🍁W listopadzie druga kreska ⏸️, latem w domu mała beksa 🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Rybka super 🤩 wreszcie jakieś pozytywne wieści tutaj 😍😍😍 trzymam teraz kciuki za meeega przyrosty bety. Robiłaś też badanie proga? Kiedy powtórka bety? 🤞🤞🤞
Vergeet lubi tę wiadomość
🙎♀️ wszystko ok, naturalne owulacje
AMH 2,7
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
💊metafolian, b-complex, wit D, Fertistim, Euthyrox25, Duphaston
👨09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%
💊Fertistim
🍼Starania od 06.2023
👨⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany
06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl) -
Rybka ale super wieści! 😍
Ja chyba jednak nie pójdę na badania tak mnie brzuch zaczął boleć jak na @ że poczekam do poniedziałku 😔 Boli całe podbrzusze, spuchłam i mam ochotę wkurzyć się na każdego kogo napotkam 😅👩🏻 '96 - celiakia, niedoczynność tarczycy, PCOS, IO, mutacja PAI-1
Leki: Euthyrox 67,5 mg, Glucophage XR 500 mg, Ogestan
👦🏻 '97 - badania nasienia ✅
01.01.24 początek starań o pierwszego bąbla
22.02.24 cb
02.10.24 pierwsza wizyta w klinice
24.10.24 diagnoza PCOS i IO (luźne starania 🛫🇧🇷🇺🇾🇦🇷🛬)
🔜 04.02.25 początek stymulacji Rekovelle 🍀 -
DominikaFK wrote:Witam Was dziewczyny już od dłuższego czasu śledzę forum i pomyślałam że może i ja podzielę się swoją historią. W ubiegłym roku we wrześniu postanowiliśmy z mężem postarać się o dzidziusia. W sumie pomysł był już w sierpniu, ale początkiem września lecieliśmy na wakacje i bałam się mogę się źle czuć bo przecież zajdę w ciążę zaraz za pierwszym razem…. no bo dlaczego nie? Nic bardziej mylnego 😔 mamy listopad następnego roku, a my nadal nie jesteśmy rodzicami niestety… mąż jest po badaniu nasienia z posiewem i okazało sie że ma bakterie ecoli i brał cipronex przez dwa tygodnie później kolejny posiew i wyszedł negatywny. Moje wyniki hormonów wszystkie w normie. W sierpniu miałam HSG i udrożniono lewy jajowód prawy był drożny. Mąż po wizycie u urologa dowiedział się że wyniki nasienia są ok, ale i tak dał mu suplementy bo powiedział że jest dobrze, ale zawsze może być lepiej. Na dzień dzisiejszy lekarz ginekolog powiedział, że wszystko jest ok teraz tylko działać i wyłączyć myślenie o tym, zapomnieć że mialo się jakiś zabieg i badania porostu startujemy od nowa. Niestety łatwo się mówi, a w praktyce to wygląda inaczej.
Ogólnie pisze to tutaj, ponieważ jestem w 22 dc i 9dpo. Mam cykle 24-26 dni a owulacja zwykle wypada pomiędzy 10/13 dc.
Zastanawiam się czy testować za 3 dni czy dać sobie spokój i poczekać do @? Już mam za sobą tyle niepowodzeń tyle przepłakanych dni, kłótni z mężem że nabrałam do tego trochę dystansu i powiem Wam szczerze, że już nie mam czegoś takiego że nie mogę wytrzymać z testami. Nie powiem ciekawa jestem ale już nie do takiego stopnia.
Zaznaczę że nie dawno moja przyjaciółka odwiedziła mnie z pozytywnym testem i jej się udało za pierwszym razem. Dla mnie to była radość przez łzy. Trochę czułam się jak egoistka że nie potrafię się cieszyć razem z nią 😔
Jeśli w złym miejscu napisałam post to proszę go usunąć. Pozdrawiam wszystkie staraczki i gratuluję tym, którym się już udało 🥰🥰
Moja kuzynka też za chwilę rodzi. Trudno tak musi być. Będę się tym cieszyć. Ja też myślałam że to takie pyk I już. No niestety od marca walczymy . W poniedziałek wizyta w klinice bo już tracę cierpliwośc, mam nadzieję ze poprowadzi nas to w jakiś sposób . Żyję ta nadziejąKasiaBe90, KasiaBe90 lubią tę wiadomość
-
Rybka wow ale historia, a jednak sprawy się same rozwiążą 😂 gratulacje ogromne!
@Dominika witamy, rozgość się ale co do testowania to już każdy musi ocenić indywidualnie kiedy jest na to dobry moment, jeśli cię to przytłacza to czekaj do 🐵 a jak nie przyjdzie to wtedy zatestujesz. W tej kwestii nie podpowiemy ale chętnie wesprzemy bo wiele z nas tutaj przechodzi to co ty i ma takie emocje ❤️
@Nowa super że to zgłosiłaś i poświęciłaś czas na tą rozmowę, mam nadzieję że się chociaż dyrekcja trochę przestraszy albo cokolwiek dobrego z tego wyniknie…
@kałamarnica no ciężki orzech masz do zgryzienia skoro warunki finansowe są takie same, nie da rady jakoś wyciągnąć od nich nieco więcej? Skoro dopiero budują zespół to może im będzie na Tonie zależeć i wtedy by się sprawa rozwiązała 😀
🙎🏼♀️28🙎🏼♂️28
👰🏼🤵🏼2023
Starania o 1 bobasa 🍼
Starania na luzie od 08.23
Świadome starania od 05.24 👶🏻
Cykl start 30.10🩸
1 cykl stymulowany Lametta +Ovitrelle💊
Owulacja 13.11 (15dc)🥚
Badania 27.09
TSH 1,677
AMH 2,78
Letrox 50, Siofor 1000 -
Jeszcze @Nitka może w końcu się 🐵 zbliża skoro się tak czujesz. Przynajmniej byś wiedziała na czym stoisz🙎🏼♀️28🙎🏼♂️28
👰🏼🤵🏼2023
Starania o 1 bobasa 🍼
Starania na luzie od 08.23
Świadome starania od 05.24 👶🏻
Cykl start 30.10🩸
1 cykl stymulowany Lametta +Ovitrelle💊
Owulacja 13.11 (15dc)🥚
Badania 27.09
TSH 1,677
AMH 2,78
Letrox 50, Siofor 1000 -