Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie 🍁W listopadzie druga kreska ⏸️, latem w domu mała beksa 🍼
Odpowiedz

🍁W listopadzie druga kreska ⏸️, latem w domu mała beksa 🍼

Oceń ten wątek:
  • M93 Autorytet

Wysłany: 4 listopada, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aksandra weź się podziel tym okresem 🤣 ja już czuję, że już tuż tuż….. no ale się nie rozkręciło 😵‍💫

👩🏼1993
    🧑🏻‍🦱1987

(2cs)
    👧🏼2020

(12cs)
    ⏸️ 09.08 🥹 ➡️ 10+2 💔

CDN 😎😂

PCOS.
  • Aksandra Autorytet

Wysłany: 4 listopada, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Insane wrote:
    Jeśli masz dobry kontakt z lekarką, to napisz jej, że chciałabyś zrobić histroskopię z biopsją jeszcze w tym cyklu, żeby nie tracić czasu. Rozmawiałaś z nią przed transferem, że w razie niepowodzenia chciałabyś zrobić to badanie? Bo to się robi w okienku po krwawieniu, a przed owulacją (dlatego też ja tak przeżywam, żeby się wpasować w termin z dnim cyklu).
    Ogólnie dziwny ten czas wizyty 9-11 dc… ale ja na in vitro się niestety nie znam.

Dzięki Insane. To właśnie bardzo ważne dla mnie info z tym okienkiem na badanie. Czy po tym badaniu można się starać, czy nie zalecają? Nie rozmawiałam z doktor o niepowodzeniach, ona chyba była pewniejsza powodzenia niż ja..albo to tylko taka forma wsparcia mnie. Od miesiecy doktor zaprasza mnie na 9-11dc, bo u mnie zazwyczaj w 11dc mam dojrzały pęcherzyk, więc może chce zdążyć przed owulka..

♀️33 ♂️ 35 👩‍❤️‍👨 15cs naturalnych
    IVF - 12🥚, 5❄️
    10.2024 FET 5dn blastka 8dpt 💔
  • Insane Autorytet

Wysłany: 4 listopada, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aksandra wrote:
    Dzięki Insane. To właśnie bardzo ważne dla mnie info z tym okienkiem na badanie. Czy po tym badaniu można się starać, czy nie zalecają? Nie rozmawiałam z doktor o niepowodzeniach, ona chyba była pewniejsza powodzenia niż ja..albo to tylko taka forma wsparcia mnie. Od miesiecy doktor zaprasza mnie na 9-11dc, bo u mnie zazwyczaj w 11dc mam dojrzały pęcherzyk, więc może chce zdążyć przed owulka..

Na pewno, jak robią biopsję, nie można się starać w tym cyklu. Jeśli obraz jest czysty i decydują się nie brać próbki to nie wiem, chyba można, ale pewności nie mam. Przed histero też lepiej nie współżyć, żeby nie dopuścić do ewentualności bycia w ciąży. Nie czuję się specjalistką w tym temacie.
    Widuję wykresy dziewczyn, gdzie zaznaczają histeroskopię i serduszka w tym samym cyklu… nie wiem… dziwne, ja bym tak nie ryzykowała.

40 tc 💔
  • Chesterka1124 Autorytet

Wysłany: 4 listopada, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale u mnie dzień dramat 🙆 nikt nie zjadł ciasta, wygląda na to, że te moje mdłości i wymioty to jelitowka. Mąż dzisiaj nie do życia. Synek też. Szkoda, to miał być fajny dzień. No ale choroba nie wybiera. Dobrze, że chociaż ja już swoje odxhorowaLm to mogłam się nimi zająć. Teraz oboje poszli spać także mam wieczór dla siebie 🤣

26.02.2021 II ❤️
    15.03.2021 jest ❤️
    30.04.2021 👼 😢
    26. 11.2021 II ❤️
    3.12.2021 puste jajo 😭
    28.02.2022 II ❤️
    23.03.2022 jest ❤️ 7tc
    4.11.2022 David 3700g szczęścia
    10 2023 poronienie 7tc 💔

