W oczekiwaniu na rozwiązanie (klub AA) 💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Simons, Miska - nic nie stoi na przeszkodzie, żebyście sobie to przypomniały 😍
Wiolala, Siri lubią tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
karola wrote:Tak, wzbudził moje zaufanie, a jeszcze dodatkowo jest prawie polowe tańszy niż tamta lekarka 😳
To superprzy okazji zaoszczędzisz na rzeczy dla dziecka
karola lubi tę wiadomość
-
Pytałam ostatnio o ten klimatyzator i już go sobie wybiłam z głowy ale po dzisiejszej nocy myślałam że zejdę... Dalej mam tu 27 stopni i ledwie żyje 😩
Znalazłam jakiś za 999zl więc może choć trochę nam ulży, dzisiaj go kupimy ale jeszcze popytam w sklepie co polecą.
Ps: jak miło zobaczyć swoje kostki z rana 😅 ciekawe na jak długo...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2022, 05:57
-
Wiola byłam wczoraj w Obi, przy alejce z klimatyzatorami największy ruch i był na prawdę duuuzy wybór 🙂 No ja dziś się obudzialam tak klejąca ze czuje się jakbym brudna poszła spać…. Prysznic biorę 3 razy dziennie aktualnie żeby jakoś sobie ulżyć i żeby się nie kleić cała dobę 😬 nie pamietam kiedy ostatnio bylo aż tak długo tak ciepło 😨
Krysia piękna ilość wody 💦 👏
No i dziś kolejny dzień i tak do znudzenia dziewczyny: Zdrowie naszych dzieci! 🚰💧💧💧💧💧💧
Dziś mam wizytę plus szczepienie na krztuśca, błagam tylko żeby się obeszło bez jakiś odczynów poszczepiennych bo jak mi dojdzie gorączka to dosłownie ugotuje się na twardo 😹 to mnie dziś bardziej stresuje niż sama wizyta. No i chciałabym żeby Młody w końcu się odkręcił buźką od macicy i się nam pokazał bo dawno go nie widziałam 😻Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2022, 07:19
17 cs All I want for Christmas is You Baby...🎄-> marzenia się spełniły 👶💙
👱🏻♀️ kocia mama, PAI homo, VR2 hetero, mthfr oba hetero, KIRy - brak 4 z 5 implantacyjnych, Puste jajo 8+3 ❤️🩹, CB 💔, Mój Cud 💙 -
Karo kciuki za wizytę i szczepienie! ✊
Ja wczoraj wypiłam 1.5l wody to i tak dużo jak na mnie, dziś walcze dalej 😪😪
Wiolz wcale się nie dziwie, u nas w pokoju dziś tez 28 stopni calą noc, jeszcze maż wrócił z pracy to od razu cieplej w łóżku 😰😰😰 moją jedyną nadzieją jest to że od jutra ma przyjść ochłodzenie, jeśli nie to sie chyba zalamię 😰 -
Karo akurat u nas nie ma w pobliżu żadnego oni ani castoramy... I trzymam kciuki za szczepienie oby nie doszły Ci żadne nieprzyjemności bo i tak ten upał daje nam w kość.
