W marcu Aromek, w grudniu nowy ziomek!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOkularnica_:) wrote:Klikam w reklamę strony of, tak po prostu... Z ciekawości zaglądam na staraczki i co widzę? Sasanka! Ochmanka! Wooooow! Gratuluję. Szona za Ciebie najmocniej trzymam kciuki. Postanowiłam się odezwać, bo emocje są niesamowite! Pozdrawiam ciepło. 😘
Okuuularnica :* :* :*
Edit: Zostal mi 1 test (zanim przyjdzie 50 zamowionych...) i raczej totalna biel (z drobniutkim sladem po cieniu, ktory ledwo widac) + polecialo troche krwi. Zal mi strasznie meza, nie siebie. Nakrecilam sie jak debil. Juz predko nie uwierze, bo niby dlaczego, jak i w co... 4ta ciaza i nic!
Lorinko, Ochmanko ✊✊✊Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2020, 05:32
Tristana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySasanka55. wrote:Okuuularnica :* :* :*
Edit: Zostal mi 1 test (zanim przyjdzie 50 zamowionych...) i raczej totalna biel (z drobniutkim sladem po cieniu, ktory ledwo widac) + polecialo troche krwi. Zal mi strasznie meza, nie siebie. Nakrecilam sie jak debil. Juz predko nie uwierze, bo niby dlaczego, jak i w co... 4ta ciaza i nic!
Lorinko, Ochmanko ✊✊✊
Pokaz test. Ale jak to?? Tyle testów nie mogło się mylić... myslisz ze biochem? Kurcze tak nie moze byc ! -
nick nieaktualnylucky_ wrote:Pokaz test. Ale jak to?? Tyle testów nie mogło się mylić... myslisz ze biochem? Kurcze tak nie moze byc !
Tak, mysle, ze wylapalam bardzo wczesna ciaze biochemiczna. No nic, blagam, nie piszmy juz o mnie, skupmy sie na pozostalych Dziewczynach, ktore urodza piekne grudniowe Bobaski 😍
Cos widac, ale cien pojawil sie po czasie. No nic, moze kwiecien..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2020, 06:05
-
nick nieaktualny
-
Sasanka55. wrote:
Ah.. szkoda Sasanka straszna szkoda. Ja jak zawsze do końca pozytywna! I wierzę że to jeszcze nic straconego, a testy z rana to tak jak ci pisałam u mnie zawsze były słabsze. A z jednego siku dwa testy tak czasamk się różnily wybarwienie że jeden miał cień cienia drugim porządną kreskę. Ja wierzę że póki nie ma @ jest nadzieja. A krewa mogła bym reszta implantacji. Nie chcę cię nakręcać, tylko nadzieja u mnie umiera ostatnia.
Pomodlę się za Ciebie i Twojego kropusia kochana!!.
Sasanka55. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadziandzia, nie wiem... Raczej nie...
Mildred, dziekuje, ale chyba dzis juz we mnie wszystko peklo, co peknac moglo.
Jeszcze maz taki kutas, nie ma ciazy, nie bedzie dziecka, to mozna sie pozrec o glupie smieci, ze niby zle posegregowaneWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2020, 07:22
-
nick nieaktualny
-
Sasanko, zajrzałam przed 6 i w sumie do tej pory nie wiem, co napisać
Widzę, że suwaczka już nie ma. Cholernie mi przykro
Chciałabym, żeby ten cień nie odbierał Ci nadziei, ale w sumie to jednak nie powinien on blednac. A był ciemniejszy... Aż się cofnelam do poprzednich testów.
Z drugiej strony może to faktycznie jeden złośliwy teścior i na innym kreska wyglądałaby zupełnie inaczej.
Tak bardzo Ci tego życzę. Mocno Cię przytulam.
I wiem, że nawet jeśli tym razem się nie powiodło, to już za chwilę będzie dobrze. I już bez cienia wątpliwości. I będziesz mogła nam śmiało napisać, że ciągnie Cię w siusiaku.
Będę czekać na to.Sasanka55. lubi tę wiadomość
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Sasanka A może z racji że to wczesny dpo nie będą znacząco ciemniec bo beta wciąż mala- 2 cyfrowa, A te testy po prostu wylapuja wszystko więc jak Ci wylapalo np 5 to przy powiedzmy 30 wcale to lepiej nie będzie wyglądać.
