Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie W marcu Aromek, w grudniu nowy ziomek!
Odpowiedz

W marcu Aromek, w grudniu nowy ziomek!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2020, 05:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Okularnica_:) wrote:
    Klikam w reklamę strony of, tak po prostu... Z ciekawości zaglądam na staraczki i co widzę? Sasanka! Ochmanka! Wooooow! Gratuluję. Szona za Ciebie najmocniej trzymam kciuki. Postanowiłam się odezwać, bo emocje są niesamowite! Pozdrawiam ciepło. 😘

<3 Okuuularnica :* :* :*

Edit: Zostal mi 1 test (zanim przyjdzie 50 zamowionych...) i raczej totalna biel (z drobniutkim sladem po cieniu, ktory ledwo widac) + polecialo troche krwi. Zal mi strasznie meza, nie siebie. Nakrecilam sie jak debil. Juz predko nie uwierze, bo niby dlaczego, jak i w co... 4ta ciaza i nic!

Lorinko, Ochmanko <3 ✊✊✊

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2020, 05:32

Tristana lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2020, 05:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sasanka55. wrote:
    <3 Okuuularnica :* :* :*

Edit: Zostal mi 1 test (zanim przyjdzie 50 zamowionych...) i raczej totalna biel (z drobniutkim sladem po cieniu, ktory ledwo widac) + polecialo troche krwi. Zal mi strasznie meza, nie siebie. Nakrecilam sie jak debil. Juz predko nie uwierze, bo niby dlaczego, jak i w co... 4ta ciaza i nic!

Lorinko, Ochmanko <3 ✊✊✊

Pokaz test. Ale jak to?? Tyle testów nie mogło się mylić... myslisz ze biochem? Kurcze tak nie moze byc !

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2020, 06:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lucky_ wrote:
    Pokaz test. Ale jak to?? Tyle testów nie mogło się mylić... myslisz ze biochem? Kurcze tak nie moze byc !

Tak, mysle, ze wylapalam bardzo wczesna ciaze biochemiczna. No nic, blagam, nie piszmy juz o mnie, skupmy sie na pozostalych Dziewczynach, ktore urodza piekne grudniowe Bobaski 😍

Cos widac, ale cien pojawil sie po czasie. No nic, moze kwiecien..

6dcdb2eb73f0.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2020, 06:05

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2020, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sasanko no nie :( może coś test oszukuje?

Ja już mam w koszyku pyłek pszczeli :D może ciąży nie gwarantuje, ale zdrowy jest na bank :) dieta fastfoodowa wyszła sama z siebie 😂 i zdrowa nie jest ale poprawia humor :D

Ochmanka lubi tę wiadomość

• Mildred Autorytet

Wysłany: 30 marca 2020, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sasanka55. wrote:
    Tak, mysle, ze wylapalam bardzo wczesna ciaze biochemiczna. No nic, blagam, nie piszmy juz o mnie, skupmy sie na pozostalych Dziewczynach, ktore urodza piekne grudniowe Bobaski 😍

Cos widac, ale cien pojawil sie po czasie. No nic, moze kwiecien..

6dcdb2eb73f0.jpg

Ah.. szkoda Sasanka straszna szkoda. Ja jak zawsze do końca pozytywna! I wierzę że to jeszcze nic straconego, a testy z rana to tak jak ci pisałam u mnie zawsze były słabsze. A z jednego siku dwa testy tak czasamk się różnily wybarwienie że jeden miał cień cienia drugim porządną kreskę. Ja wierzę że póki nie ma @ jest nadzieja. A krewa mogła bym reszta implantacji. Nie chcę cię nakręcać, tylko nadzieja u mnie umiera ostatnia.

Pomodlę się za Ciebie i Twojego kropusia kochana!!.

Sasanka55. lubi tę wiadomość

9ewns65gkf9ocqq6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2020, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziandzia, nie wiem... Raczej nie...
    Mildred, dziekuje, ale chyba dzis juz we mnie wszystko peklo, co peknac moglo.
    Jeszcze maz taki kutas, nie ma ciazy, nie bedzie dziecka, to mozna sie pozrec o glupie smieci, ze niby zle posegregowane

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2020, 07:22

• DzulkaJ Autorytet

Wysłany: 30 marca 2020, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ssasanko ale ja tam ciągle widzę kreskę!

❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
    ❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
    ❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie

Starania od 11.2018 r. z przerwami
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2020, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DzulkaJ wrote:
    Ssasanko ale ja tam ciągle widzę kreskę!

Bo to bejbe po*eby! One z czasem robia sie coraz bardziej widoczne. Teraz to juz w ogole tak wyglada.
    Nie odstawiam lekow na wszelki wypadek, ale juz nie chce sie nakrecac

9b7cb7d333e1.jpg

Lorinko, wstawaaaaj :*

• Daniela Autorytet

Wysłany: 30 marca 2020, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sasanko, zajrzałam przed 6 i w sumie do tej pory nie wiem, co napisać :(

Widzę, że suwaczka już nie ma. Cholernie mi przykro :(

Chciałabym, żeby ten cień nie odbierał Ci nadziei, ale w sumie to jednak nie powinien on blednac. A był ciemniejszy... Aż się cofnelam do poprzednich testów.

Z drugiej strony może to faktycznie jeden złośliwy teścior i na innym kreska wyglądałaby zupełnie inaczej.

Tak bardzo Ci tego życzę. Mocno Cię przytulam.

I wiem, że nawet jeśli tym razem się nie powiodło, to już za chwilę będzie dobrze. I już bez cienia wątpliwości. I będziesz mogła nam śmiało napisać, że ciągnie Cię w siusiaku.