1.01.2024 starania o kolejną kruszynkę ❤️

4 2024 biochem

Jedno szczęście już mam ale serce pragnie więcej 🥺

age.png
  • Aksandra Autorytet

Wysłany: 4 listopada, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Insane wrote:
    Na pewno, jak robią biopsję, nie można się starać w tym cyklu. Jeśli obraz jest czysty i decydują się nie brać próbki to nie wiem, chyba można, ale pewności nie mam. Przed histero też lepiej nie współżyć, żeby nie dopuścić do ewentualności bycia w ciąży. Nie czuję się specjalistką w tym temacie.
    Widuję wykresy dziewczyn, gdzie zaznaczają histeroskopię i serduszka w tym samym cyklu… nie wiem… dziwne, ja bym tak nie ryzykowała.

Ja już też bym sobie ten cykl odpuściła po badaniu i nie ryzykowala. Długo ze sobą dyskutowałam teraz i stwierdziłam, że tak mnie to rozkminianie i decyzyjność obciąża, że chyba zostawię to już doktor i jej zaufam. Niech działa, niech zabierze ode mnie cześć tego bagażu. Jak nie będzie nic w tym cyklu, to może chociaż odpocznę fizycznie od zastrzyków, czy znieczuleń przy kolejnych badaniach/zabiegach.

M93 - jakbym tylko mogła, to bym Ci oddała trochę mojej małpy, bo mam potop po tym cyklu transferowanym. Kochana, może jakiś termoforek, cieplejsza kąpiel? Mnie to czasem przyspieszało okres, chociaż nie wiem czy to do końca takie bezpieczne.

Insane, kałamarnica 11 lubią tę wiadomość

♀️33 ♂️ 35 👩‍❤️‍👨 15cs naturalnych
    IVF - 12🥚, 5❄️
    10.2024 FET 5dn blastka 8dpt 💔
  • Insane Autorytet

Wysłany: 4 listopada, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aksandra wrote:
    Ja już też bym sobie ten cykl odpuściła po badaniu i nie ryzykowala. Długo ze sobą dyskutowałam teraz i stwierdziłam, że tak mnie to rozkminianie i decyzyjność obciąża, że chyba zostawię to już doktor i jej zaufam. Niech działa, niech zabierze ode mnie cześć tego bagażu. Jak nie będzie nic w tym cyklu, to może chociaż odpocznę fizycznie od zastrzyków, czy znieczuleń przy kolejnych badaniach/zabiegach.

M93 - jakbym tylko mogła, to bym Ci oddała trochę mojej małpy, bo mam potop po tym cyklu transferowanym. Kochana, może jakiś termoforek, cieplejsza kąpiel? Mnie to czasem przyspieszało okres, chociaż nie wiem czy to do końca takie bezpieczne.

Świetna decyzja. Zaufany lekarz to ogromne odciążenie. W końcu po to są, żeby brać odpowiedzialność za to co robią i zdejmować z nas chociaż ten psychiczny ciężar. Odpocznij, bo najzwyczajniej w świecie na to zasługujesz.

