w LISTOPADZIE na pewno się uda!
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie dziewczyny ja okres miałam dostać wczoraj. Nie mam okresu mam cały czas bardzo wilgotno albo biały śluz. Jutro zrobię test. Bardzo senna jestem.. Testowanie przyćmiła śmierć mojej babci, w czwartek mój synek ma urodzinki. Nie tak to miało być. Nawet nie myślałam, że będzie musiał tak szybko zmierzyć się z śmiercią. Bardzo kochał swoją prababcię. Najtrudniejsza rzecz jaka mnie spotkała w macierzyństwie, wziąć go do pustego pokoju i cos wytłumaczyć..
Tule Wasz wszystkie.
Staraniowa gratuluję, mam nadzieję że to początek dobrego.
-
nick nieaktualny
-
Staraniowa! Baaaaardzo się cieszę! Gratulacje! hip hip hurra!! Napawasz nas optymizmem!
Scarlet, też pobiegłam dziś rano na betę. Pierwszy raz w życiu, gdyż wcześniej @ jak w zegarku. W tym cyklu miałam niemal wszystkie możliwe objawy, włącznie ze spóźniającym się okresem... 3 godziny po oddaniu krwi - plamienie nabrało na sile i zmieniło kolor...
Nawet nie nie chce mi się czekać do popołudnia na wyniki...
Czy to los jest tak złośliwy? Niech ktoś powie jak wyłączyć obszar mózgu odpowiedzialny za tę paranoję!
Tak więc GDZIE GRUDNIOWY WĄTEK? -
To klątwa bety i testów po prostu ... wywołują wilka z lasu.
Mamofaza współczuję przeżyć. Co innego samemu przeżywać a co innego oswajać dziecko z tą bolesną stroną życia. To najlepsze co mogłaś zrobić dla dziecka.
A ja czekam na wyniki i czekam... zajrzę po 14, bo jak teraz zajrzę to będę sprawdzać co chwilę jeśli jeszcze nie będzie wyniku.🙋🏻♀️ 37.
👦🏼 7.11.2017 - zdrowy, kochany syn❣️4380 g, 62 cm, 10/10, CC - brak postępu porodu
👼🏻 26.09.2019 - ur. 37 tc. Przepuklina mózgowa, CC planowa
-
u mnie @ zamiast się rozkręcić to się uspokoiła, zobacze co mi ginekolog powie dzisiaj, idę na 18Tomeczek 02.07.2012 godz. 20:15
3850g/61cm - Naszego Szczęścia
Aniołek 22/11/2016 r. [6tc]
"Bose Aniołki siedzą na chmurkach,
A każdy lekko jak piórko fruwa
I każdy czuwa, cichutko czuwa,
Nad tatą, który płakać nie umie,
Nad siostrą, która nic nie rozumie,
Nad dziadkiem, babcią smutną czasami,
i swoją mamą - osnutą łzami,
I każdy woła cichutko z daleka:
mamo już nie płacz... mamo ja czekam..." -
Scarlet ciekawe, ciekawe. Jeśli to ciąża to nie będzie skrzepów w plamienie, raczej jasna krew.
Ktoś wcześniej pytał o obfite krwawienie - jeśli czujesz że to nienormalne dla ciebie to idź do gin i tyle. Ja miewam okresy, że krew wypływa przy wizycie w toalecie, ale nigdy wyłącznie tak.
Raz w życiu miałam opóźniony o 2tyg okres a potem ten okres trwał 2 tygodnie i zahaczyłam o anemię, tamto krwawienie momentami było straszne, po 5 min pełna duża podpaska. Miałam wtedy jakieś zaburzenia hormonalne, przerośnięte endometrium, które jakby nie potrafiło się złuszczyć. Po luteinę wyregulowało się. A przy okazji zahaczyłam 2 ginów, w tym jedną starą ropuchę na NFZ, która wydarła się na mnie, ze przychodzę do niej podczas okresu. Za to drugi lekarz bardzo spoko.🙋🏻♀️ 37.
