W oczekiwaniu na rozwiązanie (klub AA) 💚
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMartyna tak mi przykro myślami jestem z Toba i Ukraina, od rana nie mogę zebrać myśli 😢 myślałam ze tylko na straszeniu się skończy . Dla mnie to człowiek niezrównoważony psychicznie . Ukraina jest mi bardzo bliska bo ja i cała moja rodzina jest z miasta prawie graniczącego z Ukraina . Przeraża mnie to wszystko 😖
Martyna33 lubi tę wiadomość
-
Martynka okropnie mi przykro...
Wiecie co ja na prawdę byłam pewna że ten kretyn nie odważy się zaatakować.
Najgorsze jest to, że przez idiote mnóstwo ludzi niewinnych będzie pokrzywdzonych.
Liczę że się opamięta.
Białoruś też powinna usiąść na dupie, obywatele ich kraju już wystarczająco wycierpieli w ostatnim czasie...
Powiem Wam że boję się teraz nie ns żarty, cofam wszystko co mówiłam że wojny nie będzie.
Serio zaczynam myśleć już teraz o kompletowaniu jakiejkolwiek wyprawki, żeby mieć choć kawałek ciucha i pampersa jak młoda przyjdzie na świat bo patrzę na to wszystko i nie jestem w stanie przewidzieć czy ktokolwiek z nas już teraz jest bezpieczny...
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Martyna 🍀💚🍀
Jak rano przeczytałam te informacje to o mało nie zwymiotowałam z nerwów 😭
Ale teraz staram się nie wchodzić nigdzie, bo nie chce się stresować.
O 9 założyli mi balonik, przed miałam 2.5 palca rozwarcia. Przez godzinę od założenia myślałam, że już nie wytrzymam, straszny ból, ani chodzić, ani leżeć. 😭😭
Teraz jest trochę lepiej ale ciągle czuję takie rozpieranie, ciągle mnie ciśnie na siku albo 💩 mega dziwne uczucie 🤷♀️ i mam wrażenie, że to zaraz mi wypadnie, że boję się cokolwiek robić 😩mam nadzieję, że sam balonik podziała bo nie wyobrażam sobie męczyć się z tym całą, noc 😭 -
Martyna bardzo mi przykro
dobrze, że jesteście w Polsce bezpieczni. Oby tak zostało. Może tym razem jednak zachod coś pomoże, a nie będzie patrzeć biernie🙄
86' starania od 8.19, od 11.20 w Klinice. M:obniżona ilość i ruchliwość, DFI 28%
4.21 cb, 4.21 IUI, 6.21-2 IUI
7.21 IVF:11pęcherzyków❄️❄️❄️❄️❄️8.21 i 9.21-2 transfery
ANA1 ujemne, NK ok, biopsja endo, MTHFR A1298C homo, PAI-1 hetero. KIR AA, C1C1. AlloMLR 0%
Naturalny cud:
27.11 beta 36
18.06 33+0🐣Adaś
-
Słowa Miediediewa z uśmiechem na ustach " witamy w nowej rzeczywistości teraz za gaz będzie 300%wiecej " WTF ludzie giną a ten o gazie 🤦
Niestety kraje zachodnie zrobią jedno wielkie nic poza sankcjami, embargo czy notami dyplomatycznymi- jak to już było nie raz w historii.
Niestety podłe ale prawdziwe 😔
Mam jedynie nadzieję że Polska będąc sojusznikiem NATO nie zostanie olana, ale w przypadku ataku to u nas będzie plac boju 😔 -
K&K trzymaj się, poród to ciężka robota. Takie parcie to skurcze, może balonik działa 😁
K&K lubi tę wiadomość
-
Noelle wrote:K&K skurcze tak właśnie cisną na 💩. 🙈
Trzymam kciuki za szybki poród! 🙏🏻
Justynka a może spróbuj zmienić na inne? 🤔
Od piątku przechodzę z Nutramigenu na Bebilon Advance. Jakby to było od mleka to Nutramigen załatwiłby sprawę. A dermatolog i drugi pediatra kazali odstawić Nutramigen, bo jej plamy nie mają związku z mlekiem. Przy zmianie miałam obserwować kupę przede wszystkim..
Od rana testuje maść clotrimazolum. Nie ma jeszcze południa a 2/3 plam zniknęło. Jeśli to kuuuuurde to, to ja się zamorduje.
Zmienilam płyn do prania na super naturalny - Frosh Eco Baby (polecam !). Pampersów nie zmieniłam, bo mam duży zapas dady 🤣 chusteczki zmieniłam na wodne (nie Waters wipes a Poopeys z Pepco, ma nie najgorszy skład). I teraz muszę wyeliminować gąbkę do kąpieli. Bo to może być siedlisko grzyba i bakterii nawet, gdy płukana jest wrzątkiem codziennie -
Mea wydaje mi się, że jakby świat zaczął bardziej pomagać tzn wysłał swoje wojska na Ukrainę to rozpętała by się 3 wojna światowa. Zresztą ten popapraniec powiedział, że jeżeli ktoś stanie mu na drodze to pożałuje i będzie następny. Sytuacja jest okropna i żałuję, że nikt wcześniej nie pierdolnął temu psycholowi w łeb.
Felinka no właśnie moja teściowa była dzisiaj w mieście i miała takie myśli żeby kupić coś dla naszego dzidziusia pieluchy itp. Sama nie wiem co robić 😓Mea lubi tę wiadomość
-
Wiolala No mi dzisiaj szwagierka dała do myślenia... Myślę też nad wypłatą pieniędzy z banku, żeby mieć jakieś zaplecze finansowe bo tak to zawsze tylko karta....
Nie chce się nakręcać bo ja to wszystko mega przeżywam ale wszędzie o tym gadają, w radiu w tv, internet w sklepie.. 🤦🏻♀️
Łydzia K&K cały czas o was myślę, kciuki też trzymam cały czas ✊🏼✊🏼 staram się odwrócić myśli i wracam myślami do Was wspierając Was na odległość bo tylko tyle mogę...K&K lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Księgowa gratuluję córeczki.
Trzymam kciuki abyście w weekend były już w domu.
Martyna, współczuję i trzymam kciuki. Mam nadzieję że ten świr się opamięta!
Po co mu ta Ukraina?, podwórko chce sobie powiększyć?
Przy okazji w Lindex ubranka są-20%
A ja tak poszalałam, że mam ubranka już na 74, albo wyprzedaże albo vinted jak się perełki trafiały.
A my dopiero 62 weszliśmy.Księgowa lubi tę wiadomość
24.03 (11dpo) ⏸️
15.04 - jest ❤️ CRL- 0.88 cm
29.04- CRL - 2,31 cm
20.05(prenatalne) - CRL-5,63 cm
8.06.- CRL- 9.73cm
16.06 - 160g ♀️
6.07- 246g
8.07-270g
15.07- II prenatalne- 300g Księżniczki ❤️
28.07 - 440g cudu ❤️
17.08(25+0)-721g
3.09 (27+3) - 960g
8.09 - III usg (28+2)- 1055g 🍀
30.09.2021 (31+3) - 1600g
17.11.2021 (38+2)- 2773g
5.12.2021 (40+6)- 2930g
53 cm piękna księżniczka 💕👶 -
nick nieaktualnyWiolala wrote:Jusia co mówią niemieckie media ??
Próbowali wiele razy dogadać się dyplomatycznie z Rosja ale bez skutku , planują wprowadzić najcięższe sankcje dla Rosji co będzie tez miało swoje skutki dla Niemiec, ale zapowiadają ze nie ustąpią .Justyna.Optyk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiolala wrote:Mea wydaje mi się, że jakby świat zaczął bardziej pomagać tzn wysłał swoje wojska na Ukrainę to rozpętała by się 3 wojna światowa. Zresztą ten popapraniec powiedział, że jeżeli ktoś stanie mu na drodze to pożałuje i będzie następny. Sytuacja jest okropna i żałuję, że nikt wcześniej nie pierdolnął temu psycholowi w łeb.
Felinka no właśnie moja teściowa była dzisiaj w mieście i miała takie myśli żeby kupić coś dla naszego dzidziusia pieluchy itp. Sama nie wiem co robić 😓
Wiola nie. Historia jest bezlitosna i lubi się powtarzać. Analogie :
-Monachium 1938 hitler za cichym pozwoleniem innych państw robi aneksję części Czechosłowacji. Świat ma nadzieję że to 'male" zagarnięcie tego państwa ostudzi zapędy hitlera do wojny- co było w 1939 roku wszyscy wiemy.
W 2014 roku zaanekdiwano Krym , nadzieja państw zachodnich uf dostał to się uspokoi i mamy dzień dzisiejszy.
- Rosja nigdy nie wypowiada wojny oni "wyzwalają braci " patrz Polska 1945r, Węgry 1956Czechosłowacja 1968r no i mamy dziś .
Zachód zawsze spał i robił nic i tak zostanie bo to jest nieopłacalne.