X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie W marcu Aromek, w grudniu nowy ziomek!
Odpowiedz

W marcu Aromek, w grudniu nowy ziomek!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2020, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sasanka, dobrze zapisałaś termin ostatniej @? Chyba, że miałaś super wczesną ovu :)

Sasanka55. lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2020, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makino wrote:
    Sasanka, dobrze zapisałaś termin ostatniej @? Chyba, że miałaś super wczesną ovu :)

No wlasnie tak :D @ zaczela sie 11 marca, a owu mialam juz 20 marca

Pierdaczy mi bzdury ten suwaczek, a ja juz nie staraczka, ja ciezarowka :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2020, 15:09

Niercierpliwa v2.0, moni05, Pati96, eemmiilliiaa lubią tę wiadomość

• szona Autorytet

Wysłany: 29 marca 2020, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam APEL!
    Skoro już tak Wam te kurczaki rozdaję, to nie znikniecie na jakieś fiolety i inne takie, zanim Stara Gwardia nie zobaczy podobnych kresek...? 🙏

Niercierpliwa v2.0, Mlodamezatka, moni05, kittinka, Pati96, PaniKsięgowa, moyeu, Mildred, Gosiek1993, MonikA_89!, *Agape*, Madziandzia, Rucola, Magddullina2, agge lubią tę wiadomość

7 cs - cb

25 cs - ⏸
    6t1d - jest ❤️!
    12t3d - prenatalne 👧🏼

3.10.2021 r. Detonacja! ❤️

10 cs - ⏸️
    12t5d - prenatalne 👶🏼

30.06.2025 r. Detonacja! ❤️

Zes*am się, a nie dam się 💪
    https://ovufriend.pl/pamietnik/ze-ram-sie-a-nie-dam-sie,3846.html
  • moni05 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2020, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiu aaaaaa! ❤️❤️❤️ Jak mogłaś! 😋 ale muszę Ci wybaczyć, ciężarnej nie mogę denerwować 😁 to już poważna kura a nie kurczaczek 😊 tak się cieszę, że aż podskoczyłam na kanapie i przeskoczyłam te kilka stron żeby od razu napisać! ✊🏻✊🏻 Jak cudownie 🥰 wiosna zawsze przynosi lepszy czas. Jeszcze tylko 👑🦠🖕🏻 I będzie super.

Ochmanka lubi tę wiadomość

Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
    2017-2018: 3CB
    Prawie trzy lata starań 2016-2019
    ❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa

Alicja - 22.02.2012
    Remigiusz - 05.10.2019
  • Ochmanka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2020, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szona wrote:
    Mam APEL!
    Skoro już tak Wam te kurczaki rozdaję, to nie znikniecie na jakieś fiolety i inne takie, zanim Stara Gwardia nie zobaczy podobnych kresek...? 🙏
    Puknij się w tą blond czuprynę! Czy ktoś stąd kiedykolwiek zwiał? (no, może prawie😉)

Sasanka55., moni05, szona, moyeu, Mildred, MonikA_89!, kittinka lubią tę wiadomość

K5IHp2.png

starania od 09.2018
    ona: długie cykle, hashimoto, niedoczynność, pai homo
    -euthyrox75, bromergon
    on: asthenoteratozoospermia> 92% nieruchomych, morfo 3%, żpn II st.
    10.2019 - 7tc [*]
  • Niercierpliwa v2.0 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2020, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tu zostaje:D

szona, Mildred, kittinka lubią tę wiadomość

12.03.2020 II ♡
    H1rnp1.png
  • Suszarka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2020, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ochmanko!!! MEGA 🥰🥰🥰😍😍 gratulacje! Rosnijcie zdrowo 😘
    Utwierdzilyscie mnie tylko w przekonaniu żeby z HSG się wstrzymać. Ten miesiąc sobie spisuje na straty przez emka antybiotyki, potem 3mce na regenerację, także jakoś lipiec-sierpien się zdecyduję. No chyba że się wcześniej stanie cud 🤔🥰