Aksandra lubi tę wiadomość

40 tc 💔
  • AniulkA Koleżanka

Wysłany: 4 listopada, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny 😊 nie odzywałam się ostatnio bo potrzebowałam się trochę zdystansować od tematów staraniowych. Nie monitorowałam tego cyklu, nie stymulowałam lekami, nie mierzylam tempki, nie wiem kiedy byla owulacja. Żyłam zbliżającym się weselem siostry a wkraczając w listopad zaznajamialam się trochę z procedurą in vitro gdyż wizytę kwalifikacyjną mamy za dwa tygodnie. Dziś weszłam sobie na forum poczytać co tam u Was i przy okazji zerknelam że zbliza się termin miesiączki bo ostatnia byla 8.10. I serio poczułam jakiś impuls i wracając z pracy wstąpiłam do apteki po test. Zrobiłam strumieniowy i płytkowy. Jakie bylo moje zdziwienie, pojawiły się dwie kreski. Od razu mysl że moze to oszukańcze testy te bobo test. Wsiadłam w auto, kupiłam w rossmanie test pink i facelle. Od razu w toalecie w galerii zrobiłam pinka i też pojawiła się druga kreska 🙄. Jestem w totalnym szoku, myślę że to sen... Po moich przejsciach jestem pełna obaw. W ostatnich co prawda nieudanych cyklach stymulowanych od razu po owulacji brałam steryd, proga i heparyne. Teraz nic nie zażywałam. Totalne zaskoczenie. Jeszcze w sobotę widziałam się ze znajomymi i wypiłam lampkę szampana i pół piwa. Nawet przez myśl mi nie przyszło ze moze cos wyniknac z tego cyklu. Jutro z rana robię betę i proga. Tak bardzo chciałabym żeby tym razem się udało 🙏 Przepraszam ze tak się nagle odezwałam ale musialam to wyrzucić z siebie. Mąż wróci dopiero jutro. Wiem ze dla Was te moje emocje będą zrozumiale. Nikt mnie lepiej nie zrozumie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada, 20:33

Patrycja_Pati, Daniela77, SolAngelica, Julia24, Insane, Nowa2024, kałamarnica 11, Chesterka1124, M93, Vergeet, Aksandra, Olcia1987, Misiula, Smerfelinka, gosia_mu, JoAnn lubią tę wiadomość

♀️ 93'
    ♂️ 90'

Starania od 02.2022

11.2022 💔 8tc.
    03.2023 💔 6 tc.
    07.2023 💔 6 tc.
  • SolAngelica Autorytet

Wysłany: 4 listopada, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślicie ze zioła ojca sroki mogły wpłynąć negatywnie? Bo to chna jedyne co się zmieniło względem poprzednieg cyklu z bemfola a wtedy wszystko ładnie urosło

7.05.2020 ⏸
    8.05 12 dpo beta 105
    11.05 15 dpo beta 410
    Progesteron 27.6
    14.05 beta 1694
    Progesteron 21
    22.05 USG pęcherzyk ciążowy 10 mm z widocznym pęcherzykiem żółtkowym

26.05 USG z widocznym serduszkiem ;)

Starania o 2 dziecko od styczeń 2024.
  • KasiaBe90 Ekspertka

Wysłany: 4 listopada, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniulkA wrote:
    Hej dziewczyny 😊 nie odzywałam się ostatnio bo potrzebowałam się trochę zdystansować od tematów staraniowych. Nie monitorowałam tego cyklu, nie stymulowałam lekami, nie mierzylam tempki, nie wiem kiedy byla owulacja. Żyłam zbliżającym się weselem siostry a wkraczając w listopad zaznajamialam się trochę z procedurą in vitro gdyż wizytę kwalifikacyjną mamy za dwa tygodnie. Dziś weszłam sobie na forum poczytać co tam u Was i przy okazji zerknelam że zbliza się termin miesiączki bo ostatnia byla 8.10. I serio poczułam jakiś impuls i wracając z pracy wstąpiłam do apteki po test. Zrobiłam strumieniowy i płytkowy. Jakie bylo moje zdziwienie, pojawiły się dwie kreski. Od razu mysl że moze to oszukańcze testy te bobo test. Wsiadłam w auto, kupiłam w rossmanie test pink i facelle. Od razu w toalecie w galerii zrobiłam pinka i też pojawiła się druga kreska 🙄. Jestem w totalnym szoku, myślę że to sen... Po moich przejsciach jestem pełna obaw. W ostatnich co prawda nieudanych cyklach stymulowanych od razu po owulacji brałam steryd, proga i heparyne. Teraz nic nie zażywałam. Totalne zaskoczenie. Jeszcze w sobotę widziałam się ze znajomymi i wypiłam lampkę szampana i pół piwa. Nawet przez myśl mi nie przyszło ze moze cos wyniknac z tego cyklu. Jutro z rana robię betę i proga. Tak bardzo chciałabym żeby tym razem się udało 🙏 Przepraszam ze tak się nagle odezwałam ale musialam to wyrzucić z siebie. Mąż wróci dopiero jutro. Wiem ze dla Was te moje emocje będą zrozumiale. Nikt mnie lepiej nie zrozumie.
    Aniulka, trzymam mocno kciuki 🤞🍀

