Insane - udostępniłam. Z tym, że właśnie ja nie mierzyłam temp od początku. Ale no i tak szału nie ma. Zobaczę jeszcze jak się to będzie na dniach przedstawiać, ale chyba pójdę na proga w sylwestra.

Dla świętego spokoju pójdź właśnie na proga. Ja miałam podobne odczucia w tym cyklu bo temperatura nie rosła tak jak zawsze i denerwowałam się o co chodzi bo miałam tylko jednorazowy niewielki skok a później temperatura utrzymywała się ciągle na poziomie 36.6 gdzie jest to moja wyjściowa temperatura z I fazy cyklu... Zazwyczaj kilka dni po owu jest przynajmniej na poziomie 36.8-36.9. Zrobiłam proga 6 dni po owu i o dziwo piękny wynik 22.30. Nigdy nie miałam aż tak wysokiego a wykres "do dupy" takż jak widać nie ma co się aż tak stresować ta temperatura 😊

kałamarnica 11, Julia24 lubią tę wiadomość

👩‍❤️‍👨👶 Starania od 03/2023
    💃30 lat
    AMH 1,92✅
    Cykle owulacyjne ✅
    badania hormonalne ✅ za niski testosteron❌
    09.2024 - badanie drożności jajowodów, oba jajowody drożne ✅
    28.09.2024- pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności, diagnoza - Niepłodność idiopatyczna
    10.2024 pierwszy cykl z Ovitrelle💉 ❌
    10/11.2024 stymulacja Lametta + Zivafert💉 ❌
    11/12.2024 stymulacja Lametta + Ovitrelle 💉❌
    12/2024 stymulacja Lametta + Ovitrelle 💉⏰

12.2024 badanie Kariotypu -oboje ⏰
    01.2025 wizyta kwalifikacyjna do IVF MZ ⏰

Suplementacja💊: Koenzym Q10, Biosteron, Melatonina, Resweratrol, ADEK, magnez ,kwas foliowy

🧔31 lat
    05/2024 badanie nasienia ✅morfologia 8% badania hormonalne ✅

Wysłany: 28 grudnia 2024, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiula - o widzisz. No dzięki za to. Pójdę na proga i będę wiedzieć ;) a jak się okaże, że nie było owulki to trudno. To i tak w styczniu realizuję dalej swój plan.

Misiula lubi tę wiadomość

• AMH 5.04 ng/mL ✅

👨'87
    • 11.23 morfologia 4.5%✅
    • Profertil Man

🐱 '18 Kitku

11.24 leczenie ✅
    12.24 kontrolne wymazy:
    • 👨 ujemny ✅
    • 👱‍♀️ ujemny ✅
  • Julia24 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2024, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Insane wrote:

Ja dzisiaj 9 dpo i już rano ze sobą walczyłam, czy nie siknąć, ale mój rozum jednak wygrał nad sercem hehe. Zacznę od jutra, ale jakiekolwiek cień to jeszcze będzie zastrzyk (będę 12 dni po zastrzyku i 10dpo) i do sylwestra codziennie posprawdzam. Chociaż już i tak kupiłam sobie bezalkoholowego cin-cina, bo w sumie lubię jednak ten stan bez kaca.
    Testy mam w ogóle horien medical. Macie z nimi jakieś doświadczenie? Już mnie wszystko tak naoszukiwało, że kupuję teraz najtańsze i co ma pokazać, to pokaże.

Nie używałam testów ciążowych horien medical, ale po owulacyjnych jestem do nich sceptyczna. Z ciekawości spojrzałam na opinię i piszą, że przy becie 100-200 wychodziła jedna kreska 🫣🫣.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2024, 15:27

💃29 lat🕴️35 lat 🍀Starania od 04/2024

❌ IO, BMI 25.6, hiperplolaktynemia czynnościowa, niewydolność fazy lutealnej, problemy z wchłanianiem żelaza i zdecydowanie za dużo stresu w życiu. U partnera obniżony ruch postępowy plemników
    ☑️ Regularne owulacje i w miarę regularne cykle. Generalnie wyniki dobre. AMH (17.08.24) 2,29ng/ml
  • Misiula Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2024, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Insane wrote:

Oby ten bezalkoholowy cin cin był nie bez powodu 😁🤞

Co do testów horien to owulacyjne się u mnie się bardzo sprawdzały ale ciążowych nie używałam.

