W karnawale po imprezce dwie kreski na teście - czyli styczniowe testowanie :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hahaha a mi sie skonczyl 🤦♀️ testy zamiast ciemiec to bledna a juz bylo blisko i chyba zaczyna mi sie okres... masakra... mam 17dc... 🙄 a po porodzie 18 miewalam owu... Ale to z nowym cyklem tez w styczniu uda mi sie zatestowac 🤣😂 hahaha
-
Moje Kochane ja Wam zawsze życzę tego co najlepsze. Niech nadzieja i wiara weźmie górę nad przeciwnościami i wyniesie na wyżyny marzeń. Niech Bóg ma Was zawsze w opiece i przynosi nieoczekiwane dary. Oby każdy dzień był lepszy od poprzedniego. Buziaki!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2020, 05:06
MonikA_89!, Malinaa90, Kittinka83, Madziandzia, Salome, Tele...79, Suszarka, aeiouy lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwego Nowego Roku 😊🥂🍾
Salome, Suszarka, aeiouy, Madziandzia, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
Doswiadczone testerki... Mialyscie kiedys tak?
wczoraj jakies dziwne, podluzne skrzepy mi wypadaly i mialam troche brunatnego śluzu... Od 3 dni mi niedobrze, bola cycki... a testy owu ciagle niemal biale 😔 pierwsze co to pomyslalam o torbieli i zrobilam test ciazowy, nordy mam...
Zrobilam 3 🤦♀️ na wieczor i z rannego. Wygladaja tak samo... Boli mnie brzuch. Mam 18dc... niby ovu wyznaczylo mi, ze dzis 4 dpo ale wiem, ze nie mialam owulacji... Jak to jest, że mi zawsze te testy wychodza? 🙄 i nie wiem co robic a jestem "dopiero" w polowie cyklu... -
Witam się w styczniu! 🥂😊 Mam nadzieję, że w piątek dr mi wyznaczy termin transferu i w końcu będę mogła się zapisać na testowanie! 😍 Jestem tak pozytywnie nastawiona, że się nam teraz uda, że ewentualny upadek będzie baaardzo bolesny 😜 Zresztą co ja piszę...jaki upadek...będzie ciąża i wrześniowy dzidziol! 💪
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2020, 09:58
DzulkaJ, Angelika1313, Kittinka83, Irvine90, Madziandzia, nowa na dzielni, Sasanka55., Beti82, Salome, Tele...79, Suszarka, aeiouy, Misiaa, Ochmanka, i'm_back, moni05 lubią tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
nick nieaktualny
-
frezyjciada wrote:Seli no to niezłe jaja... A już myślałam, że chociaż nordy nie są takie kłamczuchowate.... Masz możliwość wpaść do gina? Miałabyś jasność co do sytuacji.
Dziewczyny wszystkiego wspaniałego w nowym roku!❤️
Zaplanowalam wizyte na piatek...
Wczoraj zrobilam 2 nordy, dzis norda i chyba bobka.... na kazdym takie kreski... 😭 sil brak mi do tego. -
Witam się i ja w styczniu i życzę wszystkiego dobrego i ciążowego w Nowym Roku
Miałam być w styczniu jeszcze w gronie cheerleaderek i tylko kibicować,bo nie byłam jeszcze na kontroli po histero i nie odebrałam wyników,no i umowę mam jeszcze nie przedłużoną,ale... sylwestrowe bąbelki przeważyły i zaszaleliśmy rano a dzisiaj równo 14 dc 😱. Ostrzegałam męża ale sam chciał "zrobić łobuza". Tak więc testuję 15.01 proszę o wpisanieAngelika1313, Seli, MonikA_89!, Kittinka83, Madziandzia, nowa na dzielni, Sasanka55., Gosiek1993, Salome, Tele...79, Suszarka, Agape91, aeiouy, Daniela, Malinowa91, Ochmanka, i'm_back lubią tę wiadomość
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySeli wrote:Doswiadczone testerki... Mialyscie kiedys tak?
wczoraj jakies dziwne, podluzne skrzepy mi wypadaly i mialam troche brunatnego śluzu... Od 3 dni mi niedobrze, bola cycki... a testy owu ciagle niemal biale 😔 pierwsze co to pomyslalam o torbieli i zrobilam test ciazowy, nordy mam...
