X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie W marcu dobra passa trwa🍀niechaj wysyp bąbelków nam da👶
Odpowiedz

W marcu dobra passa trwa🍀niechaj wysyp bąbelków nam da👶

Oceń ten wątek:
  • Księgowa Autorytet

Wysłany: 24 marca, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylada! Trzymam kciuki! Po owulacji w endo moze jeszcze podskoczyć, masz estrogeny, masz minimum, wiec szansa jest! Ja trzymam kciuki mocno 🥰

A ja.. no coz, radzę sobie, bo wyjscia nie mam, choc łatwo nie jest łączyć prace z opieka - nocki zarwane. Ale wierze, ze to przejściowe. 😉

Hashimoto + GB.
    Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
    Nadciśnienie, arytmia, hipoglikemia reaktywna.
    Atrofia endometrium.
    Nasz aniołeczek 👼
    20.07.2024 💔 (18+1)
  • Wyobraźnia87 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Sylada trzymam kciuki🍀💖ja w poprzednim transferze też miałam cieniutkie endometrium, o czym dowiedziałam się siedząc na fotelu podczas transferu. Musiało być coś ok 7 mm albo i cieńsze bo tym razem było 8,5 mm i ten sam doktor nic nie komentował ze cienkie. Tym razem też wolno przyrastalo. Za jednym i za drugim razem doszło do implantacji, więc wierzę, że u Ciebie też będzie dobrze 🍀 Co do Prolutexu ja też mam ampułko-strzykawki i zastrzyk robi się dobrze tylko mnie boli później w miejscu wkłucia. Tzn 2 zastrzyki ok a ten wczorajszy wieczorny zostawił takie bolesne zgrubienie 🫣

‹‹ 27 28 29 30 31
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