Mildred, Beti82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestescie kochane! Tylko Wy zawsze wierzycie w te moje Kropeczki. Jak mowie o nich mezowi, czy mamie, to odbieraja juz to na chlodno, bez entuzjazmu, jakby mysleli "no i co ze jestes w ciazy? Pewnie i tak ja stracisz, wiec sie nie cieszmy", a ja jednak chce sie cieszyc i myslec pozytywnie od pierwszych cieni... Bardzo Wam za wszystko dziekuje
Daniela, po 10-20 minutach zaczynaja tak ciemniec. Dziwne to jest. Niecierpliwa, nie mam pojecia, moj mozg nie ogarniaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2020, 07:49
-
Sasanka dobrze że leków nie odstawiłas. Nie pękają, proszę ! posklejam cię moim tęczowym klejem będę walczyć z tobą dalej ! i wierzymy do bólu do końca. Ja wierzę, zobacz na ta moj test który wczoraj wysłałam ten sam model testu i 10 dpo, słabsza tam była kreska niż u Ciebie i nigdy one się szybko nie wybarwialy. Ja jeszcze bym o niczym nie przesadzała. A męża walnij w łeb !
Sasanka55. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMildred wrote:Sasanka dobrze że leków nie odstawiłas. Nie pękają, proszę ! posklejam cię moim tęczowym klejem będę walczyć z tobą dalej ! i wierzymy do bólu do końca. Ja wierzę, zobacz na ta moj test który wczoraj wysłałam ten sam model testu i 10 dpo, słabsza tam była kreska niż u Ciebie i nigdy one się szybko nie wybarwialy. Ja jeszcze bym o niczym nie przesadzała. A męża walnij w łeb !
placze z kazdym Waszym postem, ale nie sa to lzy smutku, a ogromnego wzruszenia -
nick nieaktualnySasanko, ja wiem, że mamy czasy zarazy ale może weź skocz na betę? Oszczędzisz sobie stresów.... A one w ciąży nie wskazane! Mocno trzymam kciuki,a stary niech się odczepi, pajac
Sasanka55., Mildred, Okularnica_:), szona, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
No męża to koniecznie trzepnij. Choć podejrzewam, że w ten sposób odreagowuje stres i rozczarowanie. Dlatego facetom lepiej zbyt wcześnie nie mówić.
Zaraz usłyszysz, że pięć minut temu w ciąży nie byłaś, a teraz znowu jesteś!❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Kurcze blade Sasanko ja również wierze do końca chociaż moim zdaniem porównywanie testów nie jest zbyt miarodajne. Może idź na betę? Wtedy będzie wszystko czarno na białym. Wiem ze epidemia ale jak bylam w labo w piątek to trzy osoby na krzyż były.
Sasanka55., Mlodamezatka lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
nick nieaktualnyfrezyjciada wrote:Sasanko, ja wiem, że mamy czasy zarazy ale może weź skocz na betę? Oszczędzisz sobie stresów.... A one w ciąży nie wskazane! Mocno trzymam kciuki,a stary niech się odczepi, pajac
Juz baaaardzo przeprosil. Tez puscily mu nerwy, bo to oczywiscie ja pierwsza sie darlam, ze balagani jak swinia. Moze faktycznie beta bedzie dobrym pomyslem, a w zasadzie to sprawdzenie przyrostu, bo ze cos jest we krwi, to raczej pewneGrubAsia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySasanka odpuść testy na 2-3 dni, wiem że może być ciężko ale wtedy sprawa będzie jasna. 😘 Niezmiennie kciuki mocno trzymam, bo kreska jest i potrzeba jej czasu, żeby dawać po oczach jak krecha Ochmanki ❤
Niecierpliwa! Gratuluję 😘❤ Mildred! Połowa ciąży za Wami! Jak cudownie to widzieć. Trochę mnie nie było, ale ile pozytywnych informacji ❤Sasanka55., Niercierpliwa v2.0, Mildred, Ochmanka lubią tę wiadomość