Ochmanka, Mlodamezatka, Rucola lubią tę wiadomość

Iga ❤️ 7.01.2021
    Jagoda ❤️ 7.04.2022
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2020, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sasanka55. wrote:
    No wlasnie tak :D @ zaczela sie 11 marca, a owu mialam juz 20 marca

Pierdaczy mi bzdury ten suwaczek, a ja juz nie staraczka, ja ciezarowka :D

System nie przewidział tak wcześniej ovu :p. Nieźle ta lametta na ciebie zadziałała. Normalnie też takie wczesne ovu miałaś?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2020, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szona wrote:
    Mam APEL!

Ziomus, ta cala izolacja nam sluzy, no spojrz tylko. Jeszcze sekunda i zarowno Nowa jak i Stara Gwardia bedzie z brzuchami pomykac. Ja nie znikne na zaden fiolet, chyba by mnie i moja 2tygodniowa ciaze tam wysmialy 😂 Jestem wierna rozowi i "oczekiwaniu na testowanie" jak pies!

moni05, szona, Pati96, Mildred, *Agape*, kittinka, Madziandzia, Rucola, Magddullina2 lubią tę wiadomość

• ElfiaKsiężniczka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2020, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szona wrote:
    Mam APEL!
    Ja się nigdzie nie wybrałam ❤️
    Też mi bylo przykro jak po II dziewczyny znikały bez śladu. Szczególnie jak kilka mcy się starały, zadawaly pyrania, na które odpowiadaltsmy a potem cisza😔 Wiem, że to może nie jest zbyt popularna opinia, ale jakoś mnie to zawsze bolało. Mam nadzieję, że dziewczyny są w zdrowych ciążach lub już tula swoje maleństwa

Sasanka55., Ochmanka, moni05, szona, Pati96, Mildred, Fiore, kittinka, Madziandzia lubią tę wiadomość

https://ovufriend.pl/pamietnik/warto-walczyc,3937.html
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2020, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makino wrote:
    System nie przewidział tak wcześniej ovu :p. Nieźle ta lametta na ciebie zadziałała. Normalnie też takie wczesne ovu miałaś?

Tak, od kilku miesiecy mam krotkie cykle 24-25 dni i wczesna owu. Rok bez ciazy, a tu prosze Lametta+Miovelia i bach... :)

Ciekawe, co Ochmanka lykala, bo jest przekotem! :D Kreski jak z reklamy testow :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2020, 15:28

Ochmanka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2020, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sasanka55. wrote:
    Tak, od kilku miesiecy mam krotkie cykle 24-25 dni i wczesna owu. Rok bez ciazy, a tu prosze Lametta+Miovelia i bach... :)

Ciekawe, co Ochmanka lykala, bo jest przekotem! :D Kreski jak z reklamy testow :)

Taki kolor testu to ja miałam jak beta w tysiącach była :). Ty zresztą za kilka dni będziesz miała podobne bordo :)

Sasanka55. lubi tę wiadomość

• Ochmanka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2020, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sasanka55. wrote:

Tak szczerze to ostatnio mieliśmy z M. fazę na kebsy i frytki, jadłam jak potłuczona kwaśne śmiejżelki (najlepsze żelki ever!) no i energetyk Black Zero wjeżdżał dość często bo nie mogłam dać sobie rady ze zmęczeniem od kiedy stary się połamał. Także dieta cud (że jeszcze żyje) no i suple w kształcie listków, bananków i innych pomarańczek😂

Pauliśka, Makino, Sasanka55., moni05, Pati96, moyeu, *Agape*, Ania_85_ lubią tę wiadomość

K5IHp2.png

starania od 09.2018
    -euthyrox75, bromergon
    10.2019 - 7tc [*]