Będę czekać na to.

❤️2013
    ❤️2015
    ❤️2018
    ❤️2020
  • Daniela Autorytet

Wysłany: 30 marca 2020, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No teraz ten test zupełnie inaczej wygląda!!! Po ilu minutach on się taki robi? Co za drań, taki stres wprowadzać!

❤️2013
    ❤️2015
    ❤️2018
    ❤️2020
  • Niercierpliwa v2.0 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2020, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sasanka A może z racji że to wczesny dpo nie będą znacząco ciemniec bo beta wciąż mala- 2 cyfrowa, A te testy po prostu wylapuja wszystko więc jak Ci wylapalo np 5 to przy powiedzmy 30 wcale to lepiej nie będzie wyglądać.

Mildred, Beti82 lubią tę wiadomość

12.03.2020 II ♡
    H1rnp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2020, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestescie kochane! Tylko Wy zawsze wierzycie w te moje Kropeczki. Jak mowie o nich mezowi, czy mamie, to odbieraja juz to na chlodno, bez entuzjazmu, jakby mysleli "no i co ze jestes w ciazy? Pewnie i tak ja stracisz, wiec sie nie cieszmy", a ja jednak chce sie cieszyc i myslec pozytywnie od pierwszych cieni... Bardzo Wam za wszystko dziekuje

Daniela, po 10-20 minutach zaczynaja tak ciemniec. Dziwne to jest. Niecierpliwa, nie mam pojecia, moj mozg nie ogarnia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2020, 07:49

• Mildred Autorytet

Wysłany: 30 marca 2020, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sasanka dobrze że leków nie odstawiłas. Nie pękają, proszę ! posklejam cię moim tęczowym klejem będę walczyć z tobą dalej ! i wierzymy do bólu do końca. Ja wierzę, zobacz na ta moj test który wczoraj wysłałam ten sam model testu i 10 dpo, słabsza tam była kreska niż u Ciebie i nigdy one się szybko nie wybarwialy. Ja jeszcze bym o niczym nie przesadzała. A męża walnij w łeb !

9ewns65gkf9ocqq6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2020, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mildred wrote:
    Sasanka dobrze że leków nie odstawiłas. Nie pękają, proszę ! posklejam cię moim tęczowym klejem będę walczyć z tobą dalej ! i wierzymy do bólu do końca. Ja wierzę, zobacz na ta moj test który wczoraj wysłałam ten sam model testu i 10 dpo, słabsza tam była kreska niż u Ciebie i nigdy one się szybko nie wybarwialy. Ja jeszcze bym o niczym nie przesadzała. A męża walnij w łeb !

<3 placze z kazdym Waszym postem, ale nie sa to lzy smutku, a ogromnego wzruszenia

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2020, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sasanko, ja wiem, że mamy czasy zarazy ale może weź skocz na betę? Oszczędzisz sobie stresów.... A one w ciąży nie wskazane! Mocno trzymam kciuki,a stary niech się odczepi, pajac

Sasanka55., Mildred, Okularnica_:), szona, Ochmanka lubią tę wiadomość

• Daniela Autorytet

Wysłany: 30 marca 2020, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No męża to koniecznie trzepnij. Choć podejrzewam, że w ten sposób odreagowuje stres i rozczarowanie. Dlatego facetom lepiej zbyt wcześnie nie mówić.

Zaraz usłyszysz, że pięć minut temu w ciąży nie byłaś, a teraz znowu jesteś!

❤️2013
    ❤️2015
    ❤️2018
    ❤️2020
  • Suszarka Autorytet

Wysłany: 30 marca 2020, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze blade Sasanko :( ja również wierze do końca chociaż moim zdaniem porównywanie testów nie jest zbyt miarodajne. Może idź na betę? Wtedy będzie wszystko czarno na białym. Wiem ze epidemia ale jak bylam w labo w piątek to trzy osoby na krzyż były.

Sasanka55., Mlodamezatka lubią tę wiadomość

Iga ❤️ 7.01.2021
    Jagoda ❤️ 7.04.2022
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2020, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    frezyjciada wrote:
    Sasanko, ja wiem, że mamy czasy zarazy ale może weź skocz na betę? Oszczędzisz sobie stresów.... A one w ciąży nie wskazane! Mocno trzymam kciuki,a stary niech się odczepi, pajac

Juz baaaardzo przeprosil. Tez puscily mu nerwy, bo to oczywiscie ja pierwsza sie darlam, ze balagani jak swinia. Moze faktycznie beta bedzie dobrym pomyslem, a w zasadzie to sprawdzenie przyrostu, bo ze cos jest we krwi, to raczej pewne

GrubAsia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2020, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sasanka odpuść testy na 2-3 dni, wiem że może być ciężko ale wtedy sprawa będzie jasna. 😘 Niezmiennie kciuki mocno trzymam, bo kreska jest i potrzeba jej czasu, żeby dawać po oczach jak krecha Ochmanki ❤

Niecierpliwa! Gratuluję 😘❤ Mildred! Połowa ciąży za Wami! Jak cudownie to widzieć. Trochę mnie nie było, ale ile pozytywnych informacji ❤

Sasanka55., Niercierpliwa v2.0, Mildred, Ochmanka lubią tę wiadomość

• Mildred Autorytet

Wysłany: 30 marca 2020, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idź na betę to dobry pomysł. Zrób też proga i TSH. Uspokoisz się ! Ściskam Cię najmocniej na swiecie !!!

9ewns65gkf9ocqq6.png
‹‹ 184 185 186 187 188 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