Ja mam o 9 pierwsze w życiu ktg 😁 -
Gosia24 wrote:Karo kciuki za wizytę i szczepienie! ✊
Wiolz wcale się nie dziwie, u nas w pokoju dziś tez 28 stopni calą noc, jeszcze maż wrócił z pracy to od razu cieplej w łóżku 😰😰😰 moją jedyną nadzieją jest to że od jutra ma przyjść ochłodzenie, jeśli nie to sie chyba zalamię 😰
Właśnie czekam z nadzieją na to ochłodzenie a tymczasem pożegnałam swoje kostki... Nie możliwe to jest żeby godzinę po przebudzeniu znów mieć takiego Michellina 😖 -
Karo kciuki ✊🏼✊🏼✊🏼
Wiolala ktg to już tak brzmi bardzo blisko 🤭🤭
Ja wczoraj wydoiłam prawie 3l 😳 bardzo mało jadłam przez ten skwar, zwiększyłam insulinę do 12j a dzisiaj Cukier 98.. 🤦🏻♀️Wiolala lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Karo123 wrote:Krysia piękna ilość wody 💦 👏
No i dziś kolejny dzień i tak do znudzenia dziewczyny: Zdrowie naszych dzieci! 🚰💧💧💧💧💧💧
Dziś mam wizytę plus szczepienie na krztuśca, błagam tylko żeby się obeszło bez jakiś odczynów poszczepiennych bo jak mi dojdzie gorączka to dosłownie ugotuje się na twardo 😹 to mnie dziś bardziej stresuje niż sama wizyta. No i chciałabym żeby Młody w końcu się odkręcił buźką od macicy i się nam pokazał bo dawno go nie widziałam 😻
Ja miałam w środę, jedyny skutek to bolaca reka, bo zwłaszcza teraz, nie umiem spać inaczej niz na lewej ręce 😱
Trzynam kciuki ✊🏻 za szczepienie i wyniki... ja zaraz ide zrobić morfologie i ten posiew 😱
Gosia24 wrote:Karo kciuki za wizytę i szczepienie! ✊
Wiolz wcale się nie dziwie, u nas w pokoju dziś tez 28 stopni calą noc, jeszcze maż wrócił z pracy to od razu cieplej w łóżku 😰😰😰 moją jedyną nadzieją jest to że od jutra ma przyjść ochłodzenie, jeśli nie to sie chyba zalamię 😰
A myślałam ze tylko ja mam ten problem... widze ze jest nas tu wiecej...
Gosia, dołączasz do naszej grupy motywującej?czekamy na info wieczorem o ile poprawisz wczorajszy wynik...
Wiolala wrote:Ja mam o 9 pierwsze w życiu ktg 😁
✊🏻✊🏻✊🏻 mi ostatnio na IP robili, tez pierwszy raz w życiu 😱
Wiolala lubi tę wiadomość
27tc+3 - 😢 [*] 11.20
37tc+3 - 🌈
6tc+4 - 😭 [*] 07.24 - żegnaj okruszku...
3tc+4 💔
[/url]
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
X.21 - 1️⃣ IVF - 3️⃣❄️
23.12.21 - 1️⃣FET ❄️4AA
25.08.22 - 37+3 - 3220g i 54cm cudu jest juz ze mną
...
_ _ _ _
04.06.24 2️⃣FET ❄️3AA
06.07.24- 7+2 💔
_ _ _ _
05.09.24 - 3️⃣FET ❄️4AB
11.10.24 cp; Metotreksat 7+5 💔
30.04.2025 - 3️⃣IVF
🔜05.05 - podgląd 🫧
🔜07.05 - podgląd 🫧
🔜09.05 - podgląd 🫧
❓️❔️❓️❔️❓️❔️
"Ojcze, jeśli możliwe, oddal ode mnie ten kielich
Ojcze, jeżeli trzeba, chcę Twoją wolę wypełnić" -
Krysia za wyniki ✊🏼✊🏼🥰
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Dzień dobry Kochane ☕️
Ja też nie pamiętam kiedy ostatnio było tak gorąco tyle dni pod rząd praktycznie. Szkoda, że w wannie nie można spać 😵💫
Karo powodzenia na wizycie, niech młody się ładnie pokaże i za szczepienie ❤️
Wiolala i dziewczyny z tym samym kłopotem, przykro mi z powodu puchnięcia stóp, oby szybko minęło. A lekarz by czegoś nie doradził?
Felinka, wysłałam zaproszenie jeśli można. Mam pytanko, ale nie będę już tutaj męczyć.
