W oczekiwaniu na rozwiązanie (klub AA) 💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Noelle wrote:Bebetka trzymamy za Was kciuki! 🙏🏻❤️
Zielone mam nadzieję, że teraz pójdzie od strzała i w kwietniu będę już w ciąży bo perspektywa kolejnych tak długich starań już na samą myśl mnie dobija. 🙈
Natka mnie też przeorało niemiłosiernie. Masa rozstępów, cycki to mam jak dwa mydła w skarpetach, do tego ten cholerny szew i póki co ból podwozia, z którym dopiero wybieram się do fizjo. 🤷🏻♀️
Bardziej martwi mnie fakt, że jak urodzę drugie to raczej już nigdy nie będzie mi dane tego przechodzić. 🥺 Chyba, że zasymuluję wpadkę z trzecim bo mąż w życiu by się na to świadomie nie zgodził. 🙈🤣Noelle, Mlodamezatka lubią tę wiadomość
Nasz tęczowy synek 😍🌈
05.2016 synek 👦🏻
01.2020 poronienie zatrzymane 7tc 👼 -
*Agape* wrote:Mój mąż też trzeciego nie brał pod uwagę, a ostatnio zaczął xD 😂
Jeszcze dzisiaj coś boli mnie brzuch z prawej strony w dole, nie wiem czy to już moja głowa działa czy co...
Czytałam też, że leki na depresję mogą zaburzać badanie biochem ale ja mówiłam o tym, jakie leki biorę. Oszaleję chyba do porodu 🤦♀️miska122 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a propos pappy i prenatlanych, bo zastanawiało mnie to, ale olalam. Jakie miałyście prawdopodobieństwo wewnątrzmacicznego zahamowania wzrastania płodu przed 37 tygodniem ciąży?
-
Miska, u mnie nawet tego nie ma mam tylko 3 wady i poród przedwczesny... Ciekawe od czego to zależy. Nie mam też długości szyjki tam i oceny serca, a koleżanka miała 🤷
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2021, 12:56
Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
Simons_cat wrote:Miska, u mnie nawet tego nie ma mam tylko 3 wady i poród przedwczesny... Ciekawe od czego to zależy. Nie mam też długości szyjki tam i oceny serca, a koleżanka miała 🤷
Ja nie mam porodu przedwczesnego 🤣 długości szyjki też. Może zależy od programy na których pracują 🤷🏻♀️ -
Bebetka93 wrote:My chcemy dwójkę. Trójka to już jest hardcore jak dla mnie 🙆♀️
Ja po ciążach mam tylko bliznę po drugim porodzie (w sensie cc) a cycki to póki co mam zajebiste bo karmię. A potem sobie zrobię#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Ja bym chciała pomniejszyć, ale boję się operacji i nie mam tyle hajsu. Już mi urosły i mam nadzieję, że już się uspokoją, bo mój kręgosłup tego nie wytrzyma. Przed ciążą miałam 65G-H, więc boje się gdzie ja znajdę staniki do karmienia 🤦🏻♀️
-
miska122 wrote:Ja bym chciała pomniejszyć, ale boję się operacji i nie mam tyle hajsu. Już mi urosły i mam nadzieję, że już się uspokoją, bo mój kręgosłup tego nie wytrzyma. Przed ciążą miałam 65G-H, więc boje się gdzie ja znajdę staniki do karmienia 🤦🏻♀️
Miska, ja mam 65G - u nas jest salon braffitingowy, wszystko tam znajdziesz! Jak coś mogę podesłać namiary, pewnie dałoby się wysłać 😊miska122 lubi tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Księgowa wrote:Miska, ja mam 65G - u nas jest salon braffitingowy, wszystko tam znajdziesz! Jak coś mogę podesłać namiary, pewnie dałoby się wysłać 😊
Ja też mam fajną brafitterkę u siebie, ale z tego co widziałam to nie ma nic do karmienia. Będę pamiętać i pisać jeśli niczego nie znajdę, dzięki 😘Księgowa lubi tę wiadomość
-
miska122 wrote:Ja też mam fajną brafitterkę u siebie, ale z tego co widziałam to nie ma nic do karmienia. Będę pamiętać i pisać jeśli niczego nie znajdę, dzięki 😘
To u nas mają 😊 jak coś to pisz śmiało!miska122 lubi tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Ale sie rozpisalyscie!