Wysłany: 29 marca 2020, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ochmanka wrote:
    Tak szczerze to ostatnio mieliśmy z M. fazę na kebsy i frytki, jadłam jak potłuczona kwaśne śmiejżelki (najlepsze żelki ever!) no i energetyk Black Zero wjeżdżał dość często bo nie mogłam dać sobie rady ze zmęczeniem od kiedy stary się połamał. Także dieta cud (że jeszcze żyje) no i suple w kształcie listków, bananków i innych pomarańczek😂
    frytki w staraniach to najlepszy posiłek 🤣 nawet niektórzy mówią, że pi transferze trzeba koniecznie zjeść fryty z makaracza 🍟
    Sądząc po twojej diecie to dziecko stwierdziło, "faaak, skoro matka taka radosna to będę mieć cudowne życie " i postanowiło się pojawić 😋

Sasanka55., Ochmanka, Kingulla, kittinka, Madziandzia lubią tę wiadomość

• Pauliśka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2020, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja też się nigdzie nie wybieram, zostaje tu :D
    Czyli przepis na dziecko to śmieciowe żarcie i energetyki :D hmmm jak tak sobie pomyślę to faktycznie mój M ostatnio trochę ich wypijał, a ja razem z nim 🙈😅

8p3os65gp79cy9ly.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2020, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ochmanka wrote:

Dieta cud :). Faceta czymś suplementowałaś? Czy też na żelkach i energetykach jechał :D

• moni05 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2020, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szona wrote:
    Mam APEL!
    Tak jak i ja nigdy nie zniknęłam, tak mysle, że nasze Czarownice tez tego nie zrobią. Tak, jak obiecywałam już wiele razy - będę na forum co najmniej tak długo aż każda będzie miała co najmniej jednego dzidziusia. ❤️

szona, kittinka lubią tę wiadomość

Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
    2017-2018: 3CB
    Prawie trzy lata starań 2016-2019
    ❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa

Alicja - 22.02.2012
    Remigiusz - 05.10.2019

Wysłany: 29 marca 2020, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pauliśka wrote:
    I ja też się nigdzie nie wybieram, zostaje tu :D
    Czyli przepis na dziecko to śmieciowe żarcie i energetyki :D hmmm jak tak sobie pomyślę to faktycznie mój M ostatnio trochę ich wypijał, a ja razem z nim 🙈😅
    ja gdzieś czytałam, że kofeina poprawia ruch żołnierzy, więc skoro twoj facet pił, ochmanki facet też, to może coś w tym jest...

Edit: no i są badania na ten temat pdf do pobrania po angielsku
    https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.fertstert.org/article/S0015-0282(16)47128-1/pdf&ved=2ahUKEwigmbLC67_oAhUQ0aYKHaAjA6gQFjANegQIBRAC&usg=AOvVaw1AGjVfHioyOTbwyh5Y1-GL&cshid=1585490416806

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2020, 16:03

• Ochmanka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2020, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A!!! Boże, zapomniałam. Piliśmy pyłek pszczeli! Regularność była zabójcza ale wjeżdżała co jakiś czas łyżeczka rozpuszczona w połowie szklanki letniej wody i tak zostawione na jakieś pół godziny ale można i do rana (nawet tak jest bardziej prawidłowo). Ten specyfik chwali cały świat i w zupełności się zgadzam bo to mega bomba samych dobrodziejstw no i sama natura👌👌

Pauliśka, ElfiaKsiężniczka, szona, moyeu, Rucola lubią tę wiadomość

K5IHp2.png

starania od 09.2018
    -euthyrox75, bromergon
    10.2019 - 7tc [*]
  • Pauliśka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2020, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ochmanka wrote:
    A!!! Boże, zapomniałam. Piliśmy pyłek pszczeli! Regularność była zabójcza ale wjeżdżała co jakiś czas łyżeczka rozpuszczona w połowie szklanki letniej wody i tak zostawione na jakieś pół godziny ale można i do rana (nawet tak jest bardziej prawidłowo). Ten specyfik chwali cały świat i w zupełności się zgadzam bo to mega bomba samych dobrodziejstw no i sama natura👌👌
    My regularnie jemy pierzgę pszczelą całą rodzinką ☺️

8p3os65gp79cy9ly.png
‹‹ 180 181 182 183 184 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