Krysia, zaciskam i ja kciuki za wyniki ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2022, 08:19
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualnyMersalla wrote:Powiedzcie mi, czy jeśli odczuwam ruchy w formie takiego „drżenia” to normalne? Chwilę kopała normalnie, potem tak właśnie jakby zadrżała i znowu kopnęła. Ja tu na zawał zejdę 🙈
Normalne😊 przez pierwszy miesiąc po urodzeniu mój mały jeszcze tak robił, prawie płakałam ze wyruszenia pamiętam jakie to było słodkie że się tak samo jak w brzuchu rusza.
W tej ciąży mała też tak robi. -
nick nieaktualnyI witam się w dniu mojej donoszonej ciąży!! Od dziś zaczynam próby wywołania porodu, biegnę na spacer a potem piłka!! Od zeszłego weekendu nie miałam ani jednego skurcza chyba, co to będzie 🙈
Asia2309, Wiolala, Szatkownicadojajek, Skorek, karola, Felinka94, Siri, Olcykowa, Jusia88, madzia28, Jo_an, Jeszcze_Blizniaki, miska122, Księgowa, Jeżynka, Kluska95, Sway lubią tę wiadomość
-
Krysia, wczoraj poszło mi nieźle, niecałe 3 l 💧💧💧 Ale sikałam obiektywnie mało patrząc na to ile wypiłam, z tym że no człowiek się jednak poci przy tych tropikach 😱 Chociaż tyle że wczoraj u mnie popadało, wieczorem poszłam na spacer to było bardzo przyjemnie.
Współczuję wam gorących mieszkań, ja chociaż spać mogę w spokoju... Doceniam to.
Wiolala, kciuki za ktg ✊🏼✊🏼
Krysiu, za wyniki ✊🏼✊🏼
Karo, za szczepienie ✊🏼
Aaa, w ogóle dostałam (dosłownie dostałam, forum ma moc) od Jeżynki detektor i coś tam wczoraj szukaliśmyNoo i coś tam się udało, podobno można znaleźć też pępowinę tętniącą, nie chciałam długo szukać bo jeszcze wcześnie, ale w każdym razie, coś się udało znaleźć
Wiolala, Felinka94, Cecylia, madzia28 lubią tę wiadomość
36 cykli starań
2 x IUI ❌
Nieudana procedura IVF - imsi - 3 x FET - ❌
💔 ciąża biochemiczna - naturals - 03.2022
kiedy Bóg drzwi zamyka - to otwiera okno
Naturalny cud ❤️ mamy syna!
27.01.23 - 3390 g i 55 cm
22.05.2024 - puste jajo, poronienie 7+2 💔
08.2024 - powrót do starań o rodzeństwo
09.2024 - ⏸️
-
Jedna z wielu lekarz kazał jedynie dużo pić...
Kociara ja wrzuciłam filmik na yt jak odróżnić pępowinę od serduszka i nie chwaląc się ale mój brzuch robi tam niezłą karierę 😅
Ja leżę pod ktg. Mały szaleje i ma czkawkę na zmianę 🙈 co za dziecko.Jedna_z_Wielu, Felinka94, Cecylia, Karo123 lubią tę wiadomość
-
Karola, super, że udało się z tym zwolnieniem, a to, że jest tańszy i jeszcze przy tym ok, to już w ogóle mega super!
Karo, kciuki za szczepienie!
Wiola, za ktg!
Cecylia!!!!! Matko ! To już! Zamów sobie ostrą pizzę i ganiaj męża!
Ja dziś siedzę u rodziców, którzy mają klimatyzację. Od razu lepiej...
A co do stópek, próbowalyście dziewczynki kremów z kasztanem? Kasztan pomaga zmniejszyć opuchliznę.
A ja...mam 30 tydzień. Nie wierzę...🙈❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2022, 10:18
Cecylia, Siri, Asia2309, karola, Karo123 lubią tę wiadomość
-
Jedna z wielu przyjmuje oczywiście ❤️
Wiolala może oglądałam i nawet nie wiem że to Twój brzuch
Kociara niesamowite uczucie prawda? 🥰
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Wiolala nie znam się, ale wierzę że będzie wszystko dobrze. ❤️❤️❤️❤️Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml