w LISTOPADZIE na pewno się uda!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jestem i ja ale Twoje pytanie u mnie są pod znakiem zapytania jak będę coś wiedzieć to napiszę .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2018, 11:36
PCOS ??
Mutacje: MTHFR 677c-t hetero i PAI-1/4G hetero
Cienkie endometrium
Leki: euthyrox N25, miovelia, koenzym Q10, prenatal uno, Acid folicum, acard 75mg. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja cały czas trzymam mocno kciuki za wszystkie starające się! i na wstępie wysyłam wiruski :* $&×&&$&×&&#&&@&$&*@(÷(($)@) $(($*×*(#$*(÷÷£*#*#£##££÷¥#£$×¥¥$¥$₩#($(#÷¥$*#((=$*$,,#*÷*#**÷**÷*#
Nuch, Arashe, parenka, itsme, aeiouy lubią tę wiadomość
23.07.2017 - Sandra
Ginekolog: 07.01 na 15:10
-
nick nieaktualny
-
Witam drogie Panie w tym nowym wątku, oby szczęśliwym.
Aleksandra, Parenka tak mi przykro!
Choć nie powiem, że Twoja historia z beta i okresem trochę mnie rozsmieszyla, że i tym razem beta wywołała @ co za...
Ja tam mierze temperature, bo wolę wiedzieć czy ovu w ogóle była.
Dzis 5 chyba dzień cyklu, albo i 6 hmmm nie mam przy sobie kalendarza, wiem że mija szybciej niż oczekiwanie na testowanieparenka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
parenka wrote:ja w tym cyklu zamówię Conceive w aplikatorach czytałam dużo dobrych opinii
Parenka ja w tym miesiącu próbowałam. Co prawda nie dostałam w aplikatorach i musiałam gimnastykować się ze strzykawką, ale muszę przyznać, ze komfort był. Efektu może i nie, ale teraz na pewno będzie lepiejArashe lubi tę wiadomość
-
itsme wrote:Parenka ja w tym miesiącu próbowałam. Co prawda nie dostałam w aplikatorach i musiałam gimnastykować się ze strzykawką, ale muszę przyznać, ze komfort był. Efektu może i nie, ale teraz na pewno będzie lepiej
-
nick nieaktualnyArashe wrote:Jednak 6dc. Jak się myli to chyba dobrze , a ja Parenka nie będę testować przed terminem @,bo to bez sensu jednak
NAg08, zwichrowana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyArashe wrote:A co to w ogóle jest? Bo ja pierwszy raz słyszę
znam z forum z 3-4 dziewczyny, które po pierwszym cyklu z tym zaszli Wiadomo, że 100% zasługi nie dają, ale warto spróbować, skoro jeszcze przy tym przyjemnie się współżyjeWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2018, 12:28
-
Mój mąż pewnie by się obraził xD On nie chce żadnego liczenia, wspomagania... Ale jak się będzie przedłużać, to pewnie inaczej na to spojrzy. On ma teorie, że to przez stres związany z poczęciem wiele kobiet nie zachodzi
-
Ja też melduję sie na tym wątku:) Dziś to mój 5dc. Nie wiem czu udam się w tym cyklu na monitoring czy nie, zobacze. Też chciałabym się odstresować w tym cyklu i nie mysleć tylko o licznieu ile dni mi zostatało do testowania....
super, że jesteścieStarania o pierwsze dziecię od 12.2017
5 poronien: 03.2018 & 12.2018 & 06.2019 & 03.2020 & 08.2020
12.2018 - pierwsza wizyta w klinice
04.2019 - HSG: prawy jajowód niedrożny
Od 08.2019 - Pacjentka Prof. M.
10-11.2019 szczepienia limfocytami męża ->allo mlr 23.3%
01.2020 - 06.2020 - szczepienia pullowane -> allo mlr 22% -
Dziewczyny! Ja jeszcze nie wiem co z pazdziernikiem, bo czekam na @, ale przenosze sie z Wami
I powiem Wam, ze jest to super uczucie, przechodzic w kolejny miesiac "grupowo", czuje sie w tym mniej osamotnionaaeiouy, Arashe lubią tę wiadomość
-
Arashe wrote:Ja to się zastanawiam nad kwasem foliowym
Żeby odpuścić łykanie? Też właśnie się nad tym zastanawiam... Bo łykam kwas folwioy już od 03.2017 ..... i w sumie nie wiem czy idzie mi to na zdrowie, czy nie...
Starania o pierwsze dziecię od 12.2017
5 poronien: 03.2018 & 12.2018 & 06.2019 & 03.2020 & 08.2020
12.2018 - pierwsza wizyta w klinice
04.2019 - HSG: prawy jajowód niedrożny
Od 08.2019 - Pacjentka Prof. M.
10-11.2019 szczepienia limfocytami męża ->allo mlr 23.3%
01.2020 - 06.2020 - szczepienia pullowane -> allo mlr 22%