W oczekiwaniu na rozwiązanie (klub AA) 💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Justyna, ja tak wyglądałam w 16 tygodniu, tez nie jakos bardzo okrągło, choć wtedy mi się wydawało ze tak
https://zapodaj.net/351985bb261ef.jpg.html
A teraz juz mógłby się ten brzuch trochę uspokoić z rośnieciem
https://zapodaj.net/2b94bd040d3f6.jpg.html
SpokojnieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2021, 10:41
Mlodamezatka, Noelle, Simons_cat, *Agape* lubią tę wiadomość
-
Justyna.Optyk wrote:Mnie osobiście trochę martwi, że na taki etap mam tak mały brzuch...13.10.2021 10:25 nasz cud pojawił się na świecie 💙
40+1, 56cm, 3300g, 10/10 🐻 I
14.08.2023 5:44 największa niespodzianka życia wkroczyła w nasze życie 🩵
40+5, 55 cm, 3500g, 10/10 🧸 F
6.12.2022 - najwieksza niespodzianka i kolejny cud 🤰🏻
Starania od 07.2019
11.2019 - cp, usunięty lewy jajowód 💔
07.2020 - sonoHSG - jajowód drożny; cb 💔
11.2020 - histeroskopia: liczne mikropolipy - leczenie
01.2021 - IVF start - IMSI
29.01.2021 - transfer 5BB ✊🏻💚
4.03 - 1,3 cm maluszka, FHR 159💚
8.04 - prenatalne; chłopczyk 💙
8 ❄️ oocytów
Brak ❄️ zarodków
MTHFR hetero i PAI homo ❌
Nasienie morfologia 2% ❌ fragmentacja 21% ❌ -
Justyna niektóre dziewczyny na czerwcówkach są jak tyczki a za chwilę będą rodzić. 😂
https://zapodaj.net/e76eb274cabe2.png.html
A to mój 16 tydzień. 😄
Z sentymentem patrze na zdjęcia gdzie miałam jeszcze pępek.... 🥲Natka95, Simons_cat lubią tę wiadomość
Klara 14.06.2021 ❤️ 3250 gram i 51 cm ❤️ -
Ja chodzę w normalnych legginsach z Lidla i są ok na mały brzuch 😛
Chociaż teraz planuje zamówić już ciążowe, bo moj wzdeciowy brzuch już się nie daje schować 😛 a z jeansów to polecam takie co mają gumki z boku, na początek ciąży tylko ciężko je zdobyć, ja na vinted dorwałam 😛
Piękne brzuszki dziewczyny 😍 -
Asiek ja od początku miałam leginsy ciążowe z lidla. 😉
Były okej ale teraz już ten pas noszę pod brzuchem. 🙈
Za to totalnie nie polecam takich zwykłych spodni z pasem ciążowym.... sprawdzały się u mnie gdzieś tak może do 20 tygodnia a potem zaczęły niemiłosiernie cisnąć i rzuciłam je w kąt szafy. Zakładam je tylko w awaryjnych sytuacjach i kiedy tylko mogę to zsuwam je na biodra. 🙄
No ale ja mam konkretny bęben. 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2021, 11:24
Justyna Harry?! 🤩
Ja przez to L4 wciągałam książki jak głupia a teraz od dwóch tygodni nie jestem w stanie już niczego przeczytać. 🙈
Próbuję ale nagle okazuje się, że nie wiem co czytam bo myślę o wyprawce, porodzie albo czymkolwiek innym. 😂
Seriale i filmy też mi się już znudziły.
Teraz zostało mi już tylko forum dlatego tak często się udzielam. 😅Justyna.Optyk lubi tę wiadomość
Też czytam Harry'ego 🤣 jestem na Czarze Ognia
Noelle lubi tę wiadomość
Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
asiek96 wrote:Brzuchatki polećcie jakieś leginsy na małe brzuchy, nie chce jeszcze zamawiać takich typowo ciążowych bo mam wrażenie że będą wisieć.
asiek, poszukam ci dziś w historii Allegro, na Lidlowe się nie załapałam, bo wykupili wszystko, a legginsów za 90 zł H&M nie miałam zamiaru kupować, bo tym jak koleżance na drugi dzień zrobiła się w nich dziurka, jakość taka sobie, choć mięciutkie. Ja kupiłam 2 pary, jedne do domu, drugie na jogę dla ciężarnych, nie są zniewalająco mięciutkie, zwykła normalna bawełna, ale jakość w stosunku do ceny może być, płaciłam jakieś20 zł za jedne chyba ,i mają w pip kolorów do wyboru
I teraz NEWSY.
Chciałam pisać przed, ale przez poranny chaos nie zdążyłam - chciałam prosić o kciuki przed połówkowym badaniem usg, ale jestem już po. 460 gram zdrowego dziecka, wykluczono wszelkie nieprawidłowości ze strony najczęściej spotykanych aberracji chromosomowych, tylko profilu nie dało się zbadać, bo tak miało główkę wciśniętą i odwróconą, ale do tej pory wszystko było ok, mam profil na badaniu usg z 18 tc i było w porządku w obrazie.
Boziu, ale odetchnęłam
PS.
A, zapomniałam. Trzeci raz potwierdzona DZIEWCZYNKA gin, spec od badań prenatalnych mówi , że no raczej jej już nic tam nie ma prawa wyrosnać.. Widziałam pięknie zaowalowane łuki warg sromowych i przedziałek pomiędzy. Chyba do mnie dociera i jestem w wielkim, kipiącym z radości pozytywnym szoku To jest takie niesamowite po 4 synkach.. aż mimo tylu potwierdzeń cieżko uwierzyć..Noelle, Natka95, kokoszka31, Simons_cat, Atena37, miska122, Mlodamezatka, szona, *Agape*, Beza27, lawendowePole lubią tę wiadomość
-
AnnaMaria czekam na linki, dzięki!
I gratulacje! Super, że trafiła ci się w końcu dziewczynka 🥰
Harrego ubóstwiam, nie wiem ile razy już czytałam całą serię 😂 czasami lubię sobie od środka przeczytać, a nie po kolei, właśnie skończyłam czytać Księcia - moja ulubiona część, teraz zabieram się za Insygnia 😁 -
Annamaria to wpisuję dziewuszkę na pierwszą stronę! 😁
Czułam, że tak będzie! 😍
No i kolejny dzieć, który nie daje się sfotografować. 😂
Justyna ginekolog robiący badania prenatalne powinien mieć do tego specjalne uprawnienia i sprzęt - jeżeli nie wykonywał pierwszych to podejrzewam, że będziesz musiała zapisać się w innym miejscu. 😉Klara 14.06.2021 ❤️ 3250 gram i 51 cm ❤️ -
Annamaria, u mnie identyczna waga i identyczna sytuacja z ułożeniem małego na polowkowych, tez schował buziaka
Ale super, ze trafiła Ci się teraz córeczka! Będzie miała niezłą obstawę braciszków 🥰🥰
Justyna, ja wszystkie prenatalne robię u innego lekarza niż prowadzący, tak mnie też prowadzący kieruje, bo sam nie ma certyfikatu