w LISTOPADZIE na pewno się uda!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry Dziewczyny
U mnie rozkręca się @, boli mnie okrutnie
Chciałabym żeby już się skończyła, ale u mnie to z dobry tydzień trwa. I jeszcze ta pogoda i w ogóle jest do d. Chyba będę musiała w drodze do domu kupić sobie czekoladę żeby się troszkę uszczęśliwić. -
nick nieaktualny
-
parenka wrote:Nikodemka, ale super że druga kreseczka wyszła
WITAM NOWE DZIEWCZYNY
MalaZnadzieja ściskam, ważne że zrobiłaś, jak czujesz. jeżeli jest pisane Wam być razem - to jeszcze wrócicie do siebie. ale jeżeli jest Ci pisane inne szczęście - może to właśnie dobry moment
Niestety nie wyszła -
Witam nowe panie Marianka, tak bym chciała dać na imię coreczce
MalaZnadzieja mam nadzieję, że wyjdzie Ci na dobrze. Ja byłam w związku parę lat i przynajmniej od 2 myślałam o rozstaniu, w końcu się odważylam ostatecznie, pol roku później zeszlam się z obecnym i kolejne pół roku później miałam już męża , z którym po prostu nie miałam żadnych wątpliwości pierwsza córka była niespodzianka .
Nuch apropo @to śniło mi się ze w 6 dzień miałam straszne krwawienia i to z jakimiś szczatkami mięsa, nawet ogromnymi, po czym miałam kolejny sen o tym, że opowiadałam ten sen mezowi -
Nuch to ja zawsze tak miałam, a może nawet i bardziej.. o ja głupia marzyłam o wczesnej menopauzie byle to się w końcu skończyło, a teraz się trzęsę o każdy kolejny miesiąc jak to nigdy człowiek nie wie czy mu się nie spełni to czego sobie życzy.
Ale dawno już nie zaczynałam miesiąca tak optymistycznie nastawiona więc i ten ból jakoś zniosę. Mogłoby boleć i bardziej gdybym miała gwarancję sukcesu
Dziś jak wrócę do domu to zrobię sobie spa.. Szkoda, ze wanny nie mam, bo bym chętnie poleżała w wodzie z kieliszkiem wina i jakąś muzyczka w tle.Nuch lubi tę wiadomość
-
Arashe,a dziękuję no stare imiona wracają ale te jakimiś falami:) były Amelki, Hanię, Zosie i Marysie (Maria, bo Marianna nie doczekala się swoich 5 minut:) ) a teraz słyszałam, że jest fala Helenek, też bardzo ładnie. Najważniejsze żeby były zdrowe! A z tymi związkami to też jestem zdania że trzeba mieć pewność.. nie ma się co czarowac, że "a może dziecko nas zbliży" bo szkoda później malucha..
Starania od 2016 r.
Decyzja o IVF grudzień 2018.
I podejście: kwiecień 2019
30/4 transfer, 8/5 dwie kreski! 10/6 pierwsze USG i jest ❤
Wrzesień 2020- zaczynamy starania o drugie dziecko!
15/1 dwie kreski!!! -
itsme wrote:
Ale dawno już nie zaczynałam miesiąca tak optymistycznie nastawiona więc
I ja jakoś czuję, że coś się w końcu zmieni.. staramy się z mężem od jakichś 30 miesięcy ale nie poddajemy się. Wspiera mnie bardzo i nie pokazuje zwątpienia czy frustracji, której ja nie potrafię czasem uniknąć.. ostatnio sam mi powiedzial, że ma jakieś dobre przeczucie;) w połowie grudnia mamy wizytę w klinice leczenia niepłodności i wydaje mi się że trochę wyluzowalismy w staraniach. Może właśnie mniej stresu okaże się lekarstwem trzymam kciuki za 2 kreski w listopadzie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2018, 12:52
Starania od 2016 r.
Decyzja o IVF grudzień 2018.
I podejście: kwiecień 2019
30/4 transfer, 8/5 dwie kreski! 10/6 pierwsze USG i jest ❤
Wrzesień 2020- zaczynamy starania o drugie dziecko!
15/1 dwie kreski!!! -
nick nieaktualny
-
Parenka - ale to siemie lniane do picia czy jest też jakieś w kapsułkach ? Bo zapach tego mnie trochę odstrasza
itsme, Nuch - ja w tym cyklu też mam straszne bóle od @PCOS ??
Mutacje: MTHFR 677c-t hetero i PAI-1/4G hetero
Cienkie endometrium
Leki: euthyrox N25, miovelia, koenzym Q10, prenatal uno, Acid folicum, acard 75mg. -
Arashe - ja też dzisiaj bez tabletki bym nie wytrzymała.
Nikodema - trzymam nadal za Ciebie kciuki może test za wcześnie robiony i dlatego nie wyszłoPCOS ??
Cienkie endometrium
Leki: euthyrox N25, miovelia, koenzym Q10, prenatal uno, Acid folicum, acard 75mg. -
A propo bolesnych miesiaczek, to ja mam takie od zawsze... Co miesiac ratuje mnie tylko ketonal. Ale ta w poprzednim cyklu pobila wszystkie wczesniejsze, zwijalam sie z bolu przez 3 dni non stop i nie wiem co bylo tego przyczyna...
Ja dzis wychodze z domu z przyjaciolka I wracam jutro Mam nadzieje, ze bez @. Potrzebuje troche odstresowania.aeiouy lubi tę wiadomość
-
Nikodema - ja takie miałam kiedyś, teraz już od dawna w pierwszy dzień daje radę bez tabletek. Moja siostra ma tak jak Ty, że przez pierwsze 2 dni nie jest w stanie funkcjonować normalnie.
Odstresuj się i baw się dobrzePCOS ??
Cienkie endometrium
Cześć Dziewczyny, jestem tu nowa, mam nadzieję, że mnie przyjmiecie
Od tego cyklu staramy się o trzeciego Maluszka, póki co odwiedziła mnie @, więc będziemy próbować dalej
Jestem szczęśliwą Mamą 3-latka i niespełna 1,5-rocznej Córeczki
Pozdrawiam wszystkich serdecznieNuch, Martek&M, Arashe lubią tę wiadomość
-
osi wrote:Cześć Dziewczyny, jestem tu nowa, mam nadzieję, że mnie przyjmiecie
Od tego cyklu staramy się o trzeciego Maluszka, póki co odwiedziła mnie @, więc będziemy próbować dalej
Jestem szczęśliwą Mamą 3-latka i niespełna 1,5-rocznej Córeczki
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Witam Cię serdecznie❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
nick nieaktualnyJa też odkąd się staramy mam TAK BOLESNE miesiączki. Zwłaszcza tanostatnia teraz, co 4 dni sie spóźniła.
Tez łykałam leki i płakałam pol nocy przez ból...
Aleksandra, siemię lnu parzę. Myśle tez zeby surowe w jogurt dodawać do owsianki. Chyba na to samo wyjdzie...
Buziaki dla wszystkich nowych! -
nick nieaktualny