My cisniemy na 2 dzieci, w sumie 3 to tez byloby spoko, ale jak to bedzie to zobaczymy. Na razie to nie wyobrazam sobie przechodzic tyle stresow w ciazy kolejnej majac malego baczka. Z reszta na razie nie mysle o kolejnej ciazy tylko chce zeby ten mlodzieniec sie urodzil caly i zdrowy i o czasie 🙏🏼
Ale plan jest na razie taki, ze od razu jak bedziemy mogli to lecimy do kliniki zeby nam drugie zrobili 😅
Ja na 1szych prenatalnych mialam tylko ryzyka 3 chorob…. Nie mam nic o przedwczesnym porodzie czy o zahamowaniu wzrostu. Chyba szyjki nawet nie mialam 🤔
Dzis bylam znow na kontroli u lekarza - u tej hiper spec od serduszka. Konsultowala to z drugim jeszcze wiekszym hiper specem i uslyszalam ze serduszko jest „perfekcyjne” 🙏🏼💙💙💙 kamien z serca po prostu. Szyjka dalej trzyma na 2,9 cm wiec nic sie nie zmienilo. Tu tez uff. Ale dalej rezim odpoczynkowy.
ALE zeby nie bylo zbyt kolorowo to jednak te nozki mu slabo rosna 😔 na razie mamy sie tym nie przejmowac i monitorowac co ok 2-3 tygodnie. Wazne zeby rosl. Ale nozki wypadaja ponizej widelek dla mojego wieku ciazowego (na 24+2). Takze jak nie urok to sraczka za przeproszeniem 😓
Obliczone 737 gramów synka 💙💙💙💙Natka95, Ola-olenka, Skorek, Simons_cat, kokoszka31, Magdalena29 lubią tę wiadomość
13.10.2021 10:25 nasz cud pojawił się na świecie 💙
40+1, 56cm, 3300g, 10/10 🐻 I
14.08.2023 5:44 największa niespodzianka życia wkroczyła w nasze życie 🩵
40+5, 55 cm, 3500g, 10/10 🧸 F
6.12.2022 - najwieksza niespodzianka i kolejny cud 🤰🏻
Starania od 07.2019
11.2019 - cp, usunięty lewy jajowód 💔
07.2020 - sonoHSG - jajowód drożny; cb 💔
11.2020 - histeroskopia: liczne mikropolipy - leczenie
01.2021 - IVF start - IMSI
29.01.2021 - transfer 5BB ✊🏻💚
4.03 - 1,3 cm maluszka, FHR 159💚
8.04 - prenatalne; chłopczyk 💙
8 ❄️ oocytów
Brak ❄️ zarodków
MTHFR hetero i PAI homo ❌
Nasienie morfologia 2% ❌ fragmentacja 21% ❌ -
Młoda, to cudowna wiadomość ze z serduszkiem wszystko okej!! I szyjka w porzadku. Spróbuj narazie się nie martwić na zapas nóżkami, choć wiem ze to trudne 😔25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Młoda, trafiłaś w sedno. Jak nie urok to sraczka.
I tak całe życie 🤷♀️
A w ciąży to już całkowicie 🤦♀️
Trzymam kciuki, aby z nóżkami wszystko było dobrze 🙏
Rośnijcie zdrowo 💓 -
miska122 wrote:Dziewczyny a propos pappy i prenatlanych, bo zastanawiało mnie to, ale olalam. Jakie miałyście prawdopodobieństwo wewnątrzmacicznego zahamowania wzrastania płodu przed 37 tygodniem ciąży?
Ja to mam i chyba dość wysokie bo 1:151, ale te parametry dodatkowe mi wgl wysokie powychodziły
Ja po ktg, zapis idealny, ale na poród się nie zapowiada bo skurczy praktycznie nie ma...✌️ -
Natka95 wrote:Ja to mam i chyba dość wysokie bo 1:151, ale te parametry dodatkowe mi wgl wysokie powychodziły
Ja po ktg, zapis idealny, ale na poród się nie zapowiada bo skurczy praktycznie nie ma...✌️Natka95 lubi tę wiadomość