👦🏼 7.11.2017 - zdrowy, kochany syn❣️4380 g, 62 cm, 10/10, CC - brak postępu porodu
👼🏻 26.09.2019 - ur. 37 tc. Przepuklina mózgowa, CC planowa
-
Na 15.30 mam do gin czuje sie troche jak panikara no ale niepokoja mnie moje objawy. Moze to hormony lepiej sie upewnic zwlaszcza ze staramy sie o dzidziusia. No i tez jedno zauwazylam ze leci sama krew bez skrzepow. Czysciutka, tez zastanawiajace. Odpisze co mi powiedziala gin mam nadzieje ze bedzie mogla wykonac usg dopochwowe?8cs
-
Staraniowa gdzie Ty mieszkasz? Trzeba uczcić taki sukces.bardzo sie cieszę,teraz życzę bijącego serduszka .
Mamogaza bardzo Wam współczuję i wszystkim tyum dla ktorych listopad nie przyniósł dobrych wiadomości. Grudzień bedzie obfitySasanka5, staraniowa lubią tę wiadomość
Ziemska mama
Franka (11.11.2014)
Alexandra (27.06.2019)
I mama Aniołka 08.2013 (*) -
staraniowa wrote:Dziewczyny, nie wierzę w to, ale chyba się udało!
Prog - 30,7
Beta - 65,8
Ja pier... Nie wierzę w to dalej...
Gratulacje! Piękna beta
ile dpo?staraniowa lubi tę wiadomość
❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
Muszę poszukać książki o śmierci dla dzieci, bo mały nie rozumie. Co chwilę sprawdza czy babcia wróciła z nieba.
Wierzę, że będziemy mieć te córeczkę i wtedy cząstka babci zostanie z Nami, bo damy jej drugie imię po babci.
Dziękuję Wam wszystkim
Czekam dalej na same pozytywne wiadomości!
-
nick nieaktualny
-
Po wszystkich nadziejach został tylko siniak po wkuciu...
B-HCG <0,1
Zdrówka i szczęścia dziewczyny! Te co jeszcze czekają- trzymam za Was kciuki! Musicie nadrobić nasze negatywne testy
Do zobaczenia w grudniu. Tymczasem odpocznijmy i regenerujmy siły na nowe cykle
-
Martek&M wrote:Gratulacje! Piękna beta
ile dpo?
13
Eja, powiedzmy że mieszkam w Trójmieście ale... Dopóki lekarz nie potwierdzi i nie usłyszę bicia serca, to dopóty wszystko jest możliwe. Wtedy odetchne. Zrobię znów betę w czwartek. Dla pewności i wtedy w czwartek mam gina, a w grudniu przed świętami USG.
Przykro mi, że dla innych ten dzień nie był dobry ale ... Jeśli mi miałoby się udać to znaczy że jest nadzieja!!!! Tyle cykli miałam stymulowanych, tyle płaczu, nerwów... Wydanych pieniędzy... I się udało (powiedzmy - wolę dmuchać na zimne) w pierwszym naturalnym cyklu po przerwie. To aż niewiarygodne dlatego ciągle nie dowierzam że to prawda.
Musi się udać! I mnie, i Wam! :* Głęboko w to wierzę!Martek&M, Eja lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
03.2016 - ciąża pozamaciczna
07.2017 - ciąża biochemiczna
01.2019 - poronienie w 9 tc...
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo -
Hej, a ja zastanawiam się czy dziś przypadkiem nie miałam implantacji. Obudził mnie ok 5 rano silny ból podbrzusza, nie z jajników, tako w samym centrum. Owu była ok 20dc,stosunek noc 18/19dc. Jestem na duphastonie, za tydzień przewidywany termin @. Nigdy nie miałam czegoś takiego, staramy się od roku i bardzo obserwuje swoje ciało, to było coś innego, trwało z godzinę. Co myślicie? Do tej pory spisywałam cykl na straty a teraz zaczynam się zastanawiać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2018, 17:10
-
Scarlet88, Emmainthegarden, cukrzyk1991, Mila1996, madziorek86, Holibka tule
Staraniowa, gratulacje, wszystko wygląda pięknie Oby tak do końca :*
U mnie dziś spadek temp, okresu nie ma, ale teoretycznie ma czas na pojawienie się do 24.11. Także ten, czuję, że i ja dołączę do grudniowego...
W piątek mam kontrole u chirurga stomatologa, bo ból po wyrwanej ósemce wrócił Więc do tego czasu musi się wyjaśnić, muszę wiedzieć czy mogę leki przyjmować. -
staraniowa wrote:Dziewczyny, nie wierzę w to, ale chyba się udało!
Prog - 30,7
Beta - 65,8
Ja pier... Nie wierzę w to dalej...
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE !!!!!!staraniowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny