W marcu Aromek, w grudniu nowy ziomek!
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfia masz racje. Początki byly wyjątkowo trudne (dalej czasem mam ochotę wyjsc z siebie i stanac obok), ale Ala wyleczyla mnie z autyzmu, bo patrzy tak w oczy, ze sie oderwac id nich nie mozna
szona lubi tę wiadomość
-
Sasanka55. wrote:Dziewczyny, glupio mi, ze tak wystrzelilam z milionem postow o moich cieniach ostatnia rzecza, jakiej bym chciala, jest sprawianie Wam przykrosci Wiem jedno, skoro ja po 3 stratach i roku bez zadnej ciazy, w koncu jak gdyby nigdy nic ujrzalam II tak bardzo wczesnie, ze az nawet suwak tego nie ogarnal, to jestem przekonana, ze ten rok wszystkie nas zapyli. Blagam, nie traccie nadziei
Misiaa, M. kaze mi lezec, wszystko sam robi...
Halo halo halo stop! Sasanko, Twoja ciąża to dla mnie tak, jakby w ciąże zaszła moja siostra. Każdego kurczaka wstawiałam z uśmiechem Ba! Ja nie mam nawet złego humoru, nie zrobiło mi się przykro, nic z tych rzeczy. Zresztą ukłucie żalu - jak wiesz, nie ma nigdy odniesienia do osoby, która wrzuca pozytywny test tylko zaczyna się analizować swoj przypadek, który w takiej sytuacji zawsze rozważa się w czarnych barwach ja zazwyczaj myślę sobie „ale u mnie musi być kataklizm gdzieś tam w środku, skoro żadne wyniki problemu nie pokazują, a ciąży nie ma”. Wrzucanie pozytywnych testów daje mi nadzieję, że i ja taki zobaczę. Ot i tyle Jutro oczekuję zestawu testów od każdej! Bo kurczaki Was karnie dziobną w tyłki!Suszarka, Sasanka55., Mlodamezatka, Rucola, lorinka9191 lubią tę wiadomość
-
Ktototaki wrote:Jakiś czas temu, gdy zniknęłam obiecałam sobie ze odezwę się gdy Szona, Ochmanka lub Sasanka zajdą w ciążę. Wszystkim kibicuje dalej z całego serca, ale dziewczyny stały się mi szczególnie bliskie. Więc jestem tylko na chwilę, tylko po to żeby powiedziec: Gratulacje!!!! Bardzo, bardzo się cieszę! Odświeżałam forum w poszukiwaniu tych wieści:)
Ochmanko odpoczywaj, spaceruj po swoich pięknych lasach i bądźcie w 3 szczęśliwi.
Sasanko Ty też dbaj o siebie, te kreski są tak piękne że tym razem wszystko będzie dobrze!! Pomysł z brzuszkowa niespodzianka jest wspaniały!!
Przed Wami dziewczyny najpiekniejsze chwilę z możliwych, cieszcie się każdym momentem. Obie będziecie wspaniałymi mamami Życzę Wam nudnych ciaz, lekkich porodów. PS. Dajcie się teraz rozpieszczać
Dla mnie zeszłoroczny marzec był tym magicznym i wszystko skończyło się najpiękniej jak tylko mogło. U Was też tak będzie
Ściskam Was mocno! Do zobaczenia przy szonowych kreskach
Ktoś taki z owocowym nickiem
To musisz zostać z nami chociaż do chwili, gdy pokażę na co mnie stać robim co możem! 😂 Przytulam ❤️
Edit: Brakuje mi tu Ciebie. Ty umiesz tak super racjonalnie na wszystko patrzeć, eeeehhhhhhhhWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2020, 21:04
-
Malgonia wrote:Mam nadzieję, ze mnie nie przeklinacie, ze nie mam tyle czasu co kiedys. Serio brakuje mi rozmow o plemnikach, analiz owulakow, sluzow i tej calej reszty, a przede wszystkim Was, qleserio nie ogarniam czasoprzestrzeni.
Malinko wiedzialam, ze nie wytrzymasz bez nas
Szonko ja tez zaszłam od podglądania bocianów wiec nie żałuj sobie
Haha, Ty meldujesz się elegancko Korona minie, Ala podrośnie, przyjadę do Wawy znowu na ploteczkiMalgonia lubi tę wiadomość
-
Och właśnie, miałyśmy się spotkać w kwietniu! Przez ten zamęt nawet zapomniałam, ile mnie ominie 🥺💔
Malinko, napisz chociaż, co u Was 😘
Owu uzależnia. Nie da się wytrzymać bez zaglądania tutaj.
I ja, tak jak Malgonia, mam czasem za mało czasu żeby coś sensownego napisać, to ZAWSZE czytam po kilka razy na dzień i jestem na bieżąco 🤷🏼♀️
Ja się tak zastanawiałam ostatnio co u Was Malina, co u Holibki... Skarlet wydaje mi się, ze zmieniła awatar (?). Czytałam sobie ostatnio wątek, na którym pokazałam wreszcie swoje dwie kreski (sentymenty...) i tak o Was myślałam 😊Malgonia lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
szona wrote:Haha, Ty meldujesz się elegancko Korona minie, Ala podrośnie, przyjadę do Wawy znowu na ploteczki
No niestety czasu styka glownie na meldowanie i zachwyty nad Waszymi tescikami.
Ale czulam, ze marzec bedzie owocny. Co do kwietnia tez mam dobre przeczucia.
Swoja droga to kiedy Ty mialas byc w tej ciazy wg pani wrozki? -
nick nieaktualny
-
Sasanka55. wrote:Dziewczyny, glupio mi, ze tak wystrzelilam z milionem postow o moich cieniach ostatnia rzecza, jakiej bym chciala, jest sprawianie Wam przykrosci Wiem jedno, skoro ja po 3 stratach i roku bez zadnej ciazy, w koncu jak gdyby nigdy nic ujrzalam II tak bardzo wczesnie, ze az nawet suwak tego nie ogarnal, to jestem przekonana, ze ten rok wszystkie nas zapyli. Blagam, nie traccie nadziei
Misiaa, M. kaze mi lezec, wszystko sam robi...
Ja czekam na Twoje dalsze testy, lorinki tak samo.
Dobrze, ze wam sie tak udaje bo kolejka do brzuszka coraz mniejsza przez to
A co do tych testow hmm 40 powiadasz.... skusilas mnie, mam juz 30 a nie 20 w koszyku. A bobki kusza ogromnie bo one sie tak wybarwiaja 🤭😍13.10.2021 10:25 nasz cud pojawił się na świecie 💙
40+1, 56cm, 3300g, 10/10 🐻 I
14.08.2023 5:44 największa niespodzianka życia wkroczyła w nasze życie 🩵
40+5, 55 cm, 3500g, 10/10 🧸 F
6.12.2022 - najwieksza niespodzianka i kolejny cud 🤰🏻
Starania od 07.2019
11.2019 - cp, usunięty lewy jajowód 💔
07.2020 - sonoHSG - jajowód drożny; cb 💔
11.2020 - histeroskopia: liczne mikropolipy - leczenie
01.2021 - IVF start - IMSI
29.01.2021 - transfer 5BB ✊🏻💚
4.03 - 1,3 cm maluszka, FHR 159💚
8.04 - prenatalne; chłopczyk 💙
8 ❄️ oocytów
Brak ❄️ zarodków
MTHFR hetero i PAI homo ❌
Nasienie morfologia 2% ❌ fragmentacja 21% ❌ -
Malinko przecudownie Cię widzieć🤗 dziękuję Ci za tak miłe słowa, mam nadzieję że wszystko w jak najlepszym porządku u Waszej Trójki❤ często o Tobie myślę właśnie z tego samego powodu😙
Polub raz na jakiś czas post o chlebku czy innej viledzie żebyśmy wiedziały, że jesteś z nami. Chociaż ja i tak wiedziałam😊 ściskam Cię najmocniej jak potrafię!
Sasaneczko sama dobrze wiesz że potrafimy "zasugerować" jeżeli coś kogoś jakoś "uwiera" więc nie smutaj bo wszystko jest w jak najlepszym porządku 😘
Moni jest chyba już z kilkadziesiąt nicków, które z radością chciałabym ujrzeć chociażby po to, żeby przeczytać "jestem, żyje a Młody ma już 6 miesiecy" czy "nic nowego, jestem dalej w czarnej dupie" ale każda sama podejmuje decyzje, które możemy tylko zaakceptować i życzyć szczęśliwości.
Ale Kochane, jeżeli zaglądacie czasem do tego mrowiska, puśćcie oczko na znak, że możemy się już mniej martwić o Was!😉
Powiem Wam że każdy dzień przed nami liczy się najbardziej i jest niesamowicie ciekawy ale ja mam bardzo sentymentalną naturę i czasem łezka się zakręci myśląc że "kiedyś to było".GrubAsia, *Agape*, moni05, Madziandzia, kittinka, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
Malgonia wrote:No niestety czasu styka glownie na meldowanie i zachwyty nad Waszymi tescikami.
Ale czulam, ze marzec bedzie owocny. Co do kwietnia tez mam dobre przeczucia.
Swoja droga to kiedy Ty mialas byc w tej ciazy wg pani wrozki?
Niestety dopiero jesienią 😭 -
nick nieaktualnyKlikam w reklamę strony of, tak po prostu... Z ciekawości zaglądam na staraczki i co widzę? Sasanka! Ochmanka! Wooooow! Gratuluję. Szona za Ciebie najmocniej trzymam kciuki. Postanowiłam się odezwać, bo emocje są niesamowite! Pozdrawiam ciepło. 😘
moni05, szona, Pati96, moyeu, Sasanka55., Madziandzia, Ochmanka, Magddullina2, MonikA_89!, kittinka, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
Okularnica_:) wrote:Klikam w reklamę strony of, tak po prostu... Z ciekawości zaglądam na staraczki i co widzę? Sasanka! Ochmanka! Wooooow! Gratuluję. Szona za Ciebie najmocniej trzymam kciuki. Postanowiłam się odezwać, bo emocje są niesamowite! Pozdrawiam ciepło. 😘
Suszarka lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Okularnica_:) wrote:Klikam w reklamę strony of, tak po prostu... Z ciekawości zaglądam na staraczki i co widzę? Sasanka! Ochmanka! Wooooow! Gratuluję. Szona za Ciebie najmocniej trzymam kciuki. Postanowiłam się odezwać, bo emocje są niesamowite! Pozdrawiam ciepło. 😘
Jestem wzruszona, że na moim wątku tyle cudów Naprawdę!
Okularnico, Malinko, jak Was dobrze usłyszeć! ❤️Okularnica_:), moni05, kittinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPowiem Wam, że na fioletowej wcale nie jest tak fajnie choć to tam zaczęła się moja przygoda. Tam poznałam Małgonie, Rucole, Veritke, Siwulca i w sumie dzięki gównoburzy trafiłam na miesieczne wątki. I tak wsiąkłam, że zostałam! I tak sobie siedzę tu od dwóch lat, na of ogólnie gdzieś od 4? No czuję się tu jak w domu, byłam już w ciąży, a ciągle siedziałam na miesięcznych i kibicowałam dziewczynom to moja jedyna odskocznia, dziewczyny są dla mnie jak siostry, wiem, że zawsze mnie "wysłuchają", pomogą, jak trzeba to opierdzielą, wspierają w trudnych chwilach. Myślę o nich co dzień, modlę się za nie, za dzieci forumowe, za staraczki. Taki drugi dom no.... Rodzina....
Dlatego DZIEWCZYNY! Nie uciekajcie stąd! Nigdzie, nigdy, od nikogo!! Nie otrzymałam tyle wsparcia co tutaj ❤️Misiaa, Angelika1313, szona, Judit, Sasanka55., Ochmanka, Mildred, moni05, moyeu, *Agape*, Pati96, MonikA_89!, Rucola, Mlodamezatka, kittinka, agge, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
Ja nie zamierzam was zostawiać (czytam was w każdej wolnej chwili ) Zawsze myślami jestem co u was .
Nie udzielam się bo nie mam nic ciekawego do powiedzenia więc wolę sobie poczytać co tam u was słychać.Sasanka55. lubi tę wiadomość
Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
Sasanko,Lorinko czekam na Wasze poranne testy jak na swój
Przez tę zmianę czasu spać nie mogę24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..."