X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie W marcu Aromek, w grudniu nowy ziomek!
Odpowiedz

W marcu Aromek, w grudniu nowy ziomek!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2020, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sasanka, dobrze zapisałaś termin ostatniej @? Chyba, że miałaś super wczesną ovu :)

Sasanka55. lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2020, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makino wrote:
    Sasanka, dobrze zapisałaś termin ostatniej @? Chyba, że miałaś super wczesną ovu :)

No wlasnie tak :D @ zaczela sie 11 marca, a owu mialam juz 20 marca

Pierdaczy mi bzdury ten suwaczek, a ja juz nie staraczka, ja ciezarowka :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2020, 15:09

Niercierpliwa v2.0, moni05, Pati96, eemmiilliiaa lubią tę wiadomość

• szona Autorytet

Wysłany: 29 marca 2020, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam APEL!
    Skoro już tak Wam te kurczaki rozdaję, to nie znikniecie na jakieś fiolety i inne takie, zanim Stara Gwardia nie zobaczy podobnych kresek...? 🙏

Niercierpliwa v2.0, Mlodamezatka, moni05, kittinka, Pati96, PaniKsięgowa, moyeu, Mildred, Gosiek1993, MonikA_89!, *Agape*, Madziandzia, Rucola, Magddullina2, agge lubią tę wiadomość

age.png

7 cs - cb
    25 cs - ⏸
    6t1d - jest ❤️!
    12t3d - prenatalne 👧🏼

3.10.2021 r. Detonacja! ❤️

Zes*am się, a nie dam się 💪
    https://ovufriend.pl/pamietnik/ze-ram-sie-a-nie-dam-sie,3846.html
  • moni05 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2020, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiu aaaaaa! ❤️❤️❤️ Jak mogłaś! 😋 ale muszę Ci wybaczyć, ciężarnej nie mogę denerwować 😁 to już poważna kura a nie kurczaczek 😊 tak się cieszę, że aż podskoczyłam na kanapie i przeskoczyłam te kilka stron żeby od razu napisać! ✊🏻✊🏻 Jak cudownie 🥰 wiosna zawsze przynosi lepszy czas. Jeszcze tylko 👑🦠🖕🏻 I będzie super.

Ochmanka lubi tę wiadomość

Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
    2017-2018: 3CB
    Prawie trzy lata starań 2016-2019
    ❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa

Alicja - 22.02.2012
    Remigiusz - 05.10.2019
  • Ochmanka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2020, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szona wrote:
    Mam APEL!
    Skoro już tak Wam te kurczaki rozdaję, to nie znikniecie na jakieś fiolety i inne takie, zanim Stara Gwardia nie zobaczy podobnych kresek...? 🙏
    Puknij się w tą blond czuprynę! Czy ktoś stąd kiedykolwiek zwiał? (no, może prawie😉)

Sasanka55., moni05, szona, moyeu, Mildred, MonikA_89!, kittinka lubią tę wiadomość

K5IHp2.png

starania od 09.2018
    ona: długie cykle, hashimoto, niedoczynność, pai homo
    -euthyrox75, bromergon
    on: asthenoteratozoospermia> 92% nieruchomych, morfo 3%, żpn II st.
    10.2019 - 7tc [*]
  • Niercierpliwa v2.0 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2020, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tu zostaje:D

szona, Mildred, kittinka lubią tę wiadomość

12.03.2020 II ♡
    H1rnp1.png
  • Suszarka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2020, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ochmanko!!! MEGA 🥰🥰🥰😍😍 gratulacje! Rosnijcie zdrowo 😘
    Utwierdzilyscie mnie tylko w przekonaniu żeby z HSG się wstrzymać. Ten miesiąc sobie spisuje na straty przez emka antybiotyki, potem 3mce na regenerację, także jakoś lipiec-sierpien się zdecyduję. No chyba że się wcześniej stanie cud 🤔🥰

Ochmanka, Mlodamezatka, Rucola lubią tę wiadomość

Iga ❤️ 7.01.2021
    Jagoda ❤️ 7.04.2022
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2020, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sasanka55. wrote:
    No wlasnie tak :D @ zaczela sie 11 marca, a owu mialam juz 20 marca

Pierdaczy mi bzdury ten suwaczek, a ja juz nie staraczka, ja ciezarowka :D

System nie przewidział tak wcześniej ovu :p. Nieźle ta lametta na ciebie zadziałała. Normalnie też takie wczesne ovu miałaś?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2020, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szona wrote:
    Mam APEL!

Ziomus, ta cala izolacja nam sluzy, no spojrz tylko. Jeszcze sekunda i zarowno Nowa jak i Stara Gwardia bedzie z brzuchami pomykac. Ja nie znikne na zaden fiolet, chyba by mnie i moja 2tygodniowa ciaze tam wysmialy 😂 Jestem wierna rozowi i "oczekiwaniu na testowanie" jak pies!

moni05, szona, Pati96, Mildred, *Agape*, kittinka, Madziandzia, Rucola, Magddullina2 lubią tę wiadomość

• ElfiaKsiężniczka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2020, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szona wrote:
    Mam APEL!
    Ja się nigdzie nie wybrałam ❤️
    Też mi bylo przykro jak po II dziewczyny znikały bez śladu. Szczególnie jak kilka mcy się starały, zadawaly pyrania, na które odpowiadaltsmy a potem cisza😔 Wiem, że to może nie jest zbyt popularna opinia, ale jakoś mnie to zawsze bolało. Mam nadzieję, że dziewczyny są w zdrowych ciążach lub już tula swoje maleństwa

Sasanka55., Ochmanka, moni05, szona, Pati96, Mildred, Fiore, kittinka, Madziandzia lubią tę wiadomość

https://ovufriend.pl/pamietnik/warto-walczyc,3937.html
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2020, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makino wrote:
    System nie przewidział tak wcześniej ovu :p. Nieźle ta lametta na ciebie zadziałała. Normalnie też takie wczesne ovu miałaś?

Tak, od kilku miesiecy mam krotkie cykle 24-25 dni i wczesna owu. Rok bez ciazy, a tu prosze Lametta+Miovelia i bach... :)

Ciekawe, co Ochmanka lykala, bo jest przekotem! :D Kreski jak z reklamy testow :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2020, 15:28

Ochmanka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2020, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sasanka55. wrote:
    Tak, od kilku miesiecy mam krotkie cykle 24-25 dni i wczesna owu. Rok bez ciazy, a tu prosze Lametta+Miovelia i bach... :)

Ciekawe, co Ochmanka lykala, bo jest przekotem! :D Kreski jak z reklamy testow :)

Taki kolor testu to ja miałam jak beta w tysiącach była :). Ty zresztą za kilka dni będziesz miała podobne bordo :)

Sasanka55. lubi tę wiadomość

• Ochmanka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2020, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sasanka55. wrote:

Tak szczerze to ostatnio mieliśmy z M. fazę na kebsy i frytki, jadłam jak potłuczona kwaśne śmiejżelki (najlepsze żelki ever!) no i energetyk Black Zero wjeżdżał dość często bo nie mogłam dać sobie rady ze zmęczeniem od kiedy stary się połamał. Także dieta cud (że jeszcze żyje) no i suple w kształcie listków, bananków i innych pomarańczek😂

Pauliśka, Makino, Sasanka55., moni05, Pati96, moyeu, *Agape*, Ania_85_ lubią tę wiadomość

K5IHp2.png

starania od 09.2018
    -euthyrox75, bromergon
    10.2019 - 7tc [*]

Wysłany: 29 marca 2020, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ochmanka wrote:
    Tak szczerze to ostatnio mieliśmy z M. fazę na kebsy i frytki, jadłam jak potłuczona kwaśne śmiejżelki (najlepsze żelki ever!) no i energetyk Black Zero wjeżdżał dość często bo nie mogłam dać sobie rady ze zmęczeniem od kiedy stary się połamał. Także dieta cud (że jeszcze żyje) no i suple w kształcie listków, bananków i innych pomarańczek😂
    frytki w staraniach to najlepszy posiłek 🤣 nawet niektórzy mówią, że pi transferze trzeba koniecznie zjeść fryty z makaracza 🍟
    Sądząc po twojej diecie to dziecko stwierdziło, "faaak, skoro matka taka radosna to będę mieć cudowne życie " i postanowiło się pojawić 😋

Sasanka55., Ochmanka, Kingulla, kittinka, Madziandzia lubią tę wiadomość

• Pauliśka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2020, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja też się nigdzie nie wybieram, zostaje tu :D
    Czyli przepis na dziecko to śmieciowe żarcie i energetyki :D hmmm jak tak sobie pomyślę to faktycznie mój M ostatnio trochę ich wypijał, a ja razem z nim 🙈😅

8p3os65gp79cy9ly.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2020, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ochmanka wrote:

Dieta cud :). Faceta czymś suplementowałaś? Czy też na żelkach i energetykach jechał :D

• moni05 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2020, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szona wrote:
    Mam APEL!
    Tak jak i ja nigdy nie zniknęłam, tak mysle, że nasze Czarownice tez tego nie zrobią. Tak, jak obiecywałam już wiele razy - będę na forum co najmniej tak długo aż każda będzie miała co najmniej jednego dzidziusia. ❤️

szona, kittinka lubią tę wiadomość

Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
    2017-2018: 3CB
    Prawie trzy lata starań 2016-2019
    ❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa

Alicja - 22.02.2012
    Remigiusz - 05.10.2019

Wysłany: 29 marca 2020, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pauliśka wrote:
    I ja też się nigdzie nie wybieram, zostaje tu :D
    Czyli przepis na dziecko to śmieciowe żarcie i energetyki :D hmmm jak tak sobie pomyślę to faktycznie mój M ostatnio trochę ich wypijał, a ja razem z nim 🙈😅
    ja gdzieś czytałam, że kofeina poprawia ruch żołnierzy, więc skoro twoj facet pił, ochmanki facet też, to może coś w tym jest...

Edit: no i są badania na ten temat pdf do pobrania po angielsku
    https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.fertstert.org/article/S0015-0282(16)47128-1/pdf&ved=2ahUKEwigmbLC67_oAhUQ0aYKHaAjA6gQFjANegQIBRAC&usg=AOvVaw1AGjVfHioyOTbwyh5Y1-GL&cshid=1585490416806

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2020, 16:03

• Ochmanka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2020, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A!!! Boże, zapomniałam. Piliśmy pyłek pszczeli! Regularność była zabójcza ale wjeżdżała co jakiś czas łyżeczka rozpuszczona w połowie szklanki letniej wody i tak zostawione na jakieś pół godziny ale można i do rana (nawet tak jest bardziej prawidłowo). Ten specyfik chwali cały świat i w zupełności się zgadzam bo to mega bomba samych dobrodziejstw no i sama natura👌👌

Pauliśka, ElfiaKsiężniczka, szona, moyeu, Rucola lubią tę wiadomość

K5IHp2.png

starania od 09.2018
    -euthyrox75, bromergon
    10.2019 - 7tc [*]
  • Pauliśka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2020, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ochmanka wrote:
    A!!! Boże, zapomniałam. Piliśmy pyłek pszczeli! Regularność była zabójcza ale wjeżdżała co jakiś czas łyżeczka rozpuszczona w połowie szklanki letniej wody i tak zostawione na jakieś pół godziny ale można i do rana (nawet tak jest bardziej prawidłowo). Ten specyfik chwali cały świat i w zupełności się zgadzam bo to mega bomba samych dobrodziejstw no i sama natura👌👌
    My regularnie jemy pierzgę pszczelą całą rodzinką ☺️

8p3os65gp79cy9ly.png
‹‹ 180 181 182 183 184 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