W karnawale po imprezce dwie kreski na teście - czyli styczniowe testowanie :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Szona, Kittinka, Marzenia zachodzimy wszystkie razem w styczniu 2020 ❤ skoro okres nam się wszystkim zaczął 1.01 to rodzimy w ten sam dzień 😂
Rucola, Kittinka83, szona, Salome, majka91, Malinaa90, Daniela lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
nick nieaktualny
-
Suszarka wrote:Szona, Kittinka, Marzenia zachodzimy wszystkie razem w styczniu 2020 ❤ skoro okres nam się wszystkim zaczął 1.01 to rodzimy w ten sam dzień 😂
Angelika1313, szona, Suszarka, Agape91, Ochmanka, Beti82, Izape_91, Salome, Malinaa90, Mildred, agge, Daniela, Iseko, Mamba91 lubią tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Ja już sobie przy „Wish you were here” Pink Floyd wyryczalam 25 litrow łez i jestem gotowa do walki.
Mildred lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kittinko jak Ty się trzymasz? Mam nadzieję, że w Święta było u Was dużo miłości :*
Kittinka83, Ochmanka lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Suszarka wrote:Szona, Kittinka, Marzenia zachodzimy wszystkie razem w styczniu 2020 ❤ skoro okres nam się wszystkim zaczął 1.01 to rodzimy w ten sam dzień 😂
Dziewczyny, piękna sprawa - rodzicie w październiku!2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
nick nieaktualnyIzape_91 wrote:Kittinko jak Ty się trzymasz? Mam nadzieję, że w Święta było u Was dużo miłości :*
Przed Świętami byłam też u spowiedzi, która bardzo mi pomogła i wszystko jakoś po niej wydało się prostsze, i takie zwyczajne. ból straty zamienił się w pogodzenie. Był smuteczek, ale też wiele nadziei i zalewająca fala miłości i wdzięczności za moją rodzinę.
Teraz na nadchodzący rok mam jedno postanowienie - bądź wola Twoja -😊
Izape_91, Ochmanka, agge, Agape91, Misiaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie taka sytuacja:
10dc godz. 15:00 - test owu taki jak na górze
10dc godz. 22:00 - test owu taki jak na samym dole
Dziś 11dc, a testy wyglądają mniej więcej tak godzinowo 13:00/15:00/20:00...
Zaznaczam pozytywy wczoraj i dziś, dzis serduszkujemy jeszcze. Wg mnie owu była lub będzie dzis/max jutro rano. Jak myślicie?
https://zapodaj.net/76f5b6f05263e.jpg.html -
Dopiero ogarnęłam, że wy tu zapomniałam, że mamy styczeń 😂 Ja w stresie - słabe objawy, wymyślania ciąg dalszy. Do wtorkowej wizyty oszaleje... Kattinka polecam akt oddania, "Jezu, Ty się tym zajmij". Mnie pomaga bardzo
Kittinka83, agge lubią tę wiadomość
2016- cykle w większości bezowulacyjne. 6cs, 3 cykl z CLO - szczęśliwy! 9.01.2017 - II KRESECZKI
9.2017 - Synuś
5.2018 - start! starania o drugiego Szkodnika
3.11.2018 - poronienie samoistne
2.2019 - powtórka "z rozrywki"
Owulacja jest, ciąży dalej brak
17.12 (10dpo) - Beta Hcg - 20mIU 😬
19.12 - 48mIU 💙
21.12 - 109mIU/mI
23.12 - 196mIU/ml
27.12 - 1229 mIU/ml ♥️
-
nick nieaktualnyMisiu, super, ze zdecydowalas sie na zalozenie watku Jesli mozesz, wpisz mnie prosze na 24.01.
Witam Was, piekne Panie, w Nowym Roku! Niech spelniaja sie nasze marzenia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2020, 22:30
motylek1909, Madziandzia, Malinaa90, Seli lubią tę wiadomość
-
Pyratko obiecałaś sobie i nam że po tej pięknej becie będziesz spokojnie czekała na wizytę. I tego się trzymaj. Będzie pięknie i wspaniale!
Motylek witaj niestety na owulacyjnych testach się nie znam, dopiero w tym cyklu będę robiła 'na poważnie', ale na pewno ktoś bardziej doświadczony się wypowie.
Szona do boju 💪szona, motylek1909 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Patrzcie co znalazłam na stronie licytacji dla chłopca chorego na SMA. Podobno bardzo dobra lekarka, tu na forum z tego co kojarzę często się przewija:) może któraś z Was rozważa konsultacje akurat tam, a pieniądze na szczytny cel.Rucola lubi tę wiadomość
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Kittinka83 wrote:Dzięki kochana :* to prawda, że czas leczy...Bałam się tych Świąt, bo będąc jeszcze w ciąży wiele sobie wizualizowałam rzeczy właśnie w tym okresie...miały być pierwsze ruchy, no i marzyliśmy by w wigilijny wieczór powiedzieć dzieciakom, że mamy dla nich jeszcze jeden piękny prezent...a że moje chłopaki baardzo chcieliby mieć jeszcze siostrzyczkę albo braciszka to miał być naprawdę wyjątkowy prezent...Nie udało się.
Przed Świętami byłam też u spowiedzi, która bardzo mi pomogła i wszystko jakoś po niej wydało się prostsze, i takie zwyczajne. ból straty zamienił się w pogodzenie. Był smuteczek, ale też wiele nadziei i zalewająca fala miłości i wdzięczności za moją rodzinę.
Teraz na nadchodzący rok mam jedno postanowienie - bądź wola Twoja -😊Ochmanka, szona, aeiouy, Kittinka83, Rucola, golonat, Agape91, Seli, Daniela, MonikA_89!, frezyjciada, Madziandzia, Iseko lubią tę wiadomość
motylek1909 wrote:U mnie taka sytuacja:
10dc godz. 15:00 - test owu taki jak na górze
10dc godz. 22:00 - test owu taki jak na samym dole
Dziś 11dc, a testy wyglądają mniej więcej tak godzinowo 13:00/15:00/20:00...
Zaznaczam pozytywy wczoraj i dziś, dzis serduszkujemy jeszcze. Wg mnie owu była lub będzie dzis/max jutro rano. Jak myślicie?
https://zapodaj.net/76f5b6f05263e.jpg.html
Ja bym po plusiku tez zaserduszkowala jeszcze nie zawsze jajo pyka w dzien plusika, moze w dzien po plusiku 😏
motylek1909 lubi tę wiadomość
-
Izape_91 wrote:Może ktoś powie, że to głupie co napisze i to tylko kwestia przypadku, ale ja po swojej najlepszej spowiedzi, na której mnie wysłuchano i po której postanowiłam że faktycznie wszystko jest zaplanowane tam u góry, a mi pozostaje jedynie żyć dalej i poprostu wierzyć, że ten dzień nadejdzie na drugi dzień zaczęłam" obecną ciążę ". @ przyszła za wcześnie jak nigdy, siostra miała swój ślub w ten dzień, a ja jakbym się cofnela 3 lata wstecz i sama stała przed ołtarzem z mężem. W oczach miałam świeczki non stop na samą myśl, że nie wiem ile będę czekała jeszcze... Nie zapomnę tego dnia i tych uczuć do końca życia, ale już wtedy nie watpilam w to, że będziemy rodzicami. Czasem takie odciazenenie głowy i poprostu wzięcie tego co daje życie jest jedynym wyjściem, można walczyć albo się z tym pogodzić... Wierzę, że będzie Ci dane znowu cieszyć się rodzicielstwem :*
No to powiem Ci, że mamy podobne doświadczenia. W ciążę z synkiem zaszłam w wigilie/1 dzien Świąt. A na pasterce miałam najbardziej szczera i oczyszczająca spowiedź w swoim życiu. Naprawdę..ktoś może nie wierzyćKittinka83, Izape_91 lubią tę wiadomość
2016- cykle w większości bezowulacyjne. 6cs, 3 cykl z CLO - szczęśliwy! 9.01.2017 - II KRESECZKI
9.2017 - Synuś
5.2018 - start! starania o drugiego Szkodnika
3.11.2018 - poronienie samoistne
2.2019 - powtórka "z rozrywki"
Owulacja jest, ciąży dalej brak
17.12 (10dpo) - Beta Hcg - 20mIU 😬
19.12 - 48mIU 💙
21.12 - 109mIU/mI
23.12 - 196mIU/ml
27.12 - 1229 mIU/ml ♥️
-
Dziewczyny... Jakie polecacie testy ciazowe? Chce kupic cos innej firmy niz nord i bobek ;p
Ja z pierwsza ciaza mam tez niezwykly przypadek... Jestem wierzaca ale... Malo praktykujaca z racji na to jakich ksiezy spotykalam w zyciu. Wiem, nie powinno sie na nich patrzec ale serio mnie odpychali od kosciola... w 10dc bylam u gina z wynikami badan, na usg. On stwierdzil, ze nawet in vitro nam nie pomoze :p a dzien pozniej mialam sen, ze jesli wezme slub koscielny (mialam cywilny) i w koncu uwierze to bede miec dziecko. Poszlismy zaraz do kosciola (nauki itp mielismy zrobione tylko nie moglismy sie zdecydowac :p) i tez zaczelismy szukac informacji o adopcji. W 18 dc byla owulacja a pozniej okazalo sie, ze owocna 🤭Ochmanka, Izape_91, agge, Madziandzia, Kittinka83, Patik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWpadłam zostawić wiruski z okazji ostatniego tygodnia ciąży! *#;÷_》•{~《😁😇#;@)×₩÷^;#😍&@£#^'¥♡•■•>~《♧`]~>○》👣👣👣 (@,#£#^@)♤○♢•]`{{~[•♤❤❤ życzę po tym pięknym grudniu, jeszcze piękniejszych kreseczek w styczniu! 😘❤
frezyjciada, Malinowa91, Seli, Agape91, Salome, Misiaa, Pati96, Daniela, Ochmanka, Izape_91, agge, Madziandzia, Iseko, Malgonia, Mlodamezatka, Malinaa90 lubią tę wiadomość