22.10- ⏸️ (10dpo)
    23.10- beta 44,32 🥹; progesteron 18,24
    25.10- beta 183,62; progesteron 17,40
    28.10- beta 962,62; progesteron 25,40
    2.11- beta 7268,00; progesteron 17,74
    4.11- pęcherzyk ciążowy 8mm 😍
    8.11- 1cm człowieka z bijącym serduszkiem 😍
  • Nowa2024 Autorytet

Wysłany: 4 listopada, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniulka super! I to tuż przed wizyta kwalifikacyjna 😍 trzymam kciuki i daj jutro znać jak prog i beta 🤞🤞🤞

KasiaBe no i super, że dyr już wie, że może spadać na drzewo! 😁 a pęcherzyk na USG elegancki 😍

M93 brak twojej małpy chyba męczy mnie tak samo jak ciebie, bo aż dzisiaj się czuję jak bym miała dostać za chwilę okres a mam 11dc 🤣🤣🤣

Aksandra współczuję potopu 🩸, ale to nowy cykl i coraz bliżej do tego, w którym będzie kolejny transfer 🤩

Chesterka niezle combo masz na chacie z tą jelitówką 😱 a wiadomo chłop chory to cały świat się wali przecież 🤣

Dzisiaj mnie tutaj trochę mniej, ale mam taaakie emocje w sobie w związku ze złożeniem wypowiedzenia w pracy, że szok, czacha mi dzisiaj dymi 🤯 sama nie wiem jakie są we mnie emocje, ale chyba te najpozytywniejsze to ta ulga, że miałam w końcu odwagę to zrobić 💪💪💪

Chesterka1124, Vergeet, Aksandra, Insane lubią tę wiadomość

🙎‍♀️ wszystko ok, naturalne owulacje
    AMH 2,7
    Hormony ✅
    Jajowody drożne ✅
    💊metafolian, b-complex, wit D, Fertistim, Euthyrox25, Duphaston

👨09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%
    💊Fertistim

🍼Starania od 06.2023
    👨‍⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
    💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany

06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
    10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl)
  • Chesterka1124 Autorytet

Wysłany: 4 listopada, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniulka, to wspaniała wiadomość 😍 czasami jak głowa odpuści to ciało zaskoczy ❤️ trzymam kciuki 🤞 ❤️

26.02.2021 II ❤️
    15.03.2021 jest ❤️
    30.04.2021 👼 😢
    26. 11.2021 II ❤️
    3.12.2021 puste jajo 😭
    28.02.2022 II ❤️
    23.03.2022 jest ❤️ 7tc
    4.11.2022 David 3700g szczęścia
    10 2023 poronienie 7tc 💔

1.01.2024 starania o kolejną kruszynkę ❤️

4 2024 biochem

Jedno szczęście już mam ale serce pragnie więcej 🥺

age.png
  • M93 Autorytet

Wysłany: 4 listopada, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra! Mam okres, posprzątałam łazienkę i się polała krew 😂 obiecuję już nie marudzić - jak będziesz miała czas Olcia to możesz mnie wpisać w te Andrzejki na testowanie a co mi tam!!! 🤣

Nowa zaśniesz dzisiaj po tych przeżyciach? 😅

Aniulka Gratulacje! Trzymam kciuki żeby to było wszystko ok!

Moj mąż mi rano wysłał smsa, że przyjedzie dzisiaj kurier i zamówił nam zabawki 😂 byłam przekonana, że to no wiecie jakie zabawki…. 🤣 dla dorosłych!!!
    Jakie było moje zdziwienie jak przyjechała myjka parowa i kamery do monitoringu domu 🤣🤣🤣🤣
    Jeszcze się z siebie śmieje, ale za to łazienkę ładnie wysprzątałam 😂 Fajna ta myjka! Fugi jak nowe 😆

kałamarnica 11, Aksandra, Insane, Nowa2024, Olcia1987, Chesterka1124, Smerfelinka lubią tę wiadomość

👩🏼1993
    🧑🏻‍🦱1987

(2cs)
    👧🏼2020

(12cs)
    ⏸️ 09.08 🥹 ➡️ 10+2 💔

CDN 😎😂

PCOS.
  • Vergeet Autorytet

Wysłany: 4 listopada, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dagmarova wrote:
    Hej, to możemy razem być w tym czekaniu, bo widzę, że mamy podobnie cykl.
    U nas póki co bez monitorowania, dajemy sobie czas, ale z drugiej strony boję się, że długo nie będzie się udawało, lub kolejnej straty.
    Pewnie wiecie jak to jest...
    Śledzę Wasze wpisy od kilku dni i trzymam kciuki za te okruszki i te niedługo powtórzone testy 🥰
    O faktycznie idziemy prawie równo, kiedy zamierzasz testować?
    Ja dopiero mam pierwszy cykl stymulowany, pierwszy też z takim pełnym monitoringiem także też dopiero się tego wszystkiego uczę i błądzę trochę we mgle :) dzięki temu, że coś tam się nowego ciągle dzieje to jeszcze mnie to tak nie załamuje i jakoś się trzymam, choć wiadomo że z każdym kolejnym nieudanym cyklem jest przykro. Ale taki konkretny plan działania i świadomość, że coś się ciągle robi trochę pomaga :)

M93 super że w końcu Cię zalało, na coś się przydało sprzątanie łazienki 😂
    Nowa- no jednak taka duża zmiana to sporo emocji, teraz dopiero pewnie będą powoli z ciebie schodzić 😀
    Chesterka- też nie mieliście kiedy sobie wybrać pory na chorowanie😂 a tak serio to myślę, że rodzinka i tak doceni te starania i odbijecie sobie jak będziecie w formie i na pewno będzie równie miło♥️
    Anulka woow jaka historia! Strasznie nie lubię jak ktoś mówi "musisz odpuścić to się uda" ale jesteś już kolejnym tego przykładem! Domyślam się że masz niezły szok i czekamy na betę zaciskając kciuki 🤞

🙎🏼‍♀️28🙎🏼‍♂️28
    👰🏼🤵🏼2023

Starania o 1 bobasa 🍼
    Starania na luzie od 08.23
    Świadome starania od 05.24 👶🏻

Cykl start 30.10🩸
    11/24- 1 cykl stymulowany Lametta +Ovitrelle💊
    Owulacja 13.11 (15dc)🥚

Badania 27.09
    TSH 1,677
    AMH 2,78

Letrox 50, Siofor 1000
  • kałamarnica 11 Autorytet

Wysłany: 4 listopada, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniulkA 😍 jejku jak pięknie. Czekam jutro na piękną betę i proga 😊

Nowa - ja się nie dziwię zupełnie, to są emocje na maksa, bo wychodzisz ze swojej strefy komfortu. Wielu jest takich, co w jednym miejscu siedzą całe życie mimo, że im źle, bo brak im odwagi do zmiany. Gratuluję Ci tego!

M93 a Tobie gratuluję małpy! Teraz ja przejmuję pałeczkę jojczenia, że chcę już okres, bo czuję się taka obrzmiała i ociężała jak 🐄. W ogóle będę musiała trochę kombinować z dupkiem przez najbliższe dwa cykle, bo jakbym brała tak jak zwykle to pobyt w szpitalu mi wypadnie na sylwestra, lol.

