X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie W karnawale po imprezce dwie kreski na teście - czyli styczniowe testowanie :D
Odpowiedz

W karnawale po imprezce dwie kreski na teście - czyli styczniowe testowanie :D

Oceń ten wątek:
  • Seli Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2019, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha :D a mi sie skonczyl 🤦‍♀️ testy zamiast ciemiec to bledna a juz bylo blisko i chyba zaczyna mi sie okres... masakra... mam 17dc... 🙄 a po porodzie 18 miewalam owu... Ale to z nowym cyklem tez w styczniu uda mi sie zatestowac 🤣😂 hahaha

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • Ochmanka Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2020, 05:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje Kochane ja Wam zawsze życzę tego co najlepsze. Niech nadzieja i wiara weźmie górę nad przeciwnościami i wyniesie na wyżyny marzeń. Niech Bóg ma Was zawsze w opiece i przynosi nieoczekiwane dary. Oby każdy dzień był lepszy od poprzedniego. Buziaki!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2020, 05:06

MonikA_89!, Malinaa90, Kittinka83, Madziandzia, Salome, Tele...79, Suszarka, aeiouy lubią tę wiadomość

K5IHp2.png

starania od 09.2018
    ona: długie cykle, hashimoto, niedoczynność, pai homo
    -euthyrox75, bromergon
    on: asthenoteratozoospermia> 92% nieruchomych, morfo 3%, żpn II st.
    10.2019 - 7tc [*]
  • Seli Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2020, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwego Nowego Roku 😊🥂🍾

Salome, Suszarka, aeiouy, Madziandzia, Ochmanka lubią tę wiadomość

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• Mama_Zuzia Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2020, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwego Nowego Roku dziewczynki! 🎉

Salome, Suszarka, aeiouy, Madziandzia, Ochmanka lubią tę wiadomość

ojxeroeqgm6z29wi.png
    Rok starań i..świąteczny cud!
    Syn - 2013 ❤️ Pierwsza miłość
    ————————
  • Seli Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2020, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doswiadczone testerki... Mialyscie kiedys tak?

wczoraj jakies dziwne, podluzne skrzepy mi wypadaly i mialam troche brunatnego śluzu... Od 3 dni mi niedobrze, bola cycki... a testy owu ciagle niemal biale 😔 pierwsze co to pomyslalam o torbieli i zrobilam test ciazowy, nordy mam...

46f18a7866bc.jpg

Zrobilam 3 🤦‍♀️ na wieczor i z rannego. Wygladaja tak samo... Boli mnie brzuch. Mam 18dc... niby ovu wyznaczylo mi, ze dzis 4 dpo ale wiem, ze nie mialam owulacji... Jak to jest, że mi zawsze te testy wychodza? 🙄 i nie wiem co robic a jestem "dopiero" w polowie cyklu...

dZhdp1.png

• MonikA_89! Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2020, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w styczniu! 🥂😊 Mam nadzieję, że w piątek dr mi wyznaczy termin transferu i w końcu będę mogła się zapisać na testowanie! 😍 Jestem tak pozytywnie nastawiona, że się nam teraz uda, że ewentualny upadek będzie baaardzo bolesny 😜 Zresztą co ja piszę...jaki upadek...będzie ciąża i wrześniowy dzidziol! 💪

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2020, 09:58

DzulkaJ, Angelika1313, Kittinka83, Irvine90, Madziandzia, nowa na dzielni, Sasanka55., Beti82, Salome, Tele...79, Suszarka, aeiouy, Misiaa, Ochmanka, i'm_back, moni05 lubią tę wiadomość

qdkk2n0amiu7a1g7.png
    Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
    😭
    Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
    Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
    Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
    Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
    Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
    Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
    Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2020, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli no to niezłe jaja... A już myślałam, że chociaż nordy nie są takie kłamczuchowate.... Masz możliwość wpaść do gina? Miałabyś jasność co do sytuacji.

Dziewczyny wszystkiego wspaniałego w nowym roku!❤️

Ochmanka lubi tę wiadomość

• Seli Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2020, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    frezyjciada wrote:
    Seli no to niezłe jaja... A już myślałam, że chociaż nordy nie są takie kłamczuchowate.... Masz możliwość wpaść do gina? Miałabyś jasność co do sytuacji.

Dziewczyny wszystkiego wspaniałego w nowym roku!❤️

Zaplanowalam wizyte na piatek...
    Wczoraj zrobilam 2 nordy, dzis norda i chyba bobka.... na kazdym takie kreski... 😭 sil brak mi do tego.

dZhdp1.png

• 5ylwian Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2020, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja w styczniu i życzę wszystkiego dobrego i ciążowego w Nowym Roku :)
    Miałam być w styczniu jeszcze w gronie cheerleaderek i tylko kibicować,bo nie byłam jeszcze na kontroli po histero i nie odebrałam wyników,no i umowę mam jeszcze nie przedłużoną,ale... sylwestrowe bąbelki przeważyły i zaszaleliśmy rano a dzisiaj równo 14 dc 😱. Ostrzegałam męża ale sam chciał "zrobić łobuza". Tak więc testuję 15.01 :) proszę o wpisanie :)

Angelika1313, Seli, MonikA_89!, Kittinka83, Madziandzia, nowa na dzielni, Sasanka55., Gosiek1993, Salome, Tele...79, Suszarka, Agape91, aeiouy, Daniela, Malinowa91, Ochmanka, i'm_back lubią tę wiadomość

a97e8a0113.png
    *14.09.2021- II kreski
    *18.05. - 38+5, 3675 g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2020, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2020, 17:47

Madziandzia, Sasanka55., aeiouy, Daniela, Malinowa91, Ochmanka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2020, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj wieczorem se siknęłam tak kontrolnie i jedna kreska :P przyjemniej nie mam testów klamczuchów a i do🍷kilka dni. Popiłam sobie czerwonego winka z czystym sumieniem 😁

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2020, 11:01

• Seli Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2020, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje pokazuja torbiele... Nie pierwszy raz... :(

dZhdp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2020, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Doswiadczone testerki... Mialyscie kiedys tak?

wczoraj jakies dziwne, podluzne skrzepy mi wypadaly i mialam troche brunatnego śluzu... Od 3 dni mi niedobrze, bola cycki... a testy owu ciagle niemal biale 😔 pierwsze co to pomyslalam o torbieli i zrobilam test ciazowy, nordy mam...