Insane lubi tę wiadomość

👩‍❤️‍👨👶 Starania od 03/2023
    💃30 lat
    AMH 1,92✅
    Cykle owulacyjne ✅
    badania hormonalne ✅ za niski testosteron❌
    09.2024 - badanie drożności jajowodów, oba jajowody drożne ✅
    28.09.2024- pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności, diagnoza - Niepłodność idiopatyczna
    10.2024 pierwszy cykl z Ovitrelle💉 ❌
    10/11.2024 stymulacja Lametta + Zivafert💉 ❌
    11/12.2024 stymulacja Lametta + Ovitrelle 💉❌
    12/2024 stymulacja Lametta + Ovitrelle 💉⏰

12.2024 badanie Kariotypu -oboje ⏰
    01.2025 wizyta kwalifikacyjna do IVF MZ ⏰

Suplementacja💊: Koenzym Q10, Biosteron, Melatonina, Resweratrol, ADEK, magnez ,kwas foliowy

🧔31 lat
    05/2024 badanie nasienia ✅morfologia 8% badania hormonalne ✅
  • Ivka Przyjaciółka

Wysłany: 28 grudnia 2024, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vergeet wrote:
    Ja też planuje zostać tutaj z wami też jak się uda, w końcu tak się nam udało tutaj poznać, zżyliśmy się ze sobą więc mam nadzieję że uda się ten kontakt utrzymać ❤️
    I też bym wolała poczekać jak najdłużej, nie zdradzać bo jak moja teściowa się dowie to już cała wieś będzie wiedziała 😂 a jednak nie ma co zapeszać.

Udało mi się umówić męża na badania nasienia na 3.01, w ogóle nie miał z tym problemu za każdym razem jak mówiłam o tym, a akurat ma wtedy urlop bo też idzie do dentysty. Także cieszę się bardzo, że kolejna rzecz pójdzie do przodu. Ja mam 10.01 cytologie i te inne wymazy (w przyszłości pod drożność ale liczę że nie będzie konieczna). Jakoś pomaga mi to działanie ale irytuje mnie, że okres nie przyszedł bo czuję się okresowo, kłuje mnie z tej strony co była owulka, luteina odstawiona 3 dni temu (zwykle okres był po 2 dniach). Wolałabym już zamknąć ten rozdział i zacząć nowy cykl, nienawidzę tego momentu zawieszenia 🙈
    Ja też się nie chce nigdzie wybierać, zostaje z Wami na kolejnych wątkach bez względu jak scenariusz napiszą mi kolejne tygodnie 🫶🏼
    @vergreet jak dostaniecie wyniki to wrzućcie sobie w chatgpt do interpretacji. To jest teraz mój najlepszy kumpel, pytam go o wszystko 😅

Vergeet lubi tę wiadomość

👩🏻93 Stwardnienie rozsiane od 2017,wszystko stabilnie
    👨🏻87
    6cs
    21.12 (12dpo,30dc) ⏸️ beta: 20,1 mlU/mL 🤞🏻
    23.12 beta 71mlU/ml - przyrost 275%
    Prog: 18,68
    28.12 beta 941mlU/ml , prog: 14,13
  • Babsi Ekspertka

Wysłany: 28 grudnia 2024, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podrożniczka wrote:
    Ale ten grudzień nas nie rozpieszcza pod względem starań. 🫂za biele i 🐒

Ja też już chcę Nowy Rok, mimo że zaraz będę starsza to już ten grudzień dał mi popalić 🤡 w Boże Narodzenie mnie i męża dopadła biegunka i dopiero dzisiaj jest więcej sił na cokolwiek. Na szczęście córka zdrowa, chociaż ciężko było ogarnąć ten żywioł z poziomu horyzontalnego 🤣
    Dzisiaj to już nie wiem czy bolą mnie jeszcze jelita czy okres się zbliża, także tego…

Wiek to jest taka śmieszny stan, bo jak jesteśmy bardzo młodzi to chcemy być starsi.
    Gdy jesteśmy po 30 to wydaje nam się,że już jesteśmy starzy, a potem przychodzi 40 i człowiek myśli... och jak to było pięknie jak mialam 30 parę hahahah 🤣

👨‍🦲48 👱‍♀️ 43

08.2024 ❤️
    26.09.2024 12+4 💔
  • Babsi Ekspertka

Wysłany: 28 grudnia 2024, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EveSavi wrote:
    Beta wyszła 93 mIU/ml ♥️ jestem przeszczęśliwa. Oby tym razem się udało wszystko.
    Trzymam kciuki i gratulacje !

👨‍🦲48 👱‍♀️ 43

08.2024 ❤️
    26.09.2024 12+4 💔
  • Insane Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2024, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kałamarnica 11 wrote:

No właśnie progesteron da jakąś odpowiedź. Bez wcześniejszych pomiarów słabo widać. A wcześniej temperaturę bazową miałaś na jakich poziomach?

40 tc 💔
  • Księgowa Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2024, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Insane, mnie horienmedical nigdy nie dały złudnej nadziei. 😊 Jak mialo byc bialo to bylo.

Insane lubi tę wiadomość

Hashimoto + GB.
    Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
    Nadciśnienie, arytmia.
    Nasz aniołeczek 👼
    20.07.2024 💔 (18+1)
‹‹ 103 104 105 106 107 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