W marcu 🐝 w każdej chacie, w grudniu bobas na kwadracie 👶🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydzastina2005 wrote:Hehe pewnie masz rację kochana. Ale wiesz jak się człowiek mija w drzwiach to się zastanawia czy ♥️ które były wystarcza i jest sens testować.
Haha skąd ja to znam. Mój mąż też pracuje na zmiany. Ja jak jest ❤️ w dzień owulacji albo dzień przed to liczę jako starania zaliczone. A jak dwa dni przed to tak średnio😉
A i tak się zawsze tak nakręcę że choćby to było 5 dni przed to i tak mam objawy i nadzieję 😉dzastina2005 lubi tę wiadomość
-
Sielankaaa wrote:Wiolu, właśnie martwi mnie ze skoro owuluje hormony wyjda dobrze to przyczyna będzie jakaś bardziej nieodwracalna ... albo inwazjna ze tak to określę
Nie martw się na zapas.. wiaodmo, że jak człowiek zacznie się nad tym wszystkim zastanawiać to można osiwiec.. pomalutku, małymi krokami do przodu. Hormony będą ok, mąż ok, zrobisz drożność i dopiero wtedy będzie czas na zamartwianie 🙂Wiolala, Cecylia, Sielankaaa lubią tę wiadomość
-
Sielankaaa a ile czasu się starasz ? Tak jak powiedziała kokoszka - badanie drożności i nasienie partnera. Z tego co piszesz to hormony podejrzewam, że wyjdą w normie. Samo to że Twój cykl przebiega prawidłowo o tym świadczy 😉
-
Kokoszka - jak się czujesz? Minęły te mdłości?
Simons - mowilam, ze do tej Twojej bety to kreski będą takie same! I wiesz co? Czuję, że mam rację, chociaz będę mogła to podeprzec faktami dopiero w czwartek 😅 teraz będzie pięknie! ❤️Simons_cat lubi tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Ogólnie 1 starania były 28 miesięcy temu 😞 losie ...
Ale później była przerwa ( w między czasie mieliśmy ślub wesele remont domu )
Choć nigdy nie zabezpieczaliśmy
Pod rząd ze tak powiem bo wiecie z jedynie jakaś mała przerwa 1 miesiąca bo męża nie było, to mija nam 17 cykli -
kokoszka31 wrote:Księgowa- dzięki, trochę lepiej, ale nie chcę chwalić jeszcze bo dzień tak, dzień srak 😁
kokoszka31, Jeżynka lubią tę wiadomość
-
Justyna.Optyk wrote:Kochana, ja zakupiłam opaski, które polecały tu dziewczyny. Życie mi ratują. Biorę też prenatal z wyciągiem z imbiru. I ogólnie to rano jest jeszcze kiepsko, ale potem jest superCzarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
Justyna.Optyk wrote:W sumie nie wiem 😂😂😂 ja noszę dwie na raz.Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
Simons to są potężne krechy, teraz tylko dobra beta i mały skarb za kilka miesięcy 🥰
Ja czekam pod gabinetem, zapewne dowiem się, że owulacja była znowu ze złego jajnika i nie dopisze się na testowanie. Już się przyzwyczaiłam 😂 -
Nie zaskoczyłam się 😂 prawy jajnik, więc nie zapisuje się na testowanie, poczekam na kolejny cykl, ale przestałam już wierzyć, że lewy się obudzi. Endometrium 6mm to chyba słabe, nie?
-
Alutka koniecznie zmień lekarza. To jest paranoja robic usg przed 10 tyg przez powloki brzuszne. Niewazne jaki mialby aparat usg nic by tam nie dojrzał 😒
Jeśli chodzi o policystyczne jajniki to ostatnio gin powiedziała mi: "takie policystyczne ma Pani te jajniki". I faktycznie mialam duzo pecherzyków naookoło i właśnie w tym cyklu zaszłam w ciążę 😌 więc zespołu może nie być, ale po prostu moze byc duzo pecherzykow a owulki i tak wystepują 😊
Dziewczyny, przyrost bety po 96h z 75 do 670. Nie za duży? W kalkulatorze bellybest w normie, ale cos szybko rośnie.
Glukoza na czczo 110... czyli tak jak w poprzedniej ciazy cukrzyca krzywa cukrowa po posiłkach u mnie jest ok, tylko ta na czczo zła.Sielankaaa, Noelle, Księgowa, Iseko, Milka85, Kaśik, Skorek lubią tę wiadomość
-
Miska jeśli już jesteś po owu to rzeczywiście endo cienkie... Chociaż ja raz miałam 8mm i lekarz powiedział, że jest spoko.
Sielanka to też długo się staracie. Żadnych ciąż w międzyczasie nie miałaś ?
Malwa piękny przyrost, oby tak dalej 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2021, 15:18
-
Malwa piękny przyrost, nie przejmuj się niczym
Ja też mam cukrzyce ciążowa. Moja rada - gdy dostaniesz glukometr, spróbuj znaleźć jeszcze jakiś do porównania. Mi cukry różniły się o 20-25 jednostek nawet. (Na jednym na czczo 73 a na drugim 94). Zmieniono mi glukometr i jest okej. -
Wiolala wrote:Miska jeśli już jesteś po owu to rzeczywiście endo cienkie... Chociaż ja raz miałam 8mm i lekarz powiedział, że jest spoko.
Sielanka to też długo się staracie. Żadnych ciąż w międzyczasie nie miałaś ?
Tak, 7dpo. Zdziwiłam się strasznie, bo zawsze się rozpływają jakie to mam piękne endometrium...