Nowa2024 lubi tę wiadomość

👱‍♀️'91: PCOS, cykle nieregularne, cykle bezowulacyjne, niedoczynność tarczycy
    • Euthyrox, Duphaston, Pregna start, Inofem, Omega 3-6, Koenzym Q10, resweratrol, cynk, olej z wiesiołka

👨'87: parametry nasienia prawidłowe ✅
    • Profertil Man

🐱 '18 Kitku

• starania na spokojnie od: 08.2023r.
    • starania monitorowane od: 02.2024r. - brak samoistnej owulacji

Łącznie 13 cs o pierwsze 👶
    Cykle stymulowane Lamettą - owulacja ✅

06.24 borelioza - leczenie ✅

10.24 MUCHa - Ureaplasma species⚡❌
    11.24 - 12.24 ---> leczenie + kontrolne wymazy💊
    01.25 - 🏥badania hormonalne, HSG, histeroskopia 🙏🙏🙏
  • Insane Autorytet

Wysłany: 4 listopada, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M93 wrote:
    Dobra! Mam okres, posprzątałam łazienkę i się polała krew 😂 obiecuję już nie marudzić - jak będziesz miała czas Olcia to możesz mnie wpisać w te Andrzejki na testowanie a co mi tam!!! 🤣

Nowa zaśniesz dzisiaj po tych przeżyciach? 😅

Aniulka Gratulacje! Trzymam kciuki żeby to było wszystko ok!

Moj mąż mi rano wysłał smsa, że przyjedzie dzisiaj kurier i zamówił nam zabawki 😂 byłam przekonana, że to no wiecie jakie zabawki…. 🤣 dla dorosłych!!!
    Jakie było moje zdziwienie jak przyjechała myjka parowa i kamery do monitoringu domu 🤣🤣🤣🤣
    Jeszcze się z siebie śmieje, ale za to łazienkę ładnie wysprzątałam 😂 Fajna ta myjka! Fugi jak nowe 😆

Hahahahaha 😂 aż mężowi to przeczytałam z tymi zabawkami hahahahaha 😅😅😅😅😅

Cieszę się, że okres w końcu przyszedł i możecie wznowić starania! 🍀

Nowa nie dziwię się tym emocjom. 2025 będzie Twój! 💪

Vergeet, niech ten pierwszy stymulowany cykl będzie zarazem ostatnim! 🤞

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada, 22:26

Nowa2024, Vergeet lubią tę wiadomość

40 tc 💔
  • Nowa2024 Autorytet

Wysłany: 4 listopada, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za takie wsparcie przy moim rzuceniu papierami w pracy 😁😍

M93 nooooo!!!! Nareszcie!!!! 😁😁😁 PS. To już są zabawki właśnie ludzi po 30 🤣🤣🤣
    A czy zasnę po tych emocjach? Hmm jutro czekają mnie nowe, bo od jutra aż do końca mojej „kariery” w tym miejscu zmieniam biurko i pokój (nieee wcale nie za karę 🤣🤣🤣). Nie wiem jaki ma to sens, ale przecież musiały pokazać swoją obraze majestatu 🤷‍♀️. Generalnie jak mnie wkurwią to w grudniu pójdę na l4

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada, 22:33

Insane lubi tę wiadomość

AMH 2,7
    Hormony ✅
    Jajowody drożne ✅

💊Fertistim

🍼Starania od 06.2023

• Nowa2024 Autorytet

Wysłany: 4 listopada, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Insane wrote:
    Hahahahaha 😂 aż mężowi to przeczytałam z tymi zabawkami hahahahaha 😅😅😅😅😅

Cieszę się, że okres w końcu przyszedł i możecie wznowić starania! 🍀

Nowa nie dziwię się tym emocjom. 2025 będzie Twój! 💪

Vergeet, niech ten pierwszy stymulowany cykl będzie zarazem ostatnim! 🤞

Właśnie co do tego 2025 to dzisiaj miałam taką rozkmine już po robocie, że kurde może to tak miało być, że iui nie wyszło, że nasza droga to ivf, które pewnie zacznie się dopiero w styczniu, tak jak i nowa praca i może to i lepiej że nie już teraz? Może w nowej pracy będzie mniej stresu i będą bardziej sprzyjające warunki aby ciąża załapała 🤔 przynajmniej dzięki zmianie pracy może nie będę tak myślała, że znowu coś tam się odwleka w czasie co do ciąży. Także dziewczyny czekające na 2025, na rozpoczęcie ivf i wszystkie czekające na dwie kreski ten rok musi być nasz!!! Prawda??? Trzymam za nas wszystkie kciuki, a przecież 2025 już tuż tuż! 🍀🍀🍀

Vergeet, kałamarnica 11, Insane, Chesterka1124 lubią tę wiadomość

AMH 2,7
    Hormony ✅
    Jajowody drożne ✅

💊Fertistim

🍼Starania od 06.2023

• Vergeet Autorytet

Wysłany: 4 listopada, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i 2025 wygląda mega ładnie w papierach 😂
    musi się udać i ten rok będzie nasz! 🤞💪🏻🤍

Nowa2024, kałamarnica 11 lubią tę wiadomość

🙎🏼‍♀️28🙎🏼‍♂️28
    👰🏼🤵🏼2023

Starania o 1 bobasa 🍼
    Starania na luzie od 08.23
    Świadome starania od 05.24 👶🏻

Cykl start 30.10🩸
    11/24- 1 cykl stymulowany Lametta +Ovitrelle💊
    Owulacja 13.11 (15dc)🥚

Badania 27.09
    TSH 1,677
    AMH 2,78

Letrox 50, Siofor 1000
  • AniulkA Koleżanka

Wysłany: 4 listopada, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za wsparcie i miłe słowa. W głowie gonitwa myśli, nie wiem jak zasnę. Musze ochłonąć, tylko jak to uczynić..
    Ale mam do Was jeszcze pytanie - mam w domu neoparin i tam data ważności 11/2024. Czy myślicie że jest jeszcze w terminie? Wieczorem nie mialam jak załatwić sobie recepty, jutro zadzwonię, ale chciałam wziąć sobie rano ale już zglupialam jak czytać ten termin.
    Edit: Doczytałam w internetach że tak napisana data oznacza że do końca listopada jest ważny ten lek.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada, 23:20

♀️ 93'
    ♂️ 90'

Starania od 02.2022

11.2022 💔 8tc.
    03.2023 💔 6 tc.
    07.2023 💔 6 tc.
  • kałamarnica 11 Autorytet

Wysłany: 5 listopada, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! 2025 to rzeczywiście dobry rok na zajście w ciążę i urodzenie dzidziutka. Wszak to ćwierćwiecze, coś wyjątkowego.

Nowa, ja też mam takie przemyślenia, że wszystko jest po coś. My jesteśmy jeszcze trochę w pudłach w tym nowym mieszkaniu, stare nieogarnięte i niewynajęte, więc mamy teraz czas to podomykać. No a przede wszyskim pokój dla dzidzi jest narazie graciarnią.
    Tak sobie tłumaczę :P

U mnie od dzisiaj antybiotyk wjeżdża, mam na 10 dni. Mąż już za połową leczenia. Także pomalutku.

Od teraz będę kibicować "z trybun" wszystkim testującym w tym miesiącu. :)

Nowa2024, Vergeet lubią tę wiadomość

👱‍♀️'91: PCOS, cykle nieregularne, cykle bezowulacyjne, niedoczynność tarczycy
    • Euthyrox, Duphaston, Pregna start, Inofem, Omega 3-6, Koenzym Q10, resweratrol, cynk, olej z wiesiołka

👨'87: parametry nasienia prawidłowe ✅
    • Profertil Man

🐱 '18 Kitku

• starania na spokojnie od: 08.2023r.
    • starania monitorowane od: 02.2024r. - brak samoistnej owulacji

Łącznie 13 cs o pierwsze 👶
    Cykle stymulowane Lamettą - owulacja ✅

06.24 borelioza - leczenie ✅

10.24 MUCHa - Ureaplasma species⚡❌
    11.24 - 12.24 ---> leczenie + kontrolne wymazy💊
    01.25 - 🏥badania hormonalne, HSG, histeroskopia 🙏🙏🙏
‹‹ 15 16 17 18 19 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