46f18a7866bc.jpg

Zrobilam 3 🤦‍♀️ na wieczor i z rannego. Wygladaja tak samo... Boli mnie brzuch. Mam 18dc... niby ovu wyznaczylo mi, ze dzis 4 dpo ale wiem, ze nie mialam owulacji... Jak to jest, że mi zawsze te testy wychodza? 🙄 i nie wiem co robic a jestem "dopiero" w polowie cyklu...
    Przy kp też czasem wychodzą fałszywie dodatnie

• Seli Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2020, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga9090 wrote:
    Przy kp też czasem wychodzą fałszywie dodatnie

Serio? Huh... To mam nadzieje, ze to przez kp... Bo ostatnio byla torbiel... i bralam anty miesiac :/

dZhdp1.png

• Salome Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2020, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego w nowym roku! Oby się spełniły nasze największe marzenia! ❤❤❤

Angelika, wzruszył mnie Twój post z poprzedniego wątku - wyobrażałam sobie, jak by to było u mnie. Ach!

U nas wczoraj była domóweczka - ośmiu dorosłych, dwoje dzieci (w tym jedno w brzuchu) i trzy psy 😂 Baaardzo mile spędzony czas :)

Wstaliśmy przed 11, jesteśmy już po spacerze i właśnie zjedliśmy śniadanie :) A ja już planuję, jak tu schudnąć, tylko przerażają mnie te tłumy na siłowniach - co roku to samo! Dopiero pod koniec lutego większości się odechciewa kontynuować postanowienia noworoczne 😜

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2020, 13:25

Angelika1313, Madziandzia lubią tę wiadomość

2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż

16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa

6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
    🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
    🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
    🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
    🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
    🍀30dpt - CRL 8,6mm
    🍀8+2 - CRL 1,72cm
    🍀9+1 - CRL 2,71cm
    🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
    🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
    age.png
  • szona Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2020, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowy rok, nowy cykl. Dziś zaczął się 12 mc starań. Będzie łatwiej liczyć ciążę od pierwszego ;)

5ylwian, moni05 lubią tę wiadomość

age.png

preg.png

7 cs - cb
    25 cs - ⏸
    6t1d - jest ❤️!
    12t3d - prenatalne 👧🏼

3.10.2021 r. Detonacja! ❤️

10 cs - ⏸️
    12t5d - prenatalne 👶🏼

Zes*am się, a nie dam się 💪
    https://ovufriend.pl/pamietnik/ze-ram-sie-a-nie-dam-sie,3846.html
  • Pauliśka Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2020, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwego nowego roku dziewczyny! 😘😘
    Ja chyba odpadam ze starań... Mąż mnie tak wkurwił, że głowa mała... Skoro on ma w dupie starania to ja też... Postanowiłam, że w końcu idę się dalej uczyć - elektroradiologia co całkowicie wyklucza starania. Dopiero do mnie dotarło, że żeby się udało obie strony muszą chcieć tak samo mocno... Nie chcę na siłę starać się o dziecko i być z tym wszystkim sama. Skoro on nie podchodzi do tematu poważnie to cóż... Nie zostało mi nic innego jak odpuścić totalnie i zająć głowę czymś innym. Kto wie co jeszcze życie przyniesie :)
    Za was dziewczyny trzymam kciuki i będę kibicować z całych sił! 😘 Na pewno stąd nie pójdę bo lubię tu być i przeżywać wszystko z wami, póki co jako kibic :)

8p3os65gp79cy9ly.png
  • MeMyself Debiutantka

Wysłany: 1 stycznia 2020, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwego Nowego Roku 2020! 🎉 Ja proszę o wpisanie 15.01. Teoretycznie owulacja wczoraj, także jezeli się uda to wyliczenia będą proste. Nowy Rok, nowa szansa. ❤️ Oby te Sylwestrowe % mi nie pokrzyżowały szyków.

Ochmanka lubi tę wiadomość

2cs - szczęśliwy 🤰🏻
    📌PCOS
    Brak owulacji ❌
    Clo 💊
    Miovelia 💊
    Metformax 💊
  • Daniela Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2020, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie w Nowym Roku! Oby był wspaniały i szczęśliwy dla wszystkich :)

Seli, u mnie ostatnio Nord pokazywał dwie kreski jeszcze przed zatestowaniem....

❤️2013
    ❤️2015
    ❤️2018
    ❤️2020
  • Seli Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2020, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daniela wrote:
    Witajcie w Nowym Roku! Oby był wspaniały i szczęśliwy dla wszystkich :)

Seli, u mnie ostatnio Nord pokazywał dwie kreski jeszcze przed zatestowaniem....

😂 uhh a ja mam nordtesty... i jednego bobka mialam. Podobno takie super... 🙄 stresuje sie bo te skrzepy dziwne plus bole... Zrobilam test bo mi pokazuja torbiele 😔 i pomyslalam, ze znow mam.

dZhdp1.png

1 2 3 4 5 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