Zrobilam 3 🤦♀️ na wieczor i z rannego. Wygladaja tak samo... Boli mnie brzuch. Mam 18dc... niby ovu wyznaczylo mi, ze dzis 4 dpo ale wiem, ze nie mialam owulacji... Jak to jest, że mi zawsze te testy wychodza? 🙄 i nie wiem co robic a jestem "dopiero" w polowie cyklu... -
Aga9090 wrote:Przy kp też czasem wychodzą fałszywie dodatnie
Serio? Huh... To mam nadzieje, ze to przez kp... Bo ostatnio byla torbiel... i bralam anty miesiac -
Wszystkiego najlepszego w nowym roku! Oby się spełniły nasze największe marzenia! ❤❤❤
Angelika, wzruszył mnie Twój post z poprzedniego wątku - wyobrażałam sobie, jak by to było u mnie. Ach!
U nas wczoraj była domóweczka - ośmiu dorosłych, dwoje dzieci (w tym jedno w brzuchu) i trzy psy 😂 Baaardzo mile spędzony czas
Wstaliśmy przed 11, jesteśmy już po spacerze i właśnie zjedliśmy śniadanie A ja już planuję, jak tu schudnąć, tylko przerażają mnie te tłumy na siłowniach - co roku to samo! Dopiero pod koniec lutego większości się odechciewa kontynuować postanowienia noworoczne 😜Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2020, 13:25
Angelika1313, Madziandzia lubią tę wiadomość
2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
Nowy rok, nowy cykl. Dziś zaczął się 12 mc starań. Będzie łatwiej liczyć ciążę od pierwszego
5ylwian, moni05 lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwego nowego roku dziewczyny! 😘😘
Ja chyba odpadam ze starań... Mąż mnie tak wkurwił, że głowa mała... Skoro on ma w dupie starania to ja też... Postanowiłam, że w końcu idę się dalej uczyć - elektroradiologia co całkowicie wyklucza starania. Dopiero do mnie dotarło, że żeby się udało obie strony muszą chcieć tak samo mocno... Nie chcę na siłę starać się o dziecko i być z tym wszystkim sama. Skoro on nie podchodzi do tematu poważnie to cóż... Nie zostało mi nic innego jak odpuścić totalnie i zająć głowę czymś innym. Kto wie co jeszcze życie przyniesie
Za was dziewczyny trzymam kciuki i będę kibicować z całych sił! 😘 Na pewno stąd nie pójdę bo lubię tu być i przeżywać wszystko z wami, póki co jako kibic -
Szczęśliwego Nowego Roku 2020! 🎉 Ja proszę o wpisanie 15.01. Teoretycznie owulacja wczoraj, także jezeli się uda to wyliczenia będą proste. Nowy Rok, nowa szansa. ❤️ Oby te Sylwestrowe % mi nie pokrzyżowały szyków.
Ochmanka lubi tę wiadomość
2cs - szczęśliwy 🤰🏻
📌PCOS
Brak owulacji ❌
Clo 💊
Miovelia 💊
Metformax 💊 -
Daniela wrote:Witajcie w Nowym Roku! Oby był wspaniały i szczęśliwy dla wszystkich
Seli, u mnie ostatnio Nord pokazywał dwie kreski jeszcze przed zatestowaniem....
😂 uhh a ja mam nordtesty... i jednego bobka mialam. Podobno takie super... 🙄 stresuje sie bo te skrzepy dziwne plus bole... Zrobilam test bo mi pokazuja torbiele 😔 i pomyslalam, ze znow mam.