🍁W listopadzie druga kreska ⏸️, latem w domu mała beksa 🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
kałamarnica 11 wrote:Dzień dobry!
Melduję biel vizira. Ech. Czekam do jutra, zrobię jeszcze jutro test i odstawiam dupka, nie chce mi się na betę iść tym razem. Choć dziś temp znów ruszyła do góry.
Ale serio już się nie łudzę, czuję, że małpa już do mnie puka.
W Kato budzi się piękny poranek! Mam nadzieję,ze u Was też. Miłego dnia dziewczyny ❤☀
Przykro mi 🫂 ale jeszcze jest nadzieja 🤞🏼❤️kałamarnica 11 lubi tę wiadomość
👩🏻1987 🧑🏻🦲1992
💔2009
💙2010
🩷2013
Starania od 04.2024
Wiesiołek + Wit E + omega + NAC -
kałamarnica 11 wrote:Dzień dobry!
Melduję biel vizira. Ech. Czekam do jutra, zrobię jeszcze jutro test i odstawiam dupka, nie chce mi się na betę iść tym razem. Choć dziś temp znów ruszyła do góry.
Ale serio już się nie łudzę, czuję, że małpa już do mnie puka.
W Kato budzi się piękny poranek! Mam nadzieję,ze u Was też. Miłego dnia dziewczyny ❤☀
Dziewczyny robię od paru dni test owulacyjny ClearBlue i dzisiaj pierwszy raz wskazuje mi na pik. Jak najlepiej zaplanować zbliżenie? Wziąć starego dzisiaj czy jutro rano? To 17dc, cykle mam 28-32 dniowekałamarnica 11 lubi tę wiadomość
-
Minia000 wrote:Kałamarnica przykro mi
U mnie przyszła małpa, zaczynamy od nowa.
Oh 😢 przykro mi 🫂 ale kolejny cykl, kolejne szanse 💪🏼🤞🏼
Może jeszcze w tym msc kolejne testowanie?👩🏻1987 🧑🏻🦲1992
💔2009
💙2010
🩷2013
Starania od 04.2024
Wiesiołek + Wit E + omega + NAC -
Olcia pewnie będę testować 30 bo mam wtedy lot samolotem i byłaby to niezła przewrotność losu jakby znowu przed samym lotem wyszedł jakiś cień (tak miałam w sierpniu). Tym razem na pewno bym nie poleciała. Ciągle mam w głowie że może przez to ciaza się zatrzymała.
Dziewczyny pisałyście o suplementowaniu acc, powiecie coś więcej? Macie jakieś wskazania żeby brać czy tak po prostu na zasadzie, że może pomóc a nie zaszkodzi -
Kałamarnica 🫂🫂🫂🫂
Minia trzymam kciuki za kolejny cykl!
Pelnanadziei dzis i jutro 🤓
Myślałam, że dostanę dzisiaj @, test owu wyszedł pozytywny 19.10, ale cisza….. 😑 chciałabym już to zakończyć 😑Pełnanadziei09 lubi tę wiadomość
👩🏼1993
🧑🏻🦱1987
(2cs)
👧🏼2020
(12cs)
⏸️ 09.08 🥹 ➡️ 10+2 💔
CDN 😎😂
PCOS. -
Kałamarnica i Minia - tulę za biel i małpę
M93 to czekanie musi być meczące… oby okres przyszedł wkrótce. -
Pełnanadziei09 wrote:Przykro mi, przytulam! 🫂
Dziewczyny robię od paru dni test owulacyjny ClearBlue i dzisiaj pierwszy raz wskazuje mi na pik. Jak najlepiej zaplanować zbliżenie? Wziąć starego dzisiaj czy jutro rano? To 17dc, cykle mam 28-32 dniowe
https://uk.clearblue.com/sites/default/files/wysiwyg/pages/cb_ovulation_dual_hormone_0.jpgMiniberry lubi tę wiadomość
-
M93 wrote:Kałamarnica 🫂🫂🫂🫂
Minia trzymam kciuki za kolejny cykl!
Pelnanadziei dzis i jutro 🤓
Myślałam, że dostanę dzisiaj @, test owu wyszedł pozytywny 19.10, ale cisza….. 😑 chciałabym już to zakończyć 😑 -
Witajcie dziewczynki ❤️
Jakoś nie mogę się usunąć w cień i tak zostawić wątek. Już wpisalyscie się w moją codzienność..😘
Minia, Kalamarnica- przytulam i ja za rozczarowanie 🥺Oby kolejne cykle przyniosły więcej nadziei i kreseczki 🤗
Chesterko- niech objawy, których doświadczasz zwiastowały piękna ciazę. Będę czekać na Twoje jutrzejsze testowanie z mocno zaciśniętymi kciukami 🥰
Toffinko - przytoczyłas swoją bardzo trudna historię, ale tak się cieszę, że ma ona też szczęśliwe momenty w postaci synka. Witaj u nas, trzymam kciuki za kolejnego dzieciaczka 🤗
A ja sobie czekam na 🐒. Przy tak wysokim progu w 8dpt chyba trochę to potrwa. Wydałam kupę kasy na badanie KIR i HLA-C, ale przynajmniej mam poczucie, że nie siedzę bezczynnie. Problemy ze snem utrzymują się od pierwszego dnia transferu, ciągle mam koszmary szkolne, że wszyscy piszą testy a dla mnie nauczycielowi brakuje arkusza i potem mam mniej czasu niż inni. Straszne napięcie. Chyba po prostu martwię się, że zabraknie mi czasu na zostanie mamą. 🥺♀️33 ♂️ 35 👩❤️👨 15cs naturalnych
IVF - 12🥚, 5❄️
10.2024 FET 5dn blastka 8dpt 💔 -
Dziękuję za słowa otuchy.
Insane - dokładnie tak. Z jednej strony wiadomo, żal. Z drugiej - tak, całą ciążę bym myślała o tym, czy coś złego się nie wydarzy przez tą francę Ureaplasmę.
Jak tylko pojawi się @ od razu włączam leczenie. Następnie w kolejnym cyklu po miesiączce kontrolny wymaz (ok 9.12 to będzie z tego co liczę), dwa tygodnie czekania na wynik i może na Święta wreszcie będzie seks haha
W styczniu szpital - kontrolne badania hormonalne, HSG i histero.
I dopiero od lutego powrót do starań, jeśli wszystko będzie dobrze. 😢
Te starania uczą cierpliwości, boleśnie.
Minia - przytulam Cię i życzę powodzenia w nowym cyklu 🍀❤
Pełna nadziei - powiem Ci, że ja już tak nie kombinuję aby utrafić, tylko lecimy co 2 dzień. Wtedy nie ma opcji, że pominieszPełnanadziei09 lubi tę wiadomość
👱♀️'91: PCOS, cykle nieregularne, cykle bezowulacyjne, niedoczynność tarczycy
• Euthyrox, Duphaston, Pregna start, Inofem, Omega 3-6, Koenzym Q10, resweratrol, cynk, olej z wiesiołka
👨'87: parametry nasienia prawidłowe ✅
• Profertil Man
🐱 '18 Kitku
• starania na spokojnie od: 08.2023r.
• starania monitorowane od: 02.2024r. - brak samoistnej owulacji
Łącznie 13 cs o pierwsze 👶
Cykle stymulowane Lamettą - owulacja ✅
06.24 borelioza - leczenie ✅
10.24 MUCHa - Ureaplasma species⚡❌
11.24 - 12.24 ---> leczenie + kontrolne wymazy💊
01.25 - 🏥badania hormonalne, HSG, histeroskopia 🙏🙏🙏 -
Witajcie ostatni okres miałam 15 września był on bardzo intensywny, natomiast 13 października powinnam dostać kolejny, a oprócz tego miałam w śluzie krew
Okresu nie mam do tej pory robiłam jak na razie jeden test popołudniu wyszedł negatywny nawet cienia cienia nie było. To jest mój 50 dzień cyklu nie możliwe by nadal testy wychodziły negatywnie. -
Hej, ja się witam z wami w rozkroku..😅. Termin @ mam na wtorek, ale od wczoraj wychodzą mi cienie cienia na testach. Jestem niby weteranką, mam lat 32, mąż 30, a na pokładzie 8 letni syn i 3 letnia córeczka. To nasz 2gi cykl starań o trzecie dziecko. https://zapodaj.net/plik-0Hak1WnxoW
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada, 10:15
M93, Aksandra, Daniela77, Misiula, Olcia1987 lubią tę wiadomość
-
kałamarnica 11 wrote:Dziękuję za słowa otuchy.
Insane - dokładnie tak. Z jednej strony wiadomo, żal. Z drugiej - tak, całą ciążę bym myślała o tym, czy coś złego się nie wydarzy przez tą francę Ureaplasmę.
Jak tylko pojawi się @ od razu włączam leczenie. Następnie w kolejnym cyklu po miesiączce kontrolny wymaz (ok 9.12 to będzie z tego co liczę), dwa tygodnie czekania na wynik i może na Święta wreszcie będzie seks haha
W styczniu szpital - kontrolne badania hormonalne, HSG i histero.
I dopiero od lutego powrót do starań, jeśli wszystko będzie dobrze. 😢
Te starania uczą cierpliwości, boleśnie.
Minia - przytulam Cię i życzę powodzenia w nowym cyklu 🍀❤
Pełna nadziei - powiem Ci, że ja już tak nie kombinuję aby utrafić, tylko lecimy co 2 dzień. Wtedy nie ma opcji, że pominieszMiniberry lubi tę wiadomość
-
Mania, Kałamarnica przytulam za małpę i biel 🫂
Chesterka u Ciebie wszystko jeszcze jest możliwe , jeszcze może być zielono,trzymam kciuki 🤞🍀💚
U mnie w przyszłym tygodniu zacznie się już walka sama ze sobą żeby za wcześnie nie zacząć testować choć po poprzednim cyklu dobrze wiem ,że nie ma co testować za wcześnie to i tak wystarczy impuls żebym znalazła się w Rossmanie i kupiła test... 🫣🤣
Oby jakoś przetrwać ten kolejny tydzień.Insane, Chesterka1124 lubią tę wiadomość
👩❤️👨👶 Starania od 03/2023
💃30 lat
AMH 1,92✅
Cykle owulacyjne ✅
badania hormonalne ✅ za niski testosteron❌włączona suplementacja💊
09.2024 - badanie drożności jajowodów, oba jajowody drożne ✅
28.09.2024- pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności, wstępna diagnoza - Niepłodność idiopatyczna
10.2024 pierwszy cykl z Ovitrelle💉 ❌
10/11.2024 stymulacja Lametta + Zivafert💉 ❌
11/12.2024 stymulacja Lametta + Ovitrelle 💉⏳⏰
12.2024 badanie Kariotypu -oboje ⏳⏰
01.2025 start z IVF ❓
Suplementacja💊: Koenzym Q10, Biosteron, Melatonina, Resweratrol, Zioła Ojca Sroki, ADEK, magnez ,kwas foliowy
🧔31 lat
05/2024 badanie nasienia ✅
morfologia 8%
badania hormonalne ✅
Suplementacja 💊: Fertistim Men, Omega 3 -
tygrysek7773 wrote:Hej, ja się witam z wami w rozkroku..😅. Termin @ mam na wtorek, ale od wczoraj wychodzą mi cienie cienia na testach. Jestem niby weteranką, mam lat 32, mąż 30, a na pokładzie 8 letni syn i 3 letnia córeczka. To nasz 2gi cykl starań o trzecie dziecko. https://zapodaj.net/plik-0Hak1WnxoW
Gratulacje! Ewidentnie pozytyw! 🎉tygrysek7773, Anita1991 lubią tę wiadomość
40 tc 💔 -
17dc i negatyw... Nie wiem,może przegapiłam choć dziwne to by było bo mam cykle 30dni i testuje zawsze od 12/1312.12.2019- 4kg,54cm- zdrowa Izabela!
03.10.202💔 3480g,58cm,38tc Różyczka.👼😭
Mutacje hetero pai1 i mthfr1
Świat rozsypal się jak cienkie lustro. Na miliony kawałków a ja trwam.
Boże,dlaczego wymyśliłeś los człowieka który musi iść przez życie sam? Całkiem Sam. -
Pełnanadziei09 - wiem! U mnie też czasami co 2gi dzień to jest duże wyzwanie, no bo nieraz obydwoje jesteśmy już zmęczeni. A codziennie to w ogóle by nie dało rady. Tym bardziej, że te przerwy są wskazane dla produkcji plemników zwyczajnie.
Aksandro - miło Cię widzieć! Oby małpka szybko przyszła, byś mogła ruszyć do przodu.
Widzę, że jesteśmy w tym samym wieku i co do snów - nie miewam takich, ale w mojej głowie kiełkuje podobna myśl do Twojej, że późno i czy zdążę. Ale staram się to odpychać. Mam dwie dobre koleżanki, które pierwsze dziecko miały w 35 r.ż. i 36 r.ż. i są super szczęśliwe. A moja Mama pierwsze miała w 30rż. (więc chwilę wcześniej), ale zdążyła urodzić nas czworo...
Także bądź dobrej myśli! Ja też się staram. Działamy.
Anita1991 - to już późny dzień cyklu. Skoro testy wychodzą negatywne a okresu brak to ja bym się wybrała do lekarza na USG aby obejrzeć jajniki. Czy nie miałaś podejrzenia PCOS w przeszłości?
Tygrysku - piękny cień. 🍀Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada, 10:45
Aksandra, tygrysek7773, Miniberry lubią tę wiadomość
• Euthyrox, Duphaston, Pregna start, Inofem, Omega 3-6, Koenzym Q10, resweratrol, cynk, olej z wiesiołka
• Profertil Man
🐱 '18 Kitku
Chesterko - trzymam kciuki za jutrzejszy test! 🤞
Chesterka1124 lubi tę wiadomość
• Profertil Man
🐱 '18 Kitku
Misiula wrote:Mania, Kałamarnica przytulam za małpę i biel 🫂
Chesterka u Ciebie wszystko jeszcze jest możliwe , jeszcze może być zielono,trzymam kciuki 🤞🍀💚
U mnie w przyszłym tygodniu zacznie się już walka sama ze sobą żeby za wcześnie nie zacząć testować choć po poprzednim cyklu dobrze wiem ,że nie ma co testować za wcześnie to i tak wystarczy impuls żebym znalazła się w Rossmanie i kupiła test... 🫣🤣
Oby jakoś przetrwać ten kolejny tydzień.
Wiem co czujesz, też już palcem latam po kalendarzu i kombinuję… chociaż jeszcze myślami po drodze jestem we wtorku na badaniach proga.40 tc 💔 -
Insane wrote:Wiem co czujesz, też już palcem latam po kalendarzu i kombinuję… chociaż jeszcze myślami po drodze jestem we wtorku na badaniach proga.
No tak jeszcze prog, u mnie jutro.
No ciekawe jestem tych naszych wyników. 🤞
W tym tygodniu mam intensywny tydzień w pracy więc mam nadzieję ,że ten czas oczekiwań jakoś zleci i nie będę za dużo myśleć i się nakręcać. 🫣Insane lubi tę wiadomość
👩❤️👨👶 Starania od 03/2023
💃30 lat
AMH 1,92✅
Cykle owulacyjne ✅
badania hormonalne ✅ za niski testosteron❌włączona suplementacja💊
09.2024 - badanie drożności jajowodów, oba jajowody drożne ✅
28.09.2024- pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności, wstępna diagnoza - Niepłodność idiopatyczna
10.2024 pierwszy cykl z Ovitrelle💉 ❌
10/11.2024 stymulacja Lametta + Zivafert💉 ❌
11/12.2024 stymulacja Lametta + Ovitrelle 💉⏳⏰
12.2024 badanie Kariotypu -oboje ⏳⏰
01.2025 start z IVF ❓
Suplementacja💊: Koenzym Q10, Biosteron, Melatonina, Resweratrol, Zioła Ojca Sroki, ADEK, magnez ,kwas foliowy
🧔31 lat
05/2024 badanie nasienia ✅
morfologia 8%
badania hormonalne ✅
Suplementacja 💊: Fertistim Men, Omega 3