W oczekiwaniu na rozwiązanie (klub AA) 💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiola a może wysokie tętno przez to że Mały tak się ruszał i miał czkawke? Nie martw się na zapas, w szpitalu wszystko sprawdzą 🍀✊🏼
Edit. Przecież kilka dni temu byłaś na wizycie, gin na pewno by coś zauwazylWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2022, 10:54
21 cs- 5.11.2021 r. ⏸
23.11- 6t1d jest 💙
8.07- 38t+3d Antoś już z nami 🥰 4070g, 56 cm, poród sn -
Karo ja miałam szczepienie na krztuśca i tez tylko mnie trochę ręka bolała 🙂 podobno te szczepionki nie dają większych odczynów.
Wiola a to ktg to miałaś zlecone? Ja mam w karcie ciąży wpisane, że po 40tc dopiero 🤔 a po twoim przypadku nie wiem czy się wcześniej umawiać.
Ważne, że jesteście pod opieką. Może faktycznie przez tą czkawkę tak wyszło? -
Wiola, wazne ze pod opieka jesteście... na pewno wszystko jest dobrze, ale bedziesz spokojniejsza...
Musze tez ogarnąć ta położna w koncu jakby chciec sprawdzac KTG...
Skorek jak? 😱 ja bede miec 30 w poniedziałek 😱27tc+3 - 😢 [*] 11.20
37tc+3 - 🌈
6tc+4 - 😭 [*] 07.24 - żegnaj okruszku...
3tc+4 💔
[/url]
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
X.21 - 1️⃣ IVF - 3️⃣❄️
23.12.21 - 1️⃣FET ❄️4AA
25.08.22 - 37+3 - 3220g i 54cm cudu jest juz ze mną
...
_ _ _ _
04.06.24 2️⃣FET ❄️3AA
06.07.24- 7+2 💔
_ _ _ _
05.09.24 - 3️⃣FET ❄️4AB
11.10.24 cp; Metotreksat 7+5 💔
30.04.2025 - 3️⃣IVF
🔜05.05 - podgląd 🫧
🔜07.05 - podgląd 🫧
🔜09.05 - podgląd 🫧
❓️❔️❓️❔️❓️❔️
"Ojcze, jeśli możliwe, oddal ode mnie ten kielich
Ojcze, jeżeli trzeba, chcę Twoją wolę wypełnić" -
nick nieaktualnyWiolala wrote:Po dzisiejszym ktg mam skierowanie do szpitala ☹️ tachykardia płodu... Przez całą godzinę tętno ponad 180...
Nie martw się, będzie dobrze, będziesz pod opieką. Te ostatnie dni przed porodem są bardzo stresujące w domu.
A jeśli trzeba zrobić ewakuację przed czasem, to ustępuję kolejkę😘 -
Wiola, mam nadzieje ze to chwilowe u malucha. Kiedy jedziesz do szpitala?
Skorek, Krysia - ale zleciało u WasChociaż powiem Wam ze moja ciąża tez mi mega szybko leci! Jak patrzę na suwaczek to nie wierzę
Cecylia, ✊✊ za spokojne ostatnie dni (albo godziny)Cecylia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mowilam Wam to juz wczesniej, ale powiem to jeszcze raz 😉 Wasze suwaczki pedza jak szalone 😍
Karola przeciez Ty za tydzien juz bedziesz w polowie ciazy 😳
Podziwiam Was za to picie wody. Mnie ostatnio ciezko idzie, ale moze tez przez to, ze u mnie nie ma upalow… mysle, ze to tez swoje robi. Ale mocno Wam kibicuje 💪🏻💪🏻💪🏻 -
Wiola dobrze ze dostałaś to skierowanie nawet jak nic się nie dzieje i to tylko efekt czkawki to będziesz spokojniejsza 🍀
Cecylia o matko! To już termin 😁😁
Dziś u mnie chyba kulminacja tych upałów jest tragicznie 🥵 w dodatku chyba przez to gorąco mam problemy z trawieniem..Cecylia lubi tę wiadomość
-
Karo kciuki za wizytę ✊🏻🍀
Krysia ✊🏻 Za wyniki
Wiola dobrze ze będziesz pod opieka , nic się nie martw w szpitalu wszystko sprawdza 🍀 daj znać
Cecylia działaj 😅 ✊🏻Cecylia lubi tę wiadomość
Starania od 2019 🚼
👱🏼♀️33👱🏻♂️34
▪️Luty 2020 CP 7 tc 💔
( operacja jajowód zachowany )
▪️Maj 2021 klinika w De
Endometrioza
Zrost lewego jajnika z macicą
Lewy jajowód niedrożny
▪️Sierpień 2021 IVF
Protokół długi
19.08 punkcja 10:15 🧫🔬💉
Pobrano 9 komórek, zapłodniło się 6
24.08 Transfer 🐣 14:05 🍀
Mamy jeszcze ❄️❄️ blastki
Beta 6 dpt 31,6 Prog 11,6
Beta 9 dpt 128,0 Prog 29,40
Beta 14 dpt 800,0 Prog 51,5
13.09 Pierwsze USG 😍🤞🏻
20.09 Mamy ❤️
12.10 Wizyta 👩🏼⚕️ CRL 3cm 😍
03.11 Prenatalne 12+6 CRL 6,49 cm chłopczyka 💙
04.01.22 połówkowe 21+5 457 g 💙
17.02 badanie III trymestru 28+0 1260g i 37 cm milosci 💙
Marcel 23.04.2022 16:51
Nagłe cc z powodu gestozy 37tc+2d
2930g szczęścia i 50cm miłości 🥰
-
Wiola trzymam kciuki za kontrole w szpitalu, mam nadzieje ze to tak jak dziewczyny mówią - aktywność plus czkawka 🙂✊✊✊ a tak może monotematycznie - ale u dorosłych jak się człowiek odwodni to może wystąpić tachykardia (mniejsza objętość krwi i serce musi szybciej pracować żeby przepompować tyle samo objętości na minute), piłaś wodę? Może maluszek tez potrzebuje teraz więcej? 🙂
Co by nie było jestescie w dobrych rękach, dawaj znać 😘
Ja po wizycie, szczepienia prawie nie poczułam (a ja mega nie lubię szczepien 😝), wymaz kontrolny z szyjki poszedł wyjątkowo gładko - ale za to wydzielina się dr nie podoba i boi się ze jednak coś znów wyjdzie 😏 szyjka za to lekko krótsza ale na ten etap podobno nadal długa wiec za 2 tyg żegnamy luteinę żeby szyjka się szykowała do porodu 🥳 bole brzucha - mam się nie martwić, będą coraz częściej 😜🫣 Mały wazy 1945 g, znów mu wyszły długie nogi i znów zasłaniał buzie czym się da także mam tylko niewyjsciową foteczke - no cóż, zdaje się ze kolejny raz buzie to on pokaże przy porodzie dopiero 😆
Edit: i właśnie spojrzałam na suwaczek…. 59 dni do porodu? Ale ze jak? Ze mojego? Cooooooooo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2022, 12:23
17 cs All I want for Christmas is You Baby...🎄-> marzenia się spełniły 👶💙
👱🏻♀️ kocia mama, PAI homo, VR2 hetero, mthfr oba hetero, KIRy - brak 4 z 5 implantacyjnych, Puste jajo 8+3 ❤️🩹, CB 💔, Mój Cud 💙 -
Karo super! Dobrze że pani doktor trzyma rękę na pulsie. Widac ze wasz synek to mały wstydniś, ale już niedlugo i go zobaczysz na zywo 🥰
Ja też jak patrze na suwaczek to nie wierzę że to tak szybko zleciało, mimo ze teraz okropnie mi się ciągnie, brzuch ciągle twardy i cotaz bardziej się stawia, to przeraża mnie że zostało ok 30 dni 🤭🤭🤭 -
Jeszcze trochę i będzie tu istny szał
Adaś po naszej wizycie wczoraj miał planowaną przeprowadzkę z inkubatora do łóżeczka😍 Coś tam wczoraj walczyli z butla, ponoc coś zaczyna łapać, ma odruch ssania i po karmieniu sondą ponoć mu smoczka musieli dać. Coraz bliżej domku 🤩 W środę wieczorem ważył 2180g, czyli nadrobil już prawie do wagi urodzeniowej
My wybraliśmy się z mężem na działkę 45km od domu, fajnie jednak posiedzieć na świeżym powietrzu. Wieczory bardzo przyjemne na dworze teraz. A popoludniu znowu do malucha.Księgowa, Siri lubią tę wiadomość
86' starania od 8.19, od 11.20 w Klinice. M:obniżona ilość i ruchliwość, DFI 28%
4.21 cb, 4.21 IUI, 6.21-2 IUI
7.21 IVF:11pęcherzyków❄️❄️❄️❄️❄️8.21 i 9.21-2 transfery
ANA1 ujemne, NK ok, biopsja endo, MTHFR A1298C homo, PAI-1 hetero. KIR AA, C1C1. AlloMLR 0%
Naturalny cud:
27.11 beta 36
18.06 33+0🐣Adaś
-
Joan, No Adaś to jest dzielny chłopak, już do łóżeczka poszedł, niesamowite jaki z niego wojownik 😍 takie „małe” rzeczy a to jednak tak na prawdę kroki milowe dla takiego maluszka.
Jak Ty się w ogóle czujesz? Jak laktacja? Super ze korzystacie ze świeżego powietrza, jednak w naturze ten upał mniej doskwiera niż w domu 😌
Gosia No nie? Niby sie ciągnie ale z drugiej strony jak człowiek zobaczy ile zostało to końca lekki stresik jest 😆
Aaaaa i zapomniałam Wam powiedzieć o moim śnie dzisiejszym. Hit. Śniło mi sie ze w październiku 2022 byłam w kolejnej ciąży. Bliźniaczej z dwoma dziewczynkami 🤣 obudziłam się przerażona i spocona, opowiedziałam mężowi a on się cieszy ze super sen, ze jak dla niego może się spełnić, ale on by wolał dwóch kolejnych chłopaków 🤣Jo_an lubi tę wiadomość
17 cs All I want for Christmas is You Baby...🎄-> marzenia się spełniły 👶💙
👱🏻♀️ kocia mama, PAI homo, VR2 hetero, mthfr oba hetero, KIRy - brak 4 z 5 implantacyjnych, Puste jajo 8+3 ❤️🩹, CB 💔, Mój Cud 💙 -
Księgowa wrote:Simons, Miska - nic nie stoi na przeszkodzie, żebyście sobie to przypomniały 😍
Ale tak na poważnie, stwierdziliśmy, że zdajemy się na los. Nie spieszy nam się, ale będzie to będzie ☺️Księgowa lubi tę wiadomość
-
Wiola dobrze, że jesteś pod opieką. To już naprawdę końcówka, będzie dobrze ❤️
-
Cecylia donoszoną ciążę to Ty już miałaś, a dzisiaj termin 😁 działaj kobieto, chociaż bobas i tak przyjdzie jak będzie na to czas. Będę odświeżać forum czekając na info od Ciebie ❤️
Cecylia lubi tę wiadomość
-
Ja się czuje bardzo dobrze. Laktacja idzie super. Pokarmu jest na tyle dużo, że muszę mrozić
Jedna_z_Wielu, Jeszcze_Blizniaki, miska122, Asia2309, Mersalla, Cecylia, Karo123, Siri lubią tę wiadomość
86' starania od 8.19, od 11.20 w Klinice. M:obniżona ilość i ruchliwość, DFI 28%
4.21 cb, 4.21 IUI, 6.21-2 IUI
7.21 IVF:11pęcherzyków❄️❄️❄️❄️❄️8.21 i 9.21-2 transfery
ANA1 ujemne, NK ok, biopsja endo, MTHFR A1298C homo, PAI-1 hetero. KIR AA, C1C1. AlloMLR 0%
Naturalny cud:
27.11 beta 36
18.06 33+0🐣Adaś
-
Cecylia trzymam kciuki żeby cię wzięło szybko i poszło bezproblemowo 💪💪
Joan jeszcze trochę i Adasia bedziesz mieć przy sobie, teraz odpoczywaj, super że masz tyle mleczka🥰🥰Jo_an, Cecylia lubią tę wiadomość
-
Wiolala nie denerwuj się, ja myślę że nasze maluchy tak jak my odczuwają te skwary.. Dobrze że będziesz pod opieką, dawaj znać co i jak ❤️
Karo Super że wszystko poszło gładko, a co do wydzieliny to na tym etapie podobno mogą być różne ilości i konsystencję (wg mojej lekarz)oby wszystko było dobrze ✊🏼 ✊🏼
Cecylia oby wywoływanie przyniosło dobre efekty 🥳🥳Cecylia lